Sizin erteleme olabilir evet. Bizim artık olmaz herhaldegerçekten sizin kötü olmuş bu yıla denk gelmesi. ben de yıllarca kimseye evet demedim. tam biri ile deneyim derken covid patladı. yollar kapandı gelemedi. şaka gibi cidden. düşününce gülesim geliyor. valla yoruldum. tek umudum mutasyondu o da gerçekleşmedi. ben galiba erteleyeceğim isteme işini hem yeni hem salgın var. kaç gündür stresten uyuyamıyorum.
inşallah sıkıntısız atlatırsınız.Sizin erteleme olabilir evet. Bizim artık olmaz herhalde
Onlar ailecek geldi, sonra biz gittik nişan alışverişi de oldu artık ufak bir şey yapmak için baskı yapmaya başladılar
Hakkımızda hayırlısı artık ne diyeyim.
Iyiyiz cok sukur nezle olmusuz gittik doktoraiyileştiniz inşallah bir kaç konu önce hastalanmıştınız çocuğunuz ile siz?
ben de kalabalıktan uzakta giriyorum. bir şey olmadı çok şükür. valla stresi yetiyor. bıktım usandım ben artık. yıkayıp etmiyorum bekletip kullanıyorum. hayırlısı. arkadaşlarım benimle de dalga geçtiler hep.
Aslında olabilir, ben de onu diyecektim, plaj değil de belki kimselerin olmadığı bir deniz kenarı olabilir. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama araba ile giderken yol üstünde vs bulabilirsiniz belki böyle uygun yerler. Kimselerin olmadığı tenha bir yere kendi şezlong ve şemsiyenizi, yiyecek ve içeceğinizi de götürebilirsiniz, girersiniz denize. Kimse yoksa etrafta risk de olacağını düşünmüyorum. Ben corona öncesi günde iki defa denize girerdim, çok severim denizi, o kadar ki kışın bile girerim ama pandemi başlangıcından beri 4-5 defa girdim. Burada girebileceğim yerler sınırlı. Plaja hayatta gitmem. Bizim yakınımızdaki sitenin bir plajı var, denizi güzel, bir sabah çok erkenden kimseler yoktur diye gittim ama insanlar vardı dolayısıyla gerisin geriye döndüm ama öteki istikamette bir ıssız koy var, ne var ki yolu yok, daracık bir keçi patikası gibi bir yerden iniliyor 300-500 metre yokuş aşağıya kayalık falan inilmesi ve çıkılması zor, düşme tehlikesi var bir de örümcek ve bilimum hayvanat var; yine de orayı tercih ediyorum. Bir kaç kez gittim dediğim gibi. Oraya bir tek balıkçılar geliyor biliyorum ama hiç karşılaşmadım. Gittiğimde kimse yoktu. Yine de her ihtimale karşı yanıma maske aldım. Jumbo boy bir çöp poşetini açıp ikiye keserek bir yarısı ile tek kullanımlık hasır yaptım kendime onu serdim kayaların üstüne ve üzerine çantamı koydum, ben de üzerine oturdum. Zaten güneşlenmeyi sevmem ben denize girer çıkarım hemen. Herhangi bir yere temas etmedim, zaten güneş alıyor orası bütün gün, virüslü biri geldiyse bile ben karşılaşmadığım sürece bir risk olacağını sanmam. Eve dönünce zaten duş aldım doğal olarak. Çantam yıkanabilir bez çanta kıyafetlerimi de attım makineye. Ama yine tedirginlik oluyor tabi karşılaşırsam birileri ile diye, bir de o koy çok dalga tutar, yüzülmüyor öyle olunca. . Hergün bakıyorum deniz dalgalı ise (ki çoğunlukla dalgalı) seviniyorum oh yırttım deniz işinden diye :)
Sizin erteleme olabilir evet. Bizim artık olmaz herhalde
Onlar ailecek geldi, sonra biz gittik nişan alışverişi de oldu artık ufak bir şey yapmak için baskı yapmaya başladılar
Hakkımızda hayırlısı artık ne diyeyim.
