Nasil yani dis hekimi ve bu kadar mi tedbir aldi. 37.9 ateşli demek, her hastada tat ve koku kaybi olmuyor ki, iki halam oldu birinde oldu diğerinde olmadi. Birinde ateş oldu diğerinde olmadi. Diş hekimi baktığı hastalara ne olacak gerçekten cok korkutucu kendini geçtim kendi geçmiş çünkü diğer insanlarin arasında gezecek ve bulaştiracak. Artık emin oldum eğitimlisi,eğitimsizi artik kimse önemseyip dikkat etmiyor ve biz ne yaparsak yapalım, dikkat edelim , korunalim bitmeyecek bize de olacak. Çocuğumun 1. Sinifa başlamasını böyle hayal etmemistim şimdi göndermek istemiyorum.Vallahi nasıl anlatacağımı bilmiyorum. yorumsuz aktaracağım. Benim hiçbir tedbire uymayan, dışarıda maskesiz gezen, farklı farklı arkadaşları ile kafelerde evlerde, spor salonlarında, gezilerde tatillerde buluşup gezen, sarılarak foto çektiren görümcemi dün telefonla aradık. Yüksek ateşi varmış, tir tir titriyormuş, halsizlik ve boğaz ağrısı varmış. Dün işe gitmemiş. Sesi iyice çatallaşmış ama rahat konuşuyordu. "Covid olmuş olabilirim eğer covidsem sana da bulaşmıştır" diye arkadaşını uyarmış. Bize de "bugün evden çıkmadım ama yarın öteki gün bakarım eğer kendimi iyi hissedersem çocuğun okuluna gidip kaydını yaptıracağım. Teste meste gerek olmaz herhalde" dedi. Şu an koku ve tat duyusunda bir bozulma yokmuş. Bugün de aradık nasıl olduğunu öğrenmek için. İşe gitmiş çünkü mecburmuş; ateşi 37.9'muş. Kendisi diş hekimi; inşallah korona değildir Aktaracaklarım bu kadar.
Estağfurullah ama hakikaten sorumsuzluk. İşin ciddiyetinin farkında değil desem, diş hekimi, cahil biri değil. Normal gripten de zatürre olup ölüyor çok yaşlı ve kronik hastalığı olanlar diyor. Kendi de pek ciddiye almıyor, sıradan bir grip muamelesi yapıyor. İşin kötüsü eşim de yılbaşında ailesinin yanına gitmemiz konusunda plan yapıyor. Onları neredeyse 8 aydır görmedik. Eşim risk grubunda, ablası böyle, insan ne yapacağını şaşırıyor.cok geçmiş olsun
insaallah hafif atlatanlardan olursunuz
aman yarabbim çok özür dilerim ama nasil sorumsuz bir insan
dış hekimi diyorsunuz eğer covidse
bugün ona giden hastalara da buluşacak
okula gidecek cocuk kaydettiricek
o çocuk da insaallah açılmaz ama açılırsa okula gidecek
ve belki o da varsa diğer çocuklara paylastiracak
yazıklar olsun
ne suçu var habersiz insanlarin
ay inanmıyorum ya hem de bir sağlıkçı. gerçekten biz daha çok bu virüsle uğraşırız.Vallahi nasıl anlatacağımı bilmiyorum. yorumsuz aktaracağım. Benim hiçbir tedbire uymayan, dışarıda maskesiz gezen, farklı farklı arkadaşları ile kafelerde evlerde, spor salonlarında, gezilerde tatillerde buluşup gezen, sarılarak foto çektiren görümcemi dün telefonla aradık. Yüksek ateşi varmış, tir tir titriyormuş, halsizlik ve boğaz ağrısı varmış. Dün işe gitmemiş. Sesi iyice çatallaşmış ama rahat konuşuyordu. "Covid olmuş olabilirim eğer covidsem sana da bulaşmıştır" diye arkadaşını uyarmış. Bize de "bugün evden çıkmadım ama yarın öteki gün bakarım eğer kendimi iyi hissedersem çocuğun okuluna gidip kaydını yaptıracağım. Teste meste gerek olmaz herhalde" dedi. Şu an koku ve tat duyusunda bir bozulma yokmuş. Bugün de aradık nasıl olduğunu öğrenmek için. İşe gitmiş çünkü mecburmuş; ateşi 37.9'muş. Kendisi diş hekimi; inşallah korona değildir Aktaracaklarım bu kadar.
