bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Siz Didim de bir hastaneye mi gittiniz? Konya 'ysa eğer test devlette yapılıyor. Medicana konya covid19 testi yapmıyoruz demişti.

Bizimde kurumumuzda vakalar artınca test yapmak için ekip geldi, bana da yaptılar negatif çıktı çok şükür ama kurumda onlarca pozitif olduğu için her an pozitif olacağım diye korkuyorum ateşimi sürekli olcuyorum 37.4 çıktı en yüksek.

Çok geçmiş olsun yüksek ateş teat yaptırma sebebi aslında neden yapmıyolar anlamıyorum

c vitamini için saydigin meyvelerin mevsimi değil kişu an bol yeşilli limonlu salata

Çok geçmiş olsun yüksek ateş teat yaptırma sebebi aslında neden yapmıyolar anlamıyorum
Ben nedenini yazdığım zaman burdan bir kaç kişi pitbull gibi saldırmaya çalışıyorlar. Aman siyaset yapma, sağlık sistemimiz çok iyi diye.
Halbuki dünya 5 den büyükse; milletimizin sağlığı da düğün salonlarının ve 3 harfli AVM lerin kazanacağı birkaç kuruş paradan değerlidir.

Cok gecmis olsun saglicakla dönün tekrardan

Siz Didim de bir hastaneye mi gittiniz? Konya 'ysa eğer test devlette yapılıyor. Medicana konya covid19 testi yapmıyoruz demişti.
Eşimin belirtileri çıktığında didimdeydik. Bir gece rahatsızlandı gittiğinde tomografi ve kan testi bakıldı. Normal dendi, covid gerek yok dendi. Ertesi gün ağırlaştı ve ateşi yükseldi. Ambulansla hastaneye gitmesine rağmen test yapılmadı.
Konyaya döndük biz de.
Bugün medicana ya gitti. Salıdan önce test yapamayız demişler. Günde 3 test yapabiliyorlarmış.
Numune hastanesinde yaptırdı testi. Fakat ikna etmesi çok zor olmuş

Benim eşimde belirti yoktu sadece yakın iş arkadaşından dolayı temaslı diye gitti. Önce Beyhekim hast. gitti sıra çok geç gelecek diye özelleri tek tek aradık. Medicana yapılmadığını söyledi. Neye göre cevap veriyorlar anlamadım. Sonra özel büyükşehir hastanesine gittik orda covid19 testi yapılmadığını, sadece kan ve röntgen dedi. Tomografiye bile devlet sınırlama yapmış. Onlarda birşey çıkmadı. Ertesi gün tekrar beyhekime gitti sıra aldı gece gelmiş sıra test yaptırdı. Sizin belirtileriniz olmasına rağmen yapmamaları ilginç. Allah yardımcınız olsun. Bu süreç zor geçiyor ne yapacağımızı bilemiyoruz.

Bakalım eşim yarın negatif çıkarsa ben gideceğim teste. Olmazsa bizim şirketin anlaşmalı iş sağlığında yaptıracağım. Biraz pahalı ama.
Eğer pozitif çıkarsa zaten karantinada olacağımızdan devlet ne derse o olacak.
Bir de bilenler cvp verirse test sonucu e nabıza kaç saatte yansıyor.
Deli gibi e nabıza girip çıkıyoruz çıktı mı çıkmadı mı

Okullar acilmasin ama on-line egitim dogru düzgün verilsin tıpkı özel okullarin on-line egitimi gibi adam gibi yapılsın. Baglanti koptu cocuklar bay,bugun derste az kişi var bay,netim yok bay,miktofonum bozuk bay....bu tip soylemler çook oldu bunlar olmasın yeter
canlı ders için çabalasın öğretmenler yeter zaten veli de bunu istiyor çaba istiyor okullar açılmasın bence de ama alınan paranın hakkı verilsin on-lineda da.

48 saatte yansıması gerekiyor diye biliyorum.

3 bin lira nedir ya insan hayatina delirmiş olmaları lazim gerçekten. Cinayete teşebbüsden yargılanmaları gerekiyor ya bu nedir ya

Çok sevindim bunu atlamışım ❤ inşallah negatif devam eder kurtulursunuz.
Merhaba çok geçmiş olsun. birşey soracaktım. Karantina sürecinde zorunlu ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyorsunuz? Mesela evdeki herkes pozitif çıksa market alışverişi nasıl oluyor?

Süre hiç belli olmuyor
Biz tüm aile aynı saat içerisinde test yaptırdık
En erken çıkan 16-18 saat arası en geç çıkan 3 gün sonra

Merhaba çok geçmiş olsun. birşey soracaktım. Karantina sürecinde zorunlu ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyorsunuz? Mesela evdeki herkes pozitif çıksa market alışverişi nasıl oluyor?
Günlük kontrole gelen jandarmalar soruyor bir ihtiyacınız varmı diye onlarda yardımcı oluyor aynı zamanda bağlı olduğunuz valiliğin vefa ekibini arayarak ihtiyaçlarınızı iletebiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…