Önceden ben de deterjanla değil ama sudan geçirip öyle koyuyorsun. Sanki genelde öncesinde bı gibi yapanlar şimdi kırılıyor doğru bir tespit mı acaba. Ben kendim için öyle diyorum acaba öncesinde yikasigim için şimdi beynim daha fazlasını yapmalısın mi diyor?Hayır yalnız değilsiniz önceden de dışardan gelen ne varsa yıkardım şimdi kırklıyorum..annem de aynı şekilde..bekletip kaldırmak içime sinmiyor yorucu ama yapıyorum..markete girmişsem hala girer girmez duşumu alıp,kıyafetlerimi atıp,anahtar ve kartım dahil kırklanıyo
Evet abur cuburda aynen dediginiz gibi alıyoruz. Ya benim oğlumda okula başlayacak siz göndercek misniz? Ben yazdirayim ama göndermeyim diyorum, sinfita kalma talep edebilirjm ya da özel ders aldırma ama o gelende hasta olursa:) ay her çözüm kötü ya
Sebze meyve yikama bence poşet değiştir tamamBenim de sebze meyve de duruyo market bitirdim sayılır ama hiç uapmak istemiyorum market daha kolay pazardan
Ya kabuk soyulacak yada kaynayip pişicek bu sürede beklemiş olacakBenim de sebze meyve de duruyo market bitirdim sayılır ama hiç uapmak istemiyorum market daha kolay pazardan
Ilkokul öğretmeni arkadaşım var o demişti, ben devamsızlıktan kalma olursa dedm.onu yaparım diye oda ilkokulda kalma yok ama veli isterse kalır demişti. Keşke ekim doğumlu olsaydi koly olurdu göndermezdik. Ramdan rapor almayida düşünüyorum ama silinmez görünür dedi birkaç kişiÖnceden ben de deterjanla değil ama sudan geçirip öyle koyuyorsun. Sanki genelde öncesinde bı gibi yapanlar şimdi kırılıyor doğru bir tespit mı acaba. Ben kendim için öyle diyorum acaba öncesinde yikasigim için şimdi beynim daha fazlasını yapmalısın mi diyor?
Yazdırdık biz ama napica bilmiyoruz. Ben hiç göndermek istemiyorum 2. Sınıf olsa hiç düşünmem göndermem ama 1. Sınıf olunca ilk günler görüşmeden uyum açısından sıkıntı yaşasın istemiyorum. Öğretmeni yeni arkadaşları yeni. Diğer taraftan muhtemelwn bu yıl velileri almicaklar okula nasıl göndercem öylece sınıfa inanın bilmiyorum. Sinifta kalma nasıl talep ediliyor. Çok karışık kafam. hiç açılmaz
yok yok bende varim az once bitirdim.bi ben kaldım heralde aldıklarını yıkayıp boşaltan
Eşim yaptırdı.Ağız ve burundan çubukla sıvı almışlar.Zor değilmiş.Ertesi gün belli oldu.Test yaptiran var mi? Zor mu bu test? Ne kadar surede cikiyo sonuc
Sebze meyve yikama bence poşet değiştir tamam
Ilkokul öğretmeni arkadaşım var o demişti, ben devamsızlıktan kalma olursa dedm.onu yaparım diye oda ilkokulda kalma yok ama veli isterse kalır demişti. Keşke ekim doğumlu olsaydi koly olurdu göndermezdik. Ramdan rapor almayida düşünüyorum ama silinmez görünür dedi birkaç kişi
yok yok bende varim az once bitirdim.
yikamayi
Yıkamadan kalsirdiktan sonra napiyosun peki eskiden olduğu gibi sadece yıkayıp doğruyor musun? Ya da kullanıyor musun
Evet kullaniyorum
Ekim dogumlular da gidiyor canım bir tanidigimin oğlu Ekim doğumlu gidicek
Ram için benim endisem de bu ilersi için sıkıntı olur mu
Ne biliyim keşke ya hiç açılmasa ya da açılacaksa da ailelerin insiyatifine bırakılsa
Ellerinize sağlık çok zor maalesef
Bisey yok boncuum, olasi bi durumda yaptirirsam diyeEşim yaptırdı.Ağız ve burundan çubukla sıvı almışlar.Zor değilmiş.Ertesi gün belli oldu.
