bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben cocugumu gönderecegim egitimi için gerekli. Sonuçta özel derslere gönderiyoruz. Herkes tedbirini alıcak hayat fazlası ile ertelendi. Okul zaruri ihtiyaç ihtiyaç, covidin de bitecegi yok geçiren tekrar yakalanabiliyor ve tedavisi artık mutasyona ugradıgından tedavi süreci daha hafif geçtiği konusunda uzmanlar hem fikir. Ayrıca, düğünlerde hiç bir corona önlemi yok, bu eksikler hepimizin gözüne fazlası ile batıyor, sahiller, avmler, sinemalar(yazlık-kışlık) çarşı-pazar, okul kreşleri daha da uzar gider bu liste. Onun için çocuklar bence okulda daha güvenli olur, temasta bulunmamaları konusunda uyarıda bulunur.

Kimseye bir şey ispat çabasına girmeye gerek yok, okulu, öğrencileri , çalışmayı çok özledim. Uzaktan eğitim yüzyüze eğitimden çok daha zor. Mail cevaplamaktan, bilgisayar başında kalmaktan gözlerim kan çanağına dönüyordu. Ama geçen bir arkadaşım dedi ki aa tatile mi geldin dedi evet dedim. Gerçi siz kaç aydır tatildesiniz dedi. Zannediyorlar ki bu süreçte evde yattık.

Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak,bu laf bsşından beri sadece beni mi bu kadar rahatsız ediyor.Şimdi belki linç yiyeceğim biliyorum ama,bu yaşananlarda çok büyük tuhaflık var.İnsanlara nereye kadar korku pompalayacaklar bilmiyorum.Şimdi senin çevrende bu hastalığı geçirmiş biri olsaydı böyle rahat konuşamazdın diyenler olabilir, zahmet edip yazmasınlar çünkü kardeşim geçirdi ve şu anda turp gibi sağlıklı.Herkes inandığı şekilde yaşamaya devam etsin.Ben çocuklarımı okula göndereceğim.Parkta, sahilde,cafe de bulsşmayan korona okulda da bulaşmaz.

İmam Şafi in bi sözü var, bir delil ile kırk alimi yendim, kırk delil ile bir cahili yenemedim diye..

Ne desek boş, o yuzden artık bıraktım ben he deyip geçiyorum.. Vicdanım rahat..

linc değil ama bildiğiniz bir sey varsa söyleyin de biz de rahat edelim. ben kendi adıma marketten pazardan aldiklarimi öylece dolaba ya da kilere kaldiramiyorum. cunkh aldigim yerleden onlarca insan geciyo elleriyle bakip tekrar yerine koyuyolar, pazarda seçerken alıp alıp bırakıyorlar. ya herhangi birinde varsa... Allah a inancım da sonsuztevekkul de etmek lazım evet ama sorumluluk duygusundan yine yapamadan edemiyorum. yoksa insanların hali belli haklısınız

Ben poşetleri dışarıda günlerce beklemekten bazen sebze meyveler çürümeye baslardi. Artık direkt dolaba kaldiriyorum. Tüketmeden önce yıkayıp kullaniyorum. Annem ve kayinvalidemler hiç poşet bekletmefilet aylardır. Eskiden marketen alinanlari nasil kullaniyorlarsa hala aynı devam ettiler. Ben de artık usandım diyebilirim.

Yanlış anlamayın,tabi ki bildiğim birşey yok ama yaşadığımız şu süreçte benim mantığıma çok ters gelen şeyler oluyor.Ben tabi ki böyle birşey varsa diye elimden gelen azami tedbirleri alıyorum ama 2020 yılındayız,herşeyin çaresini bulan insanoğlu bunun mu çaresini bulamıyacak diye düşünüyorum.Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak diye yaşarsak tabi ki hiçbirşey eskisi gibi olmaz.Bana kalırsa böyle birşey varsa da çoğumuz geçirdik ve geçirmeye devam edeceğiz diye düşünüyorum.Geçen sene bu vakitler çok değişik şeyler yaşadım mesela,üç gün üst üste içim dışıma çıkacak şekilde kustum ve o günler içersinde öleceğimi bile düşündüm ve bütün aileye bulaştı,hepimiz geçirdik.Tabi o zamanlar koronanın lafı bike yoktu ortalıkta.

