Bu aralar havalar serin gidiyor gerçekten , aşırı sicaklardan sonra bu serin hava aslında tam üşütüp hasta olma sebebi. İnşallah hasta olmazsiniz ama normalde de nezle, grip vs oluyoruz, yine olacagiz. Benim alerjik astımım var. Birkaç gündür alerjim nuksetti durmadan hapşırık, boğaz kasintisi, boğazda yanma, ağrı falan oluyor. Alerji ilacımı hamilelikten ötürü içmem yasak. Bunlar benim hep yaşadığım belirtiler ama insan bir durup 'acaba' mi diyor. mümkün olduğunca kendimi dinlememeye calisiyorum.Aman maşallah. Ben de dün annemi Bolu’ya götürdüm nefes alsın diye. Pişman oldum, hava buz gibiydi bir de üstüne ıslandık. Donduk geldik. İnşallah üşütmemiştir yoksa korkudan deliririm
En azından alerjinizi tanıyorsunuz, ben yıllarca grip olmadığımı bilirim. Son iki yıldır 1 kez oldum. Şimdi en ufak belirtide korkuyorum. Şimdi elim alnımda sürekli ve sıcak geliyor alnım. Ateş ölçer de yokBu aralar havalar serin gidiyor gerçekten , aşırı sicaklardan sonra bu serin hava aslında tam üşütüp hasta olma sebebi. İnşallah hasta olmazsiniz ama normalde de nezle, grip vs oluyoruz, yine olacagiz. Benim alerjik astımım var. Birkaç gündür alerjim nuksetti durmadan hapşırık, boğaz kasintisi, boğazda yanma, ağrı falan oluyor. Alerji ilacımı hamilelikten ötürü içmem yasak. Bunlar benim hep yaşadığım belirtiler ama insan bir durup 'acaba' mi diyor. mümkün olduğunca kendimi dinlememeye calisiyorum.
Bazen bizde öyle.Ateş varmı diye bakıyoruz.Ateş ölçer bizde de yokEn azından alerjinizi tanıyorsunuz, ben yıllarca grip olmadığımı bilirim. Son iki yıldır 1 kez oldum. Şimdi en ufak belirtide korkuyorum. Şimdi elim alnımda sürekli ve sıcak geliyor alnım. Ateş ölçer de yoksıcaktan mı yanıyorum ateşim mi var, her şey birbirine karışıyor Allah korusun sizi ve bebişinizi
Evet bademcik iltihabı imiş
Virüsle ilgili şüpheye gerek yok dedi Teşekkürler
olur mu her gün girip bu güzel fotolara bakıyorum ben. iyi ki varsınız. çok güzeller. emeğinize sağlıkGünaydın sevgili dostlar, burada bir ben kalmışım, nerelerdesiniz? Bitti mi Corona? Yoksa kabak tadı mı verdi?Neyse bugün de morallerimizi yüksek tutalım ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, pembe bir gül goncası ve mor duranda çiçekleri gönderiyorum. Sonunda bu çok sevdiğim çiçeğin ismini öğrendim "Duranda" deniyormuş. Kedim Gözde de size günaydın diyor. Sevgiler
Eki Görüntüle 2662700 Eki Görüntüle 2662701 Eki Görüntüle 2662702 Eki Görüntüle 2662703 Eki Görüntüle 2662705
üşütmüşdür bir şey olmaz korkmayın.Kızım hasta grip oldu ateşide çıkacak gibiydi elimde ölçer sabahtan beri takipteyim dün dolaptan meyve suyunu bulup içmiş
Tek temennim bitmesi gebeliğimi dopum korkularımı bertaraf etti korona yaşama hevesimi aldı hala doğum çantam hazır değil ki son ayımdayım artık o dra da inanmıyorum evet kızım üşüttü ama alerjik bir bünye hemen tıkanıyor hava gerekiyor hastane gerekiyor ilerlerse şimdilik sürekli burun açma halindeyiz tuzlu su filan inşllah ilerlrmezüşütmüşdür bir şey olmaz korkmayın.her şeyi corona sanar olduk valla bir bitsede rahata ersek.
Pist çok kalabalık olduğu an sosyal mesafeye dikkat edelim diye 1 kez anons geçti sadece ama normal düğünlerden hiç farkı yoktuSayı sınırlaması var mıydı Hiç tedbir var mıydı Gerçi yok demişsiniz ama tam bir ay sonra kuzenin düğünü var Gitmeme ihtimalimiz yok malesef Bir de köy düğünü yemek vs hep iç içe kalabalık geçer Baya endiseliyim
Çok çok sevindim.ben etiketi hiç görmedim, kusura bakmayın, şimdi bunu gördüm. Online terapilerim sıklaştı, bu sayede dışarı çıkıyorum biraz biraz. Sağlığım iyi çok şükür, beni merak etmişsiniz çok sağolunİshal ve kusmam kalmadı. Panik halinde ama ücra yerlerde yürüyüş yapmakla, psikoloğum verdiği ödevlerle geçiyor günlerim.
