bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
notdefteri2_ ne zamandir haber alamıyorum senden insaallah iyisindir
bi ses ver
İyiyim çok şükür canım çok teşekkür ederim kardeşimi taşıdık bu hafta, ona yardım ettim, kışlık menemen, biberle uğraş derken bu hafta öok yoruldum. Terapist bu sayfayı okumama izin vermiyor, ama diğer başlıklarda korona dolmuş maalesef pazartesi seminer var şimdiden korkusu saldı beni bende durumlar böyle

aman iyi ol da canim,p kardeşinin olayına sevindim senin için daha iyi olacak inşaallah
ilk zamanlar ben de dedim girmicem bi daha acaba okudukça daha mi kötü oluyorum diye sonraları dayanamayıp girdim ve çok şükür bana iyi anlamda etki etti buradaki arkadaşlar ve sen dahil
seminer evet eşim de baslicak ona yapacak bir sey yok olabildiğince koruyacak kendini ama beni endişelendiren 21 eylül de 1. ve 2. sinifa açacaklar okulu

Evet ben de birinci sınıfım ve çalıştığım köyde virüsten ölen çok kişi oldu. Şu an bile çoğu hastanede yatıyormuş bunu bile bile gitmek o kadar korkutuyor ki, Allah yardımcımız olsun

Evet ben de birinci sınıfım ve çalıştığım köyde virüsten ölen çok kişi oldu. Şu an bile çoğu hastanede yatıyormuş bunu bile bile gitmek o kadar korkutuyor ki, Allah yardımcımız olsun

amin amin Allahım korusun
sen en azindan bilinlisin, ben hem diğer çocuklar hem de öğretmen açısından endişeliyim ne kadar dikkat edecekler diye
tabi bahsettigin durum içinse insaallah bir çözüm bulunur

Aynı evde olup da birbirine bulaşmayan vakaları hep duyuyordum, eşimin kuzeninin eşi corona pozitifti Nisan ayında ama evde atlattı çok sukur ancak yakın temasli olduğu eşi ve çocuğu dahil 7 kisiden kimseye bulaşmaması çok garip değil mi. Kendisinin de tek belirtisi yoğun baş ve kas ağrısı.

Yani bunu bilim adamları nasıl açıklıyor bilmiyorum. Keşke açıklayabilseler de önlemimizi ona göre alsak. Lanet şey, resmen bilinmezlik.

Benimde eşimin kuzeni askere giderken yapılan teste pozitif cikti ama hic belirti vs yoktu. Ailede kimseye bulasmadi. Anne-baba kardeşler hepsi karantinaya aldilar kendilerini bulasmadi. Acaba virüs yüküyle mi alakali

Benimde eşimin kuzeni askere giderken yapılan teste pozitif cikti ama hic belirti vs yoktu. Ailede kimseye bulasmadi. Anne-baba kardeşler hepsi karantinaya aldilar kendilerini bulasmadi. Acaba virüs yüküyle mi alakali
Çok şanslılarmış, inşallah biz de o şanslılardan oluruz. Annemle ne zamana kadar görüşmeyeceğim, bugün aynı arabaya bindik diye mideme kramplar girdi. Evine giremiyorum, ne zamana kadar böyle olacak

Merhabalar hanımlar. Aile büyüklerinize grip ve zatüre aşısı yaptırcak mısınız? Annem katiyen istemiyor. Bir tanıdığımız çok kötü hastalanmıştı aşıdan sonra. Onu söylüyor ben de bilemedim. Ateş vs olursa aşıdan sonra çok korkarım. kararsızım.

evde kal dönemi bahsetmislersi ilk 65 yaş üstüne zatürre asisindanhem benim annem babam hem eşimin annesi babasına söyledik ve yaptırdılar, bi sıkıntı yasamadilar çok şükür

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi (doğuşunu kaçırdım), en sevdiğim mor duranda çiçekleri ve mavi ortancalar ile kedim Gözdeyi gönderiyorum. O da size iyi hafta sonları diliyor, sevgiler

En mantıklısını yapıyorsunuz. Ben de poşetini değiştirip koyacağım sanırım bundan sonra çünkü yıkayıp kaldırınca çabuk çürüyorlar. Bıçak ve kesme tahtası konusunda ben de öyle yapıyorum. Market poşetlerini ben 3-4 hafta bekletiyorum (hepsi gruplandırılmış, tarihi belli, sundurmada bekliyor :) ) Valla eskiden hiç titiz biri değildim, meyveyi dalından kopardığım gibi yıkamadan yerdim, manavdan aldıklarımı da sudan geçirip yerdim. Şimdi OKB olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…