Biz antikor testi çıkar çıkmaz yaptırdık. Neden test yapmıyorlar ki? Size yakın bir laboratuarı arayıp test yaptırmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Biz İstanbul’da Synevo Laboratuarına yaptırdık ancak bir çok farklı lab. Yapıyor bu testi.

beni de tanıdıklarım var öyle ne biliyim yapabilsem keşke. bugün bi niyetlendim yapamadim

estagfurullah , öyleyse onu da açıklasalar da rahat etsek ama maalesef her dönemde gerçekler saklandı

Ben de gecen hafta annemi getirdim Tr ye , ucakta bize bir form doldurtular . Hava alalinda cok fazla kimse yoktu havaalani bostu , herkes maskeliydi .

Birde ınstagramda bir sayfa var, virüsün olmadığını falan iddia ediyor. Hepsi oyunmuş sağlık çalışanlarında bu oyuna dahilmiş. Kalp krizine bile covid yaziyormus sağlıkçılar, hatta butun hepsi uyarilmis gelen herkese ne olursa olsun covid tanisi konacak diye.. Yahu arkadaşlar, virüsün iç organlarda nasil hasar bıraktığını hic gormediniz mi o kadar fotoğraf eklediler her yere. Ne kadar çok ölüm yaşanıyor, dünya bu hastalıkla baş etmeye çalışıyor. Belki birileri tarafından bilerek çıkartılmış bir virüs olabilir ama bu virüsün olmadığı anlamına gelmiyor.

Buarada herkesin vücudu tabiki farklı şekilde tepki gösterir. Örneğin, ben cok sağlıklı biriyimdir bulaş olsa bile geçirdiğimi hissetmem ama bir başkasısın bağışıklığı zayıftır etkilenir, hatta bir başkası ölebilir. Biz yinede kendimizi koruyalım sosyal mesafeye dikkat edelim

Aylardır evden işe işten eve giden evde dahi izole yaşayan sağlık çalışanları buna ne diyorlar acaba.

Gönderirim diyenleri anlamıyorum. Sağlık bu ya bu kadar mı değersiz çocuklar ? Avmde plajda parkta çocuk oynuyor da bulaşmıyor okul da mı bulaşacak diyenler size sesleniyorum. O çocuklar sabahtan akşama kadar maskeyle nasıl ders dinleyecek ben 1 saat taksam mahvoluyorum ki bu çocuklar oyun çağı ya aklınız mı tutuldu sizin? Çocuğu parkta 1 saat oynat getir belki ertesi gün çıkarmazsın ama okula her gün gönderiyorsun ki bu çocuklar yerlere yapışıp oyun oynuyorlar, tuvaletler desen okullarda hak getire.
her şeyi bir kenara bırakın çocuğu 41 derece ateşle okula gönderen anneler var ya!!!! Siz sanıyor musunuz kisizin tedbirinizle her şey bitiyor!!! Herkes tedbir alsa bu kadar vaka olmazdı zaten!!!!! Çocuğunu el yüz yıkamadan kahvaltısını yaptırmadan hapşıra hapşıra okula gönderenler var!
Siz bilirsiniz !!!!!!!

O instagram sayfasının adresini alabilir miyim ? Yakın olarak tanıdıgım 2 kişi, bunun dısında da bir sürü uzaktan ismen vs tanıdığım saglık çalışan ÖLDÜ. Bir kendi sağlıkçı gruplarımızda paylaşayım arkadaşlar ne diyecekler .... kafatasının içinde beyin yerine ne taşıyor bu insanlar
Drderdimderin , ben bebek bekliyorum tüm aile sağlıkçıyız , psikolojimiz bozuldu Mart-Nisan-Mayıs’ta .... ben eşim için, eşim benim icin korktu ...
bayram sonrası Doğum için kayınvalidem il dışından gelecek ve yine korkularım depreşti çünkü geldiği ilde kendisi dikkat etse dahi çevredekiler hiçbir şey umursamıyorlar

Aynen biz cocuklarimizi sevmiyoruz, virus alip yaysinlar diye okula gonderiyoruz.

Ne zamana kadar gondermeyecegiz ki cocuklari okula? Hadi bu sene gondermedik, seneye, sonraki seneye... Bu hastaligin tedavisi bulunacak mi belli değil, oyle ya da böyle hepimiz geçireceğiz, ölen olecek kalan kalacak diye düşünüyorum.

Siz haklısının aldığınız önlemlerden şüphe etmeyin lütfen. Kötü bir sonucun başınıza geleceğini bilseydiniz, kayınvalideyi net bir şekilde kabul edemeyeceğinizi de söyleridni. Bırakın evhamlı bilsinler, hatta bırakın kötü bilsinler. Kusura bakmasınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…