Geçmiş olsun abi çabuk atlatırsın inşallahBugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Abi çok geçmiş olsun,sen bunu inşallah kolayca atlatip yine burda olacaksın en kısa zamanda.Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Teşekkür ederim. Kedinizle birlikte sağlıklı uzun yıllar dilerim.Yeni aldik evimize:)
Görümcenize sifa dilerim.
Kendinize dikkat ediniz, siz iyi olunuz.
Yüzleşme Danışmanlık diye bir firma var, net sitesine bakip online terapi ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Başka yapan hakkında bilgim yok.
Helal olsun abicim çok üzüldüm Tez zamanda iyileşip çıkarsınız inşallahBugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Görümcemle ilgili son durumu anlatayım ben de. Neden test yaptırmadığını sorduk. Hastaneler tıklım tıklımmış "gelme" demişler. "Ama kesin covidsin" demişler, belirtilerin seyri tıpatıp uyuyormuş. Bugün ve dün geceden beri çok yoğun sırt ağrısı varmış, uyutmuyormuş, sağ sola dönemiyormuş. Akşam üstü gidip BT çektirecekmiş akciğerde tutulum var mı diye. Ama bugün yine işe gidiyor. Dişi yarım kalan hastası varmış. Bir sürü kredi borcu var, mecburmuşBöyle bir sistemde yaşıyoruz...
"Her yeri dezenfekte ediyorum zaten, çift maske, eldiven ve siperlikle çalışıyorum, bulaşmaz" diyor. Bulaşmaz mı gerçekten? Ben 2 haftadır sundurmada duran un paketinden bile bulaşırmış gibi tedbir alıyorum, o yüzden sağlıklı düşünemiyorum. Artık psikolojik tedavi almak istiyorum, online terapi süreci ile ilgili deneyimi olan arkadaşlar bana öneride bulunabilirlerse çok sevinirim.
Kazen insallah sağ salim çıkacaksınız... benim halam 2 haftadan fazla yatti. 2 hafta nerdeyse atesi düşmedi, oksijen seviyesi 69 a kadar düştü, yoğun bakima alinacakti ama en son bir antibiyotik daha denediler öncesinde farkli antibiyotikler denendi atesi düşmemişti. Ve yeni antibiyotikten sonra toparlandi bikac gün içine cikti. Yemenize dikkat edin biz evden yiyecek gonderdik, yiyemis genelde ama zorlada olsa yemeye çalışın. Duş alacaksınız haber verin muhakak çünkü uyarmışlar halami kesinlikle girerken biri olacak yaninda diye. Alinan ilaclardan kafa karışıklığı olabilir korkmayın. Allahın izniyle atlatacaksınız. Suanda 1 hafta oldu cikali iki uc gündür daha güzel yemek yiyormuş. Iyi olacak diyelim inanalim iyi olacaksınızBugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Helal olsun çok üzüldüm. Siz de helal edin.Rabbim tez zamanda sağlığıniza kavuştursun. Dualarımız sizinle.Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Teşekkür ederim yanıtınız ve motivasyonunuz için. Biz de başta herkesin yaşadığı gibi stres yaşadık, eve kapanma, ne olacağının belirsizliği vs ani bir yaşam tarzı değişikliği. Bir de vürüs korkusuna daha alışamamıştık. Şimdi virüsten korkmaya da alıştım. Önceleri dışarıdan gelen bir şeye dezenfekte etmek için dokunurken bile küçük çapta panik yaşıyordum şimdi ise rutin oldu. İste o ilk günlerde ben de çok stres yaşıyordum, eşimle tartışmalarımız da oluyordu. Sonra eşim teslim oldu bana. Dışarıdan gelen hiçbir şeye müdahale etmiyor ben istediğim kadar bekletiyorum, istediğim şekilde dezenfekte ediyorum. Ancak “uzun süre bekleyen ve artık kalmamış dolayısıyla olmayan virüsü öldürüyorsun, sonra öldürmekle kalmayıp cesedine türlü işkenceler ediyorsun” diye espri yapıyor bazen. Ancak elbette tedbir almak önemli de 2 haftadır dışarıda bekleyen un paketinde de virüs kalır mı yani? Zaten paketin içindekini başka bir yere boşaltıyorum paketi de atıyorum ama oraya değdi buraya değmedi diye diye :) meşrubat şişelerini bir haftaya yakın bekletip sabunla yıkayıp, bir de sabunlu bekletme merasimim var. Bunlar psikolojik açıdan sağlıklı değil. Eğer bu virüs bir yıl daha sürerse, günün birinde kayın ailemle bir araya geleceğiz mecburen ve ailede en titiz olan Kayınpederim illa dışarı çıkıp kendi alışverişini kendi yapar; paketli ürünleri iki saat bekletip sonra yıkamadan kaldırıyor, meyve sebzeyi bekletmeden yıkıyor (ama iyi yıkıyor) Görümcem ise hiçbirini yapmıyor. Düşünsene aynı evde olduğumuzu aile faciası yaşanır. Kayınvalideme "biz size gelmeden 14 gün önce günlere gitmeyi, misafir ağırlamayı, dışarılarda falan yemek yemeği vs bırakacaksın. Evinde oturacaksın. Sonra biz geldiğimizde benim tedbirleri uygulayacağız ve kaldığımız sürece yine misafirlik yok, eve kimse gelmeyecek, kimseyle görüşmeyeceksin" diyecek halim yok ki. Zaten görümcemin evine gittiğimizde olacakları hayal bile edemiyorum. Bu yüzden terapi almak istiyorum.Hatırladığım kadarıyla siz pandeminin başından beri izolesiniz, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorsunuz sanırım o yüzden herşeyi tehdit olarak algılamanız.
