bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Gül Hanim çok geçmiş olsun umarım bir daha olmaz
Çok geçmiş olsun canım ya Allah muhafaza iyisiniz dimi
gecmis olsun canim
Teşekkür ederim hepinize, İyiyim, büyük tehlike atlattık ama şimdilik... Elektrik direğine herhangi bir şey yapılmadı. Bu olay olduğunun ertesi gece bizim sokak lambalarını yakmadılar, sadece siteninkiler yanıyordu, tedbir amaçlı diye düşünüp o gece rahat bir uyku uyuduk ama dün gece yaktılar yine, arayıp söndürmelerini söyledik, "tehlike var ve burası çıkmaz sokak bizden başka sadece bir komşu var, kimse yakmadınız diye rahatsız olmaz" dedik; ama söndürmediler. Söz konusu direk yanmıyordu, herhalde ampulü patladı. Elimizden bir şey gelse kendimiz bakacağız çaresine ama gelmiyor. Şimdi kendimiz birilerini çağırıp en azından oradaki otları aldırmaya çalışıyoruz.
Dün bütün gün affedersiniz ishalim vardı ve bir de boğaz ağrısı ile kuru öksürük ve sanki ateşim varmış gibi bir halsizlik hissi oldu (ateşim yoktu 36,8 ölçtüm) herhalde psikolojikti, bu sabah iyiyim, hiçbir belirti kalmadı.

Aynen öyle ya beni öldürürse diye korkuyorum annem kronik hastalıkları olan biri ona geçerse diye de korkum
aynen, hani kimseyi öldürmese korkmayacağım, yüzde yüz herkesi öldürse yine bu kadar korkmayacağım (kendi açımdan), ama eşim KOAH, ciğerleri cidden kötü, bulaşırsa ikimize de bulaşır, ama ben muhtemelen atlatırım; bütün korkum bu ...
Bizim uzaktan bir tanıdığımıza bulaştı, babasına da bulaştı; babası hem yaşlı hem de KOAH idi, babası maalesef vefat etti, kendisi de sigara içiyordu epey ağır geçirdi, hastanede yatması gerekti ama atlattı.

Son düzenleme:
Yan etkilerinden korkmuyor musun? Ateş vs çıkıyormuş da. Ben de annem için çok kararsızım
Çok fazla doktorla konuştum. Zaten annenin içtiği kalp ilaçlarında bile daha çok yan etki vardır dediler. Çevremde de 3 kişi yaptırmış sadece, sadece kolları ağrımış biri felç olduğunu sanmış hatta öyle söyledi

Merhabalar.
Gül hanim, canim gecmis olsun, Allah sizleri ve hepimizi her şerden korusun.
Japon gülü goncası, kediniz, komsunuzun kedisi hepsi harika, bayildim, masaallah. Manzaraniz ise enfes tabii ki, deniz ve gün doğumu Allah sizlere ve burdaki arkadaşların hepsine sağlık versin

iyi olmanıza çok sevindim. Rabbim bir daha yaşatmasın.

Şaşırdım gibi oldu ama şaşırmamak lazim olacagı buydu
Çok üzgünüm o dr a inanmistim kadin doğumcuya inanmak istedim cunku iyi şeyler duymaya ihtiyacimiz vardi ama olanlar herşey tersine bebeğim olana kadar kalmaz sanmistim bebişim 1 aylik oldu ortanca kızım anaokula gidemeyecek büyüğu bütun gün elinde telefonla

Çoğu ev bu durum da inanın
Kızım 3 yaşında okula gitme hevesi başladı nedense
Okullar ne zaman açılacak diye soruyor
Galiba bunu son zamanlar da sıkça konuştugumuz için

Çoğu ev bu durum da inanın
Kızım 3 yaşında okula gitme hevesi başladı nedense
Okullar ne zaman açılacak diye soruyor
Galiba bunu son zamanlar da sıkça konuştugumuz için
Olabilir konu komşuya gidemezsin parka gitsen bir sürü dert yikanmak silinmek reynax gitti işte çamaşir sulariyla kendimi geçtim artik çocuklarima üzülüyorum hepsine yetmem lazım geć git artik 2020 koronanida al git diye bağirmaya başladim gülüyor kizlarim

ben de aynısını düşündüm. bitecek mi sonu var mı gerçekten? ben umutsuzluk içindeyim
Ya ben
Benim. Oglumda 6 yaşında bos gezenin bos. Kalfası oldu . Arada matematik yazıyorum kirk saat agliyor yapmamak icin bize sarıyor sürekli hakli olarak. Bu arada camsir suyuda hic iyi olmadi. Kolonya alip silip mantıklıydı , ablaminda elbisesi olmuş gelince hemen yikamistik asarken anladik hasar cok:))
Hafta ici aksam üstü ,piknik alanlari oluyo ya oraya gidin kalabalik olmaz belki kimsede olmaz rahat ederler. Gerci oğlum oynayamadı surekli gelip elini dezenfekte etti. Ama yetmiyor iste ccocuklara malesef

Yok bizim burda boş kalmiyor hicbir alan nereye gitsen kalabalik ortanca kizim dediğim 5.5 yasinda cok seviyor insanlari herkese sokuluyor beraber oyun kuruyor parkta tanistiği çocuklarin evine gitmek istiyor bunla biryere gidilmez oyuncak alişverisı filan oluyor aralarinda ne kadar yapma deyip tembihlesende çocuk işte

ah ah ben de çok muzdaripim benden dolayı eşim çok muzdarip 6 yaşındaki oglum hem benden hem hayatını normal yasayamamaktan muzdarip... evimizin hemen yanında park var, onceden demezdi coronadan dolayi ama paektaki cocuk kalabaligini gordukce bi kac kere ben ne zaman jnjcem anne, dışarı çıkabilir miyiz anne demeye başladı. cocuk neticede ama gitsem reynax kadar bile yapamam biliyorum değil camasir suyunu yikasam icim yine rahat etmez bi de gelince çocuğu yikicam edicem diye çok gererim.

ne zamandir iyiydim yayladaydim annemlerin yanında geldik yine pazar market alışverişi yapıldı yine başa sardim sanki ( akşam 6 bucuktu eşim alışverişten döndüğünde aldiklarimiz hala balkonda,uzun süredir evde olmayınca bisey kalmamıştı haliyle hem market hem pazar alışverişi yapti, nasıl cikicam onca şeyin içinden hem pazar hem market alışverişi ( o kadar gözümde buyuyo ki her seyi yıkamak boşaltmak ... tam baya t oparladim derken...

bi ben kaldım heralde aldıklarını yıkayıp boşaltan
Hayır yalnız değilsiniz önceden de dışardan gelen ne varsa yıkardım şimdi kırklıyorum..annem de aynı şekilde..bekletip kaldırmak içime sinmiyor yorucu ama yapıyorum..markete girmişsem hala girer girmez duşumu alıp,kıyafetlerimi atıp,anahtar ve kartım dahil kırklanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…