- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Ben test yaptırmak istemiyorum, hastaneye annemi de götürmek istemiyorumBen kullandım 2 ay şimdi ara verdim. Bende bu dedikleriniz olmadi.d vitaminide kullanıyorum yalniz once ocean damla almstim 1000iu ,testlerre d vit düşük çıktığı icin doktor haftada iki defa kapsül şeklinde verdi. 1000 mg c vit kullanıyorum . Onu 3 aydır alıyorum. Sigara içenlerin kullanmasi lazımmış normalde de c vitaminini. Aslinda omegada önemli
Güneşe çıkmıyorsanız genelde öğlen saatlerinde halsizlik iştahsızlık ayağa Kalkınca baş dönmesi oluyorsa düşük olabilir ama yüksekse d vitamini alıp zehirlenmekte var. Tahlilsiz almamak lazım. Çinkoyu bende merak ettim onun belirtisi ne acaba?Ben test yaptırmak istemiyorum, hastaneye annemi de götürmek istemiyorumeksikliğimiz var mı bilmiyorum ki..
Bütün kış zaten çıkmadık zzatençoğunlukta eklsikjm vardir yetişkinlerde günlük 1000-2000iu almasi lazimmis. Ben ocean d vit kullanırken günde 2 damla alıyordum. Suanda 3 ay hap kullanacam sonra yine damlaya devam ederim günlük 1 damla şeklindeBen test yaptırmak istemiyorum, hastaneye annemi de götürmek istemiyorumeksikliğimiz var mı bilmiyorum ki..
Teşekkür ederim ne mutlu... sizler sağolunHergün içimiz açılıyor bu resimlerle,yüreğinize sağlık olsun harikasınız..
Siz d vit ne kadar kullandınız. Bırakınca vitamini hemen düşüyor mu? Benim 23 cikti haftada 2 defa alıyorum. 3 ay sonra test yapılsın dedi ama iyice ortalik karıştı nasil yaptıracZ bilmemBende d vitamini eksikliği vardı.Ekimden beri kullanıyordum.Ve magnezyum.Bel fıtığı var bacağıma vuruyor.Bir 20 gün kadar bırakdım.Bacağımın ağrısı artınca yeniden başladım.Virüs başlamadan hemen önce d vitaminini kontrol ettirmişdim alt sınıra yaklaşmışdı.
Binalar da da aynı kapıdan giriliyor. Yapacak birşey yok bence. Misafirlerine karışmak olmaz. Kapıya değince el yıkamaktan başka çare yokAnnem babam yaşlı kronik bir sürü hastalıkları var bir yıl olacak gidemedim martta gidecektim biletimi iptal ettim virüs var diye komşuları akrabaları aradık kimse gitmesin diye. Ama gelgelelim kiracıları sürekli misafir ağırlıyor ve giriş kapıları aynı müstakil olduğu için. bayramda aynı anda 16 kişi gelmiş kiracıyı daha önce çok uyardı babam gelmeyin diyorum geliyorlar diyormuş şimdi bu kiracıyı evden çıkarmak müstehakmı değilmi? Vicdanı elvermiyor insanın ama yapacak başka ne olabilir
9 ay kullandım normal alt sınır 20 ydi tercih edilen alt sınır 30-40 dı martta benimki 18 di.6ay kullanmışdım.Hazirana kadar kullandım.Temmuzda bacağımdaki şikayetler artınca yeniden başladım.Bırakınca kontrol yaptırmadım yeniden.Bu vaziyette gitmeye korkdum hastaneye.Siz d vit ne kadar kullandınız. Bırakınca vitamini hemen düşüyor mu? Benim 23 cikti haftada 2 defa alıyorum. 3 ay sonra test yapılsın dedi ama iyice ortalik karıştı nasil yaptıracZ bilmem
Çocuklarin günlük 1-2 saat dışariya çıkmaları bağışıklıklarının güçlenmesine yardımcı olurBu arada biz evdeyiz hicte çıkmıyoruz eşim markete gidiyor. Bu arada oğlumda sıkılıyor ve hakli olarak cikmak istiyor. Biz hafta ici kimse olmaz diye bir piknik alanına gidelim diyoruz ama cevrede bunlari duyuncada korkuyoruz.acik havada bizim olacağımız yere gitsek sorun olur mu ki, park tarzi yer olursa diye kolonya alip salıncaği kaydırağı sileyim diyorum ya da fisfisli bir şişeye çamaşır suyu ve su karıştırıp parkta siksam acaba olur mu?
