- 23 Ocak 2016
- 35.361
- 51.219
- 598
Canım kızım Niloyayı bir dönem çok izledi Niloyanın yeri ben de ayrıNiloyaaaaaaaaammmmmmmmmmm.Ya neden bilmiyim.Nikler kişiliği yansıtabilir.Sevimli nikleri hep sevmişimdir:)
yine çok güzeller. maşallah gözde de pek tatlış. emeğinize sağlık. her gün şenlendiriyorsunuz burayı.Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve gününüzün iyi geçmesi dileği ile sizlere gün doğumunu, pembe güller ve hanımeli çiçekleri ile bahçe karolarında yatıp yuvarlanan kedim Gözde'yi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2673739 Eki Görüntüle 2673740 Eki Görüntüle 2673741 Eki Görüntüle 2673742 Eki Görüntüle 2673743 Eki Görüntüle 2673744
Millet Roma yıda yaktı tatilini,düğününü,kınasını yaptı
geçmiş olsun canım nasıl oldu kızınız?Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim kızımın şuan ateşi var ben test yaptırdım Negatif sonucu aldım bugün çocuklar taşıyıcı oluyor deniyor ya şuan ki ateşinin korona ile ilgili bir bağlantısı olabilir mi yoksa taşıyıcı olsa bile böyle bir belirti vermez üşütmüştür mü dersiniz nedir sizce hastaneye de götürmeye korkuyorum şuan ateş düşürücü verdim geçmezse gidicem?
teşekkür ederim, güzel olan sizlersinizyine çok güzeller. maşallah gözde de pek tatlış. emeğinize sağlık. her gün şenlendiriyorsunuz burayı.valla başlık kötü ama içerik sayenizde çok güzel oluyor
Teşekkür ederim iyi çok şükür idrarında iltihap çıktı antibiyotik ve ateş düşürücü yazdı doktor şuan iyi ateş yok ben de bu sabah bişey paylaşmış mısınız diye baktım içim açılsın azcık dedimgeçmiş olsun canım nasıl oldu kızınız?
Teşekkür ederim iyi çok şükür idrarında iltihap çıktı antibiyotik ve ateş düşürücü yazdı doktor şuan iyi ateş yok ben de bu sabah bişey paylaşmış mısınız diye baktım içim açılsın azcık dedimgeçmiş olsun canım nasıl oldu kızınız?
Sağolun Elif hanımcımNiloya cım geçmiş olsun kızına..Buda ona:)
Aşı çıktı diyorlar aslı var mı acabaAmiraka yüzyüze eğitime başlamış
800 ögrenci karantinaya alınmış
Toplam öğrenci sayısı 42.000 den fazla ve hastaligin artti eyalette egitime ara verilmiş
Bizde nasil olur acaba ? Ben galiba okula göndermem
Bu yıl 8.sınıfa gidecek oğlum sınav yılı , uzaktan egitim bizim için çok verimli olmadı maalesef
Ve kalp hastası nasil hangi cesaretle okula gönderirim hiç fikrim yok
Aşı çıkmış olsa bile ne kadar güvenilir olur ki :/Aşı çıktı diyorlar aslı var mı acaba
Putin kızına yaptırmış sözde eğitime ara verilmesi mi iyi verilmemesi mi hiç bilemiyorum ama çoğu kişi göndermeyecek o bir gerçek eski hayat standartlarımız olsa kızım 4 yaşından gün aldı ben de kızımı bir eğitim kurumuna yarım gün vermeyi düşünüyordum anne olarak biz ne kadar ne öğretebiliriz ki eğitim olmadan da olmaz bu hastalıkla nasıl olacak kimse bilmiyorAşı çıkmış olsa bile ne kadar güvenilir olur ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?