bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Günaydın sevgili dostlarım bugün de morallerimizi yüksek tutmak ve iyi bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere farklı bir açıdan fotoğrafladığım gün doğumunu, bir yasemin çiçeği, mor duranda çiçekleri ve kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Oğlum 6 yaşında Biz önce tekirdağdaydik bahceye cocuklar var diye indirmedik ama bos yerlerde, sahilde bisiklet sürdü. 1-2 defa gece boş parka götürdük. Yaklasik 1 aydir ankaradayiz. 10 gün babannesine gittik orda cikti ama şuanda evdeyiz. Oraya buraya elleyip istemeden de olsa yüzüne dokunuyor

Bece tevekkül etmeniz lazim artik, bu salgın Ne kadar hayatımızda olacK bilmiyoruz..bu sene okulları açmadılar diyelim ama bi yerde acilacak okula sizde gideceksiniz, mecburen bi yerden bisey başlıyor.hasta olsaniz mecbur gideceksiniz hastaneye. Ben mesela bu süreçte psikoljik olarak cok yıprandım. Hasta olursam doktora gidemezsem diye hastalandim ben o ara sirf artik iyi olayım diye kac doktora gittim. Maske taktim bir yere dokunmadım mr da çekindim, röntgen cekildim kanda verdim mecburdum çünku bende cikmiyorum dışarı suanda biraz daha iyiyim ben. Cok kötü günler geçirdim ha mükemmel toparladim diyemem ama şükür iyiyim. Olmasın tabiki hiçbrimize bişey ama inanc varsa o zaman kader diyorsun, kaza diyosun takdir diyorsun.

Gebelik takiplerim gebe olmama rağmen babamı götürecek kimse olmayınca onu götürmem doğum yapmam ki en kontrolsüz anlarımdı son 6 aydır

Günaydın sevgili dostlarım, bu sabah saat 7'de uyandığımda, güneş çoktan doğmuştu yine; bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi ve suyun üzerindeki yansımasını, bir yasemin çiçeği ve pembe güller ve kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Ya sen harikasın ya endişe ile girdiğim bu topiğe bunları görünce güldüm çok mutlu oldum canım ya ve yine aynı kedi cansın sen ya korkuyla beklediğim testimi beklerken biraz güldüm çok sağol

Sana kocamannnnn sarılıyorum ne pozitif birisin keşke çevremde senin gibi 1 2 kişi olsa hepsi dertli beni terapist gibi görüp dert anlatıyor kedin 2 tane mi Tarçın ve Gözde bizim de vardı da kızım çok kıskandı sahiplendirdik manzaraların da müthiş içim açıldı

Bunlar da benden sana ve size gelsin test sonucumu beklerken

Eklentiler

• IMG_20200808_213615_111.webp
    30 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20200807_125836.webp
    128,5 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20200807_121213_724.webp
    26 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20200807_121213_725.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20200807_085621.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 57
Şu Gözdeyi yolla bana bi mıncıklayım o ne tatlılık öyle ya üf ye ye

Ya sen harikasın ya endişe ile girdiğim bu topiğe bunları görünce güldüm çok mutlu oldum canım ya ve yine aynı kedi cansın sen ya korkuyla beklediğim testimi beklerken biraz güldüm çok sağol
Çok teşekkür ederim. Ah inşallah sonucunuz iyi çıkar, çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim pozitif enerjimi sizlerden alıyorum bu topikte. Kedilerim şu an için 2 taneler Tarçın ve Gözde. Önceleri şehirdeyken 4 idi ama bu pandemi nedeniyle ikisini sahiplendirmek zorunda kaldık, hepsini alamadık yanımıza, ama komşumuz sahiplendi. uzağa ve yabancı birine gitmediler, zaten komşu bakıyor ve çok seviyordu onları. Tarçın 12 yaşında, biraz ürkek bir kedidir, yavru iken otobüs motorundan kurtarıldı. Gözde de 6 yaşına yeni girdi, onu da sokakta bakıyordum zehirlenmeden kurtardım, 5-6 aylıkken aldım. Ben 2010'da ilk domuz gribi geçirdiğimde bana Tarçın baktı, O zaman yalnızdım, o iyileştirdi beni. Aralıksız 2 gün aç susuz yattım, tabi Tarçın da öyle; yatakta başucumdan hiç ayrılmadı. Şimdi bu pandemide de yanımızda...
Unutmadan ekleyim bir de Helva var, bahçe kedimiz; biz onu değil ama o bizi sahiplendi :)...

Çok geçmiş olsun yüreğinizin güzelliğini buradan hissedebiliyorum ama Gözdeyi çok sevdim suratına bakıp bakıp yumalayasım geldi onu çok tontiş benim kız çok kıskandı kanepede oturan kediyi sever gibi yapıp yere fırlatıyordu sen bizim topikte de paylaşım yap ya enerjin müthiş iyi gelir sende de az biraz okb var gibi korona takıntısı eldiven takma çıkarma gibi geçinir gideriz

Fotoğraf paylaşmazsan protesto ederim

Ben de az önce TV den fotoğrafladım çok şaştım paylaşıcaktım burada Elif hanım gönüller birmiş düğün iptal olmasın diye hatunun yaptığına bak hele Allahtan düğünlere gitmiyorum çok şükür Bursada bi de bizim burada

Eklentiler

• IMG_20200810_203113.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 49
Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim kızımın şuan ateşi var ben test yaptırdım Negatif sonucu aldım bugün çocuklar taşıyıcı oluyor deniyor ya şuan ki ateşinin korona ile ilgili bir bağlantısı olabilir mi yoksa taşıyıcı olsa bile böyle bir belirti vermez üşütmüştür mü dersiniz nedir sizce hastaneye de götürmeye korkuyorum şuan ateş düşürücü verdim geçmezse gidicem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…