- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.196
- 198
gitmeyin bence değer mi bu riski göze almaya. görüşmeyiversinler bu yıl da. gerçi ablamlar bize geldi bir şey diyemedim. yazlığa ablam da rahattır. şükür bir şey olmadı. dönüşte bizim de 1 gece yatmamamız gerekecek.
Sizi bu sayfadan gördüğüm üzere virüs konusunda en çok dikkat eden üyelerden birisiniz en başından beri, ki yazlıktaydınız sanırım çoğu kişiye göre daha izolesiniz. Ben çalışıyorum ve mecburiyetten kalabalıkla muhattap oluyorum ama ben bile bu şartlar altında gitmezdim, çünkü anlattığınıza göre kayın ailesiniz çok rahat davranıyorlar.Eşiniz zaten koah hastası , siz baştan beri çok dikkatlisiniz. Bence hiç riske atmayın. Dikkat eden bir aile olsa gidin derdim ama şu şartlar altında bence hayır.
Bu kadar dikkat etmişken bence gitmeyin
Bir yıl uzak kalıversin eşiniz de ailesinden birşey olmaz
Ayrica eşiniz de koah hastası onun gitmemeyi tercih etmesi gerekir zaten
Belki bu virüs daha fazla sürecek 2-3 yıl bilemeyiz
Bu yıl gitmeyin sonra ki senelere duruma göre bakarsiniz
biz annemlere gittik ama elinden geldiğince dikkat ediyo annem
ama k ayinvalidem alışverişten sonra direk koyuyormus aldığı her sey maske falan takıyorlar hafta da bir şehire gidiyo ama benim en cok takıntılı olduğum şey alışveriş ten aldiklari izin kullanma şekli
ben gidemeyeceğimi uygun bir dille anlattım kendisine, esime de gitme demek istedim ama sizin gibi düşündüm düşündüm gidemiyorum diye ona engel olmamalıydı. sonucta ben annemin yanina gelmistim. amasizle bizim durumlarimiz arasındaki fark maske ve mesafeye kayinvalidemlerin dikkat ediyor olmaları sadece alışveriş malzemelerini yikamadan kullaniyo. onu da çoğu insan yapiyo iki gorumcem de gitti kaldı çok şükür bisey olmadi. buna güvenerek ve Allah a sığınarak sesimi çıkarmadım.
paylasimlarinizdan eşinizin anlayışlı biri olduğu anlasiliyo , belki bizim durumumuzu da ornek gösterip anlatabilirsiniz. maskeyle ve mesafeye dikkat etseler eşiniz gitsin di cem ama esinizle konuşup gitmeyin derim ben.
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, Dün gece erkenden uyuyakalmışım yanıt veremedim.eşiniz cok gitmek istiyorsa kendisi gitsin donuncede bir odada kendini izole etsin
yada sizin imkaniniz varsa ailenize falan gidin 2 hafta
Asıl eşim sıkıntı çünkü KOAH, ona bulaşmaması gerekiyor, bana bulaşsa sorun değil ama benden ona da bulaşır. Söylediğiniz gibi eşim anlayışlı biri, valla ben olduğu gibi sansürlemeden söyledim ona burada anlattığım gibi; kızıyor ama ablasına kızıyor bana değil. Sıkıcı bir durum onun için de çünkü benim kaygılarım olmasa o yine giderdi gibime geliyor, ama bana hak veriyor. Eşimin ailesi bizim çok abarttığımızı düşünüyorlar ve bunu da sürekli söylüyorlar o yüzden gelmememizi çok anlayışla karşılamayacaklar kanımca. Aslında eşimin ailesi ile çok iyi geçinirim, çok severiz birbirimizi, hele kayınvalidemi kendi annem yerine koydum (benim ailem hayatta değil) ama bu konuda çok sorun yaşarız, yanlarına gidersek ben kendimi tutamam çok stres yaşarım, onları da sıkarım. Zaten ablası ile görüşmek istemediğimi eşime açıkça söyledim (ama görümcem neredeyse hergün anne ve babasında) görüşmeme imkanı yok, gittiğimizde onda da kalıyoruz. Sonbaharda gitmeyiz yılbaşında da göreceğiz bakalım sanırım kışın patlayacak yine uçağa binmeyi düşünmüyoruz asla, araba ile gideriz ama bir gece yolda kalmak gerek, arabada yatsak kışın ortasında olmaz. Sanırım "gitmeyelim" diyeceğim eşim buna razı. Yazın onları buraya getirme konusunu konuştuk, onu da ben söyledim ama o da stres yaptı bende, yaşlı insanlar o kadar yol... Ah keşke yaza bitse. Teşekkür ederim desteğiniz için, hele o zamanlar gelsin, durumlardan yine haberdar ederim sizleri.
Son düzenleme: