bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
eşiniz cok gitmek istiyorsa kendisi gitsin donuncede bir odada kendini izole etsin
yada sizin imkaniniz varsa ailenize falan gidin 2 hafta
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, Dün gece erkenden uyuyakalmışım yanıt veremedim.
Asıl eşim sıkıntı çünkü KOAH, ona bulaşmaması gerekiyor, bana bulaşsa sorun değil ama benden ona da bulaşır. Söylediğiniz gibi eşim anlayışlı biri, valla ben olduğu gibi sansürlemeden söyledim ona burada anlattığım gibi; kızıyor ama ablasına kızıyor bana değil. Sıkıcı bir durum onun için de çünkü benim kaygılarım olmasa o yine giderdi gibime geliyor, ama bana hak veriyor. Eşimin ailesi bizim çok abarttığımızı düşünüyorlar ve bunu da sürekli söylüyorlar o yüzden gelmememizi çok anlayışla karşılamayacaklar kanımca. Aslında eşimin ailesi ile çok iyi geçinirim, çok severiz birbirimizi, hele kayınvalidemi kendi annem yerine koydum (benim ailem hayatta değil) ama bu konuda çok sorun yaşarız, yanlarına gidersek ben kendimi tutamam çok stres yaşarım, onları da sıkarım. Zaten ablası ile görüşmek istemediğimi eşime açıkça söyledim (ama görümcem neredeyse hergün anne ve babasında) görüşmeme imkanı yok, gittiğimizde onda da kalıyoruz. Sonbaharda gitmeyiz yılbaşında da göreceğiz bakalım sanırım kışın patlayacak yine uçağa binmeyi düşünmüyoruz asla, araba ile gideriz ama bir gece yolda kalmak gerek, arabada yatsak kışın ortasında olmaz. Sanırım "gitmeyelim" diyeceğim eşim buna razı. Yazın onları buraya getirme konusunu konuştuk, onu da ben söyledim ama o da stres yaptı bende, yaşlı insanlar o kadar yol... Ah keşke yaza bitse. Teşekkür ederim desteğiniz için, hele o zamanlar gelsin, durumlardan yine haberdar ederim sizleri.

Son düzenleme:
Günaydın sevgili dostlarım, bugün parçalı bulutlu bir hava var, koca bir yaz geçti... Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaralarını, bir Hatmi çiçeği ve çatıya çıkıp sonra oradan nasıl ineceğini çözemeyen yaramaz kızım Gözdeyi gönderiyorum. Gününüzün iyi geçmesi dileği ile sevgiler

İlk zamanlari balkonda 1 gece bekletiyordum. Hatta korkudan ilk pazar malzemelerini deterjanla yikamistim Sonradan bunu mantıklı bulmadim, bir daha deterjan kullanmadim:) Yoruldugum zaman disarda bekletmeyi biraktim. Vakalar azalip normale dönülünce disarda bekletmeyi biraktim. Marketten aldigimiz kapali malzemelerde de virüs cok barinmaz diye onlara işlem yapmıyorum.

İyide bunun için kuvvetle muhtemel hastaneye gitmek durumundayız.Ben hiç online terapi denemedim de
Hastanelere muayene icin mecbur kalirsak ve tabii randevu veriyorsa gidiyoruz maalesef, salgin basladiginda beri zorunluluktan 4-5 kere gittim, MR bile cektirdim hem rahatsiz hem zorunlu oldugum icin. Hem bağışıklığım zayif oldugu icin hem de kendimi (kafamı:)) rahatlatmak icin eve gelince zerdeçal (zerdeçallı süt), çörekotu, kekik vs. tüketiyorum.
Hastaneye gitmek istemezseniz internette kamera, program vs. ile yapanlar vardir. Tek bildigim, Yüzleşme Danışmanlık. Yıllar yıllar önce, kimse bilmezken yapıyorlardı. Sonralardan takip etmeyi biraktim ama şu devirde yine devam ediyorlardir diye düşünüyorum. İhtiyac duyanlar bi baksın.

valla dün bakan konuşmasında İspanyol gribini söyledi sanırım bu da o kadar sürcek bu gidişle. valla fena yıprandık. ne güzel bazı arkadaşlarımın umru bile değil.
okullarla ilgili bisey söyledi mi ben dinleyemedim. sanırım 1 buçuk yıl sürmüş ıspanyol gribi insaallah o kadar sürmez ve insaallah onu gecmez

Canım sen her zaman bana buluşsa bisey olmaz diyorsun ama öyle düşünme sanada olmasin , kronik bişeyin olmayabilir ama inan cok zor halamdan biliyorum. Cikti hastaneden neredeyse 3 haftaya yakin kaldi suanda hala konusurken zorlanıyor, halsiz .

Tabi canım Allah kimseye yaşatmasın, çok geçmiş olsun.

arkadaşlar bugün ilk defa yıkayıp koymadığı domates s alataligi suyun altında yıkayıp soyup öyle kullandım bisey olmaz dimi ya sordum daha once ama boyle yapanlar bana bi el atsin n olur. bu arada 3 gün bekledi ağızları açık bir sekilde

Ben hep öyle yapıyorum Pandeminin başından beri sadece dışarıdan gelen poşeti değiştiriyorum.

Hiç merak etmeyin 3 gün beklemiş zaten bişey olmaz Allah'ın izniyle

@emma3 cım geçmiş olsun.Bende 1 kere medovaya girrim haziranda.
ben online terapi aldım oldukça da verimli geçti. bir farkı yok. bunun için hastaneye gitmeye değmez.
Bunu araştırayım.Hatta eski doktorum olsa iyi olur:)
hopefor um ben biraz bekletip (Bşrkaç saat) kaldırıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…