bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben ona geçen gün bu kadar emin konusmakla hata yaptınız dedim diye bana demediğini bırakmadı, hakkımı helal etmiyorum nankör falan .hızını alamamış bloklamış bir de Adam tam bir sosyal medya maymunu . Tek amacı ego tatmini yapmak . Konuşma tarzı tam bir ukala. Hastanede görev başında resimleri olmasa kesinlikle doktor olduğuna inanmam.

Ben böylede doktor olduğunuda düşünmüyorum. sahte doktorlar hastanede çalıştı, avukatalar davaya girdi gördük bunlari . Cümleleri hiç doktor olmus birinin sözleri gibi değil. Sürekli mehmet ceyhana kendini gösterme çabası vardi sanki .günaydın mehmet ceyhan filan diyordu :))
Mesleği bırakacaktı sözde bekliyoruz...
Ankara cok kötü durumda Allah Hayrlisini versin.

Birde böyle yorumlara cevap vermezseniz gidiyorum falan yapıyor sonra cevap verince millet yorum atınca tamam gitmiyorum diyor

Merhaba bezmialem dogum ucretleri hakkinda bilginiz var mi normal ve sezeryan icin birde drunuz mu giriyor doguma acaba bilginiz varsa paylaşırmısınız bende bezmialemde dogum yapmak istiyorum ama aldigim fiyat normal dgm 4000tl ikikisilik oda tek istersen 300tl dediler bana cok fazla geldi sizce nasil acaba

Çok sıkı önlem alınması lazım böyle gevşeklikle çok zor..Saçma sapan bir kararla her şey bu kadar gevşetilmemeliydi..
( Sırf Turizm için olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam )
Çevremde gördüğüm kadarıyla kimse zerre umursamıyor hatta genciz bir şey olmaz yaşlıları götürüyor mantigindalar..
Her gün açıklanan verilere de asla inanmıyorum yani zaten biraz aklı olan herkes ne kadar saçma olduğunu fark ediyordur..
Allah yardımcımız olsun çünkü hiç iyi şeyler beklemiyor

Maske kullanımı zorunlu, para cezası var.
Ondan olabilir mi?
Mesela plajlara, kafelere gidin, takan yok.
Çünkü polis oraları denetlemiyor normal olarak, işini gücünü bırakıp oraya da inecekse, her yurttaşın peşini takip edecekse vay halimize...

bayramda koloni halinde tatil yapmak icin koyumuze giden bir aile ve temaslilari 2 gundur surekli hastanelik oluyor.
1 hafta once ordan ayrilip ankaraya geldim annem orada kaldi bugun hastalananlardan birinin kiziyla koyde acik alanda 2 gun once oturmuslardi
elim ayagim titriyor dun geceden beri
annem tiroit kanseri atlatti
seker tansiyon hastasi ve tiroitten dolayi kalsiyumu disardan takviye almak zorunda
umarim bulasmamistir

açık alanda 2 metre mesafe var ise bir şey olmamıştır. Rahatlamaya çalışın. hem yaşlılarda daha çabuk belirti verir olsaydı bir şey çıkardı mazallah. siz annenizi yanınıza getirin. anneler bunaldı ve birileri ile görüşmek oturmak istiyorlar. yanınızda kontrol edersiniz en azından. 3-5 gün arası belirti veriyormuş. doktor bir arkadaş söyledi. hiç korkmayın. bir şey olmayacak Allah ın izniyle. dualarım sizinle.

bugun tekrar memlekete gidip getirecektim
istemedi 10 gun gecsin dedi.
insallah birsey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…