bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Nasil yani dis hekimi ve bu kadar mi tedbir aldi. 37.9 ateşli demek, her hastada tat ve koku kaybi olmuyor ki, iki halam oldu birinde oldu diğerinde olmadi. Birinde ateş oldu diğerinde olmadi. Diş hekimi baktığı hastalara ne olacak gerçekten cok korkutucu kendini geçtim kendi geçmiş çünkü diğer insanlarin arasında gezecek ve bulaştiracak. Artık emin oldum eğitimlisi,eğitimsizi artik kimse önemseyip dikkat etmiyor ve biz ne yaparsak yapalım, dikkat edelim , korunalim bitmeyecek bize de olacak. Çocuğumun 1. Sinifa başlamasını böyle hayal etmemistim şimdi göndermek istemiyorum.
Kocaman diş hekimi gidip test olmuyor mu gezip bulaştiracak ya daha ben kimseye bişey demiyorum. Cok üzüldüm

Estağfurullah ama hakikaten sorumsuzluk. İşin ciddiyetinin farkında değil desem, diş hekimi, cahil biri değil. Normal gripten de zatürre olup ölüyor çok yaşlı ve kronik hastalığı olanlar diyor. Kendi de pek ciddiye almıyor, sıradan bir grip muamelesi yapıyor. İşin kötüsü eşim de yılbaşında ailesinin yanına gitmemiz konusunda plan yapıyor. Onları neredeyse 8 aydır görmedik. Eşim risk grubunda, ablası böyle, insan ne yapacağını şaşırıyor.

Son düzenleme:
ay inanmıyorum ya hem de bir sağlıkçı. gerçekten biz daha çok bu virüsle uğraşırız.

İnşallah sadece üşütmüştür ama ne olursa olsun risk yani ve dediğiniz gibi kendi için değil başkaları için risk ve etik anlamda sorumlu olduğu hastalar... Demek herkeste olmuyor mu tat ve koku kaybı? Ben en belirgin semptom sanıyordum onu.

Ben anaokul olsa göndermezdim, 1. Sınıfa başlayacak oğlum yazdıracam ama gönderir miyim orasi belli değil.
Az önce mebpersonel sitesinde okudum Mersin'de bir öğretmen pozitif çıkmış, okuldaki diğer öğretmenler de karantinaya alınmış. Sadece seminerin 2. gününde böyle olduysa okul açılırsa ne olur acaba, nasıl güvenip gönderecegiz çocuklarımızı.

Yazdırırım göndermem en basiti ben çalışmıyorum, eşim 1 eylülde ise başlayacak mahkemede zTen insanların yoğun olduğu bir yer, Cocuk okula gidecek nasil olacak 73 aylik olacak eylülde yapacak bisey yok. Hafiflerse özel ders aldırırım yani ne yapmalıyız hic bilmiyorum

Test sayisi baya fazla kimlere yapılıyor bu testler diye düşünmeye başladım. Hatta riski düşük olanlara mi yapılıyor acaba diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun bizi habersiz birakmayin

çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !

bir de test yapmamak için ellerinden geleni yaptılar .....

cok gecmis olsun.
hatmi cicegi ve lavanta cayi tavsiye ederim.
sarimsak ve vitamin c de cok önemli.

ben hem türkiye hem yurtdisinda test yaptirdim. ve her iki ülkede sorunsuz ilerledi. titizlik ve güzellikle karsilandim.

size ne yazikki kötüsü denk gelmis.
bu pandemi sürecinde hepimiz iyi ve vicdanli insanlarla karsilasiriz daima insallah.

siz suan bagisiklik sisteminizi destekleyin gerisini sonra düsünürsünüz.

Kazen çok
çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !

bir de test yapmamak için ellerinden geleni yaptılar .....
Çok geçmiş olsun, resmen siz o özel hastaneyle tatmin olup bugün başka bir yere test için gidip yalvarmasanız covid olduğunuzdan habersiz olacaktınız, Allah'ım nasıl korkunç bir durum bu.
Virüsten korkmayanlar bari şu muameleden korksunlar.
Bu ara öyle çok duyuyorum ki anlattığınız süreci, bir şeylerde sıkıntı olduğu aşikar.

ben de hiç böyle hayal ermemistim

yaaa Allah korusun ya
nasil güvenicez söyleyen var söylemeyen var nerden bilicez
ya da o insan ve diğerleri tamamen geçtikten sonra mi gelecekler okula tekrar nerden bilicez Allah im inanamıyorum artık ya

Bir de 14 gün karantinadan sonra negatife dönüp dönmedigine bakmak için test yapmıyorlarmış diye okuyorum hep, bazen hastanın negatif çıkması 1 ayı bulabilirmiş, e 14 gün karantinada kalır geçti diye okula gelirse öğretmen tekrar test yapılmadan. Aklımda binbir soru var, hiçkimse de güvenilir bir yol göstermiyor ne milli eğitim ne sağlık bakanlığı, hiçbir şey bilmeden kara düzen nasıl göndereceğiz, bir yandan mevsimsel griple karışacak, çok endişeli ve üzgünüm, hayrolsun inşallah.

bu durum tamamen SOSYAL SORUMLULUK la ilgili bir durum.
öyle bir hastalık ki sadece kendinden mesul değilsin, keşke kişiyle sınırlı olsaydı o zaman kim ne yaparsa yapsindi ama maalesef değil

ben bu sayfaya olaylari yazan arkadaslardan ve en son kazen in hikayesinden de anladığım kadarıyla test işi hikaye maalesef, ee sorumluluk bilinci de zayıf...
en büyük risk 21 eylül... göndermek asla istemiyorum ama diğer türlü de olacak aklım almiyo

Geçmiş olsun ilaç verdiler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…