bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben test yaptırmak istemiyorum, hastaneye annemi de götürmek istemiyorum eksikliğimiz var mı bilmiyorum ki..

Ben test yaptırmak istemiyorum, hastaneye annemi de götürmek istemiyorum eksikliğimiz var mı bilmiyorum ki..
Güneşe çıkmıyorsanız genelde öğlen saatlerinde halsizlik iştahsızlık ayağa Kalkınca baş dönmesi oluyorsa düşük olabilir ama yüksekse d vitamini alıp zehirlenmekte var. Tahlilsiz almamak lazım. Çinkoyu bende merak ettim onun belirtisi ne acaba?

Bütün kış zaten çıkmadık zzatençoğunlukta eklsikjm vardir yetişkinlerde günlük 1000-2000iu almasi lazimmis. Ben ocean d vit kullanırken günde 2 damla alıyordum. Suanda 3 ay hap kullanacam sonra yine damlaya devam ederim günlük 1 damla şeklinde

Ben magnezyumada baKtirmistim oda biraz düşükmüş, ama ona Bisey kullanmadim

Siz d vit ne kadar kullandınız. Bırakınca vitamini hemen düşüyor mu? Benim 23 cikti haftada 2 defa alıyorum. 3 ay sonra test yapılsın dedi ama iyice ortalik karıştı nasil yaptıracZ bilmem

Tünaydın sevgili dostlarım, bugün deniz kenarına yürüdüm ve denizde bir kayanın üzerine tünemiş iki karabatak kuşunu fotoğraflamaya çalıştım sizin için, telefon kameramdaki zoom biraz daha güçlü olsaydı keşke... Bu arada sonbahar mı geliyor nedir? gökyüzünde bulutlar var, iğdeler de sararmaya başlamış... Neyse bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, bulutları, iğdeler ve karabatak kuşları gönderiyorum. Helva'nın da selamı var, Sevgiler

Annem babam yaşlı kronik bir sürü hastalıkları var bir yıl olacak gidemedim martta gidecektim biletimi iptal ettim virüs var diye komşuları akrabaları aradık kimse gitmesin diye. Ama gelgelelim kiracıları sürekli misafir ağırlıyor ve giriş kapıları aynı müstakil olduğu için. bayramda aynı anda 16 kişi gelmiş kiracıyı daha önce çok uyardı babam gelmeyin diyorum geliyorlar diyormuş şimdi bu kiracıyı evden çıkarmak müstehakmı değilmi? Vicdanı elvermiyor insanın ama yapacak başka ne olabilir

Binalar da da aynı kapıdan giriliyor. Yapacak birşey yok bence. Misafirlerine karışmak olmaz. Kapıya değince el yıkamaktan başka çare yok

Siz d vit ne kadar kullandınız. Bırakınca vitamini hemen düşüyor mu? Benim 23 cikti haftada 2 defa alıyorum. 3 ay sonra test yapılsın dedi ama iyice ortalik karıştı nasil yaptıracZ bilmem
9 ay kullandım normal alt sınır 20 ydi tercih edilen alt sınır 30-40 dı martta benimki 18 di.6ay kullanmışdım.Hazirana kadar kullandım.Temmuzda bacağımdaki şikayetler artınca yeniden başladım.Bırakınca kontrol yaptırmadım yeniden.Bu vaziyette gitmeye korkdum hastaneye.

Diğer temaslı halamda da pozitifti 2 gündue evdeydi bugün hastaneye yatisi yapildi. Yemek yiyemiyor ikiside mideleri bulaniyor halsizler. Hastanede kussanda yemeğini yiyecksin demişler zorla yedirmişler . Gerçekten durumlar kötü sağlıkçılar cok yoruldu. Nasil olacak bilmiyorum. Eşimin kuzenide is için yapılan teste pozitf cikmis ama tomografide bisey çıkmamış ,hicbir belirti izole edecekmiş kendisini, anne ve babasida özel hastanede ücretli olarak test yaptırımıs negatif cikmis. Cok değişik bir hastalık, halamin oğlu ve gelininde de cikti temasli testinde onlarda pozitif ama hiçbir belirti yok 5 günü geçti, ayni evde kimine bulaşıyor kimine bulaşmıyor

Bu arada biz evdeyiz hicte çıkmıyoruz eşim markete gidiyor. Bu arada oğlumda sıkılıyor ve hakli olarak cikmak istiyor. Biz hafta ici kimse olmaz diye bir piknik alanına gidelim diyoruz ama cevrede bunlari duyuncada korkuyoruz.acik havada bizim olacağımız yere gitsek sorun olur mu ki, park tarzi yer olursa diye kolonya alip salıncaği kaydırağı sileyim diyorum ya da fisfisli bir şişeye çamaşır suyu ve su karıştırıp parkta siksam acaba olur mu?

Çocuklarin günlük 1-2 saat dışariya çıkmaları bağışıklıklarının güçlenmesine yardımcı olur
Bunu saglikci komşum önerdi
Çamaşır suyu ve su karışımı ile silebilirsiniz daha temiz olur gibi geldi bana

Çocugunuz kaç yaşında ?
Hiç mi çıkartmadiniz aylardir dışarıya gerçekten
Benim kızım 3 yaşında. 1 Temmuz'dan beri iniyoruz bahçeye mecbur evde durmuyor çünkü
Bana kalsa hiç dışarıya çıkmak istemem aslında

Aslında mümkünse kimsenin olmadığı bir açık alana gidin, oyun parkı yerine, ama oyun parkına giderseniz çamaşır suyu ve su iyi fikir, oğlunuzun ellerine de sık sık kolonya dökün. Bu arada aklıma bir şey daha geliyor. İsim veremem reklama girer diye ama çok güçlü antiviral dezenfektanlar var, yüzeylerde etkisini 1-3 ay arası koruyormuş; bunlar internette satılıyor. İsterseniz onlardan edinin, evde de kullanırsınız parkta da, hem sizden başka oyuncakları kullanacak olanlara da iyilik olur :).

tetkiklerinizi yaptirmadan vitamin bile olsa alıp kullanmak doğru değil. Maskeniz takin, yakın bir sağlık ocağına gidip 2 dakika kan verip çıkın. Sağlık ocagi hastaneye göre sakin oluyor.

notdefteri2_ salgının ilk gunlerinden beri buradan takip ettiğim kadarıyla sizin yasadiginiz ağır psikolojiyi, kaygiyi biliyor ve anlıyorum. Hastaneye girip cikmaniz ,illa ki virusu kapacaksiniz anlamına gelmiyor. Allah korusun başka bir rahatsızlığın olsa gitmeyecek misiniz? Herşeyi bosverin hayatınıza devam edin demiyorum, diyemem ancak bu korku durumu sizi gunden gune daha kötü etkiliyor. Sizin adınıza üzülüyorum

Ben de kendim için çok üzülüyorum artık bitmiyor korkum, katlanarak artıyor. Ailemi de hapsettim, kardeşime ev tut, git evimden bile dedim, çalıştığı için. abla durumum müsait değil diye gözleri doldu, içim acıdı Allah ferahlık versin artık, gerçekten korkudan öleceğim bir gün haftada bir terapi alıyorum, ama elimden bu kadarı geliyor

Merhaba arkadaşlar korona kan testi güvenli mi? Bilen vardır diye sorayım dedim. 1.5 saatte çıkıyormuş sonuç

Korku seni zarara götürür. Lütfen yapma. Doğru söylüyorsun sen korkudan öleceksin.
Kardeşini neden üzdün ki bu kadar? Bu kadar gergin olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…