bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Göndermek isteyen de gondermek istemeyen de kendince hakli
Sonu belli olmayan bi virüs

ben de öğretmenim. eski düzenimi çok özledim. arkadaşlarımla okuluma gitmeyi, öğrencilerime nedensiz sarılmayı, öğretmenler odası muhabbetlerimi özledim. rahatça oraya buraya uğrayarak okuluma gitmeyi, yerli yersiz öğrencilere hediye almayı. onların gözündeki ışığı özledim. annem tansiyon hastası babamı zaten kaybettim ödüm kopuyor bir şey olcak diye. gerçekten artık aşısı ilacı bulunsa rahatlasak. her gün dua ediyorum. başka da elimden bir şey gelmiyor.

Ben de çok üzülüyorum bi yerlere giderken korkarak gidiyorum ya kaparsam korkusu ile aşırı kaygı yaşıyorum her yerde insanların ağzında maske görünce üzülüyorum eski günlerimiz ne güzeldi ne zaman dönülecek o günlere

Aynen bende artık Allah ne yazdıysa onu görücez diyorum

Okullar bu sene açılmayacak bence yine. Uzaktan eğitim böyle uzatılarak devam edecek. Kışın zaten grip salgını başlıyor okullar da. Bu sefer korona mı grip mi telaşı başlayacak. Açılsa da göndermem sanırım. Bu sene ana sınıfı olacaktı

Aynen bende artık Allah ne yazdıysa onu görücez diyorum
Mesela benim suanda iki halam , iki kuzen ve eşleri covid oldu. Halamin biri 20 yildan fazla oldu sigariyi bıraktmsti diğeri surekli bırakıp başlıyordu ve en son 7 ay once bırakmış biz ondan cok korkuyorduk ciğeri konusunds ama onda hic nefes darlığı vs olmadi oksijen seviyesinde düşme olmadi sadece halsizlik oldu. Ama diğerinin oksijen düşük, nefes darlığı cekmiyor ama cigerinde sorun varmış. Diger kuzenlerimdede icen var ama onlardan biride ayakta atlatıyor. Yani nasipten ötesi yok .

Covid bulaşan akrabalarınıza nereden bulaşmış biliyor musunuz markete gidiyoruz işimizi gücümüzü yapmaya çalışıyoruz ama insan korkuyor maske mi takmamışlar nasıl bulaşmış?

Covid bulaşan akrabalarınıza nereden bulaşmış biliyor musunuz markete gidiyoruz işimizi gücümüzü yapmaya çalışıyoruz ama insan korkuyor maske mi takmamışlar nasıl bulaşmış?

Halamin biri cenaze ve kuaföre gitmiş biz ondan dusunuyorduk. Halam diğer olan halama gidince ona bulaştı diye düşündük. Ama 2. Olan halam.dediki gratise gitmiştik dedi o sehir küçüktü bence gratis icinde bişey oldu ya da kuaför yoksa başka bilinen yok. Diğerleride çocukları ayri ayri birde temizliğe gelen yardımcı kadinda oldu. Ama garip olan şu halamin birinin evinde gelini, oğlu , eşi ve torunlarına olmadi hep birlikte olanlara evi ayri olan çocuğunda oldu

Kuaför ve cenazede kapmış olabilir evet yardımcı kadına da mı bulaştı ama bulaşmayanlar sanırım bağışıklığı güçlü olanlar halalarınız maske takmış mı peki o süreçte maske koruyor mu onu merak ediyorum aslında

Tabi diger temaslilarda karantinada ama negatif çıkmıştı yinede 14 günü bekliyorlar.ben bugün markete gittim uzun zaman sonra ama bomboştu ama insan tedirgin oluyor

Normalde taktiklarini biliyorum ama kuaförde çıkarmış olabilir ya da indirmiş yarin sorup yazarim ama taktik desede belki suclu hissetmekten diyemezler ruh halleri iyi değil. Çocuklarının olduğunu bilmiyorlar her ikiside, yardımcı kadınla sürekli birliktelermiş son zamanlar hatta hastaneye giderken kadin evdeymis , hastaneye yatıncada eşyalarını hazırladı. Ama masallah oda iyi evde tedavi görüyor insallah hepsi iyi olur

Hiç sormayın bence nerede bulaştığını da tam bilmiyorlar kuaförde evet maske çıkarılıyor pandemi süreci bittikten sonra ben de hep gittim kuaföre ama gitmicem bundan sonra çünkü çok çoğaldı yayıldı iyice bazı doktorlarda dikkatimi çekti 2 adet maske takıyorlar

Ya ben cilt bakımına gitmek isterdim :) ya sanki doldu cildim elime pütür pütür geliyor peeling yapıyorum. Kuaföre gitmedim hic kendim evde ağda bandiyla alıyorum ama hepte değil yara oluyor nedense. Sizede gecmis. Olsun negatif gelmis testiniz

Cilt bakımını nasıl yaptırıyorsunuz ben de gitmek istiyordum araştırdım falan ama korona girdi araya. Şuan akşamları tonikle temizliyorum yeterli oluyor kremleri de sürüyorum ama istediğim şeyleri tam yapamıyorum zinciri kırdım kuaföre gititm kendimi kötü hissediyordum ama şu süreçte çok yayıldı bir vakit gidemem sanırım

ah keşke dönebilsek. ne güzel rahat hayatlarımız varmış.

Ben valla 4 senedir düzenli cilt bakmi prp dermapen yaptırıyordum. Bu senede martin başında prp + dermanpen icin gidecektim virüs cikti kaldi. Hydrofacial yaptiryordum birde casmara maske en sonunda ama simdi sadece sabah aksam yıkıyorum serum ve nemlendirici kullanıyorum. ARtik virüs bitiene kadar gidilmez

Bugün zatürre aşısı yaptırdım.Çocukken kolumuz ağrırdı okulda aşı yaptıkları zaman.Ağrıyo iyimi:)

Dün TV de konuşuyorlardı riskli bir durumuNuz yoksa zatürre için aşı yaptırmanızı gerek yok diye. Var mı sizde böyle bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…