bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bence cikmayan insanlar da "cok ciddi olsa cumhurbaskani yasak ilan ederdi, demek ki cikabiliriz" diye dusunecek. Ya da tam tersi, cok sevenler sozunu dinleyecek. Umarim dinlerler.

Esnafin kredi borclari faizsiz 3 ay ertelenmis buna sevindim

Akdam bu saatler olunca göğsüm agrimaya basliyor gece yarisi yeni vakalar söylenecek yine artis varmi diye .

Son verilen kararlar ekonomi ile alâkalı patronlar ve yaşlılar ile ilgili.
Çalışana dair sadece iş sonrası hemen el ve yüz yikama önerisi

Ee okullar açılacak, herkes yine işine dönecek, günlük hayatta hiçbir tedbir olmadan kolonyalana kolonyalana yaşayacağız o zaman.

Patlar gider bu hastalık, hadi bakalım.

Vallahi ben anlamadım. 65 yaşındakilere kolonya vererek mi çözecekler tüm olayı?

Yandı gülüm keten helva
Ya bilmiyorum ki ne yapılır başka evden çıkma yasağı gelse bi dert gelmese bi dert
Cidden hastalığa dair hiçbir şey söylemedi. Ekonomik tedbirler sadece. Şaka gibi şu an çok şaşkınım. Kaç ay eve kapanabilir insanlar?
Şöyle anlıyorum:” virüs için yapacak bir şey yok ölen ölür kalan sağlar bizimdir. Biz ekonomiye vereceği zararları en aza indirelim. “

Aynen öyleye geldi konu. Zaten hastalık yayılacak bari ekonomiyi kurtaralıma döndü.

Ay çok şaşkınım, yani ne beklediğimi bilmiyordum ama resmen hiçbir tedbir yok. Sadece eğlence mekanları kapalı kalacak aylarca, o belli.

Eglence mekanlarinin kapali kalmasi ztn ayri bir durum
Bari avmler kapansaydi
Guzel gidiyoruz diyorduk. Benim umudum bitti

Benim artık inancım kalmadı. Bireysel tedbirler bir yere kadar. Simdiye kadar sokakta bir değişiklik gormedim. Stok yapma disinda.

Stokculuk yapimda yok Olsa da un alip ekmek yapacak degilim ya da her gun makarna. Kapi kollarını zaten ellemezdim.

Tek beklentim havaların isinmasi. Umarim olumlu yonde etkiler.

Burada lokantalar harici her yer kapalı ve turizmin göbeğindeyiz. Her şey iptal. Ekonomik olarak bir şey yapmaları gerekiyor çünkü burası turizmle ayakta kalan bir yer ve milletin 1 gün dahi dükkan kapatması, sezonun 1-2 ay geri atılması (Sezon mayısa kaydı diyorlar, normal şartlarda martta açılır) pek çok işletmenin batması-ciddi zarar görmesi demek. Yeterli olmasa da, yiğidi öldür hakkını ver demişler, yine fena yönetilmiyor süreç bence.

Sokağa çıkma yasağı çıkamazdı. Ekonomi çok kötü, nereye çıkarıyor. Para yok ki kasada.

Sokağa çıkma yasağı mı bekliyordunuz Arkadaşlar?
Extra alınabilecek tedbir bir tek bu kaldı çünkü.
Sokağa çıkma yasağı beklemiyordum, kaç gündür ben diyorum zaten ekonomi kaldırmaz diye. Ama dalga geçer gibi yaşlılara kolonya dağıtacağız da beklemiyordum

Şu durumda okullar açılıp çalışanlar da işe dönünce olan tek şey eğlence yerlerinin kapatılması olacak.

Avmler para kazanırken eğlence yerlerinin sahipleri iflas edecek ama önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…