bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Matematik gibi Önemli derslerin 4te 3ü okulda kalanı online olacakmış artı cumartesi de okula gidilecek dendi saatler düşünce haftaya yayacaklar bu şekilde. Hastalığı yığılma olmadan geçirmek amaç.
Artık bitsede kurtulsak demicez geçirsekte kurtulsak dicez. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Gayet de yığılma olur yine, çok mantıksız, çocuk pazartesi gelecek, eğer sınıfta virüs varsa kapacak, çocukların virüsü kapmaları için 1 gün, 1 teneffüs yeterli. Diğeri de salı gelip kapacak. Bitti gitti. Yetişkin olsalar, maske mesafeye dikkat edebilseler, dediğiniz gibi dikkatsizlik olursa yayılır. Ama hiç bir çocuğa arkadaşına dokunma, maskeni tak, yüksek sesle konuşma, teneffüste yerinde otur diyemezsiniz imkansız. Özellikle birinci sınıflar öğretmen arkasını döndüğünde arkadaşının yanına gidiyor. 40 dakikalık derste daha zilin titreşimini duyunca sınıf boşalıyor 2 saniyede. Hapşururken, öksürürken elini kapamasını beklemek hayal zaten. Tuvaletleri düşünmek bile istemiyorum

Sizin branşınız ne acaba? Korkmuyor musunuz sınıf ve okul ortamından. Nöbetçiyken 700 maskesiz çocuk sınıfta da virüs yükü çok olacak, ben çok korkuyorum
Okulöncesi benim , Mart nisan gibi korkuyordum ailem yanındaydı kronik hastalıkları var , onlara bulaşır diye korkuyordum ama hiç sizin gibi evhamlarım olmadı . Şimdi baya rahatladım , okul açıldıgında çekincelerim var ama korku boyutunda değil . Görev yerime yalnız döneceğim , virüs bulaşırsa da evde yalnız olacağım . Ama ben de okulların bir ay gibi bir süre açılıp tekrar kapanacağını düşünüyorum . En azından alternatifleri denedik diyecekler

Artık yorum bile yapmayacağım yazmış, hiç tedbir yok, ya mutasyonu kabul etmiş herkes bizden saklanıyor ya da rakamlarda sorun var demiş. Saçmalamış. 10 gün bir şey yazmayacakmış.
10 gün sonrayı ilk kez ben de merak ediyorum. Hem bayram, hem 350.000 kişinin toplanması açısından
Umarım yine binleri bulmayız çok zor ama olsun.

yani haklısın canım ama nereye kadar kapatcaklar çok zor. mecbur açacaklar. tabi büyükşehirdekiler mahvoldu böyle bir durumda. en çok vaka oralarda. bulaşmaması çok zor. bir de şu var matematikçi okula gidip diğer branş gitmezse ortalık fena karışır. o yüzden herkesi çağrırlar bence okula. hayırlısı ne diyeyim. çok bunaldık valla.

Günaydın sevgili dostlar, Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere gün doğumunu, bir yasemin çiçeği bir Japon gülü ve beyaz bir gül goncası gönderiyorum. Kedim Gözde de size iyi pazarlar diliyor. Sevgiler

sıkıntı tam da bu iste 1 ay açıp sonra yekara kapatmaları o ara da ne olacak Allah korusun

Şimdi tayin dönemi, aslında evimin yakınlarına tayinim çıkabilir, böyle fırsat da bir daha gelmez gibi. Ben köyde çalışıyorum, ama şehir merkezine tayin istemek delilik mi bu dönemde bilemedim mebbise liste yapıp çıkıyorum. Köy daha mı güvenlidir şu durumda bilemedim ki..

Bugün ilk kez pazar poşetlerini 2 saat bekletip dolaba kaldırdım.
poşetlerini değiştirmedim.
Hala damacanayı balkonda yıkıyorum, komşular tuhaf tuhaf bakıyor, abartıyorsun diyor hepsi
Doktorlar da bu şekilde bulaşın az olduğunu söylediği için bi tık rahatladım ama damacana yıkamayı bırakabilir miyim bilmiyorum

Bayramda da köylere akın ediyolar hep. Ordaki insanlara da bulaşacak bu gidişle.
hatta bizim ailede köye adım atmayıp sevmeyenler köyden çıkmaz oldu şu dönemde

Deneyebilirsiniz bence , bu sene ilk defa il içi tayin emeklilerden sonra yapıldı , Ankara’yı bilmiyorum ama Antalya’da emekli normları hep açıldı . Bir daha bu fırsat bulunmayabilir

Deneyebilirsiniz bence , bu sene ilk defa il içi tayin emeklilerden sonra yapıldı , Ankara’yı bilmiyorum ama Antalya’da emekli normları hep açıldı . Bir daha bu fırsat bulunmayabilir
Aynen ilk kez çevremdeki okullarda açık var, 10 yıldır bu okullarda hep norm fazlası vardı. Deneyeceğim ya, sonuçta virüs artık her yerde kaçış yok

Bayramda da köylere akın ediyolar hep. Ordaki insanlara da bulaşacak bu gidişle.
hatta bizim ailede köye adım atmayıp sevmeyenler köyden çıkmaz oldu şu dönemde
Köy zaten 2 ay karantinada kaldı, İstanbuldan gelenler bulaştırmış. Şimdi en azından hastalandılar, iyileştiler bitti diyorum, saçma belki düşüncem..bir de köyde bir yaşlı belirti verse, hepsi akraba ona göre gardımızı alırız, merkezde kimin evinde hastalık var imkansız bilmemiz

Damacana her gün alınan bir şey değil ki, bence en kolayı o. Gerçi etrafına elinizi sürüp, ağzınıza götürmüyorsunuzdur sonuçta, sıfır risk gibi bir şey. Ama pazar ve market alışverişi yıkamak çok daha zor, ıncık cıncık fenalık geliyor

Marketten aldıklarımı hala yıkıyorum, ama artık pazar poşeti değiştirmicem ya
Bi çarşıya gittik az önce küçük bi avm, hiçbi satıcıda maske yoktu şaka gibi

ayy çağla nasıl yaptın n olur bana da bir el atın seni bildiğim için söylüyorum. nasıl yapabildin. domatesi s alataligi posetinden çıkarmadan direk mi koydun. kim hangi dr nerde soyluyo, soyleyin de direk dinleyim agizlarindan Allah im doğruysa böyle yapmak bana da nasip etsin. ben baya toparlamış gibiydim bugün salatalık soyarken yine gerildim sürekli el yikadim

sırf yikama boşaltma işinden dolayı market alisverini elimden geldiğince erteliyorum maalesef

valla ben de sizin gibiydim. ama artık olan sağlığım da baktım elden gidiyor ellerimde egzamalar olmaya başladı. ruhen bedenen çok yorulduğumu hissettim. çevremde de o şekilde yapanlar var. giç de bir şey olmuyor. bekletip alıyorum. ben de bazen 3-4 saat sonra, bazen de 1 gün falan. paketlileri de yıkayıp silmiyorum. valla alış veriş yapmak istemiyordum o derece. yani şimdilik bir şey olduğuda yok şükür. siz de yavaş yavaş azaltabilirsiniz. Mehmet Ceyhan bile gerek yok dedi. bekletin diyor. daha önce linki de atmıştım sanki. yoksa ruhen de bedenen de farklı hastalıklarımız olcak.

Pazardan alınanları kapının önüne koydum açık havaya gölgeye. 3-4 saat beklettim o kadar
Mehmet ceyhan mesela, bu şekilde bulaşın çook zor olduğunu söyledi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…