Zor bir durum. Daha iyi olmanıza sevindim. Benim kayınvalidem de dün gündüz konuşmamız sırasında açık açık "gelin artık siz de" dedi. Biz "inşallah" falan diye geçiştirdik. Zaten önümüzdeki bahar gelecek kayınvalidem şimdiden onun konuşmalarını yapıyor çünkü "baharda geldiğimde şunu yaparız bunu yaparız" şeklinde. Açıkçası ben eşimi o kadar uzun süre ailesinden koparamam. Bunun ikilemini yaşıyorum ciddi bir şekilde. İşte onlar da bizim gibi olsalardı hiç sorun olmazdı. Benim bir aile dostum var, annesi 89 yaşında ve kronik hastalıkları var, O da bizim gibi tedbirli ve kendi oğlunu bile görmüyor. Yaz başından beri yazlıktalar ama kendi yazlıklarına gitmediler. Başka bir akrabalarının aynı beldede 1 yıldır boş olan evlerinde kalıyorlar. Kendi evlerinde oğlu kalıyor çünkü çalışıyor ve oğlunu ancak 3-4 metre öteden bahçe kapısının dışından maske ile görüyor, oğlu market alışverişlerini kapıya bırakıp el sallayıp gidiyor. İşte onlar görüşelim deseler görüşürüm yani.Canım ben terapi alıyorum haftada bir seans. Biliyorsun virüsün havaya uçup, 1. Kattaki annemi hasta edeceğini düşünüyordum, ki ben de evden çıkmama rağmen emindim korona olduğuma. Tamamen korkularım bitmedi elbet ama büyük oranda rahatlattı beni. Eskisi gibi asla değilim, mesela bir kaç saat beklettiklerimi elleyebiliyorum, pazardan aldıklarımı direk yıkayıp yiyorum, yine de market alışverişlerini yıkıyorum ama virüs olmadığını biliyorum bir kaç saat sonra üstlerinde. Saçma bir alışkanlık oldu, pandemi bitse de devam ederim sanrıım. Onun dışında pozitif temaslı olmadığım sürece korkum kalmadı kendi açımdan. Sadece annemi dışarı çıkarırken delirecek gibi oluyorum korkudan, koah olduğu için o da.
Kayın ailesi hakkında ise; bayramda hepsi toplandı görümcelerim kv torunlar vs..gitmedim de eşimi de göndermedim. Görüntülü konuşmada kv suratıma kapattı. Ben de eşime sağlığımız önemli değilmiş demek ki, egoları daha önemliymiş dedim bitti. Pandemi bitene kadar, kaç yıl sürecekse sürsün görüşmeyeceğim inşallah, çünkü gezip tozuyor. Eşim de 1 yıldır annemi görmedim diye ağlıyor, yapacak bir şey yok. Oturmuyorsa, benim kadar dikkat etmiyorsa, sağlığımı riske atamam.
ihbar edilemiyor çünkü test yaptırmadı. Resmi olarak kayıtlarda görünmüyor.Bence gorumcenizi ihbar edin bune umursamazlik birde dişçi
ayy öyle konuşma abi.. en kısa zamanda yine aramızda olacaksın.. çok geçmiş olsun kazen abi...Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsın abiBugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
çok geçmiş olsun kazen abiçok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
bir de test yapmamak için ellerinden geleni yaptılar .....
çinlilere güvenmemek lazim aşi maşi bahane. insanlığı yok etmeye çalışıyor.Kazen ve tüm hastalara geçmiş olsun diliyorum
Çin aşıyı bulmuş ya bir de aşı satın alıcaz onlardan teşekkür edicez yaptırım olarak.
Uçakla annemlerin yanına geldim 3 maske gözlük siperlik eldiven uzaylı gibi, gelene kadar küfür ettim Çinli ya da her kim çıkarttıysa bu salgını diye benim yaptırırım bu oldu umarım ulaşır kendilerine.
Ne kadar ponçik bir sistem Allah yardımcımız olsun diyecek bişey yokKonya da 50 test sınırı olduğunu duydum.Kardeşimin iş yerinde giden oldu.Geri döndüler test kontenjanı dolu diye.Mide bulantısı ile giden 2 kişi de geri döndü:Gidin birşey yok.Bunlar çalışmaya devam ettiler ve bugün bir koronalı daha çıktı
Çok sevindim sizin adınızaBen iyiyim çok sağolun .Dün bana da test yapıldı. Benim test negatif çıktı. Ama çok güvenmeyin birkaç gün kendinizi takip edin dediler.. 14 günlük karantinadayım evde..Koca mı bekliyorum eve
geçmiş olsunçok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
bir de test yapmamak için ellerinden geleni yaptılar .....
