bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Konya da ev çevremde duyadım ama hayat eve sığar sa çevrem kırmızı
Onun da sağlıklı işlediğini düşünmüyorum gerçi ama genede bakıyor insan
Ben de konyadayım. Etrafımda öyle çok duydum ki maalesef. Annemle babam atlattılar haziran sonu temmuz başında. Şimdi de komşularda çıkmış, kadın hastanede kocası evde. Arkadaşım ailesinden 3 kişiyi kaybetti
Eşim ilaç almak için eczaneye gidince sokaktan en az 15 -20 ev saydı dedi o an tedavi gören. Hayat eve sığar uygulaması akşam bakanın verdiği verilerden çok daha doğru. Babamın bir köylüsü vefat etti. Köyde tam onun evinin olduğu yer kırmızı daire içinde.
Bugün medovada çalışan biri ile konuştum, babası yazırdaki pandemi hastanesinde çalışıyor. Yer yokmuş orada ve akşam açıklanan vefat sayıları sadece oradan günlük çıkan sayılarmış. Allah sonumuzu hayır etsin.

sahil kesimlerinde ki hastalarda konyaya gönderilmiş diyor instagda bir ses kaydında Dr birazda ondan bu kadar yüksek olması. Bende mersindeyim sahiller hep tıklım tıkış market hariç maske takan yok ama hasta az mutasyon oldu heralde diyordum nedeni belli oldu.

ben bezmialem'de aşılama tedavisi ile hamile kaldım. Doktorum docent, doğum ücretinin 4000tl olduğunu ogrendim. Geçen sene histereskopi ameliyatı oldum orada, kadın doğum servisi kötüydü açıkçası. Ameliyatimla ilgili hiç sorunum olmadı, doktorum da çok iyi ama doğumhane servisi iyi degildi. Karar vermeden önce gidip gezin mutlaka derim. Ben orada doğum yapmayacağım, evime de uzak zaten başka hastaneye geçiyorum bu haftadan itibaren.

Dr kimdi acaba benimki de doc dr mehmet serdar kütük cok menunum ondan yanliz bu 4000 tl normal doğum parasina gore doc dr mu giriyor o konuda bilginiz var mi bana sanki sadece normal dogum ucreti bu kadar hibi konustular finanstan cok sacma geldi 4000 tl ve iki kisilik oda

Konya milletvekili ile il sağlık müdürü inkar ediyor ama doğruluğu tartışılır

Insallah bulasmamistir. Varsa doktorunu arayın hastalığına uygun vitamin takviyesi kullanabiliyorsa bağışlıkllii artıracak seyler alsin. Ben c vitaminin alıyorum d vit düşük onu kullaniyorum. Simdi omega 3 de alacam. Insallah olmamstir. Bizde halamlandan suanda ailede 5 kisi oldu ama ayni odada bulunmuşlar. Acik alanda bulaşma olamayabilir. Ama takviyeleri doktoruna sorun geçmiş hastalığıyla ilgili alabileceği vitaminleri alsin.

Benim doktorum Tüp bebek bölümünde, Doç.Dr.Pinar Özcan, evet kendi doktorunuz gireceği için bu fiyat sanırım ben öyle anladim. Ayrıca odaları çok küçük. 4000tl para alıp iki kişilik oda vermeleri çok saçma.

soyledim kendisine devit gondereyim iç diye
aldigi farkli vitaminleride var kendi ilaclariyla birlikte gunde 1 avuc ilac iciyorum zaten istemem dedi
c vitamini haric diger vitamin degerleri normalde zaten
çok geiş olsun ailenize

Sahil kesimlerden Konya ya nakil saçma değilmi?.Daha yakın bir yerlere nakil etmeleri mantıklı değilmi?

Günaydın, takip edemedim iki gündür, cevap veren oldu mu bilmiyorum ama öyle olmuyor, Zatürre aşısındaki zatürre mikrobu mu artık neyse çok düşük miktarda veriliyor ve vücut antikor oluşturup bağışıklık kazanıyor yani aşıdaki bu miktar zatürre yapmıyor ama zatürre olmasını önlüyor. Benim kayınpederim ve kayınvalidem geçen sene yaptırmışlar bize de yaptırın dediler biz hıı hıı dedik yaptırmadık, keşke yaptırsaymışız. Bazı doktorlar yaptırmayı tavsiye ediyor Allah göstermesin Covid 19 olursa daha hafif atlatmasını sağlarmış zatürre olmadan, ama bazı doktorlar da Covid-19'da hiç bir işe yaramaz diyor. Ama koah'si varsa Covid 19'dan bağımsız bile olsa yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum çünkü zatürre her zaman onun için bir tehlike, Allah sağlıklı ömür versin.

geçmiş olsun...

İyiki yorumu yapmışım benim sayemde kadına teşekkür ettiniz bir iki iltifat ettiniz yarar sağladığımı düşünüyorum
Arkadaşlar bana zaten çok iltifat ediyorlardı ve ediyorlar her zaman, ama tüm bunlara gerek yok, asıl benim onlara teşekkür etmem gerek çünkü aylardır bana moral veriyorlar, hala da moral buluyorum ben bu topikte. Ben sizin o ilk yazdığınız yorumu hiç olumsuz bir duygu ile yorumlamadım, yarar da sağlamadı zarar da vermedi ama uzatmak gereksiz diye düşünüyorum. Zaten bu Covis 19 süreci yeterince uzadı ve daha da uzayacağa benziyor benim buradaki arkadaşlara daha çok ihtiyacım var, iyi ki varlar. Bu konu zaten önceleri BDV'deydi ve biraz can sıkıcı olabilir ama ben burada tüm duygularımı ve endişelerimi olduğu gibi paylaşıp içimi döküyorum, buna karşılık biraz da pozitiflik olsun diye fotoğraflarımı paylaşıyorum. Onlar buradaki arkadaşlardan aldığım moral, destek ve pozitif enerjinin bir dışa vurumu, bir geri yansıtması oluyor benim için . Siz de o an içinizden geçeni yazmışsınız bunda bir sorun yok bazı arkadaşlar beğenmemiş olabilir ama ne olur tartışma olmasın.

Herşey muhteşem içimiz açlıyor görünce,helvayıda ısırıp mıncıklamak isterdim.
Çok teşekkür ederim, Helva bir efsanedir, resmen içine insan kaçmış gibi, çok akıllı bir kedi, oldukça da sokulgandır kendini de çok güzel mıncıklatır :)

Çok teşekkür ederim, Helva bir efsanedir, resmen içine insan kaçmış gibi, çok akıllı bir kedi, oldukça da sokulgandır kendini de çok güzel mıncıklatır :)

Yüzü çok güzel helva'nın,hayvan dostu olarak bende çok isterdim evimde kedi yada köpek besleyeyim,de eşim çok taraftar olmuoyor işte.
Banada sadece muhabbet kuşu beslemek kalıyor,yavru bir kuş daha 3 aylık filan bizimkide.

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaraları ile pembe bir gül ve kedim Tarçını gönderiyorum. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim, sevgilerimle

Aşağıda ki görsel dün ulaştı bana ne kadar doğru bilmiyorum diye Instagram'da paylaştım %90 takipçi evet böyle bir yöntem var dedi... Yorum sizinnn

Not : Sitemizde corona çıktı şu anda bir ev karantina da bize komşular ile iletişimi kesin dediler, zaten iletişimimizde yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…