bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çok çok geçmiş olsun görünce çok üzüldüm
Acil şifalar diliyorum

eee gelin hanımlar rahatlar mı bari şuan, düğünü oldu ya rahattır artık. kimbilir o düğün yüzünden kaç kişiye bulaştı.
tabi nikah yapıp evlense ölür falan insanlar neme lazım

eee gelin hanımlar rahatlar mı bari şuan, düğünü oldu ya rahattır artık. kimbilir o düğün yüzünden kaç kişiye bulaştı.
tabi nikah yapıp evlense ölür falan insanlar neme lazım

Aslında herkes kendinden sorumlu kimseyi suçlamıyorum.. Sen kendini koruyacak,sen dikkat edeceksin. O zaman zaten kendinle birlikte diğerlerinide korumuş oluyorsun...

Geçmiş olsun abi. En kısa zamanda iyileşip dönüp afilli laf sokmalarına devam edeceksin

Aslında herkes kendinden sorumlu kimseyi suçlamıyorum.. Sen kendini koruyacak,sen dikkat edeceksin. O zaman zaten kendinle birlikte diğerlerinide korumuş oluyorsun...
damat da kesin pozitiftir. teste yansımamıştır.gelin pozitif olup damat negatif olacak imkanı mı var. dipdibe olup da.
skandal resmen. gelinin ve damadın pozitif olduğu bir düğün.salgın yayma etkinliği mübarek.
ayrıca bu olay hiç de kişisel değil olamaz da. birileri şuursuzca böyle virüsü yaydıkça, kendine dikkat eden kişiler için de çember daralıyor.kendinden sorumlu olmak bu pandemi için geçerli değil olamaz da.

çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !

bir de test yapmamak için ellerinden geleni yaptılar .....
Cok cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda bu sıkıntıyı atlattim diye mesajinizi görürüz. Umarm en hafif şekilde atlatirsinz cok kotu ve zor bir süreçten geciyoruz Rabbim yardimcimiz olsun

Çok geçmiş olsun. Tabi işin kötüsü insan nereden kaptığını asla bilemiyor. Mesela biz tamamen izole yaşıyoruz, markete bile gitmiyoruz, eve geliyor alışverişimiz ama bugün ben Covid olsam derim acaba market alışverişinden mi bulaştı, yoksa elektrik direğinden yangın tehlikesi atlattığımız gece elektrik idaresinden gelenlere telaşlı telaşlı olayı anlatırken dibime kadar giren maskesiz elemandan mı bulaştı, yoksa geçenlerde yandaki boş arsada herkesin incir topladığı ağaçtan ben de incir topladım, dalları hep elime yüzüme değdi, oradan mı bulaştı yoksa bahçe dışına çıkıp gezen sonra da kucağıma çıkan ve her tarafını öptüğüm kedimden mi bulaştı? diye sorarım. Tüm bunlar gerçi düşük risk ama risk hiçbir zaman sıfır olamaz teorik olarak, hiçbirimiz bilemeyiz nasıl bulaştı. Ben şimdi görümceme kızıyorum, sorumsuz davrandı maskesiz gezdi tozdu, arkadaşları ile buluştu sarıldı öpüştü sonunda Covid oldu diye ama belki de Covid olduğunu bilmediği bir hastasından bulaştı ona da. Bilemiyoruz ama neticede hasta hastadır, nasıl kapmış olursa olsun. Tabi sağlık çalışanları da çok zor şartlarda çalışıyorlar, çok stres altındalar ve bu koşullarda her an sabırlı olmak imkansıza yakın, neticede onlar da insan ama hastaya kötü muamele de hoş görülemez kanımca. Hastalık psikolojisi çok zor, anlayışlı olmak gerekir, en izole yaşayan insan da hastalanabilir, düğüne giden de, ama kimse istemez hastaneye düşmek.
İnşallah Kezan Bey de en kısa zamanda iyileşir ve döner yanınıza.

