Aslında insanların korkularının sebebi duydukları veya okuduklarının yanısıra vaka sayılarında hala ciddi bir düşüş yaşanmamış olması ve aksine şu dönem bdvde bile her gün en az 2 tane korona testim pozitif topiği açılması, bu da hastalıkta yeniden bir tırmanış var izlenimi yaratıp var olan korkuyu daha da tetikliyor.Evet, bu da çok yoğun kafa karışıklığına sebep oldu. Yani yazılanların hepsine yanlış diyemem ama doğru da diyemem. 2-3 hastada görülen şeylere herkeste görülüyormuş gibi yazılıp korku pompalandı hep, tepkim ona. Korku pompalamadan da insanların dikkat etmesini sağlamak mümkün.
Ya aşı gelsin artikahaha bende ekim ayi yazisini bir yerde okumustum millete ekime bize s... ayinda gelir heralde demistim icimden
şaka bir yana ortalik çok fena herkes çok dikkat etsin kendine burada hepimiz kendimizi yedik hazir asi bulunmus az bir zaman kalmis rehavete uymayalim lütfen
Maskesiz okadar varki.Avm ye bende gitmedim desem yeriBen de hiç avm ye gitmedim, hatta 3-4 kez markete girdim ama kasa sırasına girmedim. Koçtaş’ın girişi ayrı avm den, bir de çiçek bölümü bahçede. Üstü açık. Annem pandemi boyunca çiçekle uğraştı, yoksa napardık bilmiyorum, bağımlı oldu kurtaramıyoruz şimdi de :) ev, balkonlar, oturacak yer yok çiçekten, kendini onlara verdi. Saksı, toprak yetiştiremiyoruz. Benim de elimden onu mutlu edecek başka bir şey gelmiyorgittik, yine seçti çiçeklerini, bir kadın maskesizdi şikayet ettik. İnşallah virüse rastlamadan eve gelmişizdir
Ben anlamadım Ankara’da bomboş şu an, ne ara kaptılar da geldiler, hastaneler doldu cidden anlamadım
Ankarada gunde bin vaka mi? turkiyede gunde bin vaka mi hangisi dogru?
rusya 1.asiyi gelistirmis resmi prosedurleri bekliyordu.Asi kesin bulunmuş mu? Hangi ülke rusya diyordu. Asi yaptırmam ben sanirim ama asi bulunursa tedavi icin ilacida bulunmuş demektir demi
bende onu bekliyorum ne yalan soyleyim.Ya aşı gelsin artik
Bende bebek olınca uyuyamayacağımı düşünenlerin gözyaşı pıt oda benim gibi uykucu çıktıBende geç yatıp geç kalkarım:)
Bende bursaBursa'da yaşıyorum ama çevremde çok korona olan oldu şuan tedavi gören bile var sayılar artıyor maalesef
Bebeğe sevgiler:)Bende bebek olınca uyuyamayacağımı düşünenlerin gözyaşı pıt oda benim gibi uykucu çıktı
sen önlemlerini alıyorsun canım. korkmana gerek yok. tabi bir ohh nefes almak istiyor insan. ama süreç bu. okullar açılmaz gibi geliyor bu gidişle. çok zor. of of çaresi bulunsa artıkEki Görüntüle 2671073
iyi ki Ankara’da deniz yok, plaj yok. Napıcaz biz yaiki gün sonra okulları da açarlar. Hastanelerde yer yokmuş, özel hastaler pandemi hastası kabul etmiyormuş. Evde mi ölücez, bu nasıl yayıldı bu kadar Ankara’da ya. Toplasan iki cadde var cafelerin olduğu, demek ki iş yerlerinde yayılıyor bu ( tükendiğimi hissediyorum yavaş yavaş
Konya da ev çevremde duyadım ama hayat eve sığar sa çevrem kırmızıBursa'da yaşıyorum ama çevremde çok korona olan oldu şuan tedavi gören bile var sayılar artıyor maalesef
Evet siz deyince mantikli geldi cocuklara yapılan asi vs. Ama domuz gribininde önce aşısı cikti sonra ilaci ya ondan düşündüm. Hayrlisi olsun su durumda aşı da su durumda cok güven vermiyor ama bakalim ne yapacağız. Kimisi sürekli mutasyon olur aşı yine ise yaramaz diyor.rusya 1.asiyi gelistirmis resmi prosedurleri bekliyordu.
2.asida insanlarda bagisiklik kazanmis ama asi bulundu demek ilaci bulundu demek mi onu bilemiyorum
cunku her asinin ilaci varmi bilgim yok ama bana gore asi=ilac degildir.
oyle olsa cocuklara vurulan asilarada gerek kalmazdi diye dusundum suan
ben demiştim demekten başka bir şey yapmıyor ki.Evet siz deyince mantikli geldi cocuklara yapılan asi vs. Ama domuz gribininde önce aşısı cikti sonra ilaci ya ondan düşündüm. Hayrlisi olsun su durumda aşı da su durumda cok güven vermiyor ama bakalim ne yapacağız. Kimisi sürekli mutasyon olur aşı yine ise yaramaz diyor.
Samsmlu kadin doğumcu bisey demiyor herlade burada hep paylasilirdi simdi yok :)
bu haberler cikmadan dun aksam pozitif vakalara bakan hemsire arkadasim ankarada hergun 1000 e yakin pozitif vaka ciktigini sayilarla alakasi olmadigini soyledi
Ankarada gunde bin vaka mi? turkiyede gunde bin vaka mi hangisi dogru?
zaten doluydu demek ki.Ben anlamadım Ankara’da bomboş şu an, ne ara kaptılar da geldiler, hastaneler doldu cidden anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?