İnşallah sadece üşütmüştür ama ne olursa olsun risk yani ve dediğiniz gibi kendi için değil başkaları için risk ve etik anlamda sorumlu olduğu hastalar... Demek herkeste olmuyor mu tat ve koku kaybı? Ben en belirgin semptom sanıyordum onu.Nasil yani dis hekimi ve bu kadar mi tedbir aldi. 37.9 ateşli demek, her hastada tat ve koku kaybi olmuyor ki, iki halam oldu birinde oldu diğerinde olmadi. Birinde ateş oldu diğerinde olmadi. Diş hekimi baktığı hastalara ne olacak gerçekten cok korkutucu kendini geçtim kendi geçmiş çünkü diğer insanlarin arasında gezecek ve bulaştiracak. Artık emin oldum eğitimlisi,eğitimsizi artik kimse önemseyip dikkat etmiyor ve biz ne yaparsak yapalım, dikkat edelim , korunalim bitmeyecek bize de olacak. Çocuğumun 1. Sinifa başlamasını böyle hayal etmemistim şimdi göndermek istemiyorum.
Kocaman diş hekimi gidip test olmuyor mu gezip bulaştiracak ya daha ben kimseye bişey demiyorum. Cok üzüldüm
Az önce mebpersonel sitesinde okudum Mersin'de bir öğretmen pozitif çıkmış, okuldaki diğer öğretmenler de karantinaya alınmış. Sadece seminerin 2. gününde böyle olduysa okul açılırsa ne olur acaba, nasıl güvenip gönderecegiz çocuklarımızı.Ben anaokul olsa göndermezdim, 1. Sınıfa başlayacak oğlum yazdıracam ama gönderir miyim orasi belli değil.
Yazdırırım göndermem en basiti ben çalışmıyorum, eşim 1 eylülde ise başlayacak mahkemede zTen insanların yoğun olduğu bir yer, Cocuk okula gidecek nasil olacak 73 aylik olacak eylülde yapacak bisey yok. Hafiflerse özel ders aldırırım yani ne yapmalıyız hic bilmiyorumAz önce mebpersonel sitesinde okudum Mersin'de bir öğretmen pozitif çıkmış, okuldaki diğer öğretmenler de karantinaya alınmış. Sadece seminerin 2. gününde böyle olduysa okul açılırsa ne olur acaba, nasıl güvenip gönderecegiz çocuklarımızı.
Test sayisi baya fazla kimlere yapılıyor bu testler diye düşünmeye başladım. Hatta riski düşük olanlara mi yapılıyor acaba diye düşünüyorumKonya da 50 test sınırı olduğunu duydum.Kardeşimin iş yerinde giden oldu.Geri döndüler test kontenjanı dolu diye.Mide bulantısı ile giden 2 kişi de geri döndü:Gidin birşey yok.Bunlar çalışmaya devam ettiler ve bugün bir koronalı daha çıktı
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah çok yakın zamanda kolayca atlattiginizi okuruzçok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
bir de test yapmamak için ellerinden geleni yaptılar .....
