nasıl oldunuz?Erken tedavinin bir faydası oluyor mu kovidde? Sırt ağrısı, baş ağrısı, boğaz ağrısı ve halsizlik var bende.. çocuklar ateşlendi, burunlar tıkalı, birinde öksürük de var.. kendimizi karantinaya aldık, vitamin alıp dinleniyoruz ama hastaneye gitsek mi böyle beklesek mi bilemiyorum.. şimdilik herkes ayakta geçiriyor, normal grip mi nedir bilemiyorum. 35 yaşında dr. Vefat etmiş, korkuyorum çok..
Çocuklar daha iyi, bende öksürük başladınasıl oldunuz?
Geçmiş olsun.İnş bişey yokdurÇocuklar daha iyi, bende öksürük başladıAma genel olarak fena değilim, biraz halsizlik var.. Dün test yaptırdım bakalım sonuç bekliyorum.
inşallah bir şey çıkmayacak. inanıyorum. rahat olunÇocuklar daha iyi, bende öksürük başladıAma genel olarak fena değilim, biraz halsizlik var.. Dün test yaptırdım bakalım sonuç bekliyorum.
Edevletten sadece nüfus müdürlüğüne randevu alıyorsunuz diye biliyorum ordan nüfusa gidip hallediyorsunuzDeğerli arkadaşlar, bir sorum olacak: e - devlet üzerinden 2. adres bildirimi veya ikamet adres değişikliği nasıl yapılıyor veya yapılabiliyor mu bilgisi olan var mı? e- devleten baktık anlamaya çalıştık ama anlamadık. İleride yeni tedbirler kapsamında il ilçe ve köy bazında giriş çıkışlara yasak gelebilirmiş. Eşim "biz en az 6 ay bilemedin 1 sene daha buradayız" dedi. Biz ikametimizi buraya almamıştık ama artık aldıralım diyoruz ya da olmuyorsa en azından 2. adres gösterelim istiyoruz, sorun yaşamayalım.
Ben de engelli kedi besledim 2 tane ama şimdi eşim izin vermiyor, muhabbet kuşum var, dünyam o benimYüzü çok güzel helva'nın,hayvan dostu olarak bende çok isterdim evimde kedi yada köpek besleyeyim,de eşim çok taraftar olmuoyor işte.
Banada sadece muhabbet kuşu beslemek kalıyor,yavru bir kuş daha 3 aylık filan bizimkide.
Ben de engelli kedi besledim 2 tane ama şimdi eşim izin vermiyor, muhabbet kuşum var, dünyam o benimhiç susmadan konuşuyor, annecim diyişi beni bitiriyor
E devlet üzerinden yapılabiliyor.Değerli arkadaşlar, bir sorum olacak: e - devlet üzerinden 2. adres bildirimi veya ikamet adres değişikliği nasıl yapılıyor veya yapılabiliyor mu bilgisi olan var mı? e- devleten baktık anlamaya çalıştık ama anlamadık. İleride yeni tedbirler kapsamında il ilçe ve köy bazında giriş çıkışlara yasak gelebilirmiş. Eşim "biz en az 6 ay bilemedin 1 sene daha buradayız" dedi. Biz ikametimizi buraya almamıştık ama artık aldıralım diyoruz ya da olmuyorsa en azından 2. adres gösterelim istiyoruz, sorun yaşamayalım.
teşekkür ederim, deneyelim, inşallah olur.E devlet üzerinden yapılabiliyor.
Google’a e devlet adres değişikliği yazarsanız e devletten direkt bu sayfaya ulaşabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2672109 Eki Görüntüle 2672110
Günaydın sevgili dostlarım, bügün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere gün doğumu manzaraları ve beyaz güller gönderiyorum. İlginçtir ki bahçedeki toprağımızın PH seviyesinden mi yoksa başka bir özelliğinden midir bilmem ama beyaz olarak diktiğimiz güllerde bir süre sonra böyle hafif bir pembelik oluyor, bence çok hoş oluyor, çabalasak elde edemezdik böyle bir rengi. Bahçe kedilerimizden Helva da size günaydın diyor, sevgilerimleEki Görüntüle 2672133 Eki Görüntüle 2672134 Eki Görüntüle 2672135 Eki Görüntüle 2672136 Eki Görüntüle 2672137
Ben kullandım 2 ay şimdi ara verdim. Bende bu dedikleriniz olmadi.d vitaminide kullanıyorum yalniz once ocean damla almstim 1000iu ,testlerre d vit düşük çıktığı icin doktor haftada iki defa kapsül şeklinde verdi. 1000 mg c vit kullanıyorum . Onu 3 aydır alıyorum. Sigara içenlerin kullanmasi lazımmış normalde de c vitaminini. Aslinda omegada önemliArkadaşlar takviye olarak çinko kullanan var mı? Ya da D vitamini. Çinkoyu doktor bir tanıdık önerdi ama yan etki olarak grip benzeri ateş, bulantı, kusma görülür yazıyor internette korktum. (İmla)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?