bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aslında insanların korkularının sebebi duydukları veya okuduklarının yanısıra vaka sayılarında hala ciddi bir düşüş yaşanmamış olması ve aksine şu dönem bdvde bile her gün en az 2 tane korona testim pozitif topiği açılması, bu da hastalıkta yeniden bir tırmanış var izlenimi yaratıp var olan korkuyu daha da tetikliyor.

Yalnız şunu unutuyoruz, evet bir pandemi var, evet yakalanırsak risk de var lakin tedbirli olursak yakalanmama ihtimalimiz yüksek, son zamanlarda korona bulaşanların çoğunun hikayesine bakıyorum, yakın çevrelerinden bulaşmış, korona olan aile bireyleri bir şey olmaz deyip karantina sürecinde kurallara uymamış, çocuklarıyla, anne babalarıyla, akrabalarıyla görüşmüş, keza yaşadığım yerde gözlemlerimse maske takan sayısı yok denecek kadar az ve maske takmanız gerekiyor ikazlarına saldırgan tepkiler veriyorlar, sosyal mesafe diye bir şey kalmamış, sokaklarda insanlar iç içe ve aşırı kalabalık, kim hasta, kim taşıyıcı, kim kime bulaştırır umursamadan dolaşıyorlar.

Devlet önlemleri alır uyarıları yapar lakin halk bunları kulak ardı ederse ki maalesef kulak ardı eden çok, etrafımızda vakaların artmaya devam etmesi kaçınılmaz.

Ya aşı gelsin artik

Maskesiz okadar varki.Avm ye bende gitmedim desem yeri

iyi ki Ankara’da deniz yok, plaj yok. Napıcaz biz ya iki gün sonra okulları da açarlar. Hastanelerde yer yokmuş, özel hastaler pandemi hastası kabul etmiyormuş. Evde mi ölücez, bu nasıl yayıldı bu kadar Ankara’da ya. Toplasan iki cadde var cafelerin olduğu, demek ki iş yerlerinde yayılıyor bu ( tükendiğimi hissediyorum yavaş yavaş

Asi kesin bulunmuş mu? Hangi ülke rusya diyordu. Asi yaptırmam ben sanirim ama asi bulunursa tedavi icin ilacida bulunmuş demektir demi
rusya 1.asiyi gelistirmis resmi prosedurleri bekliyordu.
2.asida insanlarda bagisiklik kazanmis ama asi bulundu demek ilaci bulundu demek mi onu bilemiyorum
cunku her asinin ilaci varmi bilgim yok ama bana gore asi=ilac degildir.
oyle olsa cocuklara vurulan asilarada gerek kalmazdi diye dusundum suan

sen önlemlerini alıyorsun canım. korkmana gerek yok. tabi bir ohh nefes almak istiyor insan. ama süreç bu. okullar açılmaz gibi geliyor bu gidişle. çok zor. of of çaresi bulunsa artık

Evet siz deyince mantikli geldi cocuklara yapılan asi vs. Ama domuz gribininde önce aşısı cikti sonra ilaci ya ondan düşündüm. Hayrlisi olsun su durumda aşı da su durumda cok güven vermiyor ama bakalim ne yapacağız. Kimisi sürekli mutasyon olur aşı yine ise yaramaz diyor.

Samsmlu kadin doğumcu bisey demiyor herlade burada hep paylasilirdi simdi yok :)

ben demiştim demekten başka bir şey yapmıyor ki.
bu is tamam mutasyon tamam aciklayin diyip duruyordu ankarada hastalar sedyelerde yatiyormus hastaneler full çakılı

Ankarada gunde bin vaka mi? turkiyede gunde bin vaka mi hangisi dogru?
bu haberler cikmadan dun aksam pozitif vakalara bakan hemsire arkadasim ankarada hergun 1000 e yakin pozitif vaka ciktigini sayilarla alakasi olmadigini soyledi
ben bu verilere guvenmiyorum artik
bugun kuzenim sehir hastanesindeydi izdiham gibi bir kalabalik vardi herkes test yaptirmis sonuc bekliyormus.
aslinda daha yazacak cok sey var ama herseyi yazamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…