bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çin in sarimsagini bile yemiyoruz asisini nasil yaptiracagiz ya

Geçmiş olsun
Sizi hergün arayacaklar
Aile hekimi yada il sağlık görevlileri
İlaçlarınız bitince haber vereceksiniz
Daha sonra kendinizi takip edeceksiniz herhangi bir ağrı vs varmı 14 gün gittiğinde ağrı vs şikayet olursa yeniden test yapılır
Eğer yoksa karantinaya 8 gün daha devam edersiniz
22. Gün dolunca bağlı bulunduğunuz ilçenin filyasyon ekibine haber veriyorsunuz
Onlar sizi sistemden düşüyorlar
Böylece karantina bitiyor normal hayatınıza dönüyorsunuz

isabel ablacım nasılsın?testinin ilki negatif olsa bile tekrar yaptırman gerekiyor çünkü çok duydum bazen negatif çıkıyormuş hiçbir belirti olmuyormuş ve en sonunda pozitif çıkabiliyormuş..seni korkutmak değil derdim sadece duyduklarımı yazıyorum..o yüzden 15 gün sonra tekrar yaptır bir test..Allahım biran önce Kazen abimi de iyileştirip mutlu evliliğinize devam ettirsin..nefret ediyorum bu koronadan en yakın komşumuzun oğlu yeni atlattı şuanda evde karantinada 13 gün hastanede yattı ilk 3 gün ölüyorum zannettim demiş anneme..birde bizi kazen abi için ara ara bilgilendirirsen çok sevinirim..çok seviliyorsunuz..

Ya şafi
Allah şifa versin çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun .artık çember iyice daraldı.sanırım hepimiz adayız artık.
Ben de aynen böyle hissediyorum.
Herkes bir şekilde hasta olacak, ama herkes birden olmasın, hastanelerden destek alma imkanı olacak kadar kontrollü yayılsın, hastanelerin kapasiteleri dolarsa, kurtarılacak hastalarda, ya da başka tıbbi müdahale gereken hastalar da (trafik kazası, kalp krizi, vs) ölebilir, diye düşünüldüğünü düşünüyorum.
İtalyanın ilk zamanları gibi olmadan, başedilebilir hasta sayısı ile kontrollü yayılma...

Kazen,
bol bol şifa diliyorum.Burdan tanıdığım kadarıyla pozitif bir insansın bu senin bedenine de yansıyacak buna inanıyorum..En kısa sürede sağlıkla evine,ailene kavuşacaksın inşallah

Çok teşekkür ederim
Bugün 12. Günmüş bu süreci biliyorum fakat bu süre sonunda negatif olmamışsam bunu nerden bilip de insan içine çıkayım ben nasıl test yapmazlar onu da anlamış değilim

Kazen de Bursa da

Bursa yakında birinci olacak galiba

İş ile ilgili grup bugün durmadı

Şurası karantina burası karantina şeklinde

Birisi yazmış karantina işlemi uygulanırken oradaydım gayet sağlıklı olan 3 memur pozitif çıkmış diye

Semptomsuz geçirenlerin hiçbiri bilmiyor ki belki bizde de pozitif ama sadece bilmiyoruz

Şimdilik iyiyim çok şükür,teşekkür ederim..Evet gelen ekipte söyledi birkaç gün bakacağım,gözlemleyeceğim kendimi...Sonradan pozitife dönebilir yada Kazen den bulaşmış olabilir dediler...Şimdilik sorun yok ama sonrasını bilemiyorum..Ama işte o test yaptırma olayı o kadar kolay değil.Yapmıyorlar her isteyene.Önce gidiyorsun ilgili birime onlar şikayetlerine göre doktora muayene randevusu veriyor.Doktor belirtilerini yeterli bulursa test istiyor ama öyle başım ağrıyor,boğazım ağrıyor vs.... onları yeterli bulmayınca teste gerek yok diyor..İşte bakalım tekrarını nerde nasıl yaptıralım...Özel hastenedede paramla yaptırayım desen bile yine doktorun bulguları yeterli bulması gerekiyor...

Kazen dün öğleden sonra yatmıştı biliyorsunuz.Dün gece ilk doz ilaç tedavisini bugün sabah ise 2.dozu aldı..Kan alındı karaciğer enzimlerine bakılmak için ama sonuç sisteme düşmediğinden göremedim.Bugün Toraks BT istendi o çekilecek.Ama kimse hiçbir açıklama yapmıyor.O yüzden beklemedeyiz bakalım...Genel durum olarak çok şükür iyi ama yanlız başına bir hastane odasında ,kafanda deli sorularla psikolojik olarak zor...

Eşim iki gece hastanelik oldu ilk çıktığı zamanlar düşmeyen ateş baş ağrısı isal üşüme ve özel bir hastaneye gitti sadece domuz gribi olup olmadığına bakıldı çok istedik covid 19 testi yapılsın diye evde küçük bir bebeğin olduğunu söylememize rağmen yapılmadı..halen eşim ben sanırım atlattım der..çok çok geçmiş olsun iyileşicek ve o mutlu evliliğinize kazen abiyle devam ediceksiniz..yorumunuz İçin teşekkür ederim isabel ablacım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…