bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
özellikle ilk fotoğrafa bayıldım. teşekkürler bu güzel fotolar için

5-6 konusunda kızlar diye başlayıp konularına hiç cevap alamamış biri sanırım hırsını böyle çıkarmaya çalıştı.

aklıma gelmişken Pro üyeliğiniz hayırlı olsun ...
Hayatta bazen bir dönem yalnız kalmış insanların mesajlarını birilerinin okuya olma ihtimalini düşünmesi bile mutlu edebiliyor. Birilerinin varlığını hissediyor olmak anlatabildim mi ziyaretçilerin de buraları okuduğunu varsayarsak şayet Saygılar beyefendi

Çektiğin resimler çok güzelmiş içimi aydınlattı

Arkadaşlar, bir süredir kafamı kurcalayan bir soru var ama dillendirmiyorum, size bir sorayım dedim. malum havalar sicak, eşim evde sürekli klima çalıştırıyor. Hani klimalara dikkat edin diyorlar ya; bizim klima ünitesi de dış duvarda ve sokak ile arasındaki mesafe 2-3 metre falan. Sokaktan fazla insan geçmiyor, tek tük ama diyelim ki koronalı biri geçti ve hapşırdı, bizim klima onun virüslerini bizim evin içine üfürür mü?

o kadar bulaşsaydı sağlam kimse kalmazdı diye düşünüyorum. tabi bir öngörü benimkisi. sizin kadar dikkat eden görmedim. bence bir şey olmayacak yüreğinizi ferah tutun. keşke ben de bu kadar dikkatli yaşayabilsem. ama mümkün olmuyor.

Of bu adamı gördükçe yine ne demiş diye korkuyorum. Bu seferki de en ağırı oldu
Geçmişteki salgınlar, ispanyol gribi gibi ve hatta veba gibi salgınlar dahi dönemin olumsuz şartlarında en fazla 3-4 yılda bitmişken teknoloji de bu denli ileriyken, asla eskiye dönmeyeceksiniz gibi saçma ötesi saçma bir cümle daha olamaz. Zaten bu adamın baştan beri söylediği hiçbir şey çıkmıyor da normalleşmemiz uzun sürebilir deseydi inandırıcı olabilirdi biraz daha. Aşıyı boşver de tedavi edici ilacı bulunsa bitti gitti
Artık kimin maşalığını yapıyorlarsa.

Bu arada tedbirinizi alın tabii ama takıntı haline getirmeyin hanımlar. Bile isteye bağışıklığınızı düşürmeyin. İnanın vücudun mikroba da ihtiyacı var ( eşimin deyimiyle)
Ben marketten poşetle aldığımı balkonda biraz bekletip alıyorum yerleştiriyorum. Zaten aldığım ambalajlı şeyler tozluysa diye bi su altına tutardım öncesinde yine aynı. Meyve sebzeyi direkt atıyorum sebzeliğe. Kargo gelir sık sık. Önceleri balkonda bekletirdim, şimdi hemen açıp kutuyu atıyorum. Elimi yıkıyorum o kadar. Sebzeleri tek tek deterjanla yıkayanı duydum, korona olmamak için kanser olacak farkında değil
İnanın korkulacak kadar da yok. Bakanlığın son çalışmaları marttan beri 2 buçuk milyon vaka olduğunu ortaya koydu, tespit edilen onda biri. Annem babam da atlattı 2 haftada, arkadaşlarımın akrabaları da. Her 10 kişinin 8 i hissetmiyor, 2 si hissettiği için başvuruyor hastaneye. Belki bir kısmımız atlattık bile farkında olmadan.
Durduk yerde bağışıklığı düşürecek şeyler yapmayın moral de bozmayın, güneşlenin bolca yeterli gelmezse d vitamini takviyesi alın bolca yeşillik yiyin. Ama kendinize takıntı yapıp hastalık hastası olmayın

Arabada aynı aileden bile olsanız maskeli olma şartı var (Kontrol olsa tek tek kimliklere bakmayacaklar kim kimin neyi oluyor diye). Haberlerde bu konuyu özellikle takip ettim, dinledim diye düşünüyorum.

Arabada aynı aileden bile olsanız maskeli olma şartı var (Kontrol olsa tek tek kimliklere bakmayacaklar kim kimin neyi oluyor diye). Haberlerde bu konuyu özellikle takip ettim, dinledim diye düşünüyorum.
Bir Konyalı mı gördüm

+1
İspanyol gribi bile gectiyse bu da geçer, tedbir alıp fazla takıntı haline getirmemek gerek, çünkü ruh sağlığı da çok önemli.

Daha önce Konya, hamilelik, doktor vs. konusunda mesajlastigimiz bir 'permanganat' isimli arkadaş vardı, o sizseniz konusmusuzdur :)
Olabilir 2013 de doğum yaptım
Farabi deki doktorumdan yana epey dert yandığım yazılarım mevcut

Güneşin doğuş zamaninda isteyerek mi ayakta oluyorsunuz? Gerci sebebi ne olursa olsun bu âna şahit olmak çok güzel. Ben tembelligimden o saatte ayakta olamıyorum:) Bi ara sabahin bereketinden faydalanayim diye erken kalkmaya çabaladımama tutturamiyorum, zaten sizin gibi manzara izleyebilecegim bir yer yok cevrede:))) Mâşâallah size, nazar etmeyeyim:)

Teşekkür ederim. Ben aslında kendiliğimden sabahları erkenden uyanırım. Normalde güneşle beraber uyanırım, dolayısıyla güneş yeni doğmuş olur, hiç saat kurmam, erken yatmış ve uykumu aldıysam kendiliğimden güneş doğmadan da uyanırım ve o anlara tanıklık etmeyi çok severim. Sizin de daha güzel gün doğumlarına tanıklık etmeniz dileği ile sevgiler...

Yaaa çok tatlısınız naifliğinizi buradan hissedebiliyorum. Bu şekilde yazmak en başta kendi ruhunuza iyi geliyor değil mi? Öylesine iyi anlıyorum ki sizi benim dertlerimi yazdığımı bir topiğim var kimse okumasa bile kötü olduğum dönemde orada hep yazdım sanki birileri okuyormuş gibi aslında yazmamın sebebi derdimi bi yere yazıp dökmekti sonra başladı birileri gelmeye sonra sonra ee biz üye olmadan okuyorduk aynı durumları ben de yaşadım deyip üye oldum birlikte dertleşelim dediler arkadaş olduk

Vakalar çok arttı bugün yazlığımızın olduğu yere gittik kimi duysam korona olmuş kimisi hastanede kimisi evde yaşadığım şehirde de kapı komşum korona oldu evde tedavi görüyorlar bugün yakınlarımdan duyduğum korona olan 4 5 kişi bazıları akraba çok yakın bir akrabam da atlattı ama annesi öldü sayılar son günlerde çok arttı bugün o şehirden hızla kaçtım diyebilirim herkes korkmuş durumda kıyma çeken yerler bile sokağa çıkmış çekmeye kimse içeriye insan almıyor sayılar çok artıyor korkmamak elde değil bir de bayram ziyaretlerine geliyorlar gelme kardeşim lütfen gelme anlayamıyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…