Allah şifa versin, Tüm şifa bekleyen hastaların yardımcısı olsun.Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Geçmiş olsun Kazen çok üzüldüm Inşallah tez vakitte sağlıkla atlatırsınız..bizden yani benden yaba da helal olsun..ama şimdi böyle şeyler düsünmeyin düşünce olarak pozitif olma vakti şimdi.Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Abicim çok geçmiş olsun.Çabucak iyileşirsin inşaallah :)Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Allah size ve tüm hastalara acil şifalar versin, olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah, dualarımız sizinleBugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Allah korusun abi,negatif düşünme. Allah'a emanet ol,dualarımız sizlerleBugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Kazen abi çok geçmiş olsun..inşallah en en yakın zamanda iyileşip aramıza döneceksin..unutma daha sana dört patili bulucaz..böyle kötü düşünmek yok sen güçlüsün başarıcaksın..şimdi sadece biraz kafanı dinlemek için hastanedesin (kötü düşünmüyoruz ki kötü birşey olmayacak zaten) aramıza daha da güçlü döneceksin hep beraber bu forumu daha da güzelleştiricez..Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Kazen inşaallah bir an önce sağlıcakla çıkarsınBugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Cok uzuldum gecmis olsun insallah cabucak negatife donersinizçok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
bir de test yapmamak için ellerinden geleni yaptılar .....
Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Teşekkür ederim-Mavi geçmiş olsun gülüm inşallah hızlıca geçer de şükür iyisiniz artık deriz
Kazen kardeşim çok geçmiş olsun, guruptaki arkadaşlar yazmış yeni gördüm çok üzüldüm inşallah çok çabuk atlatırsın , arada iyi hissedersen yaz kardeşim bu kadar insan senin- sizin için dua ediyor iyi olun diye merakla iyi haberlerinizi bekliyoruz
Ay abi ya okurken ağlamak geldiBugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıkla dönün inşallahBugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Cevap veren olmustur belki ama bildigim kadariyla belirtisiz direk yaptirilmiyor hatta belirti varsa once tomografiye bakilip supheli gorurlerse yapiyolar sanirim .acıbadem hastanesinde test yapıyorlar mı biliyor musunuz, yani normal para verip yaptırabiliyor muyuz belirti yok ama covid pozitif temaslısının temaslısıyım da
Çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce atlatırsınız..Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?