Çocugunuz kaç yaşında ?Bu arada biz evdeyiz hicte çıkmıyoruz eşim markete gidiyor. Bu arada oğlumda sıkılıyor ve hakli olarak cikmak istiyor. Biz hafta ici kimse olmaz diye bir piknik alanına gidelim diyoruz ama cevrede bunlari duyuncada korkuyoruz.acik havada bizim olacağımız yere gitsek sorun olur mu ki, park tarzi yer olursa diye kolonya alip salıncaği kaydırağı sileyim diyorum ya da fisfisli bir şişeye çamaşır suyu ve su karıştırıp parkta siksam acaba olur mu?
Aslında mümkünse kimsenin olmadığı bir açık alana gidin, oyun parkı yerine, ama oyun parkına giderseniz çamaşır suyu ve su iyi fikir, oğlunuzun ellerine de sık sık kolonya dökün. Bu arada aklıma bir şey daha geliyor. İsim veremem reklama girer diye ama çok güçlü antiviral dezenfektanlar var, yüzeylerde etkisini 1-3 ay arası koruyormuş; bunlar internette satılıyor. İsterseniz onlardan edinin, evde de kullanırsınız parkta da, hem sizden başka oyuncakları kullanacak olanlara da iyilik olur :).Bu arada biz evdeyiz hicte çıkmıyoruz eşim markete gidiyor. Bu arada oğlumda sıkılıyor ve hakli olarak cikmak istiyor. Biz hafta ici kimse olmaz diye bir piknik alanına gidelim diyoruz ama cevrede bunlari duyuncada korkuyoruz.acik havada bizim olacağımız yere gitsek sorun olur mu ki, park tarzi yer olursa diye kolonya alip salıncaği kaydırağı sileyim diyorum ya da fisfisli bir şişeye çamaşır suyu ve su karıştırıp parkta siksam acaba olur mu?
tetkiklerinizi yaptirmadan vitamin bile olsa alıp kullanmak doğru değil. Maskeniz takin, yakın bir sağlık ocağına gidip 2 dakika kan verip çıkın. Sağlık ocagi hastaneye göre sakin oluyor.Ben test yaptırmak istemiyorum, hastaneye annemi de götürmek istemiyorumeksikliğimiz var mı bilmiyorum ki..
Ben de kendim için çok üzülüyorum artıknotdefteri2_ salgının ilk gunlerinden beri buradan takip ettiğim kadarıyla sizin yasadiginiz ağır psikolojiyi, kaygiyi biliyor ve anlıyorum. Hastaneye girip cikmaniz ,illa ki virusu kapacaksiniz anlamına gelmiyor. Allah korusun başka bir rahatsızlığın olsa gitmeyecek misiniz? Herşeyi bosverin hayatınıza devam edin demiyorum, diyemem ancak bu korku durumu sizi gunden gune daha kötü etkiliyor. Sizin adınıza üzülüyorum
Korku seni zarara götürür. Lütfen yapma. Doğru söylüyorsun sen korkudan öleceksin.Ben de kendim için çok üzülüyorum artıkbitmiyor korkum, katlanarak artıyor. Ailemi de hapsettim, kardeşime ev tut, git evimden bile dedim, çalıştığı için. abla durumum müsait değil diye gözleri doldu, içim acıdı Allah ferahlık versin artık, gerçekten korkudan öleceğim bir gün haftada bir terapi alıyorum, ama elimden bu kadarı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?