bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Benim kaşlarım da berbat halde. Dip boya derdim yoktu iyi ki. Kuaför, lazer, spor, kurs hepsi kaldı valla benim. Kendimi sonsuz boşlukta hissediyorum

Benim de en büyük korkum kışın geçirmek ailemin kışın geçirmesinden çok korkuyorum

aynen valla başka hastalık çıkacak bu gidişle. aslında bizim gibi hashas insanları vurdu bu covid. mahvolduk. ablam ne güzel çok rahat. annenim bugun dışarda yemek istedi bakalım . gitcem ama korkuyorum. erkek arkadaşınızla test yapınca mı görüşüyorsunuz sadece. valla keşke sizin kadar korunaklı yaşayabilsem. ben geldiğinde her gün görüştüm. her gün bir yerde yedik ettik. giyinme kabininde giynip denize girdik. ödüm patlaya patlaya. ayy neyse ki bir şey olmadı. aslında kaparsa 3-5 günde belli edermiş kendini. ne bileyim çok zor valla. bitse de kurtulsak.

geçen sene biz de anaoklundaydik keşke bu sene de öyle olsaydı gondermezdim. bu yıl 1. sınıf olacak nasıl olacak nasıl birakicam nasil gondericem bilmiyorum. keşke en azindan ilkokulu almasalar ya da ne biliyim ailenin insiyatifine biraksalar

Öyle bi şansım olduğu için sadece. Her hafta test oluyorlar bari oluyo o kısmı garantiye alayım dedim yoksa görüşürdüm napayım onunla da görüşmesem kafayı yerim artık
Biz de çok girdik denize. Ama hala dışarda oturup yemek yemedim. Kafeye oturmadım. Bunları da aslında yapmak istiyorum. Ah ailemle yaşamasam şu stresimi atacağım aslında ama ben bir yıl daha böyle devam

Benim de en büyük korkum kışın geçirmek ailemin kışın geçirmesinden çok korkuyorum
Kışın hastanelerde yer kalmamasından çok korkuyorum. Annem artık çatıda değil evde görüşmeye başlayacak arkadaşlarıyla çok eminim. Çünkü saldı artık tekrar o eski 4 aya dönmez. Babam da öyle
Çok mutsuzum

Deniz tenha mı peki? Aileni denize sokarken ıssız bir yer bulabiliyor musun, annemi götürmeyi çok istiyorum d vitamini alsın, evi güneş de görmüyor, dört duvar arasında hastalanacak. Götüreyim bir yere ama denizin sakin olması lazım danki

Kızlar bu şikayet edilecekleri nereye şikayet ediyoruz yada var mı böyle bir birim

Annem babam denize girmiyor, ben erkek arkadaşımla girdim sadece
Deniz tenhaydı ama plaj doluydu sadece denize girip çıktık hep, güneşlenmedik
Haftaiçini ve erken saatleri tercih ettik. 5 metre yanımızda bile kimse yoktu denizde

Eki Görüntüle 2667722 Bizim doktor hakkında yapılan yorum doğru demişler bence dedikleri çıkmadı
Ben yazdım bu yorumu adam sürekli övülmek istiyor , eleştiriye tahammülü yok, dedim demi , söyledim demi tarzında konuşmaları çok itici olmaya başladı . Aslında kendisi de biliyor hastalığın daha kötü boyutlara gittiğini ama şimdi yediremiyor. Sürekli bilim kuruluyla atışıyor kendi çapında . Zerre kadar güvenilir bir adam değil bence .

evet büyükleri ile yaşayanlar için daha zor. ablam belki de ondan rahat bilmiyorum. gerçi yazlığa gelcek onlar da bayramda. eniştemin iş yerinde bazı katlarda çıkmış. bilemiyorum. aynı asansörü kullanıyorlar. yazlık ortak banyo. nasıl olcak bilmem?
bugün annem dışarda yemek istedi. yedik valla. her şeyi kolanyalayınca garson dediki covid en çok korkanlara bulaşıyor ona göre .

güvenilir değil ama işte bir umut istiyor insan. ondan çok sevmiştim o doktoru. ama dedikleri çıkmadı doğru.

güvenilir değil ama işte bir umut istiyor insan. ondan çok sevmiştim o doktoru. ama dedikleri çıkmadı doğru.
Evet ben de Nisan Mayıs döneminde çok umutlanıyordum ama farkettim ki adam ego kasmaya başladı , Mehmet Ceyhan hocayla kendini kıyaslamaya başladı , alt tarafı bir kadın doğumcusun sen , bu adam işin uzmanı , ne yarışına giriyosun ki . Mesela sıcaklık çok etkili olacak dedi Antep Urfa Adana vakalardan kırılıyor resmen .
Şimdi okullar açılınca başlayacak gene dedim dimi, söyledim dimi demeye. Okulların ekonomik faktörlerden dolayı açılacağını en saf insan bile tahmin edebilir . Bir kere Bakan zaten özel okul sahibi , sırf özel okullar sıkıntıya girmesin diye açılacak . Bunun daha kantinci , servisçi , kırtasiyeci, tekstil sektörleri var . Ama bizim doktor ben demiştim diye hava atıp duracak

Sizin branşınız ne acaba? Korkmuyor musunuz sınıf ve okul ortamından. Nöbetçiyken 700 maskesiz çocuk sınıfta da virüs yükü çok olacak, ben çok korkuyorum

ailenin insiyatifine kalır bence. bu gidişle zor zaten. okullar biraz açılır yine kapanır gibime geliyor.

ailenin insiyatifine kalır bence. bu gidişle zor zaten. okullar biraz açılır yine kapanır gibime geliyor.
Çok duymaya başladım haftanın 3 günü sınıfın yarısı, 3 günü diğer yarısı gelecek diye. Bu 4 alternatiften biri değil miydi? Herkes bunu konuşuyor. Matematiği yüzyüze alacakmış çocuk mesela. Matematik dersinde virüs bulaşmıyor, hayat bilgisinde mi bulaşıyor anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…