Hehe ilk andan beri benim de aklimda olan soru bu. Kendilerine küfür etmesem de icten içe kızdım ve Allah'a havale ettim, dualarimda bile bahsediyorum, "Allah'im bildigin gibi yap onlari" diye.En başından beri takıldığım bir nokta var, evet olan oldu bu salgınla yaşamaya çalışıyoruz bir şekilde ama bu belayı başımıza musallat eden ülke hicbir yaptırım, ceza vs. almayacak mı acaba? Aylardır hayatımız zindan oldu, bu salgın bitince inşallah e oldu bitti canım diyip cezası Çin'e kesilmeden devam mı edilecek?
Evet, benim yaptırımım da bugzetmek ve duamda Allah'a havale etmek oldu. Umarim yetkililer, yöneticiler de uluslar arası duzeyde bir yaptırım, bir mesafe düşünürler, uygularlar.Kazen ve tüm hastalara geçmiş olsun diliyorum
Çin aşıyı bulmuş ya bir de aşı satın alıcaz onlardan teşekkür edicez yaptırım olarak.
Uçakla annemlerin yanına geldim 3 maske gözlük siperlik eldiven uzaylı gibi, gelene kadar küfür ettim Çinli ya da her kim çıkarttıysa bu salgını diye benim yaptırırım bu oldu umarım ulaşır kendilerine.
Burdanda yazayım geçmiş olsun diye.
Bu mesajına gerçekten üzüldüm severim seni kaç senedir burda gördüğümüz konuştuğumuz birisin
Geceden beri aklımda ahh be abi düğün düğün düğün... sen bilinçsiz biri değildin düğünden kapmış olman beni çok şaşırttı gerçekten. Gelin damada bu kadar yakın olmak neydi böyle çoğu insan düğün iptal etmişken biz kendi annelerimize bile sarılmıyorken?
Bulaş riskini artırmış olup hakka girmediniz mi be abi
Başından beri burda herkese kızdık sende kızdın sağlam kızdın hemde ona şaşırıyorum ya zaten... ve de kızıyorum sana bi kardeşin olarak.
Herkes kendi gördüğü zorluğu bilir elbette ama bizim evde piskolojimiz bozulurken, asansörde maskeyle boğulurken ben hastanedekilerin tavırlarına 5 olsunda kaçıp gideyim kafasında olmasına laf edemezdim.
Hiç bişey laylay değil hastaneler güllük gülistanlık değil elbette ama bu kadar kötü yorumda ne kadar doğru bilmiyorum.
Sen keyifle sarılarak hasta olurken onlarda ölüm korkusu var aylardır kimseye minnoşluk yapacak durumda değiller gerçekten.
İnş çabuk ve kolay atlatırsınız gelip bana yazarsın abla haklısın diye :))
Acil şifalar diliyorum.
Hayırlısıyla gelirBen iyiyim çok sağolun .Dün bana da test yapıldı. Benim test negatif çıktı. Ama çok güvenmeyin birkaç gün kendinizi takip edin dediler.. 14 günlük karantinadayım evde..Koca mı bekliyorum eve
Merhaba ,
Bu virüsü nerden aldığını tam olarak bilmiyoruz aslında.Bizde olabildiğince dikkatli insanlardık aylardır. Ama son zamanlarda biraz rahatladık herkes gibi.Bu tamami ile boşvermek değildi sadece o ilk zamanlarda ki gibi katı değildi ....Aslında rehavete kapılmamak gerekiyordu. Düğünlerin ,toplu etkinliklerin asla yapılmaması gerektiğini düşünüyorduk. Ama biri yakın arkadaşımız biri kardeşimizin düğünü olunca katılmak mecburdu. Şöyle anlatayım mesela arkadaşın düğününde biz çok kısa süreliğine uğradık. Orda olduğumuz süre boyunca maskelerimiz takılıydı. Tebrik edip ayrılalım diye sıraya girdik ve gelin ile damatın yanına geldiğimizde bir fotoğraf çektirme saçmalığı var ve maskeyi çıkarttırıyorlar. Kazen testi negatif çıkan damadın ben ise testi pozitif çıkan gelinin yanında fotoğraf çekildik...Kazen in temas dediği o esnada sadece elini damadın sırtına koyduğu andı...Sonrada ayrıldık zaten..
Bu nedenle ben o düğünden kapıldığını düşünmüyorum...Bence başka bir yerden aldı...
Ben iyiyim çok sağolun .Dün bana da test yapıldı. Benim test negatif çıktı. Ama çok güvenmeyin birkaç gün kendinizi takip edin dediler.. 14 günlük karantinadayım evde..Koca mı bekliyorum eve
Cok gecmiş olsun Rabbım sifa versin inşallah yardımcısı olsun.Ben iyiyim çok sağolun .Dün bana da test yapıldı. Benim test negatif çıktı. Ama çok güvenmeyin birkaç gün kendinizi takip edin dediler.. 14 günlük karantinadayım evde..Koca mı bekliyorum eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?