- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Allah korusun artık tedbir bizden taktir AllahtanMesela benim suanda iki halam , iki kuzen ve eşleri covid oldu. Halamin biri 20 yildan fazla oldu sigariyi bıraktmsti diğeri surekli bırakıp başlıyordu ve en son 7 ay once bırakmış biz ondan cok korkuyorduk ciğeri konusunds ama onda hic nefes darlığı vs olmadi oksijen seviyesinde düşme olmadi sadece halsizlik oldu. Ama diğerinin oksijen düşük, nefes darlığı cekmiyor ama cigerinde sorun varmış. Diger kuzenlerimdede icen var ama onlardan biride ayakta atlatıyor. Yani nasipten ötesi yok .
Ben de anneme babama yaptırmayı düşünüyorum. İnternette kolay bulunmuyor denmiş hep, siz hemen ulaşabildiniz mi aşıya? Bir de eczaneden mi alıyoruz sağlık ocağı mı yapıyo acaba direktBugün zatürre aşısı yaptırdım.Çocukken kolumuz ağrırdı okulda aşı yaptıkları zaman.Ağrıyo iyimi:)
Hem sen nerelerdesin :)özledikBen de anneme babama yaptırmayı düşünüyorum. İnternette kolay bulunmuyor denmiş hep, siz hemen ulaşabildiniz mi aşıya? Bir de eczaneden mi alıyoruz sağlık ocağı mı yapıyo acaba direkt
Ya bende astım var ama pekde ileri değilDün TV de konuşuyorlardı riskli bir durumuNuz yoksa zatürre için aşı yaptırmanızı gerek yok diye. Var mı sizde böyle bir durum.
Çok teşekkür ederim. Ben de hemen yaptırayım bizimkilere yine son kez doktorlarına sorup.Raporlu astım ilacim var.Sorun olmadı.Kalmadı bugün yarın gelecekdi bi soralım dedi dr baştan.Gelmiş oda.Hemen yaptılar.Eczaneyede girdim sordum sonra.Bizde yaparız ama 350 lira olunca pek yaptıran olmuyor dedi
Hem sen nerelerdesin :)özledik
Evet ya.Ekim cıvarı 2. dalga diyorlar birdeÇok teşekkür ederim. Ben de hemen yaptırayım bizimkilere yine son kez doktorlarına sorup.
Ben de sizleri özledimmNişan hazırlığına girdim, aslında bi şey de yapmıyorum da sorun olur diye korktuğum için bunalımdayım herhalde giremedim pek
Hazır açık hava şansı varken, okullar da açılmamışken şu isteme işi aradan çıksın dedi aileler. Kışa bırakırsak daha fena olabilir diye. Umarım sağ salim atlatırız :/
Mynet te yazıyor kızlar.AŞI KORONAVİRÜSÜN YAYILIMINI ARTIRABİLİR!'
Rusya'nın aşısına çok ağır bir eleştiri de Sibirya'da bulaşıcı virüslerle çalışan bir laboratuvarın eski başkanı Prof. Alexander Chepurnov'dan geldi. Rusya'nın en ünlü virologlarından olan Chepurnov, aşıyla ilgili çok büyük bir tehlikeyi dile getirdi.
Chepurnov, yaptığı açıklamada aşıda bulunan antikorlarla ilgili çarpıcı bir gerçeğe dikkat çekerek aşıyı kullanmaya başlamadan önce daha çok zaman ve çalışmaya ihtiyaç olduğunun altını çizdi.
Uzman bilim insanına göre aşılarda yer alan bazı antikorlar virüsü artırarak hastalığı yok etmek yerine daha da güçlenmesine sebep olabilir.
Chepurnov, Covid-19 için bunun büyük bir tehdit oluşturabileceğini, aşı üzerinde daha fazla çalışma yapılmadan uygulanmasının koronavirüsü artırmak yerine daha da yayabileceği tehlikesini işaret etti.
Chepurnov'a göre aşıyı geliştiren bilim insanları konunun bu boyutuyla ilgili hiç bir açıklama yapmadıkları gibi herhangi bir bilimsel makale de yayınlamış değiller.
