- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.468
- 108
Bizler de teşvik ettik ama :)Çamaşır suyuyla gittiğimiz parkı ssilerken yeni aldığım elbisem çamaşır suyu lekesi oldu:) tam guvenlik kemarasi vardi eğer haberlerde parkı camsir suyuyla silen biri görürseniz o benim:)))
Harikasın anne olmak böyle birşeyÇamaşır suyuyla gittiğimiz parkı ssilerken yeni aldığım elbisem çamaşır suyu lekesi oldu:) tam guvenlik kemarasi vardi eğer haberlerde parkı camsir suyuyla silen biri görürseniz o benim:)))
Bu kadin parktaki oyuncaklara ne sûrüyorduuu az sonra demesin anons olarak haberlerdeÇamaşır suyuyla gittiğimiz parkı ssilerken yeni aldığım elbisem çamaşır suyu lekesi oldu:) tam guvenlik kemarasi vardi eğer haberlerde parkı camsir suyuyla silen biri görürseniz o benim:)))
Ay bu daha kötü :)))Bu kadin parktaki oyuncaklara ne sûrüyorduuu az sonra demesin anons olarak haberlerde
Gelincik ciceginden serbet nasil yapılıyor?Bugünlerde en büyük moral kaynağım sevgili dostlarım tekrar günaydın.
Bu sabah bizim buralarda hava bulutlu ve hafif yağmurlu. Uykusuz geçen bir gecenin ardından fotosunu çekmek için güneşin doğmasını bekledim ama güneş bugün yüzünü pek göstermemekte ısrarlı. Ama bildiğimiz bir gerçek varsa o da güneş mutlaka doğacaktır. Sahip olabileceğimiz ve asla elden bırakmamamız gereken tek pozitif şey, her türlü olumsuz koşula rağmen moral ve tedbir. O yüzden dans :) Bugün de moralimizi yüksek tutmak dileği ile size yazdan kalma bir gün doğumu ve Gelincik çiçekleri gönderiyorum. Yakında açmaya başlayacaklar. Ben nefis şerbetler yapacağım daha onlarla.
Eki Görüntüle 2609637 Eki Görüntüle 2609638
Eki Görüntüle 2609640 Eki Görüntüle 2609641
Nolmuş gül hanıma benim haberim yokGül Hanim çok geçmiş olsun umarım bir daha olmaz
Çok geçmiş olsun canım ya Allah muhafaza iyisiniz dimiMerhaba sevgili dostlarım, bugün foto atmakta geciktim çünkü dün gece bir yangın tehlikesi atlattık (şimdilik atlattık...) epey telaşımız oldu ve sabaha kadar uyuyamadık. Olayın tek iyi yanı, güneş doğarken uyanıktım ve o anları sizin için fotoğraflayabildim ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir akşam geçirmeniz dileği ile size bu sabahki gün doğumu manzaralarını, bir biberiye çiçeği ile bir kekik çiçeği ve bir Japon gülü goncası gönderiyorum. Kedim Gözde'nin de selamı var, yüzündeki ifade temsilli olarak benim şu anki halimi yansıtıyor... uykusuz
Sevgiler
Eki Görüntüle 2674850 Eki Görüntüle 2674851 Eki Görüntüle 2674852 Eki Görüntüle 2674853 Eki Görüntüle 2674854 Eki Görüntüle 2674855 Eki Görüntüle 2674856
Bu dalgalar bitmez eninde sonunda herkes bu virüsü kapacak diyorlar öyle galibaEvet ya.Ekim cıvarı 2. dalga diyorlar birde
Evet öle diyorlar.Allah beterinden korusunBu dalgalar bitmez eninde sonunda herkes bu virüsü kapacak diyorlar öyle galiba
valla öldürmeyecekse geçirelim sorun yok. ama ben en çok anneme bulaştırmaktan korkuyorum. bir şey olursa ona diye. tansiyon hastası yoksa bir şekilde gençler atlatıyor diyorlar.Bu dalgalar bitmez eninde sonunda herkes bu virüsü kapacak diyorlar öyle galiba
gecmis olsun canimMerak edenlere dün geceki maceramızı aktarayım. Saat 03,15 sularında uyanıktık (iyi ki de) ve bahçe dışından bir yerden gelen pat pat seslerine irkildik. Çatıdan baktığımızda bizden 3-4 direk ötede, tam da bir yazlık sitenin dibindeki elektrik direğinden bu sesler eşliğinde dumanların yükseldiğini ve kıvılcımlar çıktığını gördük. Bizim de aklımız çıktı, her yer kuru ot. Hemen jandarmayı ve itfaiyeyi ve onların yönlendirmesi ile elektrik şirketini aradık. Sağ olsunlar geldiler ama elektrik direğinde herhangi bir arıza tespit edemedikleri için de hiçbir şey yapmadan gittiler. "Bir daha olursa arayın" dediler. Şimdi ya bir daha olursa diye bekle dur, korona yetmedi şimdi de her an direk nöbeti eklendi. Bu arada o telaş ile ben sosyal mesafeye hiç dikkat etmedim. Elemana "şöyle oldu böyle oldu" diye olayı anlatırken aramızda 30 santim falan vardı. Bende maske vardı ama elemanda yoktu; eh inşallah korona değildir.. ne deyim.Eki Görüntüle 2674868
daralıyorum onu dinlerken. hepsi doğru çıktı gerçiHaberturkte mehmet ceyhan konusuyor
Hazirlanmis Aşilarla ilgili olumsuz konustu yani guven olmayacağini söylüyor okullarin acilmamasi gerektigi filan iste olumsuz genel olarak ama 2 . dalga böyle olmaz tamamen bitip bir süre geçip tekrar çıkarsa ona 2. Dalga denir dediBen can kulağıyla dinleyemedim.Kapattım.Ne dedi?
Bende darala darala dinledimdaralıyorum onu dinlerken. hepsi doğru çıktı gerçi
Yan etkilerinden korkmuyor musun? Ateş vs çıkıyormuş da. Ben de annem için çok kararsızımBen de anneme babama yaptırmayı düşünüyorum. İnternette kolay bulunmuyor denmiş hep, siz hemen ulaşabildiniz mi aşıya? Bir de eczaneden mi alıyoruz sağlık ocağı mı yapıyo acaba direkt
Aynen öyle ya beni öldürürse diye korkuyorum annem kronik hastalıkları olan biri ona geçerse diye de korkumvalla öldürmeyecekse geçirelim sorun yok. ama ben en çok anneme bulaştırmaktan korkuyorum. bir şey olursa ona diye. tansiyon hastası yoksa bir şekilde gençler atlatıyor diyorlar.
Günaydın, bu ta pandemi başlarındaki bir postum :) Ah o zamanlar durumun bu kadar vahim olacağını ben bile tahmin etmiyordum. Hatta çevremdekilere “hayal kurmayın bu pandeminin bitmesi en erken Haziran ortasını bulur, aslında Temmuz, hatta Ağustosu bile bulabilir” dediğimde bana kızıyorlardı “yok artık ne kadar karamsarsın” diyeGelincik ciceginden serbet nasil yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?