Bugün ben de onu düşündüm, pandeminin başında sanki sokakta yürürken havadaki parçacıklardan virüs bulaşacakmış gibi tedirgin, işimi halledip dönmenin peşindeydim.
Ne zaman çalışmaya döndük 1 Haziran'da, o günden beri daha rahat hissediyorum. Tedbiri asla bırakmıyorum, maske, gerekirse eldiven, gerekirse siperlik, kolonya, dezenfektan, kapı kolları ve otobüste her yeri mendille tutup en kısa sürede o mendilden kurtuluyorum. Bu rutine alıştım ve artık eskisi kadar tedirgin değilim.
Bence psikolojik problem olarak düşünmeyin yaşadığınız şeyi, normale döndüğümüzde siz de döneceksiniz inanıyorum.
Kazen ve -Mavi çok geçmiş olsun.
maalesef ben de üzücü bir haber duydum ama doğruluğunu bilmiyorum
bir imza alma durumu varmış okula gondereceksen okulu sorumlu tutmama adına imza atacakmışsın
Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Helal olsun. Şimdi yazınızı okudum yüreğime taş oturdu sanki, ailemizden biri gibisiniz Lütfen olumlu düşünün. En sıkıntısız şekilde, atlatırsınız, eski sağlığınıza kavuşur, daha uzun yıllar sağlıkla neşeyle sevgiyle, güzel günler yaşarsınız inşallah.Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Cok gecmis olsun allah acil sifalar versin. Esiniz de durum nedir test yapildimiBugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Geliri asgari ucretin 3te 2si mi 1i ne sınır onun üstü olursa alamiyorlily86 Eşinden aldigi (alamadigi) nafakadan başka geliri yok. Bosanmis durumda, çalışmıyor (zaten is bulamiyor). Nafakayi 1 kere avukat zoruyla alabildi, dernek ve hayirseverlerin destegiyle geçiniyor simdilik. Alerjik astımı var. 3 erkek çocuğu, 1'i hasta. Sag olasin, e-devlete bir bakalim.
Yaaa...Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Tabiki helal olsun.Geçmiş olsun.Hani yeterli belirti yok diye test yapmıyolardı?Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Helal olsun...Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
cok tesekkur ederim
uzaktan eğitim maalesef yeterli değil dediğiniz sınıflar için hele ama sağlık yaşam... belki ben çok endiseliyim ondandir ama acilsin istemiyorum. eşim de öğretmen özel okulda ve acilmasa sıkıntı yasayabiliriz Allah korusun cogu özel okullara göre vasıflı bir okul biraz ona güveniyorum ama yine de belli olmaz Allah korusun buna ragmen oglum da esim de okulda olursa endisesi daha agir basiyo.
gizli olduğundan değilKaktus00 türkiye de siz de biliyorsunuz çoğu şey halktan gizlenir su anda gerçek verilerin gizlendiği gibi.
bizim halkımız böyle maalesef daha once de seminerleri bilmeden 3 ay tatilleri var derlerdi, şimdi de çalışmıyorlar ama maaş alıyorlar diye soylenikim sen. kimse kimsenin umrunda değil maalesef, vebal ise kimsenin umrunda olmayan bir diğer konu
Gizli değil derken alenen konuşuldu demek istedim. Soylediklerinizde haklisiniz saf yerine koyuldugumuz çok oluyor maalesef. Sağlık olsun da herşey hallolur gider.cok tesekkur ederim
uzaktan eğitim maalesef yeterli değil dediğiniz sınıflar için hele ama sağlık yaşam... belki ben çok endiseliyim ondandir ama acilsin istemiyorum. eşim de öğretmen özel okulda ve acilmasa sıkıntı yasayabiliriz Allah korusun cogu özel okullara göre vasıflı bir okul biraz ona güveniyorum ama yine de belli olmaz Allah korusun buna ragmen oglum da esim de okulda olursa endisesi daha agir basiyo.
gizli olduğundan değilKaktus00 türkiye de siz de biliyorsunuz çoğu şey halktan gizlenir su anda gerçek verilerin gizlendiği gibi.
bizim halkımız böyle maalesef daha once de seminerleri bilmeden 3 ay tatilleri var derlerdi, şimdi de çalışmıyorlar ama maaş alıyorlar diye soylenikim sen. kimse kimsenin umrunda değil maalesef, vebal ise kimsenin umrunda olmayan bir diğer konu
Çok geçmiş olsun. İnşaallah en kısa zamanda atlatırsınız. Rabbim size ve tüm hastalara şifa versinBugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?