bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kizlar merhaba
Buraya sanırım onbeş gün önce de yazmıştım ateş, halsizlik vs var diye Doktora gittim ve boğaz enfeksiyonu dedi Hatta önce dahiliye doktoru baktı onun iğneleri ilaclarina rağmen ikinci gün su bile içemez hale gelince KBB doktoruna çıktım 10 iğne , çeşit çeşit ilaç verdi
Şimdi bütün ilaçlar bitti Toplamda 14 iğne, iki çeşit grip hapı, boğaz spreyi, c vitamini ve gargaradan sonra ben hala hastayım Hala aşırı halsizlik, öksürük var Ama ateşim yok
Yine koronadan şüpheleniyorum Bunca igne ve ilaca , onbeş günde bir grip geçmez mi?
Korona geçirenler veya bilenler sizler ne düşünüyorsunuz?
Test de yapmıyorlar ki kolay kolay

İyi de diyelim aşı bulunmadı belki kendi kendine yok olup gidecek. Nerden bu kadar kesin kanıya varmış? Zaten hiç iyi bir şey dediğini duymadık ☹
Bu kadarı da insanları bunalıma sokuyor ya. İntihar edenler bile vardır
Çok olumsuz konuşuyo
Mutasyon olma ihtimali mi yok anlamadım ki

Ben mart nisan ayında 1 ay yataklara düştüm sürekli öksürdüm, geceleri uyuyamadım bile. büyük ihtimal çamaşır suyundan oldu
Yani olabiliyor bazen korona olduğumu hiç sanmam çünkü

ben hala oyleyim maalesef ama sizlerden destek almaya çalışıyorum siz, @Icagla, notdefteri2_ sizler de ben gibiydiniz takip ettiğine göre masaallah masaallah diyorum sizler toparladiniz ve sizlerden bunlari duymak bir baskasinin soykediginden daha knandirici geliyo, guven veriyo,
yine tesekkur ediyorum sorduğum saçma sorulara cevap verip kendimi toparlamami sağlıyorsunuz, Allah razı olsun hala benim gibi aşamayan arkadaşlarım da var özellikle gul2016 yi hatırlıyorum o bile destek olmaya calisiyo her biri bize ayrı tesekkur ediyorum

yavaş yavaş bıraksanız. ben önce poşetleri yıkamayı bıraktım. sonra sebzeleri yıkamadan koyup sonrasında kullanırken yıkamaya başladım. sonra paketli ürünleri beklettikten sonra kkullanmaya başladım. yani siz de yavaş yavaş. kendinizi ama bak bir sürü kişi böyle yapıyor bir şey de olmuyor diyerek yapsanız. aşama aşama yol alırsınız. eğer öyle bulaşsaydı şimdiye sağlam insan kalmazdı. yoksa hem psikolojik hem de fiziksel sağlığınızdan olursunuz. farklı farklı hastalıklar çıkar. benim ellerim soyulmaya başlamıştı. üresi bitmiş elimin. böyle devam ederseniz egzamaya dönüşür hiç geçmez dedi adam. inşallah yardımcı olabilmişimdir.

Of bu adamı gördükçe yine ne demiş diye korkuyorum. Bu seferki de en ağırı oldu
İyi de büyük çoğunluk şuan zaten eski normaline döndü ki , plajlar kafeler dolu, millet storylerde sürekli canlı müzik yapan cafelerde. Restaurantlarda mesafe falan hak getire . Yani şunu şunu düşünüyorum eskiden ne yapıyordum ya şuan yapamıyorum , aklıma sadece okul geliyor .

Anket tam karşılamıyor. Benim çocuğumun kronik rahatsızlığı yok. Eğitimden geri kalmaması için yollayacağım okulla işbirliği içersinde. Ama akciğeriyle ilgili problemi olsaydı zordu bu karar.

Korona olmasa da başka bir sebeple insanoğlu ölecek o nedenle tedbir ve tevekkül der çocuklarımı okula gönderirim
Üstelik yatılı okul
Kendim de öğrencilerimin eğitimi için bir an önce okula gitmek istiyorum

Ankete cevap veremedim ama bi öğretmen olarak, ben de korkuyorum, diceksiniz belki uzun zamandır calısmıyorsunuz artık yetmez mı diyen ogretmen dusmanları cıkıcak... Aılesı de vaka olup okula tasıyacak olan ogrencı illaki cıkacak, bu da cok hızlı bu sekılde yayılması demek, bransım geregı de hibrit egıtım modelinde okula gıdıp yuzyuze egıtım yapmak zorundayım.. Ve matematıkcı oldugum ıcın de muhakkak soru cozucem tenefuslerde..

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

Enfeksiyon varsa koronadan kesinlikle şüphelenmiyorlar. Siz büyük ihtimal terli su içme kaynaklı sağlam soğuk almışsınız.

Ankete çocuğum olmasada cevap verdim, kesinlikle göndermezdim. Ailesinde covid olan bir arkadaşı olursa ve çocuğum bana taşıyıcı olursa ne olacak? Hala vaka sayıları azalmadı.Bayramdan sonra görücez asıl vaka sayılarını. Yasak olduğu halde bile geçtiğimiz bayramda nasil artmıştı vakalar.

Çocuğum yok ama olsaydı da mecbur gönderirdim herhalde. Bazen eşimle yürüyüşe çıkıyoruz, parkın yanından geçerken bakıyorum da çocuklar zaten iç içe oynuyorlar. nerede olursak olalım tamamen izole olmak çok zor diye düşünüyorum. çocuk yani bu, zorla oturtamazsın ki yerinde, elbet arkadaşıyla oynayacak, temasa geçecek maalesef.

Of bu adamı gördükçe yine ne demiş diye korkuyorum. Bu seferki de en ağırı oldu
Yani diyor ki yeni dünya düzeni bizim istediğimiz gibi olana kadar Corona biter morona başlar daha çok beklersiniz. Önce aşıyı çip taktırmayı filan kabul edin sonra düşünürüz

Hocam mesele bizim aldığımız para ise;öğretmen düşmanları şunu bilsinler ki bizim için okula gittiğimiz her gün para yazar

Söz konusu toplum sağlığı ve devlet bu konuda tedbirini aldı çalışın dese gitmeyecekmiydik
Korona döneminde gönüllü olarak 65 yaş üstü vatandaşlarımızın emekli maaşlarının bankadan çekilip evlerine teslim edilmesi hususunda da gönüllü olarak görev aldım yine olsa yine alırım
Hayatta herşey para değil

Hiçbirşey için geç değil çalışın kazanın sizler de eğitimci olarak bu güzel irfan ordusunda yerinizi alın diyorum
Eğitim camiasına laf atanlara ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…