özellikle ilk fotoğrafa bayıldım.Günaydın sevgili dostlar, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve bayramınızın ikinci gününün de güzel geçmesi dileği ile sizlere bir gün doğumu, pembe gül, yasemin çiçeği ve mor bir kır çiçeği gönderiyorum. Kedim Gözde'nin de selamı var, sevgiler
Eki Görüntüle 2670091 Eki Görüntüle 2670092 Eki Görüntüle 2670093 Eki Görüntüle 2670094 Eki Görüntüle 2670095
Hayatta bazen bir dönem yalnız kalmış insanların mesajlarını birilerinin okuya olma ihtimalini düşünmesi bile mutlu edebiliyor. Birilerinin varlığını hissediyor olmak anlatabildim mi ziyaretçilerin de buraları okuduğunu varsayarsak şayet Saygılar beyefendi5-6 konusunda kızlar diye başlayıp konularına hiç cevap alamamış biri sanırım hırsını böyle çıkarmaya çalıştı.
aklıma gelmişken Pro üyeliğiniz hayırlı olsun ...
Çektiğin resimler çok güzelmiş içimi aydınlattıGünaydın sevgili dostlar, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve bayramınızın ikinci gününün de güzel geçmesi dileği ile sizlere bir gün doğumu, pembe gül, yasemin çiçeği ve mor bir kır çiçeği gönderiyorum. Kedim Gözde'nin de selamı var, sevgiler
Eki Görüntüle 2670091 Eki Görüntüle 2670092 Eki Görüntüle 2670093 Eki Görüntüle 2670094 Eki Görüntüle 2670095
Ben de teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim.özellikle ilk fotoğrafa bayıldım.teşekkürler bu güzel fotolar için
TeşekkürlerÇektiğin resimler çok güzelmiş içimi aydınlattı
o kadar bulaşsaydı sağlam kimse kalmazdı diye düşünüyorum. tabi bir öngörü benimkisi. sizin kadar dikkat eden görmedim. bence bir şey olmayacak yüreğinizi ferah tutun. keşke ben de bu kadar dikkatli yaşayabilsem. ama mümkün olmuyor.Arkadaşlar, bir süredir kafamı kurcalayan bir soru var ama dillendirmiyorum, size bir sorayım dedim. malum havalar sicak, eşim evde sürekli klima çalıştırıyor. Hani klimalara dikkat edin diyorlar ya; bizim klima ünitesi de dış duvarda ve sokak ile arasındaki mesafe 2-3 metre falan. Sokaktan fazla insan geçmiyor, tek tük ama diyelim ki koronalı biri geçti ve hapşırdı, bizim klima onun virüslerini bizim evin içine üfürür mü?
Geçmişteki salgınlar, ispanyol gribi gibi ve hatta veba gibi salgınlar dahi dönemin olumsuz şartlarında en fazla 3-4 yılda bitmişken teknoloji de bu denli ileriyken, asla eskiye dönmeyeceksiniz gibi saçma ötesi saçma bir cümle daha olamaz. Zaten bu adamın baştan beri söylediği hiçbir şey çıkmıyor da normalleşmemiz uzun sürebilir deseydi inandırıcı olabilirdi biraz daha. Aşıyı boşver de tedavi edici ilacı bulunsa bitti gittiOf bu adamı gördükçe yine ne demiş diye korkuyorum. Bu seferki de en ağırı oldu
Arabada aynı aileden bile olsanız maskeli olma şartı var (Kontrol olsa tek tek kimliklere bakmayacaklar kim kimin neyi oluyor diye). Haberlerde bu konuyu özellikle takip ettim, dinledim diye düşünüyorum.Şimdi gördüm yazdiklarinizi uykum da var ikinci üyelik falan demişsiniz yazmaya ürktüm dedim diye. Örneğin özel araçta maske takmayı sormustunuz maske aynı evde yaşadığın kişiyle yolculuk yapılıyorsa zorunlu değil diye yazicaktim ama geçen hafta arabamizla giderken camları açtım doğal hava alayım diye, kırmızı ışıkta durduk ve sagimizda da bir araba durdu ve adam bize doğru hapsurdu ne yapacağımı bilemedim. O zamandan beri aracımızda klima kullanmaya başladım. Şimdi zorunlu değil diyeceğim siz de buna denk gelebilirsiniz, gelmeseniz bile kaygılariniz artacak, kendimden biliyorumbu sorunuza birşey yazamadim.
