bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aman maşallah. Ben de dün annemi Bolu’ya götürdüm nefes alsın diye. Pişman oldum, hava buz gibiydi bir de üstüne ıslandık. Donduk geldik. İnşallah üşütmemiştir yoksa korkudan deliririm
Bu aralar havalar serin gidiyor gerçekten , aşırı sicaklardan sonra bu serin hava aslında tam üşütüp hasta olma sebebi. İnşallah hasta olmazsiniz ama normalde de nezle, grip vs oluyoruz, yine olacagiz. Benim alerjik astımım var. Birkaç gündür alerjim nuksetti durmadan hapşırık, boğaz kasintisi, boğazda yanma, ağrı falan oluyor. Alerji ilacımı hamilelikten ötürü içmem yasak. Bunlar benim hep yaşadığım belirtiler ama insan bir durup 'acaba' mi diyor. mümkün olduğunca kendimi dinlememeye calisiyorum.

En azından alerjinizi tanıyorsunuz, ben yıllarca grip olmadığımı bilirim. Son iki yıldır 1 kez oldum. Şimdi en ufak belirtide korkuyorum. Şimdi elim alnımda sürekli ve sıcak geliyor alnım. Ateş ölçer de yok sıcaktan mı yanıyorum ateşim mi var, her şey birbirine karışıyor Allah korusun sizi ve bebişinizi

Bazen bizde öyle.Ateş varmı diye bakıyoruz.Ateş ölçer bizde de yok

Kızım hasta grip oldu ateşide çıkacak gibiydi elimde ölçer sabahtan beri takipteyim dün dolaptan meyve suyunu bulup içmiş

olur mu her gün girip bu güzel fotolara bakıyorum ben. iyi ki varsınız. çok güzeller. emeğinize sağlık

üşütmüşdür bir şey olmaz korkmayın. her şeyi corona sanar olduk valla bir bitsede rahata ersek.
Tek temennim bitmesi gebeliğimi dopum korkularımı bertaraf etti korona yaşama hevesimi aldı hala doğum çantam hazır değil ki son ayımdayım artık o dra da inanmıyorum evet kızım üşüttü ama alerjik bir bünye hemen tıkanıyor hava gerekiyor hastane gerekiyor ilerlerse şimdilik sürekli burun açma halindeyiz tuzlu su filan inşllah ilerlrmez

Pist çok kalabalık olduğu an sosyal mesafeye dikkat edelim diye 1 kez anons geçti sadece ama normal düğünlerden hiç farkı yoktu

Çok çok sevindim.
Daha da iyi olursun inşallah.
Biz de dün kayınvalideme gittik, terasta biraz oturup sohbet ettik, özlemişim iyi geldi.
Dönüşte Karşıyaka sahilinde 5,10 dakika yürüdük, eskiden kocamla çok yürürdük, o günleri andık, aşırı kalabalık olduğu için arabaya binip eve geldik.
Haftasonu da birkaç saat annemi görmeye gideceğiz nasip olursa.
Market, pazar, Rossman hâla yok bende. Şükür halimize...

Günaydın sevgili dostlar, bu sabah ben uyurken gün doğumunu eşim fotoğraflamış sizin için. O sırada küçük bir tekne geçiyormuş onu da yakalamış "çok şanslıydım" diyor :) Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere gün doğumunu, mavi yasemin çiçekleri, bir Hatmi çiçeği ve ben çalışırken dibimden ayrılmayan kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Bunlar da gerekli hayatın devam ettiğini anlamamız lazım, çok iyi yapmışsınız. Anneninizi de görüp gelirsiniz, insan daha ne ister, varsın market pazar duruversin bir süre daha

Bolu’dan gelirken polis durdurdu, eşim ehliyetini verdi, 2 dakika sonra ehliyeti geri verdi polis. Eşim aldığı eliyle cips yemeye devam etti. Kaç bin kişinin ehliyetine dokunmuştur adam değil mi? Ben kolonyayı çıkartana kadar eşim cipsini yedi. İçim içimi yiyor, çocukta beter bu erkekler. Şimdi de kaanı oraya taktım. Zaten döndüğümüzden beri ateş hissediyorum, bugün de halsizim. Bi bitseydi şu illet artık. Maddi manevi tükendik valla.

Polis de arada ellerini dezenfekte ediyordur. Benim annemler marketten aldıkları hicbirseyi yıkamadan kullanıyor. Gerçekten ateşiniz olsa mutlaka anlardiniz.

Polis de arada ellerini dezenfekte ediyordur. Benim annemler marketten aldıkları hicbirseyi yıkamadan kullanıyor. Gerçekten ateşiniz olsa mutlaka anlardiniz.
İnşallah dediğiniz gibi ara sıra dezenfekte ediyordur
Aslında dediğiniz gibi marketten alınan şeyler de buna benzer. Ama ne bileyim binlerce kişinin geçtiği yer olunca ateş çok farklı sanırım değil mi, alnımın sıcak olmasından daha farklı sanırım

Binlerce kişi geçiyor ama binlerce kişiyi durdurmuyorlwrdir ki. Sonuçta polisler de o süre içinde illa su içecek, belki sigara içiyordur, eliyle yüzüne dokunma ihtiyacı olacak kolonya veya dezenfektanla temizliyorlardir. Sadece alın sicakligi değil, fiziksel olarak da yuksek ates insanı etkiliyor. Mesela titreme , üşüme olur ben ateslendigim zaman. Alnim, yanaklarım yanar ama elim ayağım buz kesilir ve yataktan kalkamam. Benim normalde de alnım hep sıcaktır alniniza bakarak karar vermeyin yaz ayindayiz ne de olsa.
Ayrıca ben kaygı ve stres yaşadığım zaman da alev alev yanaklarım yanar kızarır.

Kizlar merhaba.
2 negatif testten sonra bugun kayinpederimin testi pozitif cikmis.
Guneydoguda bir ilde yasiyorlar. Vaka yogunlugu fazla.
Hastaneye yatmasi lazim yutkunma ve solunum zorlugu var ama hangi hastaneye gittilerse yer yok deyip almamislar. Ell
lerinde ilac olmadigini soylemisler.
Inanilmaz moralim bozulmuştu ki simdi eltim aradi ambulans alip goturmus. Rahatladim. Insallah iyi olur kizlar dua edin.

ay çok üzüldüm. dualarım sizinle. inşallah hemen iyileşir. nerden aldı acaba. tuh ya.

allerjikse tuzlu karbonatlı su mutlaka yaptırın. şayet bulabilirsiniz andız pekmezi çok iyi. kendim öyleyim de andız pekmezini buldum çözüm olarak. tüm kış korudu beni çok şükür.

Rahatladım valla biraz, çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…