bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sizin erteleme olabilir evet. Bizim artık olmaz herhalde
Onlar ailecek geldi, sonra biz gittik nişan alışverişi de oldu artık ufak bir şey yapmak için baskı yapmaya başladılar
Hakkımızda hayırlısı artık ne diyeyim.

ne zamandir bekletip kullanıyorsunuz ne kadar sure bekletiyorsunuz market ürünlerini ürünlerini mi aynı sekilde yapıyorsunuz soru bombardımanın tuttum, bu arada ilişkiniz hayirlinolsun çok az bir süre birlikte olmuşsunuz yüzyüze özellikle bence de biraz beklemekte fayda var biz de esimle 7 yil sonra evlendik sevgiler

eşim de diyor o bana göre rahat bu arada ama sagolsun uzmemeye calisiyo
çıkalım yola baka baka gideriz
ya da çıkalım sabah gidip akşam donebilecegimiz gezilecek yerleri olan bir şehre gidelim diyor ama açık hava müzeleri yerler nasıl olur ki mesela konya da açık hava dinozor müzesi gibi parki gibi yerler varmış varmış konya da vaka coktu bir ara bilemiyorum.
deniz buralarda çok zor öyle kimsenin olmadığı bir yer tam da geçen yıl çok güzel bir yer keşfetmişti bu yil da gideriz demistik eminim geçen yıl kadar olmasa da kalabalıktı orası
olmadı öyle bir yer arayışına girmez
bu arada insan içine karışmak inanılmaz iyi geliyo
aslında bence size de iyi gelir mesefali bir şekilde bir sey yapabilmeniz sizin eviniz bahçeli mesela bahçede aileniz olabilir ya da en yakın görüştüğünü kimseler sab0ndalyeleri mesafeli koyarsınız ikram etmek istediğiniz şeyleri mesela içeri girmemek adına bahçede bir masanın üzerine yerlestirebilirainiz
onlar gittikten sonra ise masasandalyeninyıkar ya da sizlersiniz
bi düşünün ilk zaman düşüncesi coknkorkuyuyo insanı kabul ediyorum ama cok iyi gelecek inanin

ilginiz icin ayrica cok tesekkur ederim

istemede kimseyi çağırmayın çağla ne olacakki. bir de yüzük takarsiniz biz de söz denir ona ama bu şekilde hem isteme hem de nisan olabilir çünkü sizinki artık ne olacağı belli olan bir iliski olmus. sadece aile uyeleri gelir. sebep zaten baskasi kabul etmese de özür kaldırır bir durum

ben 1-2 gün bekletiyorum öyle kullanıyorum. bir şey de olmadı şükür. çok bunaldım yıka et kaldır valla. zor zanaat. evet ilişkim yeni. ama 37 yaşındayım. ailem ve erkek arkadaşım söz olsun diyor. ben biraz daha tanıma taraftarıyım. hayırlsıı olsun. çok bunalımdayım. ben covidin stresi bir taraftan bu iş bir taraftan. yıkayıp etcek gücüm kalmadı. 2 saat anca uyuyorum.

Günaydın Sevgili Dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, çeşitli renklerde güller ve Sardunya ile aşk yaşayan kedim Gözde'yi gönderiyorum, Sevgilerimle

Benlik bir durum yok ki. İki taraf aile olarak bunu asla kabul etmiyor. Ailemi 4 ay evden çıkarmadım artık babam kahveden çıkmaz oldu, annem misafirlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…