bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ay tövbe tövbe ben biraz daha cengaverim de benim adama senin yaşadıklarını anlatınca hepten asosyal olur.

Corona Virus Türkiye Vaka Sayısı : 257,032
Corona Virus Türkiye Taburcu Sayısı : 236,370 (
sanırım evde yat geçer denen kitlede bu sayının içinde)
Corona Virus Türkiye Kayıp Sayısı : 6,102

güncel raakmlar bunlar. lakin ben ;

yoğun bakıma alınan / kayıp sayısı

oranını mera kediyorum.

Çok geçmiş olsun...

Çok çok geçmiş olsun gerçekten o beklemeleri bilirim. Babam covid sebebi ile yogunbakımda ölümle cebelleşirken hergün doktordan iyi haber gelsin ne olur diye telefon başında sabahlarken öğrendik. Telefon başında diyorum çünkü hastaneye gitmek şöyle dursun hastane kapısına yaklaşmak bile yasaktı. 21 gün öldük dirildik şükür atlattık Allahım kimseye yaşatmasın düşmanıma vermesin gerçekten çok zor çok. Dikkat edin lütfen

Sonbahar kış aylarımız nasıl geçicek acaba çok korkuyorum Allah korusun kızım 1 e başlayacak keşke açılmasa şu okullar

Of ben de aynı sıkıntıyı çekiyorum napicaz bilmiyorum
Benim de oğlum 1.sinifa başlıcaları 2.sinif olsa düşünmem göndermem ama ilk yılı olacak gitsin hiç istemiyorum

Geçmiş olsun, Allah korusun

Kazen, şaka bir yana da ablacım siz bir ara covid testini yenileyin, burada ilk testi negatif sonrakiler pozitif çıkan üyeler oldu, BDV'ye son 15 günde çok konu açıldı bu yönde.
Hatta bir üyenin testi negatif çıkmış ama yine de karantinadasınız demişler, düğünde gelin tarafı komple koronalı diyorsun, sizin düğünde de kız tarafında senin belirtiler varmış, yani toplu zehirlenme yoksa bir salgın geçirdiğiniz kesin, bu korona değildir de başka bir salgındır bilemem ama bu ara hem dikkat edin hem de tetkikleri yineleyin bence.

Bir yazı okumustum covid 19 un pankreasa saldiri duzenledigini ve diyabete neden oldugunu.Ama siz + cikmamissiniz dogrumu? Cok gecmis olsun..

Sizi gormusken yazayım dedim, son zamanlarda derdim var bolumunde Corona ile ilgili çok konu açılıyor, uzun süre bu başlık derdim var bölümünde vardı acaba yine olmasi mümkün mü bu başlığın. En azından bu başlığı göremeyenler orada farkediyordu.

Çok çok geçmiş olsun.
Allahım beterinden korusun inşallah.

Reklama girmez canim, ürünün ismini paylaşabilir misin bizimle? Zor durumda kalınca kullanmamiz gerekiyor. Ellerim dezenfektan ve kolonyadan egzama oldu, Bepanthol vücut kremi gecirmedi, ne olacak bilmem, bi de ona doktor ihtiyac olmasa.

Ram raporu düşünme arkadasim çocuğun bir seyi yoksa.
Dur bekleyelim bakalim, ne olacak nasil olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…