- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
ben etiketi hiç görmedim, kusura bakmayın, şimdi bunu gördüm. Online terapilerim sıklaştı, bu sayede dışarı çıkıyorum biraz biraz. Sağlığım iyi çok şükür, beni merak etmişsiniz çok sağolunİshal ve kusmam kalmadı. Panik halinde ama ücra yerlerde yürüyüş yapmakla, psikoloğum verdiği ödevlerle geçiyor günlerim.
Anons zorunluluğu kalkdı.Ama kendi insiyatifleriyle yapabilirler.Bizim markette yapıyorlardı anons buna rağmen vardı uymayanlar.Sonra kesildi anonslar.geçen gün migrosa gittim. insanlar kasalardaki şeritlerde yazan mesafe kurallarına uymuyorlardı. ben kasiyere mesafeli durmaya çalışırken, siperliğine rağmen, arkamdaki adam benim dibimde, diğerleri onun dibinde şeklinde bir görüntü vardı.
kasiyere dedim ki bir uyarı anonsu yapılmasını söyler misiniz veya güvenliğe bildirin, kimse dikkat etmiyor.
cevap: koskoca insanlara dikkat edin mi diyeceğim, kendileri düşünsün..
belki benim işim değil diye düşünmüş olabilir ama bana daha ziyade "bende siperlik var bana ne" mantığı gibi geldi.
bu kadar duyarsızlıkla bu iş zor biter.
İnşallah öyle olur, çok teşekkür ederimçoook geçmiş olsun...
her şey güzel olacak eninde sonunda..
kendine dikkat et..
Aa yok bilmiyorum hiç, ben de merak ettim şimdi umarım iyidirarkadaslarnotdefteri2_ den hic ses cikmiyor rahatsizdi dun kendisinide etiketledim ama hic cevap yok haberi olan varmi acaba?
lcagla
Anons zorunluluğu kalkdı.Ama kendi insiyatifleriyle yapabilirler.Bizim markette yapıyorlardı anons buna rağmen vardı uymayanlar.Sonra kesildi anonslar.
iyi oldugunuza sevindimben etiketi hiç görmedim, kusura bakmayın, şimdi bunu gördüm. Online terapilerim sıklaştı, bu sayede dışarı çıkıyorum biraz biraz. Sağlığım iyi çok şükür, beni merak etmişsiniz çok sağolunİshal ve kusmam kalmadı. Panik halinde ama ücra yerlerde yürüyüş yapmakla, psikoloğum verdiği ödevlerle geçiyor günlerim.
Bunu ben de düşünuyorumDün akşam Tv'de Survivor programının finali vardı. Bir baktim kalabalıkta herkes bir arada, sarilmalar, opmeler. Yanlış görüyorum heralde dedim nasıl böyle birşeye müsaade edilebilir.
Ben üç gündür giremiyordum bugün açıldıBurasi ne kadar tenhalasti bayadir. Ankete katilan bile günlerdir 30 kiside kalmış. Eskiden yetişemezdim sayfalari okumaya şimdi günaydın mesajlari olmasa bazi gunler boş geciyor korona hepimizi bunaltti dimi
Ben de kesin Acun oradaki herkese test yaptırdı dedim içimden. Başka açıklaması yok çünkü!Dün akşam Tv'de Survivor programının finali vardı. Bir baktim kalabalıkta herkes bir arada, sarilmalar, opmeler. Yanlış görüyorum heralde dedim nasıl böyle birşeye müsaade edilebilir.
Yaaa Pazar günü tam karşı dairemdekilerin oğlu evlenecek çok samimi değilim ama ayıp olur düşüncesi var hediyemi vermek istiyorum düğünden önce kapısını çalıp hediyesisini versem nasıl olur kusura bakmasın valla küçük bebeğim var salona gitmek istemiyorumDün akşam kuzenin düğünü vardı, kapı ağzı uzakta bi masaya oturduk masada sadece ailem vardı, güya oyunlu olmayacak sadece gelin damat oynayacaktı ama o da ne, herkes dip dibe oynuyor, dans ediyor. Düğün sahipleri gelen gideni öpüyor sarılıyor bilmem ne, o ara duyduk ki bi başka kuzenin eşi potizifmiş ailece bikaç saat önce hastaneye götürülmüşler.. herkes şok, hemen dedim eve gidelim, zar zor 1 saat oturdum kayınvalide triplerde erkenden kalkılır mı falan diyor. Valla ben korona kapmak istemiyorum zaten gelmek bile istemedim sizin zorunuza geldim dedim.. Dün akşam kapmazsak daha bişey olmaz bize
nasıl oldunuz? doktora gittiniz mi?
Dün akşam kuzenin düğünü vardı, kapı ağzı uzakta bi masaya oturduk masada sadece ailem vardı, güya oyunlu olmayacak sadece gelin damat oynayacaktı ama o da ne, herkes dip dibe oynuyor, dans ediyor. Düğün sahipleri gelen gideni öpüyor sarılıyor bilmem ne, o ara duyduk ki bi başka kuzenin eşi potizifmiş ailece bikaç saat önce hastaneye götürülmüşler.. herkes şok, hemen dedim eve gidelim, zar zor 1 saat oturdum kayınvalide triplerde erkenden kalkılır mı falan diyor. Valla ben korona kapmak istemiyorum zaten gelmek bile istemedim sizin zorunuza geldim dedim.. Dün akşam kapmazsak daha bişey olmaz bize
Kessin.Düğün yetmedi ilişki kesilecek.Şikayette edemezsin serbest çünkü.Bakın ablamın dünürü mangal yüzünden ailecek hastanedeBiri çıkmışdı,kanlı öksürükle geri döndü.Anne kız bir hastanede,kendi bir hastanede yatıyor.Babada belirti yok karantinada.Yeğenimle eşi gitmedikleri için onlarda yok bişi.Düğünler başladı insanlara bi haller oldu..annemin eski yakın arkadaşlarından birinin kızı evlenecek..aylardır evde olduğumuzu biliyo sürekli telefonla görüşüyolar buna rağmen anneme ben herkesin düğününe gittim gelmeyenlerle ilişkimi kesecem demiş..sakın anne kendi bilir daha sonra hediye,takı neyse götürürüz aklından bile geçirme dedim..ya ortada olağandışı bi durum salgın var,sen iptal etmemiş olabilirsin ama insanları nasıl zorlar tehlikeye atarsın?
Evet bademcik iltihabı imiş
Virüsle ilgili şüpheye gerek yok dedi Teşekkürler
Aman maşallah. Ben de dün annemi Bolu’ya götürdüm nefes alsın diye. Pişman oldum, hava buz gibiydi bir de üstüne ıslandık. Donduk geldik. İnşallah üşütmemiştir yoksa korkudan deliririmAnneannem ve dedem Kirklareli'ne bağlı küçük bir beldede yaşıyor. Müstakil ev, bahçeleri var, erafta da evler sık değil..çok şükür bunalmadan hep karantina sürecinde kaldılar yani markete, pazara çıkmadılar, kimseyle gorusmuyorlar. Yakın çevre komşularla falan bahçe kapısının dışından öyle selamlqdiyorlar herkes çok dikkatli Allah'tan.. vaka sayısı da çok düşülmüş zaten . Velhasıl dedem 2 gün önce ateslenmis, yine de o kadar korktuk ki anlatamam. Doktora gitti, üşütmüs sadece. Bahçede rüzgarda oturmuşlar ondan oldu galiba diyor. Zaten 1 gece ateşi olmuş sonra bir daha çıkmamış ateşi. Öksürük vs başka bir şikayeti de yok, doktorlar çok ilgilenmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?