bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Dışarı çıkıyor mu, kalabalığa giriyor mu?

Net bilmiyorum. Aslinda temkinli bir insandır. Disari ciksa da kalabaliga karisacagini sanmıyorum.
En son yan binalarinda karantina vardi. Biri pozitif cikmis. Ama onlar cok dikkatsizmis. Ordan bulasmis olabilir mi bilmiyorum. Fakat temas da yok.

Canım benim
Allahım kayınpedere de tüm hastalara da acil şifalar versin inşallah.
İyi haberlerini alırız inşallah.

Allah şifa versin, inşallah bir an önce iyileşir bizlere de ümit olur, içime hiç kötü bir şey doğmadı nedense iyileşecek inşallah

Benimkide işten gelince telefonu silmedem kızıma veriyor yetişirsem silip elini yıkatıyorum çocuğun yetişemezsem

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Mehmet Ceyhan telefonlarınızı dezanfekte etme konusunda dün yorumlarda; o kadar kolay bulaşmıyor demiş. İçinize sinmiyorsa kolanyalı mendille silin demiş.
Mutlaka dezenfektanla siliyorum kendiminkini hemde markete filan çıkarsam eşiminkini düşünsene fabrikada çalışıyor 20/30 kişi karantinada işyerinden

Mutlaka dezenfektanla siliyorum kendiminkini hemde markete filan çıkarsam eşiminkini düşünsene fabrikada çalışıyor 20/30 kişi karantinada işyerinden
Sosyal mesafeye uyabiliyorlar mı acaba fabrika çok zor şu dönemde, Allah korusun inşallah. Ama ben bugün de arabayla turlayıp en işlek caddede dolaştım, bir şey olmayacaksa olmuyor insana onu anladım. Cafeler, lokantalarda insanlar sırt sırta oturuyor, masaların arasında mesafe falan yok ve açık hava değildi çoğu yer kapalı mekan, arabayı park ettik resmen içerileri izledim önlerinden geçip. Korkmayın olmayınca olmuyor demek ki, olacaksa da saçma sapan bir yerden buluyor bu illet.

Uymak zorunda denetimli bir yer çay kahve bi araya gelme yasak molada filan amin canım haklısın bunu bende biliyırum ama zihnim durmuyor sürekli bikaç kez zorunlu olarak oturdum dışarda cafede asla bişi yiyip içmedim insan böyle zamanda niye ihtiyaç duyar anlamıyprum maskesiz mesafesiz

Ben dün çocuklarımı doktora götürdüm aşımız vardı doktor maske falan hiç bi şey takmamış sanki virüs bitmiş modundaydı daha önce gittiğimizde hep maskeliydi

Ben dün çocuklarımı doktora götürdüm aşımız vardı doktor maske falan hiç bi şey takmamış sanki virüs bitmiş modundaydı daha önce gittiğimizde hep maskeliydi
Ben dün göğüs hastalıkları uzmanı komşunun annesiyle konuştum. Ankara’da yoğun bakım için bir hastaneye ek bina yapılmış, diğer hastanede de gelini çalışıyor, oraya da çadır kurulmuş apar topar. Hastalık çok artmış, bayramı bana yasak ettiler dedi. Evden çıkmayacağım dedi teyze. Doktorların böyle rahatlaması ilginç. Yaşadığınız şehri bilmiyorum gerçi. Belki orada yoktur rahatlardır.

Merhaba herkese kizimda dun geceden beri baslayan burun akintisi bugun hafif oksuruk ve 37.8 ates var babada bsey yok bnde hapsuruk var sadece bunlar korona belirtisimi lutfen yardim edin

Dr lar bu işin içindeler ve olayın ciddiyetini en iyi onlar biliyor
Nasıl böyle sorumsuz davranabilir
Acaba covid geçirip atlattı mı ki ?

Merhaba herkese kizimda dun geceden beri baslayan burun akintisi bugun hafif oksuruk ve 37.8 ates var babada bsey yok bnde hapsuruk var sadece bunlar korona belirtisimi lutfen yardim edin
Bunlar normal bir enfeksiyon belirtisi de olabilir
Allah korusun covid de olabilir
Ateşi artarsa dr a gitmeniz daha iyi olur galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…