bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ağustos ortası belki (inşallah) sıfır ölüm olabilir, çok uzak değiliz sanki. 100 lerde olsa neyse. Ama eylülde bitti ekimde maskeden bahsedilemez bile dediği fos çıktı hakkaten

evet annemin de aynı. yapcak bir şey yok ya onlar da bunaldı iyice. sizi çok iyi anlıyorum. ben de anneme bir şey olcak diye ödüm patlıyor. Rabbim korusun. Elinizden geleni yaptınız sonuçta öyle düşünün bir şey de olmayacak bence. Çok düşünmeyelim diyeceğim ama siz de çok hashassınız anlıyorum. Allaha emanetler artık.

Ya başka hayatlar ölürse gecikmeden ihbar edin ama emin olun negatif çıktığından bence. Babam olsa şikayet ederdim, başkalarının babası annesi ölebilir.
Pozitif çıkmasa evde izole ol hastaneye yatırmaya gerek yok denir mi de
Bunda sadece kırgınlık varmış başka belirti yokmuş kendini iyi zannetti zaar

Ağustos ortası belki (inşallah) sıfır ölüm olabilir, çok uzak değiliz sanki. 100 lerde olsa neyse. Ama eylülde bitti ekimde maskeden bahsedilemez bile dediği fos çıktı hakkaten
Ölüm sayılarımız 4-5 lere inse belki derdim de
Nerdeyse ağustosta sayılırız nasıl sıfırlansın bence imkanı yok
Merak ediyorum ama 10 gün sonra rakamlar ne olacak

Bugün olmadı, yarın olmadı böyle giderse elbet bir gün kapcaklar virüsü :/
En büyük korkum hastanelerde yer yokken, mevsim kışken geçirmek bu illeti
Şu an bile hasta kabul edemeyen illerimiz varmış twitterda okuyorum ne kadar doğru bilmem

öyle düşünmeyin. yıllardır domuz gribi var ama hiç yakalanmadım. üstelik öğretmenim. çok kalabalık sınıflarım. bu da öyle inşallah kapmazlar. Rabbim yaşatmasın.

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sizlere bir gün doğumunu, pembe güller, balıkçı tekneleri ve bahçede güneşin keyfini çıkartan kedim Gözdeyi gönderiyorum, Sevgilerimle

Okullarda her şeye rağmen açılacak beni en çok korkutan da o yoksa evde otururuz alıştık zaten karantinaya

Nişanım olursa ben de gidicem 2 kere hem de. Valla korkuyorum işlemlerim de uzun
Başından beri her yere giden hiçbir arkadaşıma bir şey olmadı. Ben çok sakındım ya bir şey olmaz umarım
Artık insana benzemek istiyorum dedim ve gittim valla kuaför de büyük bi ihtiyaçmış keşke kendim halledebilsem ama beceremiyorum

öyle düşünmeyin. yıllardır domuz gribi var ama hiç yakalanmadım. üstelik öğretmenim. çok kalabalık sınıflarım. bu da öyle inşallah kapmazlar. Rabbim yaşatmasın.
O bu kadar bulaşıcı değildi ki
Baksanıza buna günde kaç bin kişiler yakalanıyor dünyada
Öyle bi psikolojiye girdim ki sanki hiç bitmeyecek
Keşke dediğiniz gibi olsa

Artık insana benzemek istiyorum dedim ve gittim valla kuaför de büyük bi ihtiyaçmış keşke kendim halledebilsem ama beceremiyorum
Benim lazer epilasyonum da yarım kaldı. Ona da başlarım herhalde ekim gibi
Hani ocakta bitecek deseler ocağa kadar evden çıkmamaya razıyım da yıllarca sürecekse mecburuz bi yerden sonra normalleşmeye

Amin Allahrazı olsun canım

hayirli ugurlu olsun Allah anali babali büyütsün insaallah

çağla demiş benim diyecegimi o bu kadar kolay bulasmıyordu ki ben onu duyduktan sonra hastaneye gittiğimizde kıyafetleri hemen makineye atar olmuştu m

O bu kadar bulaşıcı değildi ki
Baksanıza buna günde kaç bin kişiler yakalanıyor dünyada
Öyle bi psikolojiye girdim ki sanki hiç bitmeyecek
Keşke dediğiniz gibi olsa
herşeyin sonu var elbet bitecek. ben de çok takıyorum. sizin gibi herşeyi yıka pakla valla canım çıktı. yazlığa geçince biraz daha devam ettim. ellerim soyuldu. erkek arkadaşım geldi görüştük herşeyi kolanyalamaktan bir hal oldum. mahvoldum. görüştüm ama ya bir şey getirdiysem anneme diye uyuyamadım. psikolojik açıdan bittim yani. şimdi memlekette bahçede kimseyle alakamız yok biraz rahatladım. ama bu gidişle psikolojimiz de bitecek başka hastalıklar da çıkacak. yani keşke yapabilsek de biraz rahat olsak.

hayirli ugurlu olsun Allah anali babali büyütsün insaallah

çağla demiş benim diyecegimi o bu kadar kolay bulasmıyordu ki ben onu duyduktan sonra hastaneye gittiğimizde kıyafetleri hemen makineye atar olmuştu m
evet o kadar kolay bulaşmıyordu doğru ama ben iç içeyim çocuklarla. bilişimciyim bazen mouse klavye ellerinden tutuyorum yani o derece. hasta olanın ateşine elimle bakıyorum. yeri geliyor sırtına bakıp terliyor değiştirtiyoruz. şak diye gelip sarılıyorlar. öpüyorlar. yani geçmesi için ellerinden geleni yapıyorlar ona rağmen geçmedi. bugüne kadar.

Nişanım olursa ben de gidicem 2 kere hem de. Valla korkuyorum işlemlerim de uzun
Başından beri her yere giden hiçbir arkadaşıma bir şey olmadı. Ben çok sakındım ya bir şey olmaz umarım
Ben de ondan korkuyorum çok sakındım kesin beni bulur açuldığı günden beri arkadaşlarım,kuzenlerim kuafördeler.şükür kimsede bişi yok,çalışanları görüyorum onlar da iyi..benim kaşlar aldı başını gitti..kapısından geçmeye cesaret edemedim sanki beni orda virüs bekliyormuş gibi geliyo

ay ben de aynı durumdayım kendim de çok beceremiyorum. kuaförden de tırsıyorum.

Allah korusun kanser olcam bu kadar strese
Evet bitecek ama 3-4 yıl diyen var. Mutasyon da olamadı bi türlü
Ben de erkek arkadaşımla görüşemedim 2 haftadır. Haftaya test olacak onu bekliyorum
Böyle de ömür mü geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…