- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallahArkadaşlar bebişim geldi pandeminin başında ogelene kadar korona biter diyordum
Sizinkiler normalleşti mi cidden, ben halen evde tutuyorum, hata mı ediyorum acaba yaBenlik bir durum yok ki. İki taraf aile olarak bunu asla kabul etmiyor. Ailemi 4 ay evden çıkarmadım artık babam kahveden çıkmaz oldu, annem misafirlikten
Evet yazlığa geldik ya. Burda tamamen değiştiler bir andaSizinkiler normalleşti mi cidden, ben halen evde tutuyorum, hata mı ediyorum acaba ya
Amin Allahrazı olsun canımAnalı babalı sağlıkla ve mutlulukla büyüt inşallah.
Amin canım.Amin Allahrazı olsun canım
yazlıkta mümkün değil ben de annemi tutamadım. yapcak bir şey yok pandemi 2 yıl sürse evde duramazlarki. mümkün değil.Evet yazlığa geldik ya. Burda tamamen değiştiler bir anda
Apartmandayken çıkmıyorlardı da şimdi sitede olunca tutamadım artık..
aslında hata eden biziz de, koca koca insanları 4 ay tuttum evde daha ne yapayım ki
herkes gidiyor. kimse de yokmuş. sorun olacağını sanmam. her iki kişide de maske olduktan sonra bir şey olacağını sanmam. rahat olunBugün kuaföre gittim benden başka kimse yoktu hemen işlerimi halledip çıktım işlemleri yapanda bende maskeliydik inşallah sıkıntı olmaz eve gelir gelmez banyo yaptım üzerimdekileri komple değiştirdim eşimde berbere gitti saç tıraşı için o da gelir gelmez banyo yapıp üzerini değişti
Nişanım olursa ben de gidicem 2 kere hem de. Valla korkuyorum işlemlerim de uzunBugün kuaföre gittim benden başka kimse yoktu hemen işlerimi halledip çıktım işlemleri yapanda bende maskeliydik inşallah sıkıntı olmaz eve gelir gelmez banyo yaptım üzerimdekileri komple değiştirdim eşimde berbere gitti saç tıraşı için o da gelir gelmez banyo yapıp üzerini değişti
Kapıdan çıkıyor balkona her balkonda arkadaşı var zaten. İster istemez gidip geliyorlaryazlıkta mümkün değil ben de annemi tutamadım. yapcak bir şey yok pandemi 2 yıl sürse evde duramazlarki. mümkün değil.
Allah korusun.Propolis falan verseniz.Bağışıklığa iyi gelir.Senelerce sürerse bende naparım bilmiyorum.Yakın çevreden uzaklaşmadım.Birde agorafobim var.Evden uzaklaşmaya tedaviyle alıştım.Geri gelsin istememKapıdan çıkıyor balkona her balkonda arkadaşı var zaten. İster istemez gidip geliyorlar
Başlarda 4-5 ay sürer biter diye düşündüğüm için annemleri kapı önüne bile çıkarmadım
Ama evet belki yıllarca sürecek, belki hayatımızdan hiç çıkmayacak
Ama hala her gün her saat korkuyorum annem babam ölecek diye .. kurtulma şansları sıfıra yakın çünkü
Allah sonumuzu hayır etsin
İçiyorlar onu. Dikkat ederler beslenmelerine vs. Ama yaşları 60-65Allah korusun.Propolis falan verseniz.Bağışıklığa iyi gelir.Senelerce sürerse bende naparım bilmiyorum.Yakın çevreden uzaklaşmadım.Birde agorafobim var.Evden uzaklaşmaya tedaviyle alıştım.Geri gelsin istemem
Bizim burda da karantina olup evde durmayan birisi vardi.ben şikayet edecektim tekrar görseydimKızlar acil cevap verin bu izole olun diye eve gönderilenler evden çıkarsa cezası var mı ona göre kendimi riske alıp ihbar edecem kp yi
Ya aynen öyle bide benim kocam söylemeye çekindi pozitif çıkmış demiyor doktor test yapmış 14 gün evde izole ol evden çıkma demiş göndermiş diyor niye takip edilmiyor acaba sanayide kaç kişiyle oturup kalkıyor bide pes dedim bende uydurdum eşime adı kayıtlara geçti dışarda çevirilirse 3bin küsür cezası var diye ama duyarsam ne olursa olsun ihbar ederim pis zaten hazzetmiyorum kaç aydır görmüyorum Allah'tanBizim burda da karantina olup evde durmayan birisi vardi.ben şikayet edecektim tekrar görseydim
Arayip şikayet ederseniz kimlik bilginizi aliyorlar yanlız
Ama karsi tarafa söylemezler galiba
Şikayet edin lütfen
Çünkü bu hastalik bu yüzden tükenmiyor
Yada en iyisi şöyle yapalim karantinada olmasi gerekenler dışarı çıksın , biz sağlıklılar evden çıkmayalim ( ! )
Insanlar ne kadar cahil ve benciller hayret gerçekten
Evde telefonu bırakmayı akıl etmişler.Ceza yiyeceğini düşünüyor,bulaştırırım demiyor.Hakkaten hanzo KonyaYa aynen öyle bide benim kocam söylemeye çekindi pozitif çıkmış demiyor doktor test yapmış 14 gün evde izole ol evden çıkma demiş göndermiş diyor niye takip edilmiyor acaba sanayide kaç kişiyle oturup kalkıyor bide pes dedim bende uydurdum eşime adı kayıtlara geçti dışarda çevirilirse 3bin küsür cezası var diye ama duyarsam ne olursa olsun ihbar ederim pis zaten hazzetmiyorum kaç aydır görmüyorum Allah'tan
Konya bu cahil hanzolar yüzünden ilk beşte işte
Annem de sağlık ocağına gitmişti görevli biri hastalardan birine kızıyormuş senin evden çıkmaman lazım ne işin var burda diye !!!! Hayatımız bok yolunda yani
Ya Elif çok sinirliyim bu durum bir haftadır varmış adam hala işe gidiyormuş ben bugün duydum çocuklar ben hastayım ishal kusma var eşim soğuk algınlığı gibi kırgınlık var ayrı yattık ne olur ne olmaz diye bu adam işe gidiyomuş !!!!! Yarın da duyarsam ihbar edecem gerçekten elim ayağım titriyor konya ilk beşte çıkmaz da bu gidişle her bir kişi de enfekte olur rabbim esirgesin herkesiEvde telefonu bırakmayı akıl etmişler.Ceza yiyeceğini düşünüyor,bulaştırırım demiyor.Hakkaten hanzo Konya
Ya başka hayatlar ölürseYa aynen öyle bide benim kocam söylemeye çekindi pozitif çıkmış demiyor doktor test yapmış 14 gün evde izole ol evden çıkma demiş göndermiş diyor niye takip edilmiyor acaba sanayide kaç kişiyle oturup kalkıyor bide pes dedim bende uydurdum eşime adı kayıtlara geçti dışarda çevirilirse 3bin küsür cezası var diye ama duyarsam ne olursa olsun ihbar ederim pis zaten hazzetmiyorum kaç aydır görmüyorum Allah'tan
Konya bu cahil hanzolar yüzünden ilk beşte işte
Annem de sağlık ocağına gitmişti görevli biri hastalardan birine kızıyormuş senin evden çıkmaman lazım ne işin var burda diye !!!! Hayatımız bok yolunda yani
Ağustos ortası 0 ölüm, eylülde maske bile takılmayacak diyorduEki Görüntüle 2667356
Mutasyona dair umudunu kesmiş mi hoca acaba? 2 ve 3. Maddelerden onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?