O arkadaş covid olmamiş
Hamilelik testi pozitif çıkmış
Galiba siz covid pozitif anladiniz
Ekim'de toplu aşılama başlayacaktır,belki gelir ekime gelmezse artık s. Oldu cümle:))) sinirlerim bozuldu bu korona yuzundenonce kendi halkini saglama alir sonra parayi basan dis ulkeler alir uretim oldukca sirayla bu ulkelere dagitim yapilir sizce bize sira ne zaman gelir bu durumda ☺
bende bugun esime parasini gonderip kisiye ozel asi alabiliyomuyuz diye sacma sapan bir soru sordum caresizlikten
seni özel uçakla gelip alacaklarmis aşı icin merak etme dedi bana
Memnuniyetle keserdimAnnenizi eve hapsetmeyin. Gezdirin. Cezaevi modu olmamalı. Annenizin ellerinden öperim.
Ben hergün bol sarımsaklı yoğurt yiyorum. Böylece hem sağlıklı oluyorum hem de SM yani Sosyal mesafe en az 20 metreye çıkıyor. Sizede öneririm.
Bu arada iyileşmene sevindim. Ben demiştim sende bir şey yok sen iyisin diye.
Aynı şehirde olsaydık sana saçlarımı kestirirdim. Sen güzel kesiyormuşun.
Ben de hiç avm ye gitmedim, hatta 3-4 kez markete girdim ama kasa sırasına girmedim. Koçtaş’ın girişi ayrı avm den, bir de çiçek bölümü bahçede. Üstü açık. Annem pandemi boyunca çiçekle uğraştı, yoksa napardık bilmiyorum, bağımlı oldu kurtaramıyoruz şimdi de :) ev, balkonlar, oturacak yer yok çiçekten, kendini onlara verdi. Saksı, toprak yetiştiremiyoruz. Benim de elimden onu mutlu edecek başka bir şey gelmiyorBiz daha hiç AVM'ye gitmedik desem güler misin?
Kocam haftada veya 10 günde bir A 101'e 5 dakikalık girip çıkıyor sadece.
Aşağılık kompleksini buradan üyelere sataşarak yenemezsin. Kime teşekkür edip kime etmeyeceğini buradan hiç kimse senden öğrenecek değil.İyiki yorumu yapmışım benim sayemde kadına teşekkür ettiniz bir iki iltifat ettiniz yarar sağladığımı düşünüyorum
nasıl oldu halanız?Halama covid teşhisi konuldu hastaneye yatirmislar ve diğer hala ve amcamlarimla görüşmüş.bayramda konuşmuştuk heryerim ağrıyor dedi ama ben hava sicak ceyran yaptı hasta oldu sandim onada oyle dedim, bugün ateşlendi. Şuanda iyi inşallah böyle devam eder diğerlerine bulaşmamıştır
katılıyorum. bu şekilde insanlar ne çok etrafta az utanır insan ya. sanki senle alakalı gül hakkındaki düşüncelerimiz. o ara denk gelmemiştir yazamamışızdır. yoksa zaten herkesin sevdiği gayet de teşekkür ettiği biri.Aşağılık kompleksini buradan üyelere sataşarak yenemezsin. Kime teşekkür edip kime etmeyeceğini buradan hiç kimse senden öğrenecek değil.
Iyi konuşurken sesi grip gibi öyle mi oluyordu.konuşurken öksürüyor uzun uzun. Duruma göre eve çıkaracaklarmış bi Kac güne insallah stabil devam edernasıl oldu halanız?
evet bir tanıdığımız da oyle öksürüyordu konuşurken. atlattı o da. inşallah halanız da hafifce atlatır. Rabbim şifa versin.Iyi konuşurken sesi grip gibi öyle mi oluyordu.konuşurken öksürüyor uzun uzun. Duruma göre eve çıkaracaklarmış bi Kac güne insallah stabil devam eder
bir test yaptırın. tabi ki her hastalıkta erken teşhis önemlidir. ilaçla atlatırsınız en azından. belkide üşüttünüz sadece. bilirseniz en azından rahatlarsınız. bu şekilde stresle beklemeniz daha kötü psikolojiniz bağışıklığınızı da düşürür.Erken tedavinin bir faydası oluyor mu kovidde? Sırt ağrısı, baş ağrısı, boğaz ağrısı ve halsizlik var bende.. çocuklar ateşlendi, burunlar tıkalı, birinde öksürük de var.. kendimizi karantinaya aldık, vitamin alıp dinleniyoruz ama hastaneye gitsek mi böyle beklesek mi bilemiyorum.. şimdilik herkes ayakta geçiriyor, normal grip mi nedir bilemiyorum. 35 yaşında dr. Vefat etmiş, korkuyorum çok..
ahaha bende ekim ayi yazisini bir yerde okumustum millete ekime bize s... ayinda gelir heralde demistim icimdenEkim'de toplu aşılama başlayacaktır,belki gelir ekime gelmezse artık s. Oldu cümle:))) sinirlerim bozuldu bu korona yuzunden
Asi kesin bulunmuş mu? Hangi ülke rusya diyordu. Asi yaptırmam ben sanirim ama asi bulunursa tedavi icin ilacida bulunmuş demektir demiahaha bende ekim ayi yazisini bir yerde okumustum millete ekime bize s... ayinda gelir heralde demistim icimden
şaka bir yana ortalik çok fena herkes çok dikkat etsin kendine burada hepimiz kendimizi yedik hazir asi bulunmus az bir zaman kalmis rehavete uymayalim lütfen
Halamın morali iyidi ama bugün strese girmiş, doktorlarla görüşünce iyi demişler aman kendi moralman iyi değil ,sanirim nefeste zorlanma olmuş endişelendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?