Benim kaşlarım da berbat halde. Dip boya derdim yoktu iyi ki. Kuaför, lazer, spor, kurs hepsi kaldı valla benim. Kendimi sonsuz boşlukta hissediyorumBen de ondan korkuyorum çok sakındım kesin beni buluraçuldığı günden beri arkadaşlarım,kuzenlerim kuafördeler.şükür kimsede bişi yok,çalışanları görüyorum onlar da iyi..benim kaşlar aldı başını gitti..kapısından geçmeye cesaret edemedim sanki beni orda virüs bekliyormuş gibi geliyo
Evet kaçış yok malesef açılacak okullar. Yaşamak için son 2 ayımmış gibi hissediyorumOkullarda her şeye rağmen açılacak beni en çok korkutan da o yoksa evde otururuz alıştık zaten karantinaya
Benim de en büyük korkum kışın geçirmekBugün olmadı, yarın olmadı böyle giderse elbet bir gün kapcaklar virüsü :/
En büyük korkum hastanelerde yer yokken, mevsim kışken geçirmek bu illeti
Şu an bile hasta kabul edemeyen illerimiz varmış twitterda okuyorum ne kadar doğru bilmem
aynen valla başka hastalık çıkacak bu gidişle. aslında bizim gibi hashas insanları vurdu bu covid. mahvolduk. ablam ne güzel çok rahat. annenim bugun dışarda yemek istedi bakalımAllah korusun kanser olcam bu kadar strese
Evet bitecek ama 3-4 yıl diyen var. Mutasyon da olamadı bi türlü
Ben de erkek arkadaşımla görüşemedim 2 haftadır. Haftaya test olacak onu bekliyorum
Böyle de ömür mü geçer
Amin canım isteyen herkese nasip olsunhayirli ugurlu olsun Allah anali babali büyütsün insaallah
çağla demiş benim diyecegimi o bu kadar kolay bulasmıyordu ki ben onu duyduktan sonra hastaneye gittiğimizde kıyafetleri hemen makineye atar olmuştu m
evet o kadar kolay bulaşmıyordu doğru ama ben iç içeyim çocuklarla. bilişimciyim bazen mouse klavye ellerinden tutuyorum yani o derece. hasta olanın ateşine elimle bakıyorum. yeri geliyor sırtına bakıp terliyor değiştirtiyoruz. şak diye gelip sarılıyorlar. öpüyorlar. yani geçmesi için ellerinden geleni yapıyorlar ona rağmen geçmedi . bugüne kadar.
Öyle bi şansım olduğu için sadece. Her hafta test oluyorlar bari oluyo o kısmı garantiye alayım dedimaynen valla başka hastalık çıkacak bu gidişle. aslında bizim gibi hashas insanları vurdu bu covid. mahvolduk. ablam ne güzel çok rahat. annenim bugun dışarda yemek istedi bakalım. gitcem ama korkuyorum. erkek arkadaşınızla test yapınca mı görüşüyorsunuz sadece. valla keşke sizin kadar korunaklı yaşayabilsem. ben geldiğinde her gün görüştüm. her gün bir yerde yedik ettik. giyinme kabininde giynip denize girdik. ödüm patlaya patlaya. ayy neyse ki bir şey olmadı. aslında kaparsa 3-5 günde belli edermiş kendini. ne bileyim çok zor valla. bitse de kurtulsak.
