- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Ağustos ortası belki (inşallah) sıfır ölüm olabilir, çok uzak değiliz sanki. 100 lerde olsa neyse. Ama eylülde bitti ekimde maskeden bahsedilemez bile dediği fos çıktı hakkatenAğustos ortası 0 ölüm, eylülde maske bile takılmayacak diyordu
Gerçekten boşa umut pompalamışen en kötü senaryoda bile mutasyon olduğu için durum bu olacak demişti
Baya da inanmıştım, inanmak istemiştim ama sallamış :/
evet annemin de aynı. yapcak bir şey yok ya onlar da bunaldı iyice. sizi çok iyi anlıyorum. ben de anneme bir şey olcak diye ödüm patlıyor. Rabbim korusun. Elinizden geleni yaptınız sonuçta öyle düşünün bir şey de olmayacak bence. Çok düşünmeyelim diyeceğim ama siz de çok hashassınız anlıyorum. Allaha emanetler artık.Kapıdan çıkıyor balkona her balkonda arkadaşı var zaten. İster istemez gidip geliyorlar
Başlarda 4-5 ay sürer biter diye düşündüğüm için annemleri kapı önüne bile çıkarmadım
Ama evet belki yıllarca sürecek, belki hayatımızdan hiç çıkmayacak
Ama hala her gün her saat korkuyorum annem babam ölecek diye .. kurtulma şansları sıfıra yakın çünkü
Allah sonumuzu hayır etsin
ben de çok inanmıştımAğustos ortası 0 ölüm, eylülde maske bile takılmayacak diyordu
Gerçekten boşa umut pompalamışen en kötü senaryoda bile mutasyon olduğu için durum bu olacak demişti
Baya da inanmıştım, inanmak istemiştim ama sallamış :/
Amin Lalem. Cok sukurÇok çok sevindim canım benim.
Çok şükür.
Daha iyi olsun inşallah.
Allah'ım tüm hastalara şifa versin inşallah.
Pozitif çıkmasa evde izole ol hastaneye yatırmaya gerek yok denir mi deYa başka hayatlar ölürsegecikmeden ihbar edin ama emin olun negatif çıktığından bence. Babam olsa şikayet ederdim, başkalarının babası annesi ölebilir.
Ölüm sayılarımız 4-5 lere inse belki derdim deAğustos ortası belki (inşallah) sıfır ölüm olabilir, çok uzak değiliz sanki. 100 lerde olsa neyse. Ama eylülde bitti ekimde maskeden bahsedilemez bile dediği fos çıktı hakkaten
Bugün olmadı, yarın olmadı böyle giderse elbet bir gün kapcaklar virüsü :/evet annemin de aynı. yapcak bir şey yok ya onlar da bunaldı iyice. sizi çok iyi anlıyorum. ben de anneme bir şey olcak diye ödüm patlıyor. Rabbim korusun. Elinizden geleni yaptınız sonuçta öyle düşünün bir şey de olmayacak bence. Çok düşünmeyelim diyeceğim ama siz de çok hashassınız anlıyorum. Allaha emanetler artık.
öyle düşünmeyin. yıllardır domuz gribi var ama hiç yakalanmadım. üstelik öğretmenim. çok kalabalık sınıflarım. bu da öyle inşallah kapmazlar. Rabbim yaşatmasın.Bugün olmadı, yarın olmadı böyle giderse elbet bir gün kapcaklar virüsü :/
En büyük korkum hastanelerde yer yokken, mevsim kışken geçirmek bu illeti
Şu an bile hasta kabul edemeyen illerimiz varmış twitterda okuyorum ne kadar doğru bilmem
Allah uzun ömürler versin, analı babalı büyüsünGerçi bebişim 3 hafta erken geldi ama neyse
Okullarda her şeye rağmen açılacak beni en çok korkutan da o yoksa evde otururuz alıştık zaten karantinayaAğustos ortası belki (inşallah) sıfır ölüm olabilir, çok uzak değiliz sanki. 100 lerde olsa neyse. Ama eylülde bitti ekimde maskeden bahsedilemez bile dediği fos çıktı hakkaten
Artık insana benzemek istiyorum dedim ve gittim valla kuaför de büyük bi ihtiyaçmış keşke kendim halledebilsem ama beceremiyorumNişanım olursa ben de gidicem 2 kere hem de. Valla korkuyorum işlemlerim de uzun
Başından beri her yere giden hiçbir arkadaşıma bir şey olmadı. Ben çok sakındım ya bir şey olmaz umarım
O bu kadar bulaşıcı değildi kiöyle düşünmeyin. yıllardır domuz gribi var ama hiç yakalanmadım. üstelik öğretmenim. çok kalabalık sınıflarım. bu da öyle inşallah kapmazlar. Rabbim yaşatmasın.
