bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ekim'de toplu aşılama başlayacaktır,belki gelir ekime gelmezse artık s. Oldu cümle:))) sinirlerim bozuldu bu korona yuzunden

Memnuniyetle keserdim Cidden çok sevdi eşimle kardeşim, artık berbere gitmeyiz diyorlar
Evet iyileştim, hiç unutamam bana verdiğiniz tesellileri, içimi rahatlatmanızı
Ben de sabahları tereyağında sarımsağı öldürüp, üstüne domates öldürüyorum. Sarımsaklı yoğurt çiğden daha yararlıdır tabi. Okullar açılınca sarımsağı çiğ çiğ yutarım artık :)

Biz daha hiç AVM'ye gitmedik desem güler misin?
Kocam haftada veya 10 günde bir A 101'e 5 dakikalık girip çıkıyor sadece.
Ben de hiç avm ye gitmedim, hatta 3-4 kez markete girdim ama kasa sırasına girmedim. Koçtaş’ın girişi ayrı avm den, bir de çiçek bölümü bahçede. Üstü açık. Annem pandemi boyunca çiçekle uğraştı, yoksa napardık bilmiyorum, bağımlı oldu kurtaramıyoruz şimdi de :) ev, balkonlar, oturacak yer yok çiçekten, kendini onlara verdi. Saksı, toprak yetiştiremiyoruz. Benim de elimden onu mutlu edecek başka bir şey gelmiyor gittik, yine seçti çiçeklerini, bir kadın maskesizdi şikayet ettik. İnşallah virüse rastlamadan eve gelmişizdir

İyiki yorumu yapmışım benim sayemde kadına teşekkür ettiniz bir iki iltifat ettiniz yarar sağladığımı düşünüyorum
Aşağılık kompleksini buradan üyelere sataşarak yenemezsin. Kime teşekkür edip kime etmeyeceğini buradan hiç kimse senden öğrenecek değil.

nasıl oldu halanız?

Aşağılık kompleksini buradan üyelere sataşarak yenemezsin. Kime teşekkür edip kime etmeyeceğini buradan hiç kimse senden öğrenecek değil.
katılıyorum. bu şekilde insanlar ne çok etrafta az utanır insan ya. sanki senle alakalı gül hakkındaki düşüncelerimiz. o ara denk gelmemiştir yazamamışızdır. yoksa zaten herkesin sevdiği gayet de teşekkür ettiği biri.

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutmak dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, pembe güller ve yasemin çiçekleri gönderiyorum. Kedilerim Tarçın ve Gözde güzel bir gün geçirmenizi diliyorlar, sevgiler

Erken tedavinin bir faydası oluyor mu kovidde? Sırt ağrısı, baş ağrısı, boğaz ağrısı ve halsizlik var bende.. çocuklar ateşlendi, burunlar tıkalı, birinde öksürük de var.. kendimizi karantinaya aldık, vitamin alıp dinleniyoruz ama hastaneye gitsek mi böyle beklesek mi bilemiyorum.. şimdilik herkes ayakta geçiriyor, normal grip mi nedir bilemiyorum. 35 yaşında dr. Vefat etmiş, korkuyorum çok..

bir test yaptırın. tabi ki her hastalıkta erken teşhis önemlidir. ilaçla atlatırsınız en azından. belkide üşüttünüz sadece. bilirseniz en azından rahatlarsınız. bu şekilde stresle beklemeniz daha kötü psikolojiniz bağışıklığınızı da düşürür.

Ekim'de toplu aşılama başlayacaktır,belki gelir ekime gelmezse artık s. Oldu cümle:))) sinirlerim bozuldu bu korona yuzunden
ahaha bende ekim ayi yazisini bir yerde okumustum millete ekime bize s... ayinda gelir heralde demistim icimden
şaka bir yana ortalik çok fena herkes çok dikkat etsin kendine burada hepimiz kendimizi yedik hazir asi bulunmus az bir zaman kalmis rehavete uymayalim lütfen

Asi kesin bulunmuş mu? Hangi ülke rusya diyordu. Asi yaptırmam ben sanirim ama asi bulunursa tedavi icin ilacida bulunmuş demektir demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…