bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Geçmiş olsun abi çabuk atlatırsın inşallah

Abi çok geçmiş olsun,sen bunu inşallah kolayca atlatip yine burda olacaksın en kısa zamanda..

Teşekkür ederim. Kedinizle birlikte sağlıklı uzun yıllar dilerim.

Helal olsun abicim çok üzüldüm Tez zamanda iyileşip çıkarsınız inşallah

Hatırladığım kadarıyla siz pandeminin başından beri izolesiniz, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorsunuz sanırım o yüzden herşeyi tehdit olarak algılamanız.
Bugün ben de onu düşündüm, pandeminin başında sanki sokakta yürürken havadaki parçacıklardan virüs bulaşacakmış gibi tedirgin, işimi halledip dönmenin peşindeydim.
Ne zaman çalışmaya döndük 1 Haziran'da, o günden beri daha rahat hissediyorum. Tedbiri asla bırakmıyorum, maske, gerekirse eldiven, gerekirse siperlik, kolonya, dezenfektan, kapı kolları ve otobüste her yeri mendille tutup en kısa sürede o mendilden kurtuluyorum. Bu rutine alıştım ve artık eskisi kadar tedirgin değilim.
Bence psikolojik problem olarak düşünmeyin yaşadığınız şeyi, normale döndüğümüzde siz de döneceksiniz inanıyorum.

Kazen ve -Mavi çok geçmiş olsun.

Kazen insallah sağ salim çıkacaksınız... benim halam 2 haftadan fazla yatti. 2 hafta nerdeyse atesi düşmedi, oksijen seviyesi 69 a kadar düştü, yoğun bakima alinacakti ama en son bir antibiyotik daha denediler öncesinde farkli antibiyotikler denendi atesi düşmemişti. Ve yeni antibiyotikten sonra toparlandi bikac gün içine cikti. Yemenize dikkat edin biz evden yiyecek gonderdik, yiyemis genelde ama zorlada olsa yemeye çalışın. Duş alacaksınız haber verin muhakak çünkü uyarmışlar halami kesinlikle girerken biri olacak yaninda diye. Alinan ilaclardan kafa karışıklığı olabilir korkmayın. Allahın izniyle atlatacaksınız. Suanda 1 hafta oldu cikali iki uc gündür daha güzel yemek yiyormuş. Iyi olacak diyelim inanalim iyi olacaksınız

Helal olsun çok üzüldüm. Siz de helal edin.Rabbim tez zamanda sağlığıniza kavuştursun. Dualarımız sizinle.

Teşekkür ederim yanıtınız ve motivasyonunuz için. Biz de başta herkesin yaşadığı gibi stres yaşadık, eve kapanma, ne olacağının belirsizliği vs ani bir yaşam tarzı değişikliği. Bir de vürüs korkusuna daha alışamamıştık. Şimdi virüsten korkmaya da alıştım. Önceleri dışarıdan gelen bir şeye dezenfekte etmek için dokunurken bile küçük çapta panik yaşıyordum şimdi ise rutin oldu. İste o ilk günlerde ben de çok stres yaşıyordum, eşimle tartışmalarımız da oluyordu. Sonra eşim teslim oldu bana. Dışarıdan gelen hiçbir şeye müdahale etmiyor ben istediğim kadar bekletiyorum, istediğim şekilde dezenfekte ediyorum. Ancak “uzun süre bekleyen ve artık kalmamış dolayısıyla olmayan virüsü öldürüyorsun, sonra öldürmekle kalmayıp cesedine türlü işkenceler ediyorsun” diye espri yapıyor bazen. Ancak elbette tedbir almak önemli de 2 haftadır dışarıda bekleyen un paketinde de virüs kalır mı yani? Zaten paketin içindekini başka bir yere boşaltıyorum paketi de atıyorum ama oraya değdi buraya değmedi diye diye :) meşrubat şişelerini bir haftaya yakın bekletip sabunla yıkayıp, bir de sabunlu bekletme merasimim var. Bunlar psikolojik açıdan sağlıklı değil. Eğer bu virüs bir yıl daha sürerse, günün birinde kayın ailemle bir araya geleceğiz mecburen ve ailede en titiz olan Kayınpederim illa dışarı çıkıp kendi alışverişini kendi yapar; paketli ürünleri iki saat bekletip sonra yıkamadan kaldırıyor, meyve sebzeyi bekletmeden yıkıyor (ama iyi yıkıyor) Görümcem ise hiçbirini yapmıyor. Düşünsene aynı evde olduğumuzu aile faciası yaşanır. Kayınvalideme "biz size gelmeden 14 gün önce günlere gitmeyi, misafir ağırlamayı, dışarılarda falan yemek yemeği vs bırakacaksın. Evinde oturacaksın. Sonra biz geldiğimizde benim tedbirleri uygulayacağız ve kaldığımız sürece yine misafirlik yok, eve kimse gelmeyecek, kimseyle görüşmeyeceksin" diyecek halim yok ki. Zaten görümcemin evine gittiğimizde olacakları hayal bile edemiyorum. Bu yüzden terapi almak istiyorum.

Son düzenleme:
Helal olsun. Şimdi yazınızı okudum yüreğime taş oturdu sanki, ailemizden biri gibisiniz Lütfen olumlu düşünün. En sıkıntısız şekilde, atlatırsınız, eski sağlığınıza kavuşur, daha uzun yıllar sağlıkla neşeyle sevgiyle, güzel günler yaşarsınız inşallah.

Cok gecmis olsun allah acil sifalar versin. Esiniz de durum nedir test yapildimi

Geliri asgari ucretin 3te 2si mi 1i ne sınır onun üstü olursa alamiyor
Bağlı bulunduğu sosyal yardımlaşma ve dayanisma vakfina da basvurabilir
Yaaa... hem üzüldüm hem de gözetim altinda olmaniz iyi diye düşündüm
Sizi git eve diye bastan savmamislar en azindan
Inşallah kolaylikla atlatin
Arada ses verin buradayım diye :)
Çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize

Tabiki helal olsun.Geçmiş olsun.Hani yeterli belirti yok diye test yapmıyolardı?

Helal olsun...
Atlatip cikacaksiniz ins hastaneden morelinizi yüksek tutun

Gizli değil derken alenen konuşuldu demek istedim. Soylediklerinizde haklisiniz saf yerine koyuldugumuz çok oluyor maalesef. Sağlık olsun da herşey hallolur gider.

Çok geçmiş olsun. İnşaallah en kısa zamanda atlatırsınız. Rabbim size ve tüm hastalara şifa versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…