Okb zaten travmatik bir olay sonrasi gelişiyor, bu virüs durumu da istisnalar olsa da hepimiz için belli takıntılar yol açtı maalesef. İnşaallah en kısa zamanda atlatacagiz. SevgilerEn mantıklısını yapıyorsunuz. Ben de poşetini değiştirip koyacağım sanırım bundan sonra çünkü yıkayıp kaldırınca çabuk çürüyorlar. Bıçak ve kesme tahtası konusunda ben de öyle yapıyorum. Market poşetlerini ben 3-4 hafta bekletiyorum (hepsi gruplandırılmış, tarihi belli, sundurmada bekliyor :) ) Valla eskiden hiç titiz biri değildim, meyveyi dalından kopardığım gibi yıkamadan yerdim, manavdan aldıklarımı da sudan geçirip yerdim. Şimdi OKB olduk.
Ben denizi çok severim. Yazın hergün denize giren ben bu sezon 7-8 defa girmişimdir. Ama nasıl girdim? Hiç kimsenin olmadığı ıssız bir koy var bizim yakınımızda, ancak inişi çok zor, dar bir keçi patikası ve sarp kayalar var ve her yer taşlık. iki kere düştüm, kalçam morardı. Neyse benim yüzdüğüm yerde Homo sapiens olmadığı için güvende hissediyorum kendimi ama çok örümcek var, örümcek fobim de var, ağaçların arasından geçerken elime sopa alıyorum, ağalara dalmamak için. Ne yapayım başka yolu yok, burada plajlar çok kalabalık oluyor. Kuaför benim için imkansız bir düşünce, affedersiniz ağdayı kendim yapamadığım için artık jilet kullanmaktan kirpi oldum1 aydır nerdeyse her gün denize giriyorum şükür bir şey olmadı. Gerçi olması imkansız çünkü kimsenin olmadığı yerde girdim hep en yakın kişi bile 5 metre yakındı bana
Hala kuaföre gitmedim (ilk kez 4 gün sonra gideceğim) kafeye oturmadım
Hala marketten aldıklarımı yıkıyorum
Kış gelmeden gezebildiğim kadar gezmeyi düşünüyorum. Gezmekten kastım bildiğimiz yürüyüş
Herkes kışın çok zorlu geçeceğini, yeniden eve kapanacağımızı söylüyor. Korkarak bekliyorum umarım onlar haksız çıkar
rica ederimteşekkür ederim. yan etki yaşamadılar yani. ateş falan.
Ben de ilk 3 ay çok kötüydüm psikolojik olarak. Çöpleri bile sokağa çıkma yasağını bekleyip atardım, hemen eve gelip üstümü değiştirirdim sanki virüs havada geziyor :)Ben denizi çok severim. Yazın hergün denize giren ben bu sezon 7-8 defa girmişimdir. Ama nasıl girdim? Hiç kimsenin olmadığı ıssız bir koy var bizim yakınımızda, ancak inişi çok zor, dar bir keçi patikası ve sarp kayalar var ve her yer taşlık. iki kere düştüm, kalçam morardı. Neyse benim yüzdüğüm yerde Homo sapiens olmadığı için güvende hissediyorum kendimi ama çok örümcek var, örümcek fobim de var, ağaçların arasından geçerken elime sopa alıyorum, ağalara dalmamak için. Ne yapayım başka yolu yok, burada plajlar çok kalabalık oluyor. Kuaför benim için imkansız bir düşünce, affedersiniz ağdayı kendim yapamadığım için artık jilet kullanmaktan kirpi oldum. Kafe diye bir şey benim için artık mümkün değil. Biz markete bile gitmiyoruz. Pandemi başlangıcından beri belki 4-5 kez ancak çıkmışımdır evden, zorunlu olarak. Almanya'da yaşayan bir kuzenim var, Türkiye'deki banka hesabından para transferi yaptığında Almanya'da sorun oluyormuş. Dün benden rica etti, "sana havale yapayım sen de kendi hesabından bana havale yap" diye ama ben ona nasıl diyeyim şimdi ben evden çıkıp da bankaya gidemem diye? Belki anlar da vazgeçer diye ona marketten gelenleri ne yaptığımı anlattım. Bana "sen hastasın psikolojik tedavi görmen lazım" dedi. Haklı. En kötüsü de asosyal olduk, kimse ile görüşemiyoruz ve bu sağlıklı bir durum değil, eninde sonunda görüşmemiz gerekecek, özellikle eşimin ailesi ile.
çok teşekkürlerrica ederim
bildiğim kadarıyla olmadi
bisey söylemediler cunku
@Icagla birkaç tık daha rahatlayabilirsen iyi olur bence:)Ben de ilk 3 ay çok kötüydüm psikolojik olarak. Çöpleri bile sokağa çıkma yasağını bekleyip atardım, hemen eve gelip üstümü değiştirirdim sanki virüs havada geziyor :)
Şu an şükür rahatladım bi tık. Evde kalcam 3-5 ay bitecek diyordum, maalesef
Herkese mutlu günler ve geceler diliyorum.