ben 1-2 gün bekletiyorum öyle kullanıyorum. bir şey de olmadı şükür. çok bunaldım yıka et kaldır valla. zor zanaat. evet ilişkim yeni. ama 37 yaşındayım. ailem ve erkek arkadaşım söz olsun diyor. ben biraz daha tanıma taraftarıyım. hayırlsıı olsun. çok bunalımdayım. ben covidin stresi bir taraftan bu iş bir taraftan. yıkayıp etcek gücüm kalmadı. 2 saat anca uyuyorum.ne zamandir bekletip kullanıyorsunuz ne kadar sure bekletiyorsunuz market ürünlerini ürünlerini mi aynı sekilde yapıyorsunuzsoru bombardımanın tuttum, bu arada ilişkiniz hayirlinolsun çok az bir süre birlikte olmuşsunuz yüzyüze özellikle bence de biraz beklemekte fayda var biz de esimle 7 yil sonra evlendik sevgiler
eşim de diyor o bana göre rahat bu arada ama sagolsun uzmemeye calisiyo
çıkalım yola baka baka gideriz
ya da çıkalım sabah gidip akşam donebilecegimiz gezilecek yerleri olan bir şehre gidelim diyor ama açık hava müzeleri yerler nasıl olur ki mesela konya da açık hava dinozor müzesi gibi parki gibi yerler varmış varmış konya da vaka coktu bir ara bilemiyorum.
deniz buralarda çok zor öyle kimsenin olmadığı bir yer tam da geçen yıl çok güzel bir yer keşfetmişti bu yil da gideriz demistikeminim geçen yıl kadar olmasa da kalabalıktı orası
olmadı öyle bir yer arayışına girmez
bu arada insan içine karışmak inanılmaz iyi geliyo
aslında bence size de iyi gelir mesefali bir şekilde bir sey yapabilmeniz sizin eviniz bahçeli mesela bahçede aileniz olabilir ya da en yakın görüştüğünü kimseler sab0ndalyeleri mesafeli koyarsınız ikram etmek istediğiniz şeyleri mesela içeri girmemek adına bahçede bir masanın üzerine yerlestirebilirainiz
onlar gittikten sonra ise masasandalyeninyıkar ya da sizlersiniz
bi düşünün ilk zaman düşüncesi coknkorkuyuyo insanı kabul ediyorum ama cok iyi gelecek inanin
ilginiz icin ayrica cok tesekkur ederim
ayani evet ben de oyle düşünüyorum. çok korkularım var. uyuyamıyorum. çok bunaldım bu ara.6 aylık ilişkide söz nişan erken bence ,biraz daha zaman tanıyın. Ailenizle tanışsın ama nişan vs erken bence. Daha iyi tanırsınız zamanla
Merhaba. Taburcu oldu cok sukur. Evde dinleniyor. Cok daha iyinasıl oldu kayınpederiniz merak ettim?
çok sevindim sizin adınıza.Merhaba. Taburcu oldu cok sukur. Evde dinleniyor. Cok daha iyi
hayırlı olsun. Rabbim anneli babalı büyütsün.Gerçi bebişim 3 hafta erken geldi ama neyse
Canım çok sağolhayırlı olsun. Rabbim anneli babalı büyütsün.
Güle güle büyütünGerçi bebişim 3 hafta erken geldi ama neyse
Teşekkür ederimGüle güle büyütün
çok sevindim sizin adınıza.
Benlik bir durum yok ki. İki taraf aile olarak bunu asla kabul etmiyor. Ailemi 4 ay evden çıkarmadım artık babam kahveden çıkmaz oldu, annem misafirliktenistemede kimseyi çağırmayın çağla ne olacakki. bir de yüzük takarsiniz biz de söz denir ona ama bu şekilde hem isteme hem de nisan olabilir çünkü sizinki artık ne olacağı belli olan bir iliski olmus. sadece aile uyeleri gelir. sebep zaten baskasi kabul etmese de özür kaldırır bir durum
Analı babalı sağlıkla ve mutlulukla büyüt inşallah.Arkadaşlar bebişim geldi pandeminin başında ogelene kadar korona biter diyordum
Çok çok sevindim canım benim.Merhaba. Taburcu oldu cok sukur. Evde dinleniyor. Cok daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?