Bunlar da gerekli hayatın devam ettiğini anlamamız lazım, çok iyi yapmışsınız. Anneninizi de görüp gelirsiniz, insan daha ne ister, varsın market pazar duruversin bir süre dahaÇok çok sevindim.
Daha da iyi olursun inşallah.
Biz de dün kayınvalideme gittik, terasta biraz oturup sohbet ettik, özlemişim iyi geldi.
Dönüşte Karşıyaka sahilinde 5,10 dakika yürüdük, eskiden kocamla çok yürürdük, o günleri andık, aşırı kalabalık olduğu için arabaya binip eve geldik.
Haftasonu da birkaç saat annemi görmeye gideceğiz nasip olursa.
Market, pazar, Rossman hâla yok bende. Şükür halimize...
Polis de arada ellerini dezenfekte ediyordur. Benim annemler marketten aldıkları hicbirseyi yıkamadan kullanıyor. Gerçekten ateşiniz olsa mutlaka anlardiniz.Bolu’dan gelirken polis durdurdu, eşim ehliyetini verdi, 2 dakika sonra ehliyeti geri verdi polis. Eşim aldığı eliyle cips yemeye devam etti. Kaç bin kişinin ehliyetine dokunmuştur adam değil mi? Ben kolonyayı çıkartana kadar eşim cipsini yedi. İçim içimi yiyor, çocukta beter bu erkekler. Şimdi de kaanı oraya taktım. Zaten döndüğümüzden beri ateş hissediyorum, bugün de halsizim. Bi bitseydi şu illet artık. Maddi manevi tükendik valla.
İnşallah dediğiniz gibi ara sıra dezenfekte ediyordurPolis de arada ellerini dezenfekte ediyordur. Benim annemler marketten aldıkları hicbirseyi yıkamadan kullanıyor. Gerçekten ateşiniz olsa mutlaka anlardiniz.
Binlerce kişi geçiyor ama binlerce kişiyi durdurmuyorlwrdir ki. Sonuçta polisler de o süre içinde illa su içecek, belki sigara içiyordur, eliyle yüzüne dokunma ihtiyacı olacak kolonya veya dezenfektanla temizliyorlardir. Sadece alın sicakligi değil, fiziksel olarak da yuksek ates insanı etkiliyor. Mesela titreme , üşüme olur ben ateslendigim zaman. Alnim, yanaklarım yanar ama elim ayağım buz kesilir ve yataktan kalkamam. Benim normalde de alnım hep sıcaktır alniniza bakarak karar vermeyin yaz ayindayiz ne de olsa.İnşallah dediğiniz gibi ara sıra dezenfekte ediyordur
Aslında dediğiniz gibi marketten alınan şeyler de buna benzer. Ama ne bileyim binlerce kişinin geçtiği yer oluncaateş çok farklı sanırım değil mi, alnımın sıcak olmasından daha farklı sanırım
ay çok üzüldümKizlar merhaba.
2 negatif testten sonra bugun kayinpederimin testi pozitif cikmis.
Guneydoguda bir ilde yasiyorlar. Vaka yogunlugu fazla.
Hastaneye yatmasi lazim yutkunma ve solunum zorlugu var ama hangi hastaneye gittilerse yer yok deyip almamislar. Ell
lerinde ilac olmadigini soylemisler.
Inanilmaz moralim bozulmuştu ki simdi eltim aradi ambulans alip goturmus. Rahatladim. Insallah iyi olur kizlar dua edin.
allerjikse tuzlu karbonatlı su mutlaka yaptırın. şayet bulabilirsiniz andız pekmezi çok iyi. kendim öyleyim de andız pekmezini buldum çözüm olarak. tüm kış korudu beni çok şükür.Tek temennim bitmesi gebeliğimi dopum korkularımı bertaraf etti korona yaşama hevesimi aldı hala doğum çantam hazır değil ki son ayımdayım artık o dra da inanmıyorum evet kızım üşüttü ama alerjik bir bünye hemen tıkanıyor hava gerekiyor hastane gerekiyor ilerlerse şimdilik sürekli burun açma halindeyiz tuzlu su filan inşllah ilerlrmez
Rahatladım valla biraz, çok sağolunBinlerce kişi geçiyor ama binlerce kişiyi durdurmuyorlwrdir ki. Sonuçta polisler de o süre içinde illa su içecek, belki sigara içiyordur, eliyle yüzüne dokunma ihtiyacı olacak kolonya veya dezenfektanla temizliyorlardir. Sadece alın sicakligi değil, fiziksel olarak da yuksek ates insanı etkiliyor. Mesela titreme , üşüme olur ben ateslendigim zaman. Alnim, yanaklarım yanar ama elim ayağım buz kesilir ve yataktan kalkamam. Benim normalde de alnım hep sıcaktır alniniza bakarak karar vermeyin yaz ayindayiz ne de olsa.
Ayrıca ben kaygı ve stres yaşadığım zaman da alev alev yanaklarım yanar kızarır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?