bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
insaallah tesekkur ederim

kolay gelsin , neden 18 eylül 21 eylül diye biliyoruz
lütfen 1. sınıflar 18 eylül de başlayacak demeyin
Göndermeme şansımız yok 72 aylıktan fazla oluyor benim kızım ben kızımı okula bırakıp nasıl dönücem eve o anı düşünemiyorum gözlerim doluyor

Malesef haklisiniz . Bir umut diyorum biz nasil yeneceğiz bu salgını böyle hic bilmiyorum. Test yaptirmak icin rica minnet edilmesi cok üzücü.
Test için gittiğin sağlık kurumunda negatifsen bile pozitif olma ihtimalin yüksek Allah korusun artık

çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !

bir de test yapmamak için ellerinden geleni yaptılar .....
Allah tez zamanda şifa versin. Çok üzüldüm.
Hastanede tedavi mi göreceksin yoksa evde karantina mi uygulanacak. Öyle bir hastanede bağışıklığın iyice düşer diye endişeleniyorum yaşadıkların gerçekten üzücü...vitrinde bize gösterilen o kadar farkli ki... Allah'a emanet yaşıyoruz. Çabucak kurtulmani diliyorum Kazen kardeşim.

Açmasınlar okulları eğitim dursun salgın bitince herkes kaldığı yerden devam etsin

En başından beri takıldığım bir nokta var, evet olan oldu bu salgınla yaşamaya çalışıyoruz bir şekilde ama bu belayı başımıza musallat eden ülke hicbir yaptırım, ceza vs. almayacak mı acaba? Aylardır hayatımız zindan oldu, bu salgın bitince inşallah e oldu bitti canım diyip cezası Çin'e kesilmeden devam mı edilecek?

Hiçte bişey yapılmayacak tabiki. Ben cezayı geçtim de leşi b.ku pisliği yemeleri yasaklansaydı bari ordan rahat etseydik.

Biz şükür hafif atlatıyoruz ama çevremizde ağır geçirenler var
Biz fazla dikkatliydik belkide ama şuan iki katı dikkat ediyorum yinede
Bilmiyorum hasta olmak değilde ya başkasını enfekte edersem düşüncesi daha zor bence
Umarım sizler yakalanmazsınız
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Hiçte bişey yapılmayacak tabiki. Ben cezayı geçtim de leşi b.ku pisliği yemeleri yasaklansaydı bari ordan rahat etseydik.
Evet ya, bundan sonra tekrar bir hastalık çıkarmamaları için bir önlem, yaptırım olmalı muhakkak. Asla bir toplumu damgalamak istemem ama artık Çin dendiğinde tüylerim diken diken oluyor, bu salgından sonra mutfak kültürlerine bir ayar vermişlerdir belki.

Geçmiş olsun rabbim şifa versin

Halamin biri negatife döndü cikti ama ev karantinasi haftaya bitiyor. Diğer halama eylül 2 de test demişler ama özele gidecek yaptırmaya , twitterda okuduğum doktorlar yaziyor 14 günden sonra negatife dönüyor diyorlar. Bizimkiler yazik evden çıkmıyor biri yalnız yaşıyor, yemek götürüp kapıya bırakılıyor balkondan konuşuluyor. Kimseyle görüşmüyorlar yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…