bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sardunyayi da cok severim kedileri de sizi de cok sevdim fotograflarinizi da. İcimiz ısınıyor baktikca, tatile gitmiş gibi oluyoruz

İlk fotoğrafa bayıldım ❤
Sardunyayi da cok severim kedileri de sizi de cok sevdim fotograflarinizi da. İcimiz ısınıyor baktikca, tatile gitmiş gibi oluyoruz
Teşekkür ederim, iyi ki varsınız.

Selçuk Tıp'in bahcesinde cadir kuruli, testi orda yapıyorlar, tedavi yatis vs. icerden devam ediyor. Özel hastaneler bile dolu Farabi filan.
Hemşehriyiz sanırım. Konya da duyum alıyorum da baya karışıkmış. Hem corana hem de asayiş olayları hiç iyi değil dediler. Vatandaş cinnet geçiriyor sokaklarda sialhlı kavgalar oluyormuş.

bugüne kadar sürekli takip ettim okudum yazmadigim halde fotograflariniz emeginiz hic bikmadan her sabah paylasmaniz ben bile alismisim gozlerim ariyor inanin iyiki varsiniz

Hemşehriyiz sanırım. Konya da duyum alıyorum da baya karışıkmış. Hem corana hem de asayiş olayları hiç iyi değil dediler. Vatandaş cinnet geçiriyor sokaklarda sialhlı kavgalar oluyormuş.
Ciddi mi? Konyalı olduğunuzu bilmiyordum. Konya haberlerini (yerel haberleri) takip etmiyorum pek. Ulusal kanallara bile zor bakiyorum, gerci bakmayi da pek istemiyorum da:)
Cinnet haberleri vs. duymadim, bilemiyorum. Ama düğün, asker uğurlama vs. cok yapildi, mesafeye dikkat edildigini zannetmiyorum hic. Birebir gözümüzle görmedik ama cevreden duydugumuz haberler var. Sosyal medyadan Belediye ve Emniyet'i uyarmaya calistik, biraz ilerleme var gibi; cocuklarin maske kullanimi ile ilgili uyarıcı afisler vs. kullanilmaya baslandi.

+1
Az sakin olalım dediğiniz gibi. Herkesin durumu bir değil.

Günaydın sevgili dostlarım, bu bayram için dileğim öncelikle SAĞLIKLI olmamız. Hepinize, huzur ve mutluluk dolu, neşeli bayramlar dilerim. Bu bayram günü de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bir gün doğumunu, pembe bir gül goncası ve yasemin çiçekleri gönderiyorum. Kedilerim Gözde ve Tarçın da iyi bayramlar diler, sevgiler

Şimdi gördüm yazdiklarinizi uykum da var ikinci üyelik falan demişsiniz yazmaya ürktüm dedim diye. Örneğin özel araçta maske takmayı sormustunuz maske aynı evde yaşadığın kişiyle yolculuk yapılıyorsa zorunlu değil diye yazicaktim ama geçen hafta arabamizla giderken camları açtım doğal hava alayım diye, kırmızı ışıkta durduk ve sagimizda da bir araba durdu ve adam bize doğru hapsurdu ne yapacağımı bilemedim. O zamandan beri aracımızda klima kullanmaya başladım. Şimdi zorunlu değil diyeceğim siz de buna denk gelebilirsiniz, gelmeseniz bile kaygılariniz artacak, kendimden biliyorum bu sorunuza birşey yazamadim.
Neyse herkese iyi bayramlar inşallah bu bayramda vakalar artmaz .

Pardon canım ya ben anlamamışım, şimdi anladım, siz çok hassas düşünüyorsunuz, beni düşünmüşsünüz teşekkür ederim. Evet ben biraz öyleyim, eşim de bana "enkötüsenayrolar.com" diye bir site açacağını söyler, şakalaşır benimle; çünkü benim aklıma hep böyle olmadık şeyler gelir ama arabada giderken yandan birisinin hapşıracağı da hiç aklıma gelmemişti doğrusu. Size de geçmiş olsun ve iyi bayramlar.

Günaydın sevgili dostlar, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve bayramınızın ikinci gününün de güzel geçmesi dileği ile sizlere bir gün doğumu, pembe gül, yasemin çiçeği ve mor bir kır çiçeği gönderiyorum. Kedim Gözde'nin de selamı var, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…