- 5 Mayıs 2013
- 33.893
- 41.514
- 798
ay çok üzüldüm. dualarım sizinle . inşallah hemen iyileşir . nerden aldı acaba. tuh ya.
Dışarı çıkıyor mu, kalabalığa giriyor mu?Amin insallah
Nereden kapti bilmiyoruz. 1 haftadan fazladir hasta once grip sanmislar. Ama negatif cikmis. Kotulesince bugun test pozitif cikmis.
Dışarı çıkıyor mu, kalabalığa giriyor mu?
Canım benimKizlar merhaba.
2 negatif testten sonra bugun kayinpederimin testi pozitif cikmis.
Guneydoguda bir ilde yasiyorlar. Vaka yogunlugu fazla.
Hastaneye yatmasi lazim yutkunma ve solunum zorlugu var ama hangi hastaneye gittilerse yer yok deyip almamislar. Ell
lerinde ilac olmadigini soylemisler.
Inanilmaz moralim bozulmuştu ki simdi eltim aradi ambulans alip goturmus. Rahatladim. Insallah iyi olur kizlar dua edin.
Amin Lalem insallahCanım benim
Allahım kayınpedere de tüm hastalara da acil şifalar versin inşallah.
İyi haberlerini alırız inşallah.
Allah şifa versin, inşaallah atlatacaktir.Amin insallah
Nereden kapti bilmiyoruz. 1 haftadan fazladir hasta once grip sanmislar. Ama negatif cikmis. Kotulesince bugun test pozitif cikmis.
Allah şifa versin, inşallah bir an önce iyileşir bizlere de ümit olur, içime hiç kötü bir şey doğmadı nedenseNet bilmiyorum. Aslinda temkinli bir insandır. Disari ciksa da kalabaliga karisacagini sanmıyorum.
En son yan binalarinda karantina vardi. Biri pozitif cikmis. Ama onlar cok dikkatsizmis. Ordan bulasmis olabilir mi bilmiyorum. Fakat temas da yok.
Allah şifa versin, inşaallah atlatacaktir.
Amin Allah razı olsunAllah şifa versin, inşallah bir an önce iyileşir bizlere de ümit olur, içime hiç kötü bir şey doğmadı nedenseiyileşecek inşallah
Benimkide işten gelince telefonu silmedem kızıma veriyor yetişirsem silip elini yıkatıyorum çocuğun yetişemezsemBolu’dan gelirken polis durdurdu, eşim ehliyetini verdi, 2 dakika sonra ehliyeti geri verdi polis. Eşim aldığı eliyle cips yemeye devam etti. Kaç bin kişinin ehliyetine dokunmuştur adam değil mi? Ben kolonyayı çıkartana kadar eşim cipsini yedi. İçim içimi yiyor, çocukta beter bu erkekler. Şimdi de kaanı oraya taktım. Zaten döndüğümüzden beri ateş hissediyorum, bugün de halsizim. Bi bitseydi şu illet artık. Maddi manevi tükendik valla.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinKizlar merhaba.
2 negatif testten sonra bugun kayinpederimin testi pozitif cikmis.
Guneydoguda bir ilde yasiyorlar. Vaka yogunlugu fazla.
Hastaneye yatmasi lazim yutkunma ve solunum zorlugu var ama hangi hastaneye gittilerse yer yok deyip almamislar. Ell
lerinde ilac olmadigini soylemisler.
Inanilmaz moralim bozulmuştu ki simdi eltim aradi ambulans alip goturmus. Rahatladim. Insallah iyi olur kizlar dua edin.
Mehmet Ceyhan telefonlarınızı dezanfekte etme konusunda dün yorumlarda; o kadar kolay bulaşmıyor demiş. İçinize sinmiyorsa kolanyalı mendille silin demiş.Benimkide işten gelince telefonu silmedem kızıma veriyor yetişirsem silip elini yıkatıyorum çocuğun yetişemezsem
Mutlaka dezenfektanla siliyorum kendiminkini hemde markete filan çıkarsam eşiminkini düşünsene fabrikada çalışıyor 20/30 kişi karantinada işyerindenMehmet Ceyhan telefonlarınızı dezanfekte etme konusunda dün yorumlarda; o kadar kolay bulaşmıyor demiş. İçinize sinmiyorsa kolanyalı mendille silin demiş.
Sosyal mesafeye uyabiliyorlar mı acabaMutlaka dezenfektanla siliyorum kendiminkini hemde markete filan çıkarsam eşiminkini düşünsene fabrikada çalışıyor 20/30 kişi karantinada işyerinden
Uymak zorunda denetimli bir yer çay kahve bi araya gelme yasak molada filan amin canım haklısın bunu bende biliyırum ama zihnim durmuyor sürekli bikaç kez zorunlu olarak oturdum dışarda cafede asla bişi yiyip içmedim insan böyle zamanda niye ihtiyaç duyar anlamıyprum maskesiz mesafesizSosyal mesafeye uyabiliyorlar mı acabafabrika çok zor şu dönemde, Allah korusun inşallah. Ama ben bugün de arabayla turlayıp en işlek caddede dolaştım, bir şey olmayacaksa olmuyor insana onu anladım. Cafeler, lokantalarda insanlar sırt sırta oturuyor, masaların arasında mesafe falan yok ve açık hava değildi çoğu yer kapalı mekan, arabayı park ettik resmen içerileri izledim önlerinden geçip. Korkmayın olmayınca olmuyor demek ki, olacaksa da saçma sapan bir yerden buluyor bu illet.
Ben dün çocuklarımı doktora götürdüm aşımız vardı doktor maske falan hiç bi şey takmamış sanki virüs bitmiş modundaydı daha önce gittiğimizde hep maskeliydiSosyal mesafeye uyabiliyorlar mı acabafabrika çok zor şu dönemde, Allah korusun inşallah. Ama ben bugün de arabayla turlayıp en işlek caddede dolaştım, bir şey olmayacaksa olmuyor insana onu anladım. Cafeler, lokantalarda insanlar sırt sırta oturuyor, masaların arasında mesafe falan yok ve açık hava değildi çoğu yer kapalı mekan, arabayı park ettik resmen içerileri izledim önlerinden geçip. Korkmayın olmayınca olmuyor demek ki, olacaksa da saçma sapan bir yerden buluyor bu illet.
Ben dün göğüs hastalıkları uzmanı komşunun annesiyle konuştum. Ankara’da yoğun bakım için bir hastaneye ek bina yapılmış, diğer hastanede de gelini çalışıyor, oraya da çadır kurulmuş apar topar. Hastalık çok artmış, bayramı bana yasak ettiler dedi. Evden çıkmayacağım dedi teyze.Ben dün çocuklarımı doktora götürdüm aşımız vardı doktor maske falan hiç bi şey takmamış sanki virüs bitmiş modundaydı daha önce gittiğimizde hep maskeliydi
Dr lar bu işin içindeler ve olayın ciddiyetini en iyi onlar biliyorBen dün çocuklarımı doktora götürdüm aşımız vardı doktor maske falan hiç bi şey takmamış sanki virüs bitmiş modundaydı daha önce gittiğimizde hep maskeliydi
Bunlar normal bir enfeksiyon belirtisi de olabilirMerhaba herkese kizimda dun geceden beri baslayan burun akintisi bugun hafif oksuruk ve 37.8 ates var babada bsey yok bnde hapsuruk var sadece bunlar korona belirtisimi lutfen yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?