Hayırdır
Kışın bir nebze iyiydi en azindan serin oluyordu balkonda beklesede sorub olmuyorduŞimdi eşim marketten gelecek ben daha hiç oturmadan marketlwri yikayacağim saate bakın gece artik çok yorucu
ben doktor bir arkadaştan çok zor olduğunu duydum. burnu kanamış yaptırırken. sürüntü için baya uzun bir çubuk kullanıyorlarmış. kişiye göre değişir tabi. of bir geçseydi şu günlerBisey yok boncuum, olasi bi durumda yaptirirsam diyenedense burnuma bisey sokma dusuncesi kimisi cok zor diyo kimisi segil diyo
Biz markete bile gitmiyoruz, migros sanal uygulamayı kullanıyoruz ya da evlere servis yapan bir marketten söylüyoruz getiriyorlar.Getirdikleri gibi sundurmaya bıraktırıyorum ve eğer donmuş ürün yoksa ne olursa olsun iki saat hiç dokunmuyorum. Bir kere donmuş ürün söyledik, mecburen hemen aldım, paketine kolonya sıkıp temiz poşete koyup kaldırdım derin dondurucuya. İki saat sonra süt peynir gibi bozulacak gıdaları eldivenle alıyorum, hemen temiz bir kaba aktarıp paketini derhal çöpe atıyorum. Meyve sebzeyi 4-5 saat ile 1 güne yakın bekletiyorum. Hepsini bir anda almıyorum içeriye teker teker alıyorum birinin yıkama işlemi bitince diğerini alıyorum. Tabi yoruluyorum, bozulmayacak paketli ürünleri (makarna gibi) sonraya bırakıyorum, bir gün veya daha fazla kalıyor. Onların da paketlerine kolonya sıkıp karantina odasına alıyorum, yıkamıyorum. Temizlik ürünleri gibi bozulmayacak şeyler ise kaldığı kadar kalıyor, lazım olacağı zaman alıyorum, epey beklemiş oluyor. Kola fanta gibi meşrubat şişelerini sabunla yıkıyorum, biraz da sabun köpüğü ile bekletiyorum sonra durulayıp buzdolabına koyuyorum, sonra normal kullanıyoruz. Soğanı ve sarımsağı güneşte bekletiyorum, bolca alıyoruz dolayısıyla evdeki bitene kadar yeni gelen epey beklemiş oluyor. Patatese hiçbir şey yapmıyorum (çünkü bozuluyor) olduğu gibi bez bir torbaya alıp karantina odasına asıyorum, kullanacağım zaman kabuklarını soyup kullanıyorum, sadece (kabuğundan bulaştıysa diye) kullandığım araç gereci (bıçak, kesme tahtası) hemen bulaşık makinesine atıp ellerimi yıkıyorum. Aslında bunların bir çoğuna gerek yok çünkü yeterince beklemiş oluyor aslında ama illa ki bir şey yapmak lazımmış gibi hissediyor insan kendini, kırdım kafayı vesselam.
buzdolabı poşetleri vs kapalı ambalajda geliyor, ben paketi açıp içindekileri çıkartıp paketi atıyorum ama birisinin açıp içindekilere dokunmuş olabileceği hiç aklıma gelmemişti, şimdi geldi:) Bu arada peynir kutularını hiç yıkamaya gerek yok, ben eldivenle açıp içindeki peyniri doğrudan başka bir kaba aktarıyorum.Ben paketlerin yırtık olup olmadığından emin olmak istiyorum sipariş de dikkat etmeyeceklerini düşünüyorum o yüzden sipariş vermedim hiç. Mesela buzdolabı poşetleri, çöp poşetleri bulaşık sungerleri... Gibi naylon sarili şeyleri patlak ya da yırtık olunca kullanamıyorum.
Sütu şişede almaya dikkat ediyorum peynir kutularını yıkıyorum bu arada iki kere yıkıyorum eşim kızıyor bari 1kere yıka diye ama elimde değil.
Patates soğan dokunmak istemiyordum daha önce şimdi daha rahatım çok şükür.
Valla bend bilmiyorum doluya koyuyorum almiyor boşa koyuyorum dolmuyor.Gerçekten bu okul konusunda ne yapacağımızı bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?