ortada bir virüs var insanlar hastalanıyor ama çevremde hiç yakalanan yok.en son geçen gün biri dedi ki ,olmaz mı saklıyorlarGerizekalılar. Bu saklama eğilimini zaten anlamış değilim insan bulaştırmaktan hiç mi korkmaz saklar devam eder hayatına
annem başınız sağolsun,mekanı cennet olsunAllah razı olsun
ya çok zor olmamalı.dünya çapında bir salgın ve insanlar hala üçkağıt derdinde.Geçen bir arkadaşın profilinde gördüm ama kimdi bilmiyorum.Bu durumda 90bin kişi çıkmış Türkiye de
evettt ya malesef. teşekkür ederimannem başınız sağolsun,mekanı cennet olsun
başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahevettt ya malesef. teşekkür ederim
allah Razı olsun hepinizi korusun
bu illetten
Şimdilik iyiyim çok şükür,teşekkür ederim..Evet gelen ekipte söyledi birkaç gün bakacağım,gözlemleyeceğim kendimi...Sonradan pozitife dönebilir yada Kazen den bulaşmış olabilir dediler...Şimdilik sorun yok ama sonrasını bilemiyorum..Ama işte o test yaptırma olayı o kadar kolay değil.Yapmıyorlar her isteyene.Önce gidiyorsun ilgili birime onlar şikayetlerine göre doktora muayene randevusu veriyor.Doktor belirtilerini yeterli bulursa test istiyor ama öyle başım ağrıyor,boğazım ağrıyor vs.... onları yeterli bulmayınca teste gerek yok diyor..İşte bakalım tekrarını nerde nasıl yaptıralım...Özel hastenedede paramla yaptırayım desen bile yine doktorun bulguları yeterli bulması gerekiyor...
Kazen dün öğleden sonra yatmıştı biliyorsunuz.Dün gece ilk doz ilaç tedavisini bugün sabah ise 2.dozu aldı..Kan alındı karaciğer enzimlerine bakılmak için ama sonuç sisteme düşmediğinden göremedim.Bugün Toraks BT istendi o çekilecek.Ama kimse hiçbir açıklama yapmıyor.O yüzden beklemedeyiz bakalım...Genel durum olarak çok şükür iyi ama yanlız başına bir hastane odasında ,kafanda deli sorularla psikolojik olarak zor...
Hem de bağışıklığı güçlendirmek için vitamin takviyesi yapmak şartGün geçtikçe daha da iyi olacaksınız inşaallahRabbim sizlere ve tüm hastalara şifa versin inşaallah.
Canımın içi, tel'de de dediğim gibi beslenme önemli, beyin hastaneden çıksın Allah'ın izniyle, doktorunuza da danışarak bir beslenme programı yaparsınız, bol bol sıvı tüketin, c vitamini bakımından yüksek asitli meyveler (portakal, mandalina, greyfurt, kivi) tüketmeniz, zerdeçal, zencefil, brokoli, enginar, havuç, roka, tere ve sarımsak yemeniz lazım, bunların hepsi hem vücuttan toksin attırıyor, hem bağışıklığı güçlendiriyor hem de beyinin karaciğerini güçlendirir.
Korona pozitif olan herkes hem sağlıklı beslenmeli hem de c vitamini almalı, karantina da olduğunuzdan dışarı çıkma imkanı yok lakin evleri her gün havalandırın, balkon, teras, hiçbiri yoksa pencere önünde derin nefesler alarak kandaki oksijen seviyesini dengeleyin, bitki çayları ve su içmeyi de ihmal etmeyin, kullanılan ilaçlar yoğun bir tedavi uygulaması olduğundan karaciğer ve böbreklerde birikim yapabilir, o yüzden zaten sıvı tüketimi özellikle tavsiye ediliyor.
Herkese tekrar çok geçmiş olsun.
Allahım yardımcın olsun inşallah.Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Ben de 40 diye duymuştum ama başa gelince anladım. Beyhekim hastanesinde 150 lerde numara vermişlerdi geçen hafta. Biraz bekliyorsunuz ama sıra geliyor.Bilginiz olsun.Konya da 50 test sınırı olduğunu duydum.Kardeşimin iş yerinde giden oldu.Geri döndüler test kontenjanı dolu diye.Mide bulantısı ile giden 2 kişi de geri döndü:Gidin birşey yok.Bunlar çalışmaya devam ettiler ve bugün bir koronalı daha çıktı
Gıdalarla vitamin almak mümkün, yeter ki vitamin deposu sebze ve meyveleri doğru biçimde tüketelim, örneğin havuçtaki A vitamini sonuna kadar almak istiyorsak havuç suyu yapıp içerisine biraz doğal zeytinyağı koymamız gerekir, bu ikiliye yarım tatlı kaşığı kadar keten tohumu da karıştırırsak tam bir bomba olurHem de bağışıklığı güçlendirmek için vitamin takviyesi yapmak şart
Allah ihtiyaç duyurmasın inşBen de 40 diye duymuştum ama başa gelince anladım. Beyhekim hastanesinde 150 lerde numara vermişlerdi geçen hafta. Biraz bekliyorsunuz ama sıra geliyor.Bilginiz olsun.