Cok gecmis olsun canim suan problem yok deilmi iyisinizMerhaba sevgili dostlarım, bugün foto atmakta geciktim çünkü dün gece bir yangın tehlikesi atlattık (şimdilik atlattık...) epey telaşımız oldu ve sabaha kadar uyuyamadık. Olayın tek iyi yanı, güneş doğarken uyanıktım ve o anları sizin için fotoğraflayabildim ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir akşam geçirmeniz dileği ile size bu sabahki gün doğumu manzaralarını, bir biberiye çiçeği ile bir kekik çiçeği ve bir Japon gülü goncası gönderiyorum. Kedim Gözde'nin de selamı var, yüzündeki ifade temsilli olarak benim şu anki halimi yansıtıyor... uykusuz
Sevgiler
Eki Görüntüle 2674850 Eki Görüntüle 2674851 Eki Görüntüle 2674852 Eki Görüntüle 2674853 Eki Görüntüle 2674854 Eki Görüntüle 2674855 Eki Görüntüle 2674856
Cok gecmis olsun canim suan problem yok deilmi iyisiniz
çok teşekkür ederim arkadaşlar, iste anlattığım gibi oldu. Bugün veya yarın elektrik direğinin çevresindeki otları biçtireceğiz. Buralarda çok yangın çıkıyor bu sebeplerleGül kardeşim geçmiş olsun
İnş olmaz bir daha.Bu resim,aslında sık sık hatırlatmakda fayda var.Ama biz burda zaten biliyoruz.Sokaklara asmalılar bunu.Merak edenlere dün geceki maceramızı aktarayım. Saat 03,15 sularında uyanıktık (iyi ki de) ve bahçe dışından bir yerden gelen pat pat seslerine irkildik. Çatıdan baktığımızda bizden 3-4 direk ötede, tam da bir yazlık sitenin dibindeki elektrik direğinden bu sesler eşliğinde dumanların yükseldiğini ve kıvılcımlar çıktığını gördük. Bizim de aklımız çıktı, her yer kuru ot. Hemen jandarmayı ve itfaiyeyi ve onların yönlendirmesi ile elektrik şirketini aradık. Sağ olsunlar geldiler ama elektrik direğinde herhangi bir arıza tespit edemedikleri için de hiçbir şey yapmadan gittiler. "Bir daha olursa arayın" dediler. Şimdi ya bir daha olursa diye bekle dur, korona yetmedi şimdi de her an direk nöbeti eklendi. Bu arada o telaş ile ben sosyal mesafeye hiç dikkat etmedim. Elemana "şöyle oldu böyle oldu" diye olayı anlatırken aramızda 30 santim falan vardı. Bende maske vardı ama elemanda yoktu; eh inşallah korona değildir.. ne deyim.Eki Görüntüle 2674868
çok geçmiş olsun umarım iyisinizdirMerhaba sevgili dostlarım, bugün foto atmakta geciktim çünkü dün gece bir yangın tehlikesi atlattık (şimdilik atlattık...) epey telaşımız oldu ve sabaha kadar uyuyamadık. Olayın tek iyi yanı, güneş doğarken uyanıktım ve o anları sizin için fotoğraflayabildim ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir akşam geçirmeniz dileği ile size bu sabahki gün doğumu manzaralarını, bir biberiye çiçeği ile bir kekik çiçeği ve bir Japon gülü goncası gönderiyorum. Kedim Gözde'nin de selamı var, yüzündeki ifade temsilli olarak benim şu anki halimi yansıtıyor... uykusuz
Sevgiler
Eki Görüntüle 2674850 Eki Görüntüle 2674851 Eki Görüntüle 2674852 Eki Görüntüle 2674853 Eki Görüntüle 2674854 Eki Görüntüle 2674855 Eki Görüntüle 2674856
Sağol canım iyiyizçok geçmiş olsun umarım iyisinizdir.
cok gecmis olsun canim insaallah bir daha tekrarlamazMerak edenlere dün geceki maceramızı aktarayım. Saat 03,15 sularında uyanıktık (iyi ki de) ve bahçe dışından bir yerden gelen pat pat seslerine irkildik. Çatıdan baktığımızda bizden 3-4 direk ötede, tam da bir yazlık sitenin dibindeki elektrik direğinden bu sesler eşliğinde dumanların yükseldiğini ve kıvılcımlar çıktığını gördük. Bizim de aklımız çıktı, her yer kuru ot. Hemen jandarmayı ve itfaiyeyi ve onların yönlendirmesi ile elektrik şirketini aradık. Sağ olsunlar geldiler ama elektrik direğinde herhangi bir arıza tespit edemedikleri için de hiçbir şey yapmadan gittiler. "Bir daha olursa arayın" dediler. Şimdi ya bir daha olursa diye bekle dur, korona yetmedi şimdi de her an direk nöbeti eklendi. Bu arada o telaş ile ben sosyal mesafeye hiç dikkat etmedim. Elemana "şöyle oldu böyle oldu" diye olayı anlatırken aramızda 30 santim falan vardı. Bende maske vardı ama elemanda yoktu; eh inşallah korona değildir.. ne deyim.Eki Görüntüle 2674868
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?