bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Şimdi okuyacaklarınız sizi krize sokacak muhtemelen ama ben de görümceniz gibiyim artık. Gerçi normalde de dışarıdan aldığımız bütün paketli gıdaları şöyle bir sudan geçirir dolaba atardım, meyveyi sebzeyi sirkeli suda bekletir koyardım. Şimdi tekrar o düzene geçtim. Pandeminin ilk dönemleri aldığımız bütün paketleri tek tek seyreltilmiş çamaşır suyuyla temizler, durular, kurular öyle kaldırırdık. Artık ne vaktim ne de enerjim var buna. İş ortamındayız, her dakika aldığımız herşeyi temizleyecek sterilize edecek halimiz yok. Ama dediğim gibi ilk günler hemen hemen sizin gibi hissederken şu an öyle değilim, eğer sizi kötü anlamda etkileyeceğine inanıyorsanız - ki muhtemelen daha uzun bir süre böyle devam edeceğiz, ya normalleşme sürecine gireceksiniz tedbirli bir şekilde ya da sanırım psikolojik tedavi almanız en doğrusu olacak.
En kısa zamanda geçmesini diliyorum artık bu sürecin, çünkü kendimizi izole etme şansımız yok ve bu stresi yaşamak bile yorucu. Sağda solda öksüren, hapşıran, maske bile takmayan o kadar çok insan var ki bu insanlarla aynı toplu taşımaya binmek, aynı ofislerde çalışmak insanı ruhen hasta ediyor hepsinden önce.

Cevap veren olmustur belki ama bildigim kadariyla belirtisiz direk yaptirilmiyor hatta belirti varsa once tomografiye bakilip supheli gorurlerse yapiyolar sanirim .
Yani bide temasliyim diyorsunuz devlette filan hemen yapilmali sanki oyle degilmi
evet ama devlete gitmek istemiyorum, cok daha tehlikeli oralar bence. belirti yok bende, temaslı kiside de belirti yok. bugun 3. gun ama bir sey cıkmadı henuz.

Hayat eve sığar uygulamasına ihbar etme özelliği getirmişler. Test yaptırmadığı için önemse ir mi bilmiyorum ama keşke şikayet edilse görümceniz

Kazen abi çok geçmiş olsun bizi habersiz bırakmayın bütünn dualarımız sizinle hakkımız varsada sonuna kadar helal olsun,sen güçlü bir adamsın gücünü yine göstereceksin bundan eminiz.

Çok geçmiş olsun inşallah çok çabuk atlatırsınız☹.Helal olsun.

Yaaa çok geçmiş olsun abi Allah'ım ailene bağışlasın şifa versin inşallah tez vakitte

Bence gorumcenizi ihbar edin bune umursamazlik birde dişçi

Yapmayın ne olur böyle konuşmayın,üzmeyin bizleri siz ki güçlü bir insansınız hepimiz inanıyoruz ki siz bu rahatsızlığı en kısa zamanda atlatıp tekrar burada olacaksınız.

Hep siz bizlere kızıyorsunuz,bu seferde ben size kızacağım bir büyüğünüz olarak böyle söylemeyin ne olur.

Canım ben terapi alıyorum haftada bir seans. Biliyorsun virüsün havaya uçup, 1. Kattaki annemi hasta edeceğini düşünüyordum, ki ben de evden çıkmama rağmen emindim korona olduğuma. Tamamen korkularım bitmedi elbet ama büyük oranda rahatlattı beni. Eskisi gibi asla değilim, mesela bir kaç saat beklettiklerimi elleyebiliyorum, pazardan aldıklarımı direk yıkayıp yiyorum, yine de market alışverişlerini yıkıyorum ama virüs olmadığını biliyorum bir kaç saat sonra üstlerinde. Saçma bir alışkanlık oldu, pandemi bitse de devam ederim sanrıım. Onun dışında pozitif temaslı olmadığım sürece korkum kalmadı kendi açımdan. Sadece annemi dışarı çıkarırken delirecek gibi oluyorum korkudan, koah olduğu için o da.
Kayın ailesi hakkında ise; bayramda hepsi toplandı görümcelerim kv torunlar vs..gitmedim de eşimi de göndermedim. Görüntülü konuşmada kv suratıma kapattı. Ben de eşime sağlığımız önemli değilmiş demek ki, egoları daha önemliymiş dedim bitti. Pandemi bitene kadar, kaç yıl sürecekse sürsün görüşmeyeceğim inşallah, çünkü gezip tozuyor. Eşim de 1 yıldır annemi görmedim diye ağlıyor, yapacak bir şey yok. Oturmuyorsa, benim kadar dikkat etmiyorsa, sağlığımı riske atamam.

Şöyle bir konuya bakayım derken bu mesaj ile şoka girdim resmen.
Çok geçmiş olsun, siz güçlü birisiniz her türlü atlatirsiniz eminim. Moralinizi yüksek tutun sadece.
İyi düşünün ne helalligi öyle hemen
iyileşip dönün bir an evvel, daha şikayetler gelecek, siz eskilere dem vuran mesajlar yazip, banlayacaksiniz. Sizsiz olur mu buralar.
Baba, eş ve çocuk olarak hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeniz dilegi ile

Hayat eve sığar uygulamasına ihbar etme özelliği getirmişler. Test yaptırmadığı için önemse ir mi bilmiyorum ama keşke şikayet edilse görümceniz
Test yaptırmadığı için şikayet de edilemez. Test yaptırmış olsaydı kayıtlara geçerdi ve evde 14 gün zorunlu karantina alırdı. Muayenehanesini de 14 gün kapatmak zorunda olurdu. Acaba bu yüzden mi test yaptırmadı diye aklımdan geçmedi de değil hani

Teşekkür ederim. Söylediklerinizde çok haklısınız. Merak etmeyin dün gece öğrendiklerimden sonra okuyacağım hiçbir şey beni krize sokamaz artık, sizin yaptıklarınız normal, görümcem gibi değilsiniz çünkü dışarıda yine tedbir alıyorsunuz, sorumsuz davranmıyorsunuz.
Bu vesile ile size dün gece beni krize sokanı anlatayım: Dün gece görümcemi aradık, Evde tek başına ne yapıyor, ağrıları çok mu iyi mi? diye merak ettik. Aldığımız yanıt eşimi de beni de krize soktu. Üye olduğu bir derneğin yemekli bir toplantısı varmış oraya gitmiş (isim vermeyeceğim, oldukça ismi duyulmuş bir dernek). Benim psikolojik tedaviye ihtiyacım olduğu kadar görümcemin de var sanırım. Dünyaya bir garezi mi var? Önce kendisine bulaşması için elinden geleni yaptı (maskesiz gezmeler tozmalar, tatiller, 5 kişi ile aynı pet şişeden su içmeler vs) onu başardı şimdi de başkalarına bulaştırmak için elinden geleni yapıyor sanki. Hoş gerçi böyle bir pandemi döneminde, vakalar artmışken böyle bir derneğin yemekli toplantı yapması da ayrı bir hata. Eşim "biz kimseye küfür etmeyelim artık, çünkü kendi ablamız da yapıyor" dedi. Alın buradan yakın. Sözün bittiği yerdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…