bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
nasıl oldunuz?

Değerli arkadaşlar, bir sorum olacak: e - devlet üzerinden 2. adres bildirimi veya ikamet adres değişikliği nasıl yapılıyor veya yapılabiliyor mu bilgisi olan var mı? e- devleten baktık anlamaya çalıştık ama anlamadık. İleride yeni tedbirler kapsamında il ilçe ve köy bazında giriş çıkışlara yasak gelebilirmiş. Eşim "biz en az 6 ay bilemedin 1 sene daha buradayız" dedi. Biz ikametimizi buraya almamıştık ama artık aldıralım diyoruz ya da olmuyorsa en azından 2. adres gösterelim istiyoruz, sorun yaşamayalım.

Edevletten sadece nüfus müdürlüğüne randevu alıyorsunuz diye biliyorum ordan nüfusa gidip hallediyorsunuz

Ben de engelli kedi besledim 2 tane ama şimdi eşim izin vermiyor, muhabbet kuşum var, dünyam o benim hiç susmadan konuşuyor, annecim diyişi beni bitiriyor

Vakalar hızla artıyor, hala insanlar olayın ciddiyetini kavrayamiyor. Bayramda sadece kayınvalidem ve anneme gittik. Kayınvalidemde balkonda oturalım diye ısrar ettik kabul etmedi, odada üç kişi oturduk eşim ve ben maskeyi çıkarmadık. Annemin evi bahçeli baya geniş alan, annemde bahçede oturduk. Engelli bir yeğenim var kas hastalığı var. Aylardır görmüyorum. Kardeşler yeğenler derken bahçede kalabalıklastık. Biz yine maskeyle oturduk ve sadece eşim ve ben maskeli. Engelli yegenime hiç yaklasamadim, oysa çok özledim ona sarılmayı . Pozitif olanları okuyorum öksürmek bile çok güç diye ama yeğenim oksurmeyi bile yapamayabilir. Çok cahil de değil diye dusunurdum ailemi en azından bu yeğenime karşı keşke dikkatli olunsaydi. Aldığım tedbirlerle yaşıyorum diye hala abartiyorsun deniliyor, oysa tablo ortada. İnşallah bu günleri tez zamanda atlatiriz, ama bu bilinçsizlik beni umutsuzluğa götürüyor.

Geçen gün bir iş nedeniyle bir muhasebe bürosuna gittim maskem var, elimde imza atacağım için kendi kalemim var, oradakiler rahat olun maskeyi çıkarabilirsiniz dediler, yahu ben maskeyi sizin için takıyorum kalemimi yanımda sizin için taşıyorum diye söyleyemedim, keşke karsimdakiler de bana karşı aynı duyarlılığı gösterselerdi. Benim taktiğin maske en çok karsimdakini koruyor bunu bile anlatmak gereği duyuyorum ne aci

Ben de engelli kedi besledim 2 tane ama şimdi eşim izin vermiyor, muhabbet kuşum var, dünyam o benim hiç susmadan konuşuyor, annecim diyişi beni bitiriyor

Bi dönem köpeğim vardı evde baktım 2 sene kadar,sonra buraya gelince bir aileye vermek zorunda kaldım.
Bizim kuş daha yavru sürekli konuşma halindeyim dinliyor bakalım konuşacakmı,daha önceki kuşum acayip konuşuyordu.
Onların varlıkları bile yetiyor bana dost onlar.

E devlet üzerinden yapılabiliyor.
Google’a e devlet adres değişikliği yazarsanız e devletten direkt bu sayfaya ulaşabilirsiniz.

Günaydın sevgili dostlarım, bügün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere gün doğumu manzaraları ve beyaz güller gönderiyorum. İlginçtir ki bahçedeki toprağımızın PH seviyesinden mi yoksa başka bir özelliğinden midir bilmem ama beyaz olarak diktiğimiz güllerde bir süre sonra böyle hafif bir pembelik oluyor, bence çok hoş oluyor, çabalasak elde edemezdik böyle bir rengi. Bahçe kedilerimizden Helva da size günaydın diyor, sevgilerimle

Hergün içimiz açılıyor bu resimlerle,yüreğinize sağlık olsun harikasınız..

Arkadaşlar takviye olarak çinko kullanan var mı? Ya da D vitamini. Çinkoyu doktor bir tanıdık önerdi ama yan etki olarak grip benzeri ateş, bulantı, kusma görülür yazıyor internette korktum. (İmla)

Son düzenleme:
Arkadaşlar takviye olarak çinko kullanan var mı? Ya da D vitamini. Çinkoyu doktor bir tanıdık önerdi ama yan etki olarak grip benzeri ateş, bulantı, kusma görülür yazıyor internette korktum. (İmla)
Ben kullandım 2 ay şimdi ara verdim. Bende bu dedikleriniz olmadi.d vitaminide kullanıyorum yalniz once ocean damla almstim 1000iu ,testlerre d vit düşük çıktığı icin doktor haftada iki defa kapsül şeklinde verdi. 1000 mg c vit kullanıyorum . Onu 3 aydır alıyorum. Sigara içenlerin kullanmasi lazımmış normalde de c vitaminini. Aslinda omegada önemli

Bende d vitamini eksikliği vardı.Ekimden beri kullanıyordum.Ve magnezyum.Bel fıtığı var bacağıma vuruyor.Bir 20 gün kadar bırakdım.Bacağımın ağrısı artınca yeniden başladım.Virüs başlamadan hemen önce d vitaminini kontrol ettirmişdim alt sınıra yaklaşmışdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…