bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Okb zaten travmatik bir olay sonrasi gelişiyor, bu virüs durumu da istisnalar olsa da hepimiz için belli takıntılar yol açtı maalesef. İnşaallah en kısa zamanda atlatacagiz. Sevgiler

Ben denizi çok severim. Yazın hergün denize giren ben bu sezon 7-8 defa girmişimdir. Ama nasıl girdim? Hiç kimsenin olmadığı ıssız bir koy var bizim yakınımızda, ancak inişi çok zor, dar bir keçi patikası ve sarp kayalar var ve her yer taşlık. iki kere düştüm, kalçam morardı. Neyse benim yüzdüğüm yerde Homo sapiens olmadığı için güvende hissediyorum kendimi ama çok örümcek var, örümcek fobim de var, ağaçların arasından geçerken elime sopa alıyorum, ağalara dalmamak için. Ne yapayım başka yolu yok, burada plajlar çok kalabalık oluyor. Kuaför benim için imkansız bir düşünce, affedersiniz ağdayı kendim yapamadığım için artık jilet kullanmaktan kirpi oldum . Kafe diye bir şey benim için artık mümkün değil. Biz markete bile gitmiyoruz. Pandemi başlangıcından beri belki 4-5 kez ancak çıkmışımdır evden, zorunlu olarak. Almanya'da yaşayan bir kuzenim var, Türkiye'deki banka hesabından para transferi yaptığında Almanya'da sorun oluyormuş. Dün benden rica etti, "sana havale yapayım sen de kendi hesabından bana havale yap" diye ama ben ona nasıl diyeyim şimdi ben evden çıkıp da bankaya gidemem diye? Belki anlar da vazgeçer diye ona marketten gelenleri ne yaptığımı anlattım. Bana "sen hastasın psikolojik tedavi görmen lazım" dedi. Haklı. En kötüsü de asosyal olduk, kimse ile görüşemiyoruz ve bu sağlıklı bir durum değil, eninde sonunda görüşmemiz gerekecek, özellikle eşimin ailesi ile.

Ben de ilk 3 ay çok kötüydüm psikolojik olarak. Çöpleri bile sokağa çıkma yasağını bekleyip atardım, hemen eve gelip üstümü değiştirirdim sanki virüs havada geziyor :)
Şu an şükür rahatladım bi tık. Evde kalcam 3-5 ay bitecek diyordum, maalesef

Herkese mutlu günler ve geceler diliyorum.
Biraz dertleşmeye ihtiyacım var, başınızı şişireceğim affedin.
Pandeminin ilk günlerinde işten eve gönderilen ilk bendim. Kocam sağ olsun hep korudu, kolladı beni.
Annemler hiç dikkat etmedi, bizim kendimizi korumamızdan rahatsız oldular.
Neyse...
Annem zaten hasta, kendine dikkat etmedi, etmedi, etmedi en sonunda kalp çevresinde sıvı birikti, zaten akciğer metasaz var, tamam nefes alamıyor! Allahım sabır! Hastanede yatıyor 1 haftadır, her akşam bekler, gidiyoruz. Kardeşim yanında kalıyor, çok yoruldu diye dün gece biz kaldık, sabah bir telefon geldi. Evi su basmış, uçtuk eve, ev olmuş göl! Allah’ım daha büyük sabır!
Evde koltuk, televizyon, klima, duvarlar, tavanlar aklınıza gelen her türlü eşya harap olmuş.
Evi nasıl toparlarız, anneciğim nasıl iyileşir, biz bu koşturmadan sağ salim ayağa kalkarız di mi?
Şu okunan güzel ikindi ezanının yüzü suyu hürmetine dualarınıza muhtacım.

estağfurullah olur mu öyle şey
burada hepimiz birbirimize elimizden geldiğince iyi gelmeye çalışıyoruz
çok çok geçmiş olsun
maalesef büyüklerimiz bizler kadar dikkat etmiyorlar
Allah annenize sağlık versin insaallah
her şey geciyo, bitmeden önce insanın gözü korkuyo ama bittikten sonra çok şükür geçti gitti diyorsunuz tek ki sağlık yerinde olsun her is biter Allah in izniyle
Allah im sağ salim sıkıntısız bir şekilde atlatmayı nasip etsin insaallah

