bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Halama covid teşhisi konuldu hastaneye yatirmislar ve diğer hala ve amcamlarimla görüşmüş.bayramda konuşmuştuk heryerim ağrıyor dedi ama ben hava sicak ceyran yaptı hasta oldu sandim onada oyle dedim, bugün ateşlendi. Şuanda iyi inşallah böyle devam eder diğerlerine bulaşmamıştır

Çok geçmiş olsun.
Allah'ım acil şifalar versin inşallah.

İyi bayramlar olsun hepimize inşallah.
İnşallah tedbire, mesafeye dikkat ediyorsunuzdur.
Biz bayram diye biraz annemlerle biraz da kayınvalidemlere uğradık.
Mesafeli oturduk.
İnanın buralar cayır cayır yanıyor, yarım saatlik yolun sonunda deniz, güneş ve kum var ama biz hasret kaldık.
Sabrediyoruz...
Ama internette ve televizyonda görüyorum ki insanlarımız maalesef salgını çoktan unutmuş...

çok geçmiş olsun. bir an evvel şifa bulur inşallah.

Bizde kv ye gittik. Benim ailem yurt dışında, onlarda bayramda hicbir yere gitmedi gelenleride kabul etmeyiz dediler zaten kimsede gelmedi. Ama herkes cok rahat bu şekilde nasil biter bilmiyorum

Tünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir bayram günü daha geçirmeniz dileği ile sizlere yine eşimin fotoğrafladığı gün doğumunu, bir pembe gül goncası ile sardunya çiçeği ve bahçeyi keşfe çıkan kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Masaallah size

Aşı Korana çıkmadan önce de vardı. Bana çoğu kişi komplo teoricisi der ama birileri acayip bir oyun oynuyor. Aşı acaba başka hastalıklara neden oluyor mu?
+1 Ben de sizdenim :))) Paranoyak derler ama dogruluk payı olabilen düşünceler bunlar. Aşı çıksa da yaptirmam diye düşünüyorum. Kime, niye güveneyim ki...... Yerli aşı bile olsa... Yaptirmam gibi... Çocuğuma da.

Ya ben zaten "enkötüsenaryolar.com" diye bir site açacağım yakında. Etkilenmem Aslında panik atağım yoktur sadece aşırı tedbirli biriyimdir, aklıma her türlü senaryo gelir.
Panik atak derecesinde bir telaş durumunuz yoksa kullandığınız tedbirleri biraz gevsetebilirsiniz gibi geldi bana önceki sayfalarda yazdığınız tedbirleri okuyunca.

Hangi şehir burası Ankara mı?

Çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir nereden kaptı acaba, yaşı var mı? görüştüğü diğer hala ve amcalarınıza test yapıldı mı?

Arkadaşlar aşı konusunda bir şey danışmak isterim, tabi doktora da soracağız ama yaptıran varsa bilgi almak istiyorum. anneme zatürre aşısı yaptırmak istiyorum ama böyle aşılarda önce o virüs bünyeye veriliyor sanırım. Zatürre virüsü anneme verilecek ve annem zatürre mi geçirecek anlamadım. Koah olduğu için kaldıramaz, elimizle kadını zatürre mi yapmış olacağız yani?

CANIM çok sıkılıyor yaa nereye gitsem tedirginim böyle hayat nasıl geçer bilmiyorum
Valla annem şimdi koçtaşa gitmek istedi. Hayır demek istemiyorum artık çünkü hayata küstü neredeyse. Birazdan götüreceğiz ama benim kulaklarım tıkandı stresten, midem bulanıyor resmen tansiyon hastası oldum bu yaşta korkudan. Orada da onun burnundan getiririm kesin..

Biz daha hiç AVM'ye gitmedik desem güler misin?
Kocam haftada veya 10 günde bir A 101'e 5 dakikalık girip çıkıyor sadece.

Bir söz vardır: Paranoyak olmanız takip edilmediğiniz anlamına gelmez.
Ama ben paranoyak değilim. Sadece geleceği öngörebiliyorum bunu da elimdeki mevcut bilgilerle yapabiliyorum. Kahin medyum hiç değilim.
Aşı konusu tam bir muaama. Burda derin oyunlar oynanıyor. Mesela geçen sene Economist Dergisinin kapağında çok ilginç bir resim vardı: Bir adam köpek gezdiriyor. Köpek de adamda maskeliydi. Ama adamında tasması vardı ve yukardan bir el adamın tasmasını tutuyordu. Ben geçen sene salgın olacak dedim ve çevremdeki herkes bana kızdı.

Çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir nereden kaptı acaba, yaşı var mı? görüştüğü diğer hala ve amcalarınıza test yapıldı mı?
Nerden kaptığı hakkinda bilgisi yok bilemiyor, ama kuaföre gitmiş bayram öncesi herkes onu diyor yoksa baska birşey yapmamis,62 yasinda kronik birseyi yok ama tabi belli olmaz. Dün diğer halamda kusma olmus ama şekeri yükselmiş doktora gidince test yapamıyoruz demişler belirtiler olmadan. Diğerleride şuanda iyi birşey yakin temas olmamış ayni ortamda mesafeli bulunmuşlar. Dün başkent hastanesine gitti ordan diskapiya götürmüşlerdi. Serum veriliyor odaya biri daha gerçekmiş, bayada cok hasta varmış

Annenizi eve hapsetmeyin. Gezdirin. Cezaevi modu olmamalı. Annenizin ellerinden öperim.

Ben hergün bol sarımsaklı yoğurt yiyorum. Böylece hem sağlıklı oluyorum hem de SM yani Sosyal mesafe en az 20 metreye çıkıyor. Sizede öneririm.
Bu arada iyileşmene sevindim. Ben demiştim sende bir şey yok sen iyisin diye.
Aynı şehirde olsaydık sana saçlarımı kestirirdim. Sen güzel kesiyormuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…