bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hiç şaşırmadım açıkçası.Ülkemiz de hatta dünyada bu kafa ile yaşayan milyonlarca insan var maalesef!

çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !

bir de test yapmamak için ellerinden geleni yaptılar .....

Kazen çok geçmiş olsun,ilk test negatif çıkmıştı çok sevinmiştik,bu sefer ki test nasıl pozitif çıktı acaba.
Yapılan testlerdemi hatalı çıkıyor acaba,inşallah bir an önce en hafif şekilde atlatırsınız bunu.

Cumhurbaşkanlığı genelge yayınlamış tüm kamuda esnek çalışmaya geri dönülmüş
Allahım yoksa Mart-nisan-mayis ayına geri mi dönüyoruz? Hadi o aylarda kısa çalışma ödeneği vs ile işsiz kalanlar desteklendi şimdi devletin bunu yapacak hali kaldı mı acaba? Zaten birçok işletme kapandı, insanlar iflas etti ve işsiz kaldı Ekonomi ikinci bir dalgayı nasıl kaldıracak?
Çok karamsarim bir girdabın içine girmiş gibiyiz Koronadan önce hayatımız ne kadar da farklıymış

hiç kimse dikkat etmedi. virüs yokmuşcasına yaşadı. sonuç bu işte. çok canım sıkılıyor tedbirsiz insanlar yüzünden başa sardık. umarım o kadar olmaz. belli tedbirler olur ama o derece olmaz diye düşünüyorum. hayırlısı valla.

yok vermemişler, açılmış yine Wuhan pazarı. "Bizi kimse engelleyemez biz yiyeceğiz" diyormuş bazı insanlar...

Halada yaşamaya devam ediyor.Özellikle gençler.Kimi maskeye gerek yok diyor,kimi polis uyarısına ağzına çıkarıyor maskeyi 2 adım sonra çenesine indiriyor yeniden.

Bence çokdan döndük bile.Düşünüyorumda çevremde bukadar vaka duymamışdım baharda.Yukarı komşunun annesi babası yakalandı,yan blokda var.Harita kıpkırmızı

Göndermeme şansımız yok 72 aylıktan fazla oluyor benim kızım ben kızımı okula bırakıp nasıl dönücem eve o anı düşünemiyorum gözlerim doluyor

bırakıp dönme gibi bi ihtimal yok gibi benim için, ayrilamam heralde ordan bahçeye bile alamayacaklar

amerika didismeden kaynaklı, yanlış hatırlamıyorsam hatırlamıyorsam bizden de bir kac avukat dava açtı ama nafile tabi sonuc cikmayacak, asil onlarin sorumlu hissetmesi lazım lazım kaçıncı domuz gribinde (coronayla kiyaslanamaz ama) noldu ... şimdiaklima geldi acaba japonya dan çıksaydı farklı mi olurdu ?? yada az gelişmiş bir ülkeden çıksaydı bu salgın mel yaparlardı o ülkeye yaptırım yaptırım üstüne giderdi her ülkeden , ama çin herşeyden önce ucuz sanayi kimse iletişimi koparmayacak, asil tepkiyi insanlar koyacak, gitmicekler mesela gezmek icin hiç bir sey yapılmiyorsa en azindan bu yapilabilir, tavirdir ve sonucu çin acisindan ekonomik olarak etkili olur, aynı şekilde hiç bir ülke çin den bor kisiyi bile ulke topraklarina almayacak asil tepki ve yaptirim boyle gerceklesir ama maalesef... nerde o duyarlılık baksanıza bunca bilgiye rağmen okullar konusunda geri adım atmiyorlar

cok geçmiş olsun, sorumluluk ve vicdan sahibi insanlarmis Allah razı olsun

cok üzgünüm dediğiniz gibi bir çok sektörü ve dolayısıyla aileyi etkiledi ama böyle her sey açıkken de olmuyo maalesef ne yapilabilir onu da bilmiyorum
corona dan onceki hayatımız toz pembeymis megerse

arkadaşlar günaydın
maalesef konuşmalarımız ilk günlere döndü Allah im korusun ve tez zamanda ülkemizi ve dünyayı bu pislikten temizlesin insaallah

maalesef ben de üzücü bir haber duydum ama doğruluğunu bilmiyorum
bir imza alma durumu varmış okula gondereceksen okulu sorumlu tutmama adına imza atacakmışsın

hepinize ama özellikle öğretmen arkadaşlarıma sormak istiyorum çünkü 2 ve hatta 3 gündür okuldasiniz isleyisden haberiniz oluyordur umuduyla çünkü size de soylenmeyebilir

bu tarz bir şey duymadım. sanmıyorum yani öyle bir şey olsun. sadece şuan kronik rahatsızlığı olan öğrenci ve öğretmenlerin idarelere bildirilmesi istendi. onlar uzaktan eğitim alacaklar. net olarak bir tek bu var. öyle velillerimizden falan imza alınma durumu yok.

Kazen ve tüm hastalara geçmiş olsun diliyorum
Çin aşıyı bulmuş ya bir de aşı satın alıcaz onlardan teşekkür edicez yaptırım olarak.
Uçakla annemlerin yanına geldim 3 maske gözlük siperlik eldiven uzaylı gibi, gelene kadar küfür ettim Çinli ya da her kim çıkarttıysa bu salgını diye benim yaptırırım bu oldu umarım ulaşır kendilerine.

tesekkur ederim :)
peki acilmama ihtimalinden falan bahsediliyo mu illaki bu tarz konuşmalar oluyodur

tesekkur ederim :)
peki acilmama ihtimalinden falan bahsediliyo mu illaki bu tarz konuşmalar oluyodur
valla her duruma göre hazırlanıyoruz. kimse bir şey bilmiyor. tam açılmasına göre planlamamızı yaptık biz. salgının seyri alınacak kararlar belirleyecek. hayırlısı. okulum 1500 kişi. nasıl olur bilmem çok zor kontrol vs.

50 testten fazlası yapılıyor benim bir tanıdık 60. sıralardaydı (yani bir tane hastanede 60 test yapılıyor diyebiliriz, diğer hastaneler de bu civardadır) ama testi kolay kolay yapmıyorlar kırk dereden su getiriyorlar özeller yapıyor mu acaba bilginiz var mı? Parasını verip yaptırmak istiyorum en azından

Test sayisi baya fazla kimlere yapılıyor bu testler diye düşünmeye başladım. Hatta riski düşük olanlara mi yapılıyor acaba diye düşünüyorum

Yurtdışı uçuşlarda test zorunluluğu olduğu için bu ara onlara kullanılıyor diye düşünüyorum. Hatta 250 lira da ücreti var havalimanında testin, hem test sayısı kabarıyor hem gelir(!) kapısı işte.
Onlarda da haliyle pek pozitif rastlanmıyor.
Geçmiş olsun Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…