@Icagla birkaç tık daha rahatlayabilirsen iyi olur bence:)

Allah şifa versin anneciğine inşallah, ah ne zor bilmez miyim. Seni o kadar iyi anlıyorum ve okuyunca içim ezildi. Sen bu kadar dikkat ederken, özen gösterirken annenin bu halde olması ne kadar üzüyordur seni kim bilir. Aynı şeyleri yaşıyorum neredeyse, şimdi açık havaya getirdim yalvarıyorum yürüyelim 50 metre diye, aldı sigarasını paketini bitirmeye yemin etmiş gibi arka arkaya içiyor. Bu günler geçecek canım, anneciğin de iyileşecek inşallah, ev, eşyalar da yerini bulacak tertemiz. Ama bizden çok götürecek biliyorum, o yüzden kendin için de bir şeyler yapmayı unutma günde yarım saat de olsa. Her şey yoluna girdiğinde yaşama sevincimizi kaybetmemiş olarak dönelim hayata. Dualarım seninle, Allah yardımcın olsun.

Ah canım benim çok çok teşekkür ederim.
Amin inşallah Allahım hepimize yardım etsin inşallah.
Sağlık olsun, bize bir şey olmasın dedik, şimdi duşa gireceğim. Çok çok yorgunum bugün.
Allahım hepimize yardım etsin, yüreğimizi ferahlatsın inşallah.

Çok geçmiş olsun canım, çok zor, ev bir şekilde toparlanır yeter ki anneniz iyi olsun, dualarım sizinle.

Çok geçmiş olsun size de annenize de

Sonbahar kış aylarımız nasıl geçicek acaba çok korkuyorum Allah korusun kızım 1 e başlayacak keşke açılmasa şu okullar

Cumartesi sabahı, üç gündür süre gelen şiddetli terleme, sıfır iştah, baş ağrısı ve çok sık olan sıtma sebebi ile sabahtan hastaneye kaldırıldım.

Geçen Cumartesi çok sevdiğim bir dostumun, Pazar günü de bizim düğünümüz vardı.

Ben durumu bizim arkadaş grubu ile paylaşınca bir tanesi yumurtladı X ler balayının ikinci günü apar topar geri döndü. Gelin ve tüm sülalesine covid teşhisi kondu. Damat tarafı temiz : ) Ben düğün fotosunda damada sarıldım ama eşim geline sarıldı : (

Dahiliye doktoru beni görünce sen tekerlekli sandalye ile buraya gelecek adam mısın dedi ve ben ilk kez orada çıkarmaya da başladım.

Hemen yatışım verildi. Kanlar alındı, serum bitince de Akciğer Tomosu mu MR mı ne haltsa o çekildi.

Sonuçları beklediğimiz o saatleri tarif dahi edemem. Hastane özel hastane pandemi hastanesi değil günlük yatış odasını kabul etmek istemeyen personel mi diyeyim size, damar yolu açarken nefes almayan hemşiremi artık hangi birini anlatayım.

bu arada bizim düğünde de aynı şekilde kız tarafı yıkılıyor, dedelerine kadar hepsi bendeki belirtiler ile yanı şekilde hasta.

bizde dedik ki diğer düğünden virüsü aldık bizim düğünde bir güzel dağıttık....

sonuç ben temiz çıktım, kanda ki değerler maalesef karaciğer enzimlerinin sapıtmış olduğu yönünde. Normalde düşük olan şeker değeri normalin 3 katı çıktı.

Her ne ise size aman diyeyim o beklenen saatlerde ömrünüzden ömür gidiyor.

bu arada hastanelerde yer var diyen yalan söylüyor, buradan yazıyorum. Eğer solunum zorluğu çekmiyorsanız asla sizi hastaneye yatırmıyorlar. Araba kullanacak durumda değildim sabah ambulas çağıramadık. 184 numaralı hat tamamen saçmalık.

geçmiş olsun ...

Son düzenleme:
Not : ne olur ne olmaz, şu dönemde dünya bağlantınızı kesmenizi öneririm. Borçlarınızı ödeyin, mirasınızı dağıtın, insanlar ile helalleşin. Covid sebebi ile giriş yaparsanız solunum zorluğu varsa sanki çıkma şansınız yazı tura gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…