Biraz dertleşmeye ihtiyacım var, başınızı şişireceğim affedin.
Pandeminin ilk günlerinde işten eve gönderilen ilk bendim. Kocam sağ olsun hep korudu, kolladı beni.
Annemler hiç dikkat etmedi, bizim kendimizi korumamızdan rahatsız oldular.
Neyse...
Annem zaten hasta, kendine dikkat etmedi, etmedi, etmedi en sonunda kalp çevresinde sıvı birikti, zaten akciğer metasaz var, tamam nefes alamıyor! Allahım sabır! Hastanede yatıyor 1 haftadır, her akşam bekler, gidiyoruz. Kardeşim yanında kalıyor, çok yoruldu diye dün gece biz kaldık, sabah bir telefon geldi. Evi su basmış, uçtuk eve, ev olmuş göl! Allah’ım daha büyük sabır!
Evde koltuk, televizyon, klima, duvarlar, tavanlar aklınıza gelen her türlü eşya harap olmuş.
Evi nasıl toparlarız, anneciğim nasıl iyileşir, biz bu koşturmadan sağ salim ayağa kalkarız di mi?
Şu okunan güzel ikindi ezanının yüzü suyu hürmetine dualarınıza muhtacım.
[/QUO
Gecmis olsun kötü seyler yaşanmış üzüldüm. Insallah tez vakitte toparlarsınız rabbim maddi manevi güç versin. Hastaniza da acil sifalar diliyorum
Çok teşekkür ederim.Laale geçmiş olsun.Noldu çokmu yağış oldu,neden su bastı?
Allah şifa versin anneciğine inşallah, ah ne zor bilmez miyim. Seni o kadar iyi anlıyorum ve okuyunca içim ezildi. Sen bu kadar dikkat ederken, özen gösterirken annenin bu halde olması ne kadar üzüyordur seni kim bilir. Aynı şeyleri yaşıyorum neredeyse, şimdi açık havaya getirdim yalvarıyorum yürüyelim 50 metre diye, aldı sigarasını paketini bitirmeye yemin etmiş gibi arka arkaya içiyor. Bu günler geçecek canım, anneciğin de iyileşecek inşallah, ev, eşyalar da yerini bulacak tertemiz. Ama bizden çok götürecek biliyorum, o yüzden kendin için de bir şeyler yapmayı unutma günde yarım saat de olsa. Her şey yoluna girdiğinde yaşama sevincimizi kaybetmemiş olarak dönelim hayata. Dualarım seninle, Allah yardımcın olsun.Herkese mutlu günler ve geceler diliyorum.
Pandeminin ilk günlerinde işten eve gönderilen ilk bendim. Kocam sağ olsun hep korudu, kolladı beni.
Neyse...
Annem zaten hasta, kendine dikkat etmedi, etmedi, etmedi en sonunda kalp çevresinde sıvı birikti, zaten akciğer metasaz var, tamam nefes alamıyor! Allahım sabır! Hastanede yatıyor 1 haftadır, her akşam bekler, gidiyoruz. Kardeşim yanında kalıyor, çok yoruldu diye dün gece biz kaldık, sabah bir telefon geldi. Evi su basmış, uçtuk eve, ev olmuş göl! Allah’ım daha büyük sabır!
Evde koltuk, televizyon, klima, duvarlar, tavanlar aklınıza gelen her türlü eşya harap olmuş.
Evi nasıl toparlarız, anneciğim nasıl iyileşir, biz bu koşturmadan sağ salim ayağa kalkarız di mi?
Ah canım benim çok çok teşekkür ederim.Allah şifa versin anneciğine inşallah, ah ne zor bilmez miyim. Seni o kadar iyi anlıyorum ve okuyunca içim ezildi. Sen bu kadar dikkat ederken, özen gösterirken annenin bu halde olması ne kadar üzüyordur seni kim bilir. Aynı şeyleri yaşıyorum neredeyse, şimdi açık havaya getirdim yalvarıyorum yürüyelim 50 metre diye, aldı sigarasını paketini bitirmeye yemin etmiş gibi arka arkaya içiyor. Bu günler geçecek canım, anneciğin de iyileşecek inşallah, ev, eşyalar da yerini bulacak tertemiz. Ama bizden çok götürecek biliyorum, o yüzden kendin için de bir şeyler yapmayı unutma günde yarım saat de olsa. Her şey yoluna girdiğinde yaşama sevincimizi kaybetmemiş olarak dönelim hayata. Dualarım seninle, Allah yardımcın olsun.
Çok geçmiş olsun canım, çok zor, ev bir şekilde toparlanır yeter ki anneniz iyi olsun, dualarım sizinle.Herkese mutlu günler ve geceler diliyorum.
Neyse...
Çok geçmiş olsun size de annenize deAh canım benim çok çok teşekkür ederim.
Amin inşallah Allahım hepimize yardım etsin inşallah.
Sağlık olsun, bize bir şey olmasın dedik, şimdi duşa gireceğim. Çok çok yorgunum bugün.
Allahım hepimize yardım etsin, yüreğimizi ferahlatsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?