- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
Şimdiye kadar alınan tedbirleri tekrar ediyor.Şimdi ne önemler alındı ben pek anlayamadım konuşmayı hala dinliyorum. Uzadı sanki biraz
Hicbir şey yani evde otur çalışanlar ise gidecek demek istiyor büyük ihtjmakleŞimdi ne önemler alındı ben pek anlayamadım konuşmayı hala dinliyorum. Uzadı sanki biraz
İşten dönenler oyalanmadan eve dönsün, evine dönünce elini yüzünü yıkasın dedi.Şimdiye kadar alınan tedbirleri tekrar ediyor.
Yeni tedbir duyamadım henüz.
Çalışanlar olarak biz de birşeyler bekliyoruz
Cok tsk ederm umarim hepsi bu sureci guzel atlatirÖnlemleri biliyordur zaten onlardan bahsetmek yerine telkin etmek daha uygun. Şunu yap bunu yap dedikçe daha çok kaygıya kapılabilir. Yani bu günler de geçecek merak etme, önlemlerini aldıktan sonra yapacağın zaten fazla bir şey yok, senin işin bu ve şu anda yapman gereken bu ama bir şekilde atlatacağız gibi konuşabilirsiniz.
Ne güzel bir önlem çalışanlar için.İşten dönenler oyalanmadan eve dönsün, evine dönünce elini yüzünü yıkasın dedi.
Muhtemelen çalışma düzenlemesi gelmeyecek.
Çok önemli kararlar aldık diyor ama ne karar aldılar söylemiyor.Koca kurul toplantısından çıkan karar yaşlılara kolonya verilmesi olmaz umarım.
Zaten alinmiş olan kararlari söylediÇok önemli kararlar aldık diyor ama ne karar aldılar söylemiyor.
Vallahi ben anlamadım. 65 yaşındakilere kolonya vererek mi çözecekler tüm olayı?Çok önemli kararlar aldık diyor ama ne karar aldılar söylemiyor.
Paket maket diyor dur bakalımZaten alinmiş olan kararlari söyledi
Paket maket diyor dur bakalım
Eski tadı kalmadı diyorlar, en son kızım 2 yaşındayken gitmiştim, çocuğu da aldım o kalabalığın içine daldım, ne akıl:))) annemler sağolsun her hafta giderlerdi, maksat aktivite olsun, hepsi de boğazlıdır da maşallah, pazar sonrası bir restaurantta yemek yemek için salı pazarı bahaneleriydi, bana da bulaştırmışlardı, 2 tezgah gezip sonra yemek yiyecek yer arıyordum, salı pazarı denip geçilmesin virüs gibi bulaşıcı mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?