Çok geçmiş olsun bizi habersiz birakmayinBiz hastanede bulaştığını düşünüyoruz
Çünkü dışarıya Nadire'n çıkıyoruz ben çok dikkatliyiz
Ama hastanede kalmak zorunda kaldık
Orada evdeki gibi çok dikkat edemiyorsun
Heryere temizleme şansın vs yok
Şuan iyiyiz
Hafif atlatıyoruz
Kuşburnu çayı
Böğürtlen
Zerdeçal
Karamürver gibi bağışıklığı destekleyecek ürünler tüketiyoruz
Sıvı tüketimine dikkat ediyoruz
Yakalanmadan önleminizi alın
İyi beslenin
Kendinize iyi bakın
çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
Çok geçmiş olsun, resmen siz o özel hastaneyle tatmin olup bugün başka bir yere test için gidip yalvarmasanız covid olduğunuzdan habersiz olacaktınız, Allah'ım nasıl korkunç bir durum bu.çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
Nasil yani dis hekimi ve bu kadar mi tedbir aldi. 37.9 ateşli demek, her hastada tat ve koku kaybi olmuyor ki, iki halam oldu birinde oldu diğerinde olmadi. Birinde ateş oldu diğerinde olmadi. Diş hekimi baktığı hastalara ne olacak gerçekten cok korkutucu kendini geçtim kendi geçmiş çünkü diğer insanlarin arasında gezecek ve bulaştiracak. Artık emin oldum eğitimlisi,eğitimsizi artik kimse önemseyip dikkat etmiyor ve biz ne yaparsak yapalım, dikkat edelim , korunalim bitmeyecek bize de olacak. Çocuğumun 1. Sinifa başlamasını böyle hayal etmemistim şimdi göndermek istemiyorum.
Kocaman diş hekimi gidip test olmuyor mu gezip bulaştiracak ya daha ben kimseye bişey demiyorum. Cok üzüldüm
Az önce mebpersonel sitesinde okudum Mersin'de bir öğretmen pozitif çıkmış, okuldaki diğer öğretmenler de karantinaya alınmış. Sadece seminerin 2. gününde böyle olduysa okul açılırsa ne olur acaba, nasıl güvenip gönderecegiz çocuklarımızı.
Bir de 14 gün karantinadan sonra negatife dönüp dönmedigine bakmak için test yapmıyorlarmış diye okuyorum hep, bazen hastanın negatif çıkması 1 ayı bulabilirmiş, e 14 gün karantinada kalır geçti diye okula gelirse öğretmen tekrar test yapılmadan. Aklımda binbir soru var, hiçkimse de güvenilir bir yol göstermiyor ne milli eğitim ne sağlık bakanlığı, hiçbir şey bilmeden kara düzen nasıl göndereceğiz, bir yandan mevsimsel griple karışacak, çok endişeli ve üzgünüm, hayrolsun inşallah.ben de hiç böyle hayal ermemistim
yaaa Allah korusun ya
nasil güvenicez söyleyen var söylemeyen var nerden bilicez
ya da o insan ve diğerleri tamamen geçtikten sonra mi gelecekler okula tekrar nerden bilicez Allah im inanamıyorum artık ya
Kazen iyi olduğunu yaz hergun merak ederiz adminçok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
Bir de 14 gün karantinadan sonra negatife dönüp dönmedigine bakmak için test yapmıyorlarmış diye okuyorum hep, bazen hastanın negatif çıkması 1 ayı bulabilirmiş, e 14 gün karantinada kalır geçti diye okula gelirse öğretmen tekrar test yapılmadan. Aklımda binbir soru var, hiçkimse de güvenilir bir yol göstermiyor ne milli eğitim ne sağlık bakanlığı, hiçbir şey bilmeden kara düzen nasıl göndereceğiz, bir yandan mevsimsel griple karışacak, çok endişeli ve üzgünüm, hayrolsun inşallah.
Çok güzel bu. Sizin mi? Maşallah
Geçmiş olsun ilaç verdiler miBiz hastanede bulaştığını düşünüyoruz
Çünkü dışarıya Nadire'n çıkıyoruz ben çok dikkatliyiz
Ama hastanede kalmak zorunda kaldık
Orada evdeki gibi çok dikkat edemiyorsun
Heryere temizleme şansın vs yok
Şuan iyiyiz
Hafif atlatıyoruz
Kuşburnu çayı
Böğürtlen
Zerdeçal
Karamürver gibi bağışıklığı destekleyecek ürünler tüketiyoruz
Sıvı tüketimine dikkat ediyoruz
Yakalanmadan önleminizi alın
İyi beslenin
Kendinize iyi bakın
Siz taşındınız mı Tekirdağ danBenim eşimde 1 eylülde başlayacak işe mahkeme olmasindan dolayi baya endişe ediyorum. Allah hayırlısını versin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?