Benimki suçlama değil o şekilde anlaşılmasın ama aslında ben G Gabriel_ 'ya bir konuda katılıyorum o da kişinin sadece kendisinden sorumlu olması bu pandemi için geçerli değil bence de; çünkü mesela ileride bu pandemi sonlanmadan bizim Kayınvalidemlerle bir araya gelmemiz gerekecek gibi görünüyor. E kayınvalidem günlere gidiyor, evinde misafir ağırlıyor, kuaföre, 30 kişilik otobüsle gezilere vb gidiyor, dışarıda yemek yiyor, arkadaşları ile yakın teması oluyor vs. Görümcemin yaptığı sorumsuzluklardan daha önce söz ettim zaten tekrara gerek yok. Ben şimdi kendimi korumak için, daha doğrusu kendimi de değil KOAH olan eşimi korumak için eşimi onlardan ayrı tutmak zorunda kaldım bugüne kadar. Anne oğlu, abla kardeşi ayırdım. Ne için? onlar bu konuda yeterince sorumluluk göstermedikleri için. Peki ben buna daha ne kadar devam edebilirim ki? İnsanın sadece kendine karşı değil, etrafındaki diğer insanlara karşı da bir sorumluluğu var.

Merhabalar sevgili dostlarım, sabah 5de uyandım, bir sürü fotoğraf çektim sizler için, ama siteye girdiğimde bir sürü mesaj ve olay birikmiş, kaptırdım kendimi ve fotoğrafları gönderdim sanıyordum göndermemişim, öğlen olmuş. Buradan da bir kere daha Kezan Bey'e ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bugün de morallerimizi yüksek tutalım ve iyi bir gün geçirmeniz dileği ile size bu sabah farklı açılardan ve aşamalarda fotoğrafladığım gün doğumunu, bir mine çiçeği, iki farklı tür yasemin çiçeği (biri limon biri İzmir yasemini sanırım) ve güzel yüzlü kızım Gözdeyi gönderiyorum, Sevgilerimle

Merhabalar covid testimiz pozitif çıktı ailecek. 21 gğn karantina verdilr tekrar test yapılmayacak dendi peki bu süre içerisinde hala negatif olmadıysak ne yapacağız normal hayatımıza nasıl döneceğiz bilgisi olan var mı

Ben iyiyim çok sağolun .Dün bana da test yapıldı. Benim test negatif çıktı. Ama çok güvenmeyin birkaç gün kendinizi takip edin dediler.. 14 günlük karantinadayım evde..Koca mı bekliyorum eve

Çok sevindim bunu atlamışım ❤ inşallah negatif devam eder kurtulursunuz.

çok geçmiş olsun. Covid teşhisi almasına rağmen "iyiyim ben be ya" deyip dışarıda fıldır fıldır gezen insanları duydukça (biri de maalesef yakınımız) sizin gibi duyarlı ve sorumluluk sahibi insanları aramızda görmek beni mutlu ediyor. Keşke hasta olmasaydınız ama umarım sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız. Eğer 21 gün karantina verdilerse siz bu süre zarfında tamamen izole yaşayın, market alışverişiniz ve diğer ihtiyaçlarınızın kapınıza gelmesi konusunda organize olun. 21. günün sonunda yine tedbiri elden bırakmayarak, dışarı çıkmanız gerektiği durumlarda mutlaka maske ile ve mümkünse siperlik ile sosyal mesafenizi koruyarak çıkabilirsiniz diye düşünüyorum ama bu konuda bilir kişi değilim doktorunuza danışmanız en iyisi. Geçmiş olsun tekrardan.

Vallahi çoluk çocuk var diye tümüne beddua edemiyorum ama yarasa, börtü böcek yiyenleri bildiğin gibi yap diye dua ediyorum ben de, çok ahımızı aldılar çoook.

Ah bir de aşılarını alıp ekonomilerine can vereceğiz demek, umarım yoktur öyle bir şey. Üstelik Çin gibi kapalı kutu bir ülkenin ürettiği aşıya güvenilir mi ki ya, ben yaptıramam oradan gelen aşıyı.

kesinlikle zaten birine bulaştırırm korkusu vebali hastalıktan beterdi. Çok şükür biz grip geçirir gibi atlattık ve evde izole olduk. 2 çocupum var bşrş 8 biri 1 yaşında onlar belirti vermedilr ama muhtemelen temelen onlarda pozitirtir küçüğü emziriyorum. Şuan 14. Gündeyiz seöptomlarımız kayboldu. Ama hala negatif değilsek diye düşünüyorum. Kendşmşz test yaptıracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…