Kışın çok sıkarım meyve ama ayrıca takviyede alırım bu benim için çok önemlidirGıdalarla vitamin almak mümkün, yeter ki vitamin deposu sebze ve meyveleri doğru biçimde tüketelim, örneğin havuçtaki A vitamini sonuna kadar almak istiyorsak havuç suyu yapıp içerisine biraz doğal zeytinyağı koymamız gerekir, bu ikiliye yarım tatlı kaşığı kadar keten tohumu da karıştırırsak tam bir bomba olur
Oğlum bu sabah yoldan dönüşte ateşlendi. Kustu. Balgam atmamış balgamı elimizle temizledik afedersiniz. Hafif de ishali var. Ateş düşürücü ile ateşi düşüyor. 4 saat Aralık geçmeye başladı mı tekrar yükseliyor.Ben ve eşim pozitifiz 12. Günümüz ama pozitif çıktığımız gün den sayıyorum ben 4 gün önce belşrti verdim. 16. Günüm diyelim 1 yaşında be 8 yaşında kızlarım var.onlarda hiç bir semptom olmadı ama büyük ihtimal onlarda pozitiftir belirti veröediler bence binşerce şükür allahıma eşiniz pozitif çıkmaz inşallah ama çıktıysa da büyüqk ihtimal sizden de test istenir ö öncelikle moralinizi bozmayın ben ilk duyunca çok ağşadım acaba ne zaman ölecez diye bekledim ama çok şükür grip olmuş gibi olduk sonra moralim yerşne geldikçe daha şyi hissettim kendimi. Kapı kollarını prizleri kullanılan heryeri çamaşır suyuyla silin wc leri ortak kullanmayın yapacağınız şeyler bunlar şimdilşk pozitif çıkarsanız zaten sorun yok. Ben emzirdipim için ilacı kullanamadım bal zencefil limon yaptım ıhlamur içtik propolis içiyoruz bol meyve tüketin bağışıklığı güçendirmek lazım ve en önmelisi moral bunlar benşm tecrübelerim çok geçmiş olsun.
Herkes kendi vücudunu bilir, ona göre önlemini alır, demek ki sizin ekstra takviye de almanız gerekiyor, çok şükür ben yalnızca gıdalarla savuşturuyorum hastalıkları, bir de yalan yok vitamin de olsa vücuduma ekstra bir şey sokmak istemiyorum, doğal besinlerle çözüm arıyorum çünkü ne doktora gitmeyi ne de zor da kalmadıkça ilaç kullanmayı sevmiyorum.Kışın çok sıkarım meyve ama ayrıca takviyede alırım bu benim için çok önemlidir ❤
Allahım yardımcınız olsun, acil şifalar versin inşallah.Oğlum bu sabah yoldan dönüşte ateşlendi. Kustu. Balgam atmamış balgamı elimizle temizledik afedersiniz. Hafif de ishali var. Ateş düşürücü ile ateşi düşüyor. 4 saat Aralık geçmeye başladı mı tekrar yükseliyor.
Ben de test yaptırmak istedim ama eşim bile zor yaptırdı. Özel hastaneler salı gününe gün verdiler. Devlet hastanesine de bir kaç kez gitmek zorunda kaldı. Özel hastane doktoru başlangıcı diye covid ilacı vermiş.
Nasıl olacak bilemiyorum. Dün çokk daha kötüydüm. Şimdi daha iyiceyim ama sonuç çıkınca nolur bilemiyorum
Biz önceki gün didim deydik. Hastaneye 2 kez eşimin girmesine rağmen (birinde acil ambulansla) test yapılmadı. Bugün döndük. Medicana test sayımız 3 demiş. En erken salıya gün vermişler. Devlet hastanesinde ise yaptırabilmiş. Akşama doğru gitmesine rağmen. Ben de 50 diye duymuştum halbuliBen de 40 diye duymuştum ama başa gelince anladım. Beyhekim hastanesinde 150 lerde numara vermişlerdi geçen hafta. Biraz bekliyorsunuz ama sıra geliyor.Bilginiz olsun.
Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
U arada size de çok geçmiş olsunBen ve eşim pozitifiz 12. Günümüz ama pozitif çıktığımız gün den sayıyorum ben 4 gün önce belşrti verdim. 16. Günüm diyelim 1 yaşında be 8 yaşında kızlarım var.onlarda hiç bir semptom olmadı ama büyük ihtimal onlarda pozitiftir belirti veröediler bence binşerce şükür allahıma eşiniz pozitif çıkmaz inşallah ama çıktıysa da büyüqk ihtimal sizden de test istenir ö öncelikle moralinizi bozmayın ben ilk duyunca çok ağşadım acaba ne zaman ölecez diye bekledim ama çok şükür grip olmuş gibi olduk sonra moralim yerşne geldikçe daha şyi hissettim kendimi. Kapı kollarını prizleri kullanılan heryeri çamaşır suyuyla silin wc leri ortak kullanmayın yapacağınız şeyler bunlar şimdilşk pozitif çıkarsanız zaten sorun yok. Ben emzirdipim için ilacı kullanamadım bal zencefil limon yaptım ıhlamur içtik propolis içiyoruz bol meyve tüketin bağışıklığı güçendirmek lazım ve en önmelisi moral bunlar benşm tecrübelerim çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?