- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
Bende de başladı bu durum. Aynı zamanda 2 saat taktığım bir vakit hiç çıkarmadan baygınlık geçirdim. Zaten panik bozukluğu var bende. İşler iyice çözümsüz bir hal alıyorGün boyu maske takmak zorunda olan arkadaşlar sizlerde de maske baş ağrısı yapıyor mu ya ? Okul açıldığı için ilk defa bu kadar uzun takıyorum maskeyi ama sürekli burnum tıkalı , burnumdan alnıma doğru yanaklarıma doğru bir dolgunluk hissi var , sürekli burnum tıkanıyor. Doktora gittim sinüslerin dolu dedi antibiyotik verdi ama hala geçmedi . Sizlerde de böyle durum oldu mu?
Çok teşekkürler canım
arkadaşlar günaydın
maalesef konuşmalarımız ilk günlere döndü Allah im korusun ve tez zamanda ülkemizi ve dünyayı bu pislikten temizlesin insaallah
maalesef ben de üzücü bir haber duydum ama doğruluğunu bilmiyorum
bir imza alma durumu varmış okula gondereceksen okulu sorumlu tutmama adına imza atacakmışsın
hepinize ama özellikle öğretmen arkadaşlarıma sormak istiyorum çünkü 2 ve hatta 3 gündür okuldasiniz isleyisden haberiniz oluyordur umuduyla çünkü size de soylenmeyebilir
Ben de tam ortasında olmasam da benzer bir bölgede yasiyor ve calisiyorum. Hava kirliliği de etken.Merkezi havalandırma değil odadaki tek klima ve oda bana ait diye açıyorum canım aşırı sıcak çünkü. Normalde ben de sevmiyorum klima akşama kadar pencere açık olur ama sıcaktan duramayınca kısa kısa açıp kapatıyorum. İnşallah allerjiden dolayıdır burnumdaki yara yeni geçti kaç gündür hapşurmaktan.
Normalde elimden geldiğince sosyal mesafeye dikkat ederim, iyi beslenirim, ellerim sürekli sabunlanmaktan haşat oldu, odaya akşama kadar manyak gibi kolonya spreyliyorumama sonuçta sanayi bölgesinde çalışıyorum kaptıysam da elden bişey gelmez inşallah kapmamışımdır tabii, sen de kendine dikkat et canım
Benim de sinuslerim şişiyor ve bas agrisi da yapıyor ki bu sene hayatım boyunca hic basim agrimamisken baya agridi (sinusler hep agriyor sislikten). Lastikler kulak arkasini cok agritiyor cok sıkı olmasa bile. Maske nefes darligina da sebep.oluyir bende. Tum gun takmak iskence gibi bir de calistigim yer (su an evdeyim) giren cikan vatandaşın haddi hesabinin olmadigi bir yer.Gün boyu maske takmak zorunda olan arkadaşlar sizlerde de maske baş ağrısı yapıyor mu ya ? Okul açıldığı için ilk defa bu kadar uzun takıyorum maskeyi ama sürekli burnum tıkalı , burnumdan alnıma doğru yanaklarıma doğru bir dolgunluk hissi var , sürekli burnum tıkanıyor. Doktora gittim sinüslerin dolu dedi antibiyotik verdi ama hala geçmedi . Sizlerde de böyle durum oldu mu?
Size de cok gecmis olsun daha once yazdim.mi bilemedim ama okudumÇok teşekkürler canım
baş ağrısı bende de var. geçmiyor ben de maskeye bağladım. seminerlere başladığımdan beri aynı.Gün boyu maske takmak zorunda olan arkadaşlar sizlerde de maske baş ağrısı yapıyor mu ya ? Okul açıldığı için ilk defa bu kadar uzun takıyorum maskeyi ama sürekli burnum tıkalı , burnumdan alnıma doğru yanaklarıma doğru bir dolgunluk hissi var , sürekli burnum tıkanıyor. Doktora gittim sinüslerin dolu dedi antibiyotik verdi ama hala geçmedi . Sizlerde de böyle durum oldu mu?
Gizli birşey degil bu. Bunu vellilere söyleyeceğiz zaten, taahhütname imzalanacak arkadaşım. Aslinda prosedür diye dusunebilirsin yoksa imzayi attin çocuğun Allah'a emanet demez hiçbir öğretmen. Ama ulkemizin gidişatı hiç iç açıcı değil maalesef. Seminerde bile sosyal mesafeyi de hijyeni de sağlamak oldukça zor. Öğrenciler gelince nolur cok tedirginim. Sosyal medyada ciddi öğretmen düşmanlığı yapanlar var okudukça ağlamak geliyor içimden. Sirf bu yüzden okulu açacaklar sanırım vebali kimin bilmem artık.arkadaşlar günaydın
maalesef konuşmalarımız ilk günlere döndü Allah im korusun ve tez zamanda ülkemizi ve dünyayı bu pislikten temizlesin insaallah
maalesef ben de üzücü bir haber duydum ama doğruluğunu bilmiyorum
bir imza alma durumu varmış okula gondereceksen okulu sorumlu tutmama adına imza atacakmışsın
hepinize ama özellikle öğretmen arkadaşlarıma sormak istiyorum çünkü 2 ve hatta 3 gündür okuldasiniz isleyisden haberiniz oluyordur umuduyla çünkü size de soylenmeyebilir
Bugün okulda müdür beyden duyduklarimiz;
Öğretmenler 18 eylüle kadar okullarda olacaktı ama dün yayinlanan genelgeden sonra büyük ihtimal evde olursunuz dedi
Okulların bu dönem açılma ihtimali düştü diye konuşuluyor dedi
Okullara verilen işkur temizlik elemanlarının alımı Şubat ayına ertelenmis (bu bir söylenti)
Koca bir dönem uzaktan eğitimle nasil geçer? Olmuyor işte online ders ne kadar çırpınsak da ne katılım tam oluyor ne de verim alınıyor Özellikle sınav senesinde olan öğrencilerle ne yapacağız ? Yeni başlayan 1,5,9.siniflar öğretmenlerle hiç tanışmadan online eğitime nasıl adapte olacak vs vs.. kafamda milyon tane soru
Gizli birşey degil bu. Bunu vellilere söyleyeceğiz zaten, taahhütname imzalanacak arkadaşım. Aslinda prosedür diye dusunebilirsin yoksa imzayi attin çocuğun Allah'a emanet demez hiçbir öğretmen. Ama ulkemizin gidişatı hiç iç açıcı değil maalesef. Seminerde bile sosyal mesafeyi de hijyeni de sağlamak oldukça zor. Öğrenciler gelince nolur cok tedirginim. Sosyal medyada ciddi öğretmen düşmanlığı yapanlar var okudukça ağlamak geliyor içimden. Sirf bu yüzden okulu açacaklar sanırım vebali kimin bilmem artık.
