ne pislik insanlar ya.. bunlar heralde biz virüs kaptik başkaları da kapsin kafasında. böyle olduğu sürece bitmez bu virüs dediğin gibi şansa kaldı işimiz artık .. 3bin ne ki cezası daha fazla olmalobizim şehirde pozitif olup karantinada kalması gerekirken dışarıda gezen 46 kişi tespit edildi.hepsine 3 bin küsür para cezası kesilmiş.kimdir nedir açıklamıyorlar tabi.hala yakalanmadıysak tamamen şans olduğunu düşünüyorum.
isim şehir saklama saçmalığına çok kızıyorum.madem bir uygulama yaptın yükle zorunlu olarak herkese.yaz tek tek covidlileri.en azından gerçekten bilinçli olan insanlar korusun kendini.oyun oynar gibi haritada kırmızı yeşil arıyoruz
Kazen saçmalama ablacım, ne diyorsun sen helallik falan, korona senden korksun 2 kükredin mi virüsü bile dize getirirsin sen.Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
başınız sağolsun çok üzüldüm.Başınız sağolsun ...
Ben aradım bu şekilde bilgi verdilerÇok teşekkür ederim
Bugün 12. Günmüş bu süreci biliyorum fakat bu süre sonunda negatif olmamışsam bunu nerden bilip de insan içine çıkayım ben nasıl test yapmazlar onu da anlamış değilim
Başınız sağolsunben korandan dayımı kayıp etim malesef
Keşke burada da öyle olsa, kolay kolay test yapmıyorlar. Öyle boğazım başım ağrıyor temasım var da yetmiyor, walking dead gibi insanlıktan çıkmış halde gidince belki ikna olup yapıyorlardır bilmiyorum :)) bulunduğum şehir vaka bakımından ilk sıralarda. Merkez yapmıyor diye ilçeyi denedim yine yapmadılar.Bu test olayı hastaneye göre değişiyor sanırım
Bizim evde sadece bir kişide Boğaz ağrısı vardı
Doktor test yapalım deyince aynı evdeyiz bizede yapılsın dedik ve bizlerin hiçbir belirtisi olmadığı halde tüm aileye yapıldı
gerçekten mi yaDünya sağlık örgütü 10 larca yıl sürebilir dedi
Bizde aynı şekilde yıllık izin almıltık 1 ay memlekete geldik ve burda kaldık mecburen şansımıza karantinamız iznşmizin bştecepi gğne denk geliyo şaka gibi izinden de bişey anlamadık kendi arackmla döneceğim ama mecbur ihtiyaçlarımız olacak bebek var kesinlikşe yaptırmamız lazımBen aradım bu şekilde bilgi verdiler
Test sıkıntısı olduğu içinmi bilmiyorum ama biz şehir değiştireceğimiz için konuşup ikinci testi yaptıracağız kimseyi tehlikeye atmak istemiyorum illa benzin vs alıcaz sonuçta
Haberlerde çıkmıştıgerçekten mi ya. off cidden çok bunaldım
Ben ve eşim pozitifiz 12. Günümüz ama pozitif çıktığımız gün den sayıyorum ben 4 gün önce belşrti verdim. 16. Günüm diyelim 1 yaşında be 8 yaşında kızlarım var.onlarda hiç bir semptom olmadı ama büyük ihtimal onlarda pozitiftir belirti veröediler bence binşerce şükür allahıma eşiniz pozitif çıkmaz inşallah ama çıktıysa da büyüqk ihtimal sizden de test istenir ö öncelikle moralinizi bozmayın ben ilk duyunca çok ağşadım acaba ne zaman ölecez diye bekledim ama çok şükür grip olmuş gibi olduk sonra moralim yerşne geldikçe daha şyi hissettim kendimi. Kapı kollarını prizleri kullanılan heryeri çamaşır suyuyla silin wc leri ortak kullanmayın yapacağınız şeyler bunlar şimdilşk pozitif çıkarsanız zaten sorun yok. Ben emzirdipim için ilacı kullanamadım bal zencefil limon yaptım ıhlamur içtik propolis içiyoruz bol meyve tüketin bağışıklığı güçendirmek lazım ve en önmelisi moral bunlar benşm tecrübelerim çok geçmiş olsun.Biz de şu an risk altındayız. Eşimin 1 hafta önce temas ettiği 2 arkadaşı pozitif çıktı. Pazar gecesi tatil için yola çıktık 10 saat araba sonra 1.5 gün otel odasında dip dibeydik. Eşim belirti göstermeye tatilin ilk günü başladı. Tomografi ve kan testinde bulguya rastlanmadı. Ateşi yükselmeye devam edince hastanede serum yaptılar. Test yapamadılar. Biz tekrar ertesi gün 10 saat yol geldik. Şimdi evimizdeyiz. Bende de sadece öksürük var. Eşim test yaptırdı sonuçlar yarın çıkıcak. Oğlum 2 yaşında. Aynı ev içinde izolasyonu nasıl sağlayacağız. Kara kara düşünüyorum. Oğlumu babasından uzak tutmak mümkün değil. Bizim de riskimiz olduğundan başka yere gitme durumumuz söz konusu değil. Nasıl yapmalıyız. Tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi
bizim şehirde pozitif olup karantinada kalması gerekirken dışarıda gezen 46 kişi tespit edildi.hepsine 3 bin küsür para cezası kesilmiş.kimdir nedir açıklamıyorlar tabi.hala yakalanmadıysak tamamen şans olduğunu düşünüyorum.
isim şehir saklama saçmalığına çok kızıyorum.madem bir uygulama yaptın yükle zorunlu olarak herkese.yaz tek tek covidlileri.en azından gerçekten bilinçli olan insanlar korusun kendini.oyun oynar gibi haritada kırmızı yeşil arıyoruz
Geçen bir arkadaşın profilinde gördüm ama kimdi bilmiyorum.Bu durumda 90bin kişi çıkmış Türkiye debizim şehirde pozitif olup karantinada kalması gerekirken dışarıda gezen 46 kişi tespit edildi.hepsine 3 bin küsür para cezası kesilmiş.kimdir nedir açıklamıyorlar tabi.hala yakalanmadıysak tamamen şans olduğunu düşünüyorum.
Allah razı olsunyorgun anneanne başınız sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?