- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
İyi de diyelim aşı bulunmadı belki kendi kendine yok olup gidecek. Nerden bu kadar kesin kanıya varmış? Zaten hiç iyi bir şey dediğini duymadıkOf bu adamı gördükçe yine ne demiş diye korkuyorum. Bu seferki de en ağırı oldu
Bu kadarı da insanları bunalıma sokuyor ya. İntihar edenler bile vardırİyi de diyelim aşı bulunmadı belki kendi kendine yok olup gidecek. Nerden bu kadar kesin kanıya varmış? Zaten hiç iyi bir şey dediğini duymadık ☹
Ben mart nisan ayında 1 ay yataklara düştüm sürekli öksürdüm, geceleri uyuyamadım bile. büyük ihtimal çamaşır suyundan olduKizlar merhaba
Buraya sanırım onbeş gün önce de yazmıştım ateş, halsizlik vs var diye Doktora gittim ve boğaz enfeksiyonu dedi Hatta önce dahiliye doktoru baktı onun iğneleri ilaclarina rağmen ikinci gün su bile içemez hale gelince KBB doktoruna çıktım 10 iğne , çeşit çeşit ilaç verdi
Şimdi bütün ilaçlar bitti Toplamda 14 iğne, iki çeşit grip hapı, boğaz spreyi, c vitamini ve gargaradan sonra ben hala hastayım Hala aşırı halsizlik, öksürük var Ama ateşim yok
Yine koronadan şüpheleniyorum Bunca igne ve ilaca , onbeş günde bir grip geçmez mi?
Korona geçirenler veya bilenler sizler ne düşünüyorsunuz?
Test de yapmıyorlar ki kolay kolay
ben hala oyleyimvalla ben de sizin gibiydim. ama artık olan sağlığım da baktım elden gidiyor ellerimde egzamalar olmaya başladı. ruhen bedenen çok yorulduğumu hissettim. çevremde de o şekilde yapanlar var. giç de bir şey olmuyor. bekletip alıyorum. ben de bazen 3-4 saat sonra, bazen de 1 gün falan. paketlileri de yıkayıp silmiyorum. valla alış veriş yapmak istemiyordum o derece. yani şimdilik bir şey olduğuda yok şükür. siz de yavaş yavaş azaltabilirsiniz. Mehmet Ceyhan bile gerek yok dedi. bekletin diyor. daha önce linki de atmıştım sanki. yoksa ruhen de bedenen de farklı hastalıklarımız olcak.
yavaş yavaş bıraksanız. ben önce poşetleri yıkamayı bıraktım. sonra sebzeleri yıkamadan koyup sonrasında kullanırken yıkamaya başladım. sonra paketli ürünleri beklettikten sonra kkullanmaya başladım. yani siz de yavaş yavaş. kendinizi ama bak bir sürü kişi böyle yapıyor bir şey de olmuyor diyerek yapsanız. aşama aşama yol alırsınız. eğer öyle bulaşsaydı şimdiye sağlam insan kalmazdı. yoksa hem psikolojik hem de fiziksel sağlığınızdan olursunuz. farklı farklı hastalıklar çıkar. benim ellerim soyulmaya başlamıştı. üresi bitmiş elimin. böyle devam ederseniz egzamaya dönüşür hiç geçmez dedi adam. inşallah yardımcı olabilmişimdir.ben hala oyleyimmaalesef ama sizlerden destek almaya çalışıyorum siz, @Icagla, notdefteri2_ sizler de ben gibiydiniz takip ettiğine göre masaallah masaallah diyorum sizler toparladiniz ve sizlerden bunlari duymak bir baskasinin soykediginden daha knandirici geliyo, guven veriyo,
yine tesekkur ediyorum sorduğum saçma sorulara cevap verip kendimi toparlamami sağlıyorsunuz, Allah razı olsunhala benim gibi aşamayan arkadaşlarım da var özellikle gul2016 yi hatırlıyorum o bile destek olmaya calisiyo her biri bize ayrı tesekkur ediyorum
İyi de büyük çoğunluk şuan zaten eski normaline döndü ki , plajlar kafeler dolu, millet storylerde sürekli canlı müzik yapan cafelerde. Restaurantlarda mesafe falan hak getire . Yani şunu şunu düşünüyorum eskiden ne yapıyordum ya şuan yapamıyorum , aklıma sadece okul geliyor .Of bu adamı gördükçe yine ne demiş diye korkuyorum. Bu seferki de en ağırı oldu
Enfeksiyon varsa koronadan kesinlikle şüphelenmiyorlar. Siz büyük ihtimal terli su içme kaynaklı sağlam soğuk almışsınız.Kizlar merhaba
Buraya sanırım onbeş gün önce de yazmıştım ateş, halsizlik vs var diye Doktora gittim ve boğaz enfeksiyonu dedi Hatta önce dahiliye doktoru baktı onun iğneleri ilaclarina rağmen ikinci gün su bile içemez hale gelince KBB doktoruna çıktım 10 iğne , çeşit çeşit ilaç verdi
Şimdi bütün ilaçlar bitti Toplamda 14 iğne, iki çeşit grip hapı, boğaz spreyi, c vitamini ve gargaradan sonra ben hala hastayım Hala aşırı halsizlik, öksürük var Ama ateşim yok
Yine koronadan şüpheleniyorum Bunca igne ve ilaca , onbeş günde bir grip geçmez mi?
Korona geçirenler veya bilenler sizler ne düşünüyorsunuz?
Test de yapmıyorlar ki kolay kolay
Yani diyor ki yeni dünya düzeni bizim istediğimiz gibi olana kadar Corona biter morona başlar daha çok beklersiniz. Önce aşıyı çip taktırmayı filan kabul edin sonra düşünürüzOf bu adamı gördükçe yine ne demiş diye korkuyorum. Bu seferki de en ağırı oldu
Hocam mesele bizim aldığımız para ise;öğretmen düşmanları şunu bilsinler ki bizim için okula gittiğimiz her gün para yazarAnkete cevap veremedim ama bi öğretmen olarak, ben de korkuyorum, diceksiniz belki uzun zamandır calısmıyorsunuz artık yetmez mı diyen ogretmen dusmanları cıkıcak... Aılesı de vaka olup okula tasıyacak olan ogrencı illaki cıkacak, bu da cok hızlı bu sekılde yayılması demek, bransım geregı de hibrit egıtım modelinde okula gıdıp yuzyuze egıtım yapmak zorundayım.. Ve matematıkcı oldugum ıcın de muhakkak soru cozucem tenefuslerde..
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?