Eşimin çalıştığı yerde yaklaşık 100 kişi calisyor ve öğle yemeği vs haiicnde maskeleri hiç çıkarmıyorlar. Eşimin iş arkadaşlarından biri nefes darlığı yaşayınca covid oldum zannedip hastaneye gidince doktor ona "çok uzun süre maske kullandığı için ciğerlerinin etkilendiğini, maske kullanma süresini azalmasıni söylemiş. Eşim o zamandan beri yalnız kaldığı durumlarda maskesini çıkarıyor.Gün boyu maske takmak zorunda olan arkadaşlar sizlerde de maske baş ağrısı yapıyor mu ya ? Okul açıldığı için ilk defa bu kadar uzun takıyorum maskeyi ama sürekli burnum tıkalı , burnumdan alnıma doğru yanaklarıma doğru bir dolgunluk hissi var , sürekli burnum tıkanıyor. Doktora gittim sinüslerin dolu dedi antibiyotik verdi ama hala geçmedi . Sizlerde de böyle durum oldu mu?
Medova'da vezne sırasında önümdeki adam korona testi yaptıracaktı, 100 küsur mu 200 küsur mu bi sey dedi veznedeki kadin. Belirti kısmını bilmiyorum.50 testten fazlası yapılıyor benim bir tanıdık 60. sıralardaydı (yani bir tane hastanede 60 test yapılıyor diyebiliriz, diğer hastaneler de bu civardadır) ama testi kolay kolay yapmıyorlar kırk dereden su getiriyorlarözeller yapıyor mu acaba bilginiz var mı? Parasını verip yaptırmak istiyorum en azından
Yeni aldik evimize:)Çok güzel bu. Sizin mi? Maşallah
Aradım canım medovayı da, muayeneden sonra doktor uygun görürse yapıyoruz dediler. Test 250 tl+muayene ücreti de varMedova'da vezne sırasında önümdeki adam korona testi yaptıracaktı, 100 küsur mu 200 küsur mu bi sey dedi veznedeki kadin. Belirti kısmını bilmiyorum.
Tez zamanda iyileşin inşallah, iyi haberlerinizi bekliyoruz en kısa zamandaBugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
helali hoş olsun, ama böyle yazınca içimi cızlattın be kardeşimmmBugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Eltim ve eşi pozitif çıktı 3 yetişkin çocuğuna test yapılmadı gerek yokmuşDileyen beni sağlık personeline nefret kusuyor diye şikayet edebilir. Ben asla çalışana değil, düzene, çarka sövüp sayıyorum. Personeller geçicidir kurumlar baki
Beni muayene ederken uzaylı gibi odanın diğer ucunda oturup soru soracaksın, öğle tatili geldi diye gelip beni iterek bankonun camını örteceksin. Israrcı olmasam test yapmayacaklardı.
hadi oradan .....
Bu arada ufak bir araştırma yaptım, test yapmamak isteme sebepleri ; Universitenin günlük test kapasitesi üzerine çıkılırsa numuneler özele gidiyor ve buna kurum para ödüyormuş bunun önüne geçmek adına para gitmesin diye günlük belli sayıda test yapmak isteniyormuş....
Sağlık Bakanı duy bunları ...
Gelin damat Covidli kim bilir nekadar pozitif geziyor aramızda yapmak zorundalar testi temas varsa. Abimde çıkınca bana da yapmadılar gerek yok dediler..Ben hayatımda Kocaeli Üni. Eğitim Araştırma kadar pis, görev sorumluluğu olmayan, lakayt, iş yapmamak için kırk dereden su getiren başka bir kurum görmedim.
Numune almamak için ellerinden geleni yaptılar, belirtiler yeterli değil dediler. Yahu dedim Coronalı gelin damadı elledim daha ne istiyorsunuz? Zorla ikna ettim teste.
Eğer corona değilsem o test alımından sonra 100% corona olurum diyebilirim. Bir personel bu kadar mı pis olur.....
Paranız yoksa hastalığınızın pisliğinde ölün Türkiye'de..... Bu kadar net söylüyorum
Sağlık çalışanları da hiç kusura bakmasın tamam göreviniz zor, çok büyük risk altındasınız da bu kadar da gevşeklik bu kadar da lakaytlık olmaz. Tek gördüğüm 5 olsun gidelim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?