- 20 Kasım 2018
- 14.997
- 56.633
- 598
- 35
Ekonomik paket. Tedbir paketi değil.Paket maket diyor dur bakalım
Zaten gelmeyecegi dun soylenmisti. Insanlarin ozgurluklerini kisitlamayacaklarmis. Gundemde Ohal ve sokaga cikma yasagi yokmus.Mümkün olduğunca evden çıkmayın dediğine göre sokağa çıkma yasağı gelmeyecek muhtemelen.
Ya bilmiyorum ki ne yapılır başka evden çıkma yasağı gelse bi dert gelmese bi dertVallahi ben anlamadım. 65 yaşındakilere kolonya vererek mi çözecekler tüm olayı?
Yandı gülüm keten helva
Şöyle anlıyorum:” virüs için yapacak bir şey yok ölen ölür kalan sağlar bizimdir. Biz ekonomiye vereceği zararları en aza indirelim. “Cidden hastalığa dair hiçbir şey söylemedi. Ekonomik tedbirler sadece. Şaka gibi şu an çok şaşkınım. Kaç ay eve kapanabilir insanlar?
Aynen öyleye geldi konu. Zaten hastalık yayılacak bari ekonomiyi kurtaralıma döndü.Ya bilmiyorum ki ne yapılır başka evden çıkma yasağı gelse bi dert gelmese bi dert
Şöyle anlıyorum:” virüs için yapacak bir şey yok ölen ölür kalan sağlar bizimdir. Biz ekonomiye vereceği zararları en aza indirelim. “
Ben şahsen bekliyordumSokağa çıkma yasağı mı bekliyordunuz Arkadaşlar?
Extra alınabilecek tedbir bir tek bu kaldı çünkü.
Açılmadı bende.Böyle bir şey var sosyal medyada. Annemin kronik hastalıkları var korkudan ölüyoruz.
Sokağa çıkma yasağı beklemiyordum, kaç gündür ben diyorum zaten ekonomi kaldırmaz diye. Ama dalga geçer gibi yaşlılara kolonya dağıtacağız da beklemiyordumSokağa çıkma yasağı mı bekliyordunuz Arkadaşlar?
Extra alınabilecek tedbir bir tek bu kaldı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?