- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Göndermeme şansımız yok 72 aylıktan fazla oluyor benim kızım ben kızımı okula bırakıp nasıl dönücem eve o anı düşünemiyorum gözlerim doluyorinsaallah tesekkur ederim
kolay gelsin , neden 18 eylül 21 eylül diye biliyoruz
lütfen 1. sınıflar 18 eylül de başlayacak demeyin
Test için gittiğin sağlık kurumunda negatifsen bile pozitif olma ihtimalin yüksek Allah korusun artıkMalesef haklisiniz . Bir umut diyorum biz nasil yeneceğiz bu salgını böyle hic bilmiyorum. Test yaptirmak icin rica minnet edilmesi cok üzücü.
Allah tez zamanda şifa versin. Çok üzüldüm.çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
bir de test yapmamak için ellerinden geleni yaptılar .....
Açmasınlar okulları eğitim dursun salgın bitince herkes kaldığı yerden devam etsinYazdırırım göndermem en basiti ben çalışmıyorum, eşim 1 eylülde ise başlayacak mahkemede zTen insanların yoğun olduğu bir yer, Cocuk okula gidecek nasil olacak 73 aylik olacak eylülde yapacak bisey yok. Hafiflerse özel ders aldırırım yani ne yapmalıyız hic bilmiyorum
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah şifa versin.çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
En başından beri takıldığım bir nokta var, evet olan oldu bu salgınla yaşamaya çalışıyoruz bir şekilde ama bu belayı başımıza musallat eden ülke hicbir yaptırım, ceza vs. almayacak mı acaba? Aylardır hayatımız zindan oldu, bu salgın bitince inşallah e oldu bitti canım diyip cezası Çin'e kesilmeden devam mı edilecek?
Biz şükür hafif atlatıyoruz ama çevremizde ağır geçirenler varBiz tatilden geldikten sonra boğaz ağrısı için bir hastaneye başvurdum ama iyi önlemler alınmıştı Covid 19 çadırı kurulmuş hastane acili yanına herkes birer birer içeri alınıyordu sanırım bu şekil her yerde işlemiyor bence tamamen hastane yönetimi ile alakalı kapıda da çizgiler çizilmiş herkes o mesafede duruyordu. Sakınan göze çöp batarmış misali olmuş sizin biz tatile gittik ama tüm önlemler alınmıştı hatta biz oradayken denetime bile geldiler şimdi eşim işe başladı daha çok korkuyorum ben ya iş yerinden gelirse diye size de çok geçmiş olsun şuan yakalananlar hafif atlattıklarını söylüyor sağlık bakanı ise ağır hasta vakaları artmaya başladı diyor hangisine inanıcaz
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun bizi habersiz birakmayin
Geçmiş olsun Kazen inşaallah çok çabuk ve kolaylıkla atlatırsın dikkat edin evdekilere bulaşmasınçok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
Evet bir sıtma ilacı ve kan sulandırıcı iğne verdiler yetişkinlereGeçmiş olsun ilaç verdiler mi
gecmis olsun ..Teşekkür ederim
Çok şükür iyiyiz
Teşekkür ederimgecmis olsun ..
Evet ya, bundan sonra tekrar bir hastalık çıkarmamaları için bir önlem, yaptırım olmalı muhakkak. Asla bir toplumu damgalamak istemem ama artık Çin dendiğinde tüylerim diken diken oluyor, bu salgından sonra mutfak kültürlerine bir ayar vermişlerdir belki.Hiçte bişey yapılmayacak tabiki. Ben cezayı geçtim de leşi b.ku pisliği yemeleri yasaklansaydı bari ordan rahat etseydik.
Geçmiş olsun rabbim şifa versinBiz şükür hafif atlatıyoruz ama çevremizde ağır geçirenler var
Biz fazla dikkatliydik belkide ama şuan iki katı dikkat ediyorum yinede
Bilmiyorum hasta olmak değilde ya başkasını enfekte edersem düşüncesi daha zor bence
Umarım sizler yakalanmazsınız
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
TeşekkürlerGeçmiş olsun rabbim şifa versin
Yok ya cuma günü ins biz ankaradayiz esim bugün gitti, diyor burasi düşük riskli bölge çorum malesef cok yüksek risk nerden nereye hayrlissiyla taşınmak istiyorum.Siz taşındınız mı Tekirdağ dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?