Kışın hastanelerde yer kalmamasından çok korkuyorum. Annem artık çatıda değil evde görüşmeye başlayacak arkadaşlarıyla çok eminim. Çünkü saldı artık tekrar o eski 4 aya dönmez. Babam da öyleBenim de en büyük korkum kışın geçirmekailemin kışın geçirmesinden çok korkuyorum
Deniz tenha mı peki? Aileni denize sokarken ıssız bir yer bulabiliyor musun, annemi götürmeyi çok istiyorum d vitamini alsın, evi güneş de görmüyor, dört duvar arasında hastalanacak. Götüreyim bir yere ama denizin sakin olması lazım dankiÖyle bi şansım olduğu için sadece. Her hafta test oluyorlar bari oluyo o kısmı garantiye alayım dedimyoksa görüşürdüm napayım onunla da görüşmesem kafayı yerim artık
Biz de çok girdik denize. Ama hala dışarda oturup yemek yemedim. Kafeye oturmadım. Bunları da aslında yapmak istiyorum. Ah ailemle yaşamasam şu stresimi atacağım aslında ama ben bir yıl daha böyle devam
Annem babam denize girmiyor, ben erkek arkadaşımla girdim sadeceDeniz tenha mı peki? Aileni denize sokarken ıssız bir yer bulabiliyor musun, annemi götürmeyi çok istiyorum d vitamini alsın, evi güneş de görmüyor, dört duvar arasında hastalanacak. Götüreyim bir yere ama denizin sakin olması lazım danki
Artık yorum bile yapmayacağım yazmış, hiç tedbir yok, ya mutasyonu kabul etmiş herkes bizden saklanıyor ya da rakamlarda sorun var demiş. Saçmalamış. 10 gün bir şey yazmayacakmış.Eki Görüntüle 2667722 Bizim doktor hakkında yapılan yorum doğru demişler bence dedikleri çıkmadı
Ben yazdım bu yorumuEki Görüntüle 2667722 Bizim doktor hakkında yapılan yorum doğru demişler bence dedikleri çıkmadı
evet büyükleri ile yaşayanlar için daha zor. ablam belki de ondan rahat bilmiyorum. gerçi yazlığa gelcek onlar da bayramda. eniştemin iş yerinde bazı katlarda çıkmış. bilemiyorum. aynı asansörü kullanıyorlar. yazlık ortak banyo. nasıl olcak bilmem?Öyle bi şansım olduğu için sadece. Her hafta test oluyorlar bari oluyo o kısmı garantiye alayım dedimyoksa görüşürdüm napayım onunla da görüşmesem kafayı yerim artık
Biz de çok girdik denize. Ama hala dışarda oturup yemek yemedim. Kafeye oturmadım. Bunları da aslında yapmak istiyorum. Ah ailemle yaşamasam şu stresimi atacağım aslında ama ben bir yıl daha böyle devam
güvenilir değil ama işte bir umut istiyor insan. ondan çok sevmiştim o doktoru. ama dedikleri çıkmadı doğru.Ben yazdım bu yorumuadam sürekli övülmek istiyor , eleştiriye tahammülü yok, dedim demi , söyledim demi tarzında konuşmaları çok itici olmaya başladı . Aslında kendisi de biliyor hastalığın daha kötü boyutlara gittiğini ama şimdi yediremiyor. Sürekli bilim kuruluyla atışıyor kendi çapında . Zerre kadar güvenilir bir adam değil bence .
Evet ben de Nisan Mayıs döneminde çok umutlanıyordum ama farkettim ki adam ego kasmaya başladı , Mehmet Ceyhan hocayla kendini kıyaslamaya başladı , alt tarafı bir kadın doğumcusun sen , bu adam işin uzmanı , ne yarışına giriyosun ki . Mesela sıcaklık çok etkili olacak dedi Antep Urfa Adana vakalardan kırılıyor resmen .güvenilir değil ama işte bir umut istiyor insan. ondan çok sevmiştim o doktoru. ama dedikleri çıkmadı doğru.
Sizin branşınız ne acaba? Korkmuyor musunuz sınıf ve okul ortamından. Nöbetçiyken 700 maskesiz çocukEvet ben de Nisan Mayıs döneminde çok umutlanıyordum ama farkettim ki adam ego kasmaya başladı , Mehmet Ceyhan hocayla kendini kıyaslamaya başladı , alt tarafı bir kadın doğumcusun sen , bu adam işin uzmanı , ne yarışına giriyosun ki . Mesela sıcaklık çok etkili olacak dedi Antep Urfa Adana vakalardan kırılıyor resmen .
Şimdi okullar açılınca başlayacak gene dedim dimi, söyledim dimi demeye. Okulların ekonomik faktörlerden dolayı açılacağını en saf insan bile tahmin edebilir . Bir kere Bakan zaten özel okul sahibi , sırf özel okullar sıkıntıya girmesin diye açılacak . Bunun daha kantinci , servisçi , kırtasiyeci, tekstil sektörleri var . Ama bizim doktor ben demiştim diye hava atıp duracak
ailenin insiyatifine kalır bence. bu gidişle zor zaten. okullar biraz açılır yine kapanır gibime geliyor.geçen sene biz de anaoklundaydik keşke bu sene de öyle olsaydı gondermezdim. bu yıl 1. sınıf olacak nasıl olacak nasıl birakicam nasil gondericem bilmiyorum. keşke en azindan ilkokulu almasalar ya da ne biliyim ailenin insiyatifine biraksalar
Çok duymaya başladım haftanın 3 günü sınıfın yarısı, 3 günü diğer yarısı gelecek diye. Bu 4 alternatiften biri değil miydi? Herkes bunu konuşuyor. Matematiği yüzyüze alacakmış çocuk mesela. Matematik dersinde virüs bulaşmıyor, hayat bilgisinde mi bulaşıyor anlamadım kiailenin insiyatifine kalır bence. bu gidişle zor zaten. okullar biraz açılır yine kapanır gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?