Neyse herkese iyi bayramlar inşallah bu bayramda vakalar artmaz .
Bir Konyalı mı gördümArabada aynı aileden bile olsanız maskeli olma şartı var (Kontrol olsa tek tek kimliklere bakmayacaklar kim kimin neyi oluyor diye). Haberlerde bu konuyu özellikle takip ettim, dinledim diye düşünüyorum.
+1Geçmişteki salgınlar, ispanyol gribi gibi ve hatta veba gibi salgınlar dahi dönemin olumsuz şartlarında en fazla 3-4 yılda bitmişken teknoloji de bu denli ileriyken, asla eskiye dönmeyeceksiniz gibi saçma ötesi saçma bir cümle daha olamaz. Zaten bu adamın baştan beri söylediği hiçbir şey çıkmıyor da normalleşmemiz uzun sürebilir deseydi inandırıcı olabilirdi biraz daha. Aşıyı boşver de tedavi edici ilacı bulunsa bitti gitti
Artık kimin maşalığını yapıyorlarsa.
Daha önce Konya, hamilelik, doktor vs. konusunda mesajlastigimiz bir 'permanganat' isimli arkadaş vardı, o sizseniz konusmusuzdur :)Bir Konyalı mı gördüm
Olabilir 2013 de doğum yaptımDaha önce Konya, hamilelik, doktor vs. konusunda mesajlastigimiz bir 'permanganat' isimli arkadaş vardı, o sizseniz konusmusuzdur :)
Güneşin doğuş zamaninda isteyerek mi ayakta oluyorsunuz?Günaydın sevgili dostlarım, bu bayram için dileğim öncelikle SAĞLIKLI olmamız. Hepinize, huzur ve mutluluk dolu, neşeli bayramlar dilerim. Bu bayram günü de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bir gün doğumunu, pembe bir gül goncası ve yasemin çiçekleri gönderiyorum. Kedilerim Gözde ve Tarçın da iyi bayramlar diler, sevgiler
Eki Görüntüle 2669898 Eki Görüntüle 2669899 Eki Görüntüle 2669900 Eki Görüntüle 2669902 Eki Görüntüle 2669905 Eki Görüntüle 2669906 Eki Görüntüle 2669907
Teşekkür ederim. Ben aslında kendiliğimden sabahları erkenden uyanırım. Normalde güneşle beraber uyanırım, dolayısıyla güneş yeni doğmuş olur, hiç saat kurmam, erken yatmış ve uykumu aldıysam kendiliğimden güneş doğmadan da uyanırım ve o anlara tanıklık etmeyi çok severim. Sizin de daha güzel gün doğumlarına tanıklık etmeniz dileği ile sevgiler...Güneşin doğuş zamaninda isteyerek mi ayakta oluyorsunuz?Gerci sebebi ne olursa olsun bu âna şahit olmak çok güzel. Ben tembelligimden o saatte ayakta olamıyorum:) Bi ara sabahin bereketinden faydalanayim diye erken kalkmaya çabaladımama tutturamiyorum, zaten sizin gibi manzara izleyebilecegim bir yer yok cevrede:))) Mâşâallah size, nazar etmeyeyim:)
Süreç başından beri bitmeyen " iki hafta"
Yaaa çok tatlısınız naifliğinizi buradan hissedebiliyorum. Bu şekilde yazmak en başta kendi ruhunuza iyi geliyor değil mi? Öylesine iyi anlıyorum ki sizi benim dertlerimi yazdığımı bir topiğim var kimse okumasa bile kötü olduğum dönemde orada hep yazdım sanki birileri okuyormuş gibi aslında yazmamın sebebi derdimi bi yere yazıp dökmekti sonra başladı birileri gelmeye sonra sonra ee biz üye olmadan okuyorduk aynı durumları ben de yaşadım deyip üye oldum birlikte dertleşelim dediler arkadaş oldukOlsun cevap olması şart değil, sizler buradasınız, onu bilmek beni mutlu ediyor, Bu zor günlerde çok destek gördüm buradan, dostlarım olarak görüyorum sizleri. Bir de uzun uzun yazmayı seviyorum ben, tabi ki kimse okumak zorunda değil. Ben karşılığını alıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?