Gül Hanim çok geçmiş olsun umarım bir daha olmaz
Çok geçmiş olsun canım ya Allah muhafaza iyisiniz dimi
Teşekkür ederim hepinize, İyiyim, büyük tehlike atlattık ama şimdilik... Elektrik direğine herhangi bir şey yapılmadı. Bu olay olduğunun ertesi gece bizim sokak lambalarını yakmadılar, sadece siteninkiler yanıyordu, tedbir amaçlı diye düşünüp o gece rahat bir uyku uyuduk ama dün gece yaktılar yine, arayıp söndürmelerini söyledik, "tehlike var ve burası çıkmaz sokak bizden başka sadece bir komşu var, kimse yakmadınız diye rahatsız olmaz" dedik; ama söndürmediler. Söz konusu direk yanmıyordu, herhalde ampulü patladı. Elimizden bir şey gelse kendimiz bakacağız çaresine ama gelmiyor. Şimdi kendimiz birilerini çağırıp en azından oradaki otları aldırmaya çalışıyoruz.gecmis olsun canim
aynen, hani kimseyi öldürmese korkmayacağım, yüzde yüz herkesi öldürse yine bu kadar korkmayacağım (kendi açımdan), ama eşim KOAH, ciğerleri cidden kötü, bulaşırsa ikimize de bulaşır, ama ben muhtemelen atlatırım; bütün korkum buAynen öyle ya beni öldürürse diye korkuyorum annem kronik hastalıkları olan biri ona geçerse diye de korkum
Çok fazla doktorla konuştum. Zaten annenin içtiği kalp ilaçlarında bile daha çok yan etki vardır dediler. Çevremde de 3 kişi yaptırmış sadece, sadece kolları ağrımış biri felç olduğunu sanmış hatta öyle söylediYan etkilerinden korkmuyor musun? Ateş vs çıkıyormuş da. Ben de annem için çok kararsızım
Bende çıkmadı.Yan etkilerinden korkmuyor musun? Ateş vs çıkıyormuş da. Ben de annem için çok kararsızım
Twitterde bir cok doktor koah hastasi olanlar yaslilar icin yapilsin diyorYan etkilerinden korkmuyor musun? Ateş vs çıkıyormuş da. Ben de annem için çok kararsızım
iyi olmanıza çok sevindimTeşekkür ederim hepinize, İyiyim, büyük tehlike atlattık ama şimdilik... Elektrik direğine herhangi bir şey yapılmadı. Bu olay olduğunun ertesi gece bizim sokak lambalarını yakmadılar, sadece siteninkiler yanıyordu, tedbir amaçlı diye düşünüp o gece rahat bir uyku uyuduk ama dün gece yaktılar yine, arayıp söndürmelerini söyledik, "tehlike var ve burası çıkmaz sokak bizden başka sadece bir komşu var, kimse yakmadınız diye rahatsız olmaz" dedik; ama söndürmediler. Söz konusu direk yanmıyordu, herhalde ampulü patladı. Elimizden bir şey gelse kendimiz bakacağız çaresine ama gelmiyor. Şimdi kendimiz birilerini çağırıp en azından oradaki otları aldırmaya çalışıyoruz.
Dün bütün gün affedersiniz ishalim vardı ve bir de boğaz ağrısı ile kuru öksürük ve sanki ateşim varmış gibi bir halsizlik hissi oldu (ateşim yoktu 36,8 ölçtüm) herhalde psikolojikti, bu sabah iyiyim, hiçbir belirti kalmadı.
ben de aynısını düşündüm. bitecek mi sonu var mı gerçekten? ben umutsuzluk içindeyimEki Görüntüle 2675925 Bitecek mi gerçekten yorulduk Allah beterinden saklasın
Şaşırdım gibi oldu ama şaşırmamak lazim olacagı buyduBursa da yasaklar geri geldi 65 yaş üstüne saat sınırı olarakne diyeceğimi bilmiyorum haftaya haftasonu yasagindan bahsetti ablam markette calisiyor mail gelmiş
Çok üzgünüm o dr a inanmistim kadin doğumcuya inanmak istedim cunku iyi şeyler duymaya ihtiyacimiz vardi ama olanlar herşey tersine bebeğim olana kadar kalmaz sanmistim bebişim 1 aylik oldu ortanca kızım anaokula gidemeyecek büyüğu bütun gün elinde telefonlaŞaşırdım gibi oldu ama şaşırmamak lazim olacagı buydu
Çoğu ev bu durum da inanınÇok üzgünüm o dr a inanmistim kadin doğumcuya inanmak istedim cunku iyi şeyler duymaya ihtiyacimiz vardi ama olanlar herşey tersine bebeğim olana kadar kalmaz sanmistim bebişim 1 aylik oldu ortanca kızım anaokula gidemeyecek büyüğu bütun gün elinde telefonla
Olabilir konu komşuya gidemezsin parka gitsen bir sürü dert yikanmak silinmekÇoğu ev bu durum da inanın
Kızım 3 yaşında okula gitme hevesi başladı nedense
Okullar ne zaman açılacak diye soruyor
Galiba bunu son zamanlar da sıkça konuştugumuz için
Ya benben de aynısını düşündüm. bitecek mi sonu var mı gerçekten? ben umutsuzluk içindeyim
Benim. Oglumda 6 yaşında bos gezenin bos. Kalfası oldu . Arada matematik yazıyorum kirk saat agliyor yapmamak icin bize sarıyor sürekli hakli olarak. Bu arada camsir suyuda hic iyi olmadi. Kolonya alip silip mantıklıydı , ablaminda elbisesi olmuş gelince hemen yikamistik asarken anladik hasar cok:))Olabilir konu komşuya gidemezsin parka gitsen bir sürü dert yikanmak silinmekreynax gitti işte çamaşir sulariyla kendimi geçtim artik çocuklarima üzülüyorum hepsine yetmem lazım geć git artik 2020 koronanida al git diye bağirmaya başladim gülüyor kizlarim
Yok bizim burda boş kalmiyor hicbir alan nereye gitsen kalabalik ortanca kizim dediğim 5.5 yasinda cok seviyor insanlari herkese sokuluyor beraber oyun kuruyor parkta tanistiği çocuklarin evine gitmek istiyor bunla biryere gidilmezYa ben
Benim. Oglumda 6 yaşında bos gezenin bos. Kalfası oldu . Arada matematik yazıyorum kirk saat agliyor yapmamak icin bize sarıyor sürekli hakli olarak. Bu arada camsir suyuda hic iyi olmadi. Kolonya alip silip mantıklıydı , ablaminda elbisesi olmuş gelince hemen yikamistik asarken anladik hasar cok:))
Hafta ici aksam üstü ,piknik alanlari oluyo ya oraya gidin kalabalik olmaz belki kimsede olmaz rahat ederler. Gerci oğlum oynayamadı surekli gelip elini dezenfekte etti. Ama yetmiyor iste ccocuklara malesef
Hayır yalnız değilsiniz önceden de dışardan gelen ne varsa yıkardım şimdi kırklıyorum..annem de aynı şekilde..bekletip kaldırmak içime sinmiyor yorucu ama yapıyorum..markete girmişsem hala girer girmez duşumu alıp,kıyafetlerimi atıp,anahtar ve kartım dahil kırklanıyobi ben kaldım heralde aldıklarını yıkayıp boşaltan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?