bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Allah iyiliğini versin gece gece güldüm kırk yıl düşünsem böyle bir soru aklıma gelmezdi klimanın üstüne hapşurma istatistiki olarak sokağınızdan az insan geçmesinden kaynaklı 1 milyonda bir falandır herhalde
Hem koronalı biri geçecek hem klimaya hapşuracak hem de klimadan içeri size geçecek beyin devrelerim şuan durdu havuz problemleri gibi bir soru oldu bu yahu

Oku oku oku sadedini merak ettim sonuna kadar okudum ne desem bilemedim en iyisi uyumak

Kendinize bir konu açsanız orada böyle paylaşımlarınızı yazılarınızı yazsanız aslında daha iyi olur sanki küçük bir öneriydi sadece hem okumak isteyenler oraya gelir ayrıca korona tedbirlerinizi çok üst düzeyde almışsınız

Ben de çok severim yazlıktaki evimize gittiğimizde mutlaka haftada 1 sabah da olsa yürüyüşe çıkar o gün doğumunu izlemeyi izlerken yürümeyi çok severim. Ama erken kalkmak mesele nasıl başarıyorsunuz bana bi diyiverin

Çevremde sağlı sollu pozitif haberleri alıyorum sanırım geçirme kısmını kabullendim.hala izoleyim market harici kimseyle görüşmüyorum ama bebekler için cok korkuyorum

Teşekkür ederim. Ne güzel, konunuzun bir linkini atın ben de geleyim. Hangi bölümde açtınız?

Son düzenleme:
Yok yok siz oraya gelmeyin panikatak grubu orası etkilenirsiniz
Ya ben zaten "enkötüsenaryolar.com" diye bir site açacağım yakında. Etkilenmem Aslında panik atağım yoktur sadece aşırı tedbirli biriyimdir, aklıma her türlü senaryo gelir.

Ya ben zaten "enkötüsenaryolar.com" diye bir site açacağım yakında. Etkilenmem Aslında panik atağım yoktur sadece aşırı tedbirli biriyimdir, aklıma her türlü senaryo gelir.
ben de aynıyım . her konuda en kötüsünü düşünürüm. ay ama çok yorucu oluyor. aslında siz pozitif birisiniz. yani burdan bile alabiliyorum enerjinizi. sadece sevdiklerinize bir şey olmasından korkuyorsunuz. aslında sizin yaptığınız doğru bu hastalık sürecinde. burdan bize ne kadar moral verdiniz. her gün bıkmadan hem de. ne bileyim ben evden çıkamadığım zamanlarda sizin fotoğraflarınıza bakıp moral buldum çoğu zaman. artık çıktık valla hiç önlem kalmadı. annemi de tutamıyorum. sonumuz hayrola.

Tünaydın Sevgili dostlarım. Bugün uyuyakaldığım için (nazar değdi) gün doğumunu eşim fotoğraflamış sizler için. Gecenin geç saatlerine kadar film izledik, Öğlene doğru aşırı yoğunluktan foto atmakta geciktim. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, bir pembe gül, mavi yasemin çiçekleri ve elektrik tellerinde cambazlık yapan şaka kuşları ile beraber bahçede keyif yapan kedim Gözde'yi gönderiyorum.
Bu arada bundan sonra ilerleyen zamanlarda bu konu başlığı altında değil de Niloyatospikk arkadaşımızın önerdiği gibi fotoğraf ve yazılarıma farklı bir konu başlığı altında devam etmeme sizler ne dersiniz? Daha iyi olur derseniz öyle yapayım, Sevgiler

Evet oldukça aşırı tedbirli birisin belli bir gününü yazmışsın ya okudum korona ile ilgili tedbirlerin üst düzeyde başlarda ben de eldiven takıyordum ama bıraktım

Ben kendiliğimden güneşle beraber uyanırım, yazın 6-7 arası kışın da 7-8 arası uyanırım bir işim olmasa bile. Benim biyolojik uyku uyanıklık ritmim böyle, bebekliğimde de güneşle uyanırmışım. Hanı bazı kişiler tavuk (erken kalkar erken yatar sabahları daha zinde olur) bazı kişiler de baykuş olur ya (geç yatar geç kalkar, akşamları ya da geceleri daha zinde olur), yapı meselesi, ben tavuk eşim de tam tersine baykuştur. Ben hiç saat kurmam, üniversite sınavına gireceğim gün bile saat kurmadım. Ancak bazı geceler çok geç yattıysam üstüste ertesi gün geç kalkabiliyorum sonra tekrar eski düzene dönüyorum.

Evet benim endişelerim sevdiklerime bir şey olması ile ilgilidir. Ama tedbirli olmak yapıma işlemiş; bir örnek vereyim bir kere arabamızı komşumuzun arsasına bırakmamız gerekmişti, yedek anahtarı da komşuya emanet edeceğiz eşim "ver Hasan bey'e" dedi ben de "yok Hasan bey'e vermeyim eşine vereyim eve koysun, Hasan bey şimdi cebine atar onu bizim arabanın çevresinde zeytin toplamaya çıkar, bir yere değer / çarpar, anahtarın uzaktan kumandası kapıyı açar adamın haberi olmaz" dedim. Ama bunu söylerken de çok doğal söylüyorum, hiç düşünmeden. Eşim "yuh artık, kırk yıl düşünsem aklıma gelmez, neler geliyor aklına" dedi. İşte bu korona virüs ile ilgili de neler neler geliyor aklıma siz hesap edin :)

Ben de geç yatıp erken kalkan cinstenim ama gün doğumu kaçırıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…