Benim lazer epilasyonum da yarım kaldı. Ona da başlarım herhalde ekim gibiArtık insana benzemek istiyorum dedim ve gittim valla kuaför de büyük bi ihtiyaçmış keşke kendim halledebilsem ama beceremiyorum
Amin Allahrazı olsun canım
öyle düşünmeyin. yıllardır domuz gribi var ama hiç yakalanmadım. üstelik öğretmenim. çok kalabalık sınıflarım. bu da öyle inşallah kapmazlar. Rabbim yaşatmasın.
herşeyin sonu var elbet bitecek. ben de çok takıyorum. sizin gibi herşeyi yıka pakla valla canım çıktı. yazlığa geçince biraz daha devam ettim. ellerim soyuldu. erkek arkadaşım geldi görüştük herşeyi kolanyalamaktan bir hal oldum. mahvoldum. görüştüm ama ya bir şey getirdiysem anneme diye uyuyamadım. psikolojik açıdan bittim yani. şimdi memlekette bahçede kimseyle alakamız yok biraz rahatladım. ama bu gidişle psikolojimiz de bitecek başka hastalıklar da çıkacak. yani keşke yapabilsek de biraz rahat olsak.O bu kadar bulaşıcı değildi ki
Baksanıza buna günde kaç bin kişiler yakalanıyor dünyada
Öyle bi psikolojiye girdim ki sanki hiç bitmeyecek
Keşke dediğiniz gibi olsa
evet o kadar kolay bulaşmıyordu doğru ama ben iç içeyim çocuklarla. bilişimciyim bazen mouse klavye ellerinden tutuyorum yani o derece. hasta olanın ateşine elimle bakıyorum. yeri geliyor sırtına bakıp terliyor değiştirtiyoruz. şak diye gelip sarılıyorlarhayirli ugurlu olsun Allah anali babali büyütsün insaallah
çağla demiş benim diyecegimi o bu kadar kolay bulasmıyordu ki ben onu duyduktan sonra hastaneye gittiğimizde kıyafetleri hemen makineye atar olmuştu m
Ben de ondan korkuyorum çok sakındım kesin beni bulurNişanım olursa ben de gidicem 2 kere hem de. Valla korkuyorum işlemlerim de uzun
Başından beri her yere giden hiçbir arkadaşıma bir şey olmadı. Ben çok sakındım ya bir şey olmaz umarım
ay ben de aynı durumdayım kendim de çok beceremiyorum. kuaförden de tırsıyorum.Ben de ondan korkuyorum çok sakındım kesin beni buluraçuldığı günden beri arkadaşlarım,kuzenlerim kuafördeler.şükür kimsede bişi yok,çalışanları görüyorum onlar da iyi..benim kaşlar aldı başını gitti..kapısından geçmeye cesaret edemedim sanki beni orda virüs bekliyormuş gibi geliyo
Allah korusun kanser olcam bu kadar streseherşeyin sonu var elbet bitecek. ben de çok takıyorum. sizin gibi herşeyi yıka pakla valla canım çıktı. yazlığa geçince biraz daha devam ettim. ellerim soyuldu. erkek arkadaşım geldi görüştük herşeyi kolanyalamaktan bir hal oldum. mahvoldum. görüştüm ama ya bir şey getirdiysem anneme diye uyuyamadım. psikolojik açıdan bittim yani. şimdi memlekette bahçede kimseyle alakamız yok biraz rahatladım. ama bu gidişle psikolojimiz de bitecek başka hastalıklar da çıkacak. yani keşke yapabilsek de biraz rahat olsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?