bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kimse size cevap yazmıyor ve siz ısrarla sevgili dostlarım cümlesiyle başlayan yazılar yazıyorsunuz

of ne cok sey yasamissiniz
ben yoruldum arada yasadiginiz panikleri de cok iyi anliyorum, ben eve geldikten sonradaha cok stres yasiyorum

Kimse size cevap yazmıyor ve siz ısrarla sevgili dostlarım cümlesiyle başlayan yazılar yazıyorsunuz
yooo siz oyle zannediyorsunuz G gul2016 guzel fotograflar paylaşıp elinden geldigince güzellestirmeye calisiyo ortami. cogu zaman begenj yapiyoruz o paylasimlarina, simdi bi cok arkadasimiz tatilde cevaplar ondan az

biz burda kaygili olan olmayan bu konu hakkinda merak ettiklerimizi ya da kaygılarımızı paylaşıyoruz. iyi durumda olanlar kaygiyi fazla yasayanlara destek olmaya caliyoror. en som ostedigimiz sey yasadigimiz ya da karsilastigimiz durumla dalga geçilmesi.

Olsun cevap olması şart değil, sizler buradasınız, onu bilmek beni mutlu ediyor, Bu zor günlerde çok destek gördüm buradan, dostlarım olarak görüyorum sizleri. Bir de uzun uzun yazmayı seviyorum ben, tabi ki kimse okumak zorunda değil. Ben karşılığını alıyorum :)

Arkadaslar , uzun bir suredir yazmiyordum. Gecen hafta annemi yurt disindan yani benim yanimdan T r ye goturdum . Annemin gelmesinden bir hafta sonra zaten yasadigim ulkede salgin basladi ve ucuslar durdu Bir kac ay .
Geri donerken havaalani cok bostu . Kuyruk yoktu . Ucakta bize bir form verdiler doldurmak icin . Tr ye girdik.
Inanin yurt disinda yasiyorum ama Izmir in o sicaginda , bir baktim yollarda herkes maske kullaniyor . Ben de uydum tabi ki . Bizim burda yollarda kimse kullanmiyor . Izmir in o sicaginda Ben de hep taktim .Gerci hic nefes alinmiyor .
Sunu gordum , tr de daha fazla onem veriliyor . Bir de baktim dondukten sonra buraya , bizim ulkemiz insanI gibi yok .

Ben genelde giris yapmadan takip ediyorum ve bahsettiginiz üyeyi seviyorum. Ben mesela yorum yapamadım çünkü yanlis bir şey yazmaktan urkttum, aynı kaygıları yaşıyorum ve negatif bir şey okusam duysam kaygım artıyor. Neyse gül arkadaşımız sizi guldurmus bu da güzel birşey kendisinin paylaştığı fotolarla ben gülümsüyorum içim ferahliyor.

Kıymet bilen çok az ama

Teşekkür ederim arkadaşım, ben de sizleri seviyorum. Biz hala izole bir yaşam sürüyoruz. Dış dünya ile bağlantım benim hala buradan ibaret, bir de arkadaşlarımız ve ailemizle yaptığımız görüntülü telefon konuşmalarından. Benim gibi yaşayan pek kalmadı, anlatığım gibi çevremdeki herkes normal hayatına döndü. Bu durum da ayrıca canımı sıkıyor. Görümcem dün telefonda konuşurken "Siz aşırı abartıyorsunuz, covid diye bir şey yok yahu, olsaydı ben şimdiye kadar 10 kere ölmüştüm" dedi. Geçenlerde bir grup arkadaşı ile Likya yolunu yürüdü, yürüyüşte 5 kişi aynı pet şişeden ağızlarına dayayarak su içmişler. Kv günlere gidiyor, gezilere, kuaföre çarşıya pazara her yere, önceki gün arkadaşları ile 7 saat konken oynamışlar, yemişler içmişler. Bir enayi ben kaldım. Bu bayramda virüsün çok büyük bir patlama yapacağını düşünüyorum ama sanırım tek düşünen benim.
İnanın bu konudan önce ben forumda çok aktif biri değildim. Pandemi başlangıcından bugüne kadar bu konu başlığındaki arkadaşlar benim için moral kaynağı oldu. Sabahları fotoğraf, paylaşmak benim için moral verici bir rutin oldu. Ne kadar sürecek bilmiyorum, sanırım bitmeyecek bu covid, neyse bende fotoğraf çok :) "Yeter artık foto atma" denene kadar sanırım ben devam edeceğim
Yanlış bir şey yazmaktan niye ürküyorsunuz? Bizler burada anonimiz, ama her ne kadar anonim olsak da rumuzlarımızla bir kimlik kazanıyoruz, Sanal olmayan hayatımızda olduğu gibi burada da sevenlerimiz oluyor sevmeyenlerimiz oluyor. Dolayısıyla o kimliğe göre hareket edip imajımızı korumak istiyoruz ve yazarken de sansürlüyoruz kendimizi. Bazen yarattığımız imajı sarsmak istemeyip değişik bir konuda yazmak için ikinci üyelik alma gereğini hissedenler bile oluyor ve bu duyguyu da çok iyi anlayabiliyorum ama kendim yapmam, ben herşeyimi yazıyorum, olduğum gibiyim, tüm sırlarım, düşüncelerim ve hatta saçmalıklarım bile ortada :)

5-6 konusunda kızlar diye başlayıp konularına hiç cevap alamamış biri sanırım hırsını böyle çıkarmaya çalıştı.

aklıma gelmişken Pro üyeliğiniz hayırlı olsun ...

Günaydın sevgili dostlar, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bir gün doğumu ile kırmızı bir sardunya çiçeği ve kedilerimi gönderiyorum, Tarçın dün ilk defa bahçeye çıktı, kardeşi Gözde ile beraber. Sevgiler

Sen kendini burada denge unsuru mu zannediyorsun.

G gul2016 bu bölümün en sevilen kişisidir. Keşke ben onun yarısı kadar olabilsem.
Estağfurullah canım, olur mu öyle şey, sizler çok değerlisiniz benim için. Teşekkür ederim. Hem herkes düşüncesini ifade edebilir, arkadaş da düşüncesini ifade etmiş ben buna bozulmadım yani.

Son düzenleme:
Estağfurullah canım, olur mu öyle şey, sizler çok değerlisiniz benim için. Teşekkür ederim. Hem herkes düşüncesini ifade edebilir, arkadaş da düşüncesini ifade etmiş ben buna bozulmadım yani.
ben çoğu gün siz fotoğraf attınız mı diye giriyorum bu başlığa. iyi ki varsınız. her zaman cevap yazamasamda bu foruma başından beri moral veren kişisiniz valla. terapi gibi geliyor sizin fotoğraflarınız.

Konya da hastaneler dolu.bahceye çadır kurulduğu,günde 300 cıvarı vaka söyleniyor.Türkiye nin 1/3 ü Konya mı şimdi?
Selçuk Tıp'in bahcesinde cadir kuruli, testi orda yapıyorlar, tedavi yatis vs. icerden devam ediyor. Özel hastaneler bile dolu Farabi filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…