Siz Didim de bir hastaneye mi gittiniz? Konya 'ysa eğer test devlette yapılıyor. Medicana konya covid19 testi yapmıyoruz demişti.Biz önceki gün didim deydik. Hastaneye 2 kez eşimin girmesine rağmen (birinde acil ambulansla) test yapılmadı. Bugün döndük. Medicana test sayımız 3 demiş. En erken salıya gün vermişler. Devlet hastanesinde ise yaptırabilmiş. Akşama doğru gitmesine rağmen. Ben de 50 diye duymuştum halbuli
İkinci sık dogru virüs uygun ortam bulunca cogaliiyorgeçmiş olsun.. böyle ilk testte negatif olup sonra nasıl pozitif oluyor , ilk yapılan test mi hatalı o zaman ya da erken vakitte çıkmıyor mu
Çok geçmiş olsun yüksek ateş teat yaptırma sebebi aslında neden yapmıyolar anlamıyorumOğlum bu sabah yoldan dönüşte ateşlendi. Kustu. Balgam atmamış balgamı elimizle temizledik afedersiniz. Hafif de ishali var. Ateş düşürücü ile ateşi düşüyor. 4 saat Aralık geçmeye başladı mı tekrar yükseliyor.
Ben de test yaptırmak istedim ama eşim bile zor yaptırdı. Özel hastaneler salı gününe gün verdiler. Devlet hastanesine de bir kaç kez gitmek zorunda kaldı. Özel hastane doktoru başlangıcı diye covid ilacı vermiş.
Nasıl olacak bilemiyorum. Dün çokk daha kötüydüm. Şimdi daha iyiceyim ama sonuç çıkınca nolur bilemiyorum
c vitamini için saydigin meyvelerin mevsimi değil kiGün geçtikçe daha da iyi olacaksınız inşaallahRabbim sizlere ve tüm hastalara şifa versin inşaallah.
Canımın içi, tel'de de dediğim gibi beslenme önemli, beyin hastaneden çıksın Allah'ın izniyle, doktorunuza da danışarak bir beslenme programı yaparsınız, bol bol sıvı tüketin, c vitamini bakımından yüksek asitli meyveler (portakal, mandalina, greyfurt, kivi) tüketmeniz, zerdeçal, zencefil, brokoli, enginar, havuç, roka, tere ve sarımsak yemeniz lazım, bunların hepsi hem vücuttan toksin attırıyor, hem bağışıklığı güçlendiriyor hem de beyinin karaciğerini güçlendirir.
Korona pozitif olan herkes hem sağlıklı beslenmeli hem de c vitamini almalı, karantina da olduğunuzdan dışarı çıkma imkanı yok lakin evleri her gün havalandırın, balkon, teras, hiçbiri yoksa pencere önünde derin nefesler alarak kandaki oksijen seviyesini dengeleyin, bitki çayları ve su içmeyi de ihmal etmeyin, kullanılan ilaçlar yoğun bir tedavi uygulaması olduğundan karaciğer ve böbreklerde birikim yapabilir, o yüzden zaten sıvı tüketimi özellikle tavsiye ediliyor.
Herkese tekrar çok geçmiş olsun.
Ben nedenini yazdığım zaman burdan bir kaç kişi pitbull gibi saldırmaya çalışıyorlar. Aman siyaset yapma, sağlık sistemimiz çok iyi diye.Çok geçmiş olsun yüksek ateş teat yaptırma sebebi aslında neden yapmıyolar anlamıyorum
Cok gecmis olsun saglicakla dönün tekrardanBugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Eşimin belirtileri çıktığında didimdeydik. Bir gece rahatsızlandı gittiğinde tomografi ve kan testi bakıldı. Normal dendi, covid gerek yok dendi. Ertesi gün ağırlaştı ve ateşi yükseldi. Ambulansla hastaneye gitmesine rağmen test yapılmadı.Siz Didim de bir hastaneye mi gittiniz? Konya 'ysa eğer test devlette yapılıyor. Medicana konya covid19 testi yapmıyoruz demişti.
Benim eşimde belirti yoktu sadece yakın iş arkadaşından dolayı temaslı diye gitti. Önce Beyhekim hast. gitti sıra çok geç gelecek diye özelleri tek tek aradık. Medicana yapılmadığını söyledi. Neye göre cevap veriyorlar anlamadım. Sonra özel büyükşehir hastanesine gittik orda covid19 testi yapılmadığını, sadece kan ve röntgen dedi. Tomografiye bile devlet sınırlama yapmış. Onlarda birşey çıkmadı. Ertesi gün tekrar beyhekime gitti sıra aldı gece gelmiş sıra test yaptırdı. Sizin belirtileriniz olmasına rağmen yapmamaları ilginç. Allah yardımcınız olsun. Bu süreç zor geçiyor ne yapacağımızı bilemiyoruz.Eşimin belirtileri çıktığında didimdeydik. Bir gece rahatsızlandı gittiğinde tomografi ve kan testi bakıldı. Normal dendi, covid gerek yok dendi. Ertesi gün ağırlaştı ve ateşi yükseldi. Ambulansla hastaneye gitmesine rağmen test yapılmadı.
Konyaya döndük biz de.
Bugün medicana ya gitti. Salıdan önce test yapamayız demişler. Günde 3 test yapabiliyorlarmış.
Numune hastanesinde yaptırdı testi. Fakat ikna etmesi çok zor olmuş
Bakalım eşim yarın negatif çıkarsa ben gideceğim teste. Olmazsa bizim şirketin anlaşmalı iş sağlığında yaptıracağım. Biraz pahalı ama.Benim eşimde belirti yoktu sadece yakın iş arkadaşından dolayı temaslı diye gitti. Önce Beyhekim hast. gitti sıra çok geç gelecek diye özelleri tek tek aradık. Medicana yapılmadığını söyledi. Neye göre cevap veriyorlar anlamadım. Sonra özel büyükşehir hastanesine gittik orda covid19 testi yapılmadığını, sadece kan ve röntgen dedi. Tomografiye bile devlet sınırlama yapmış. Onlarda birşey çıkmadı. Ertesi gün tekrar beyhekime gitti sıra aldı gece gelmiş sıra test yaptırdı. Sizin belirtileriniz olmasına rağmen yapmamaları ilginç. Allah yardımcınız olsun. Bu süreç zor geçiyor ne yapacağımızı bilemiyoruz.
Okullar acilmasin ama on-line egitim dogru düzgün verilsin tıpkı özel okullarin on-line egitimi gibi adam gibi yapılsın. Baglanti koptu cocuklar bay,bugun derste az kişi var bay,netim yok bay,miktofonum bozuk bay....bu tip soylemler çook oldu bunlar olmasın yeterGizli birşey degil bu. Bunu vellilere söyleyeceğiz zaten, taahhütname imzalanacak arkadaşım. Aslinda prosedür diye dusunebilirsin yoksa imzayi attin çocuğun Allah'a emanet demez hiçbir öğretmen. Ama ulkemizin gidişatı hiç iç açıcı değil maalesef. Seminerde bile sosyal mesafeyi de hijyeni de sağlamak oldukça zor. Öğrenciler gelince nolur cok tedirginim. Sosyal medyada ciddi öğretmen düşmanlığı yapanlar var okudukça ağlamak geliyor içimden. Sirf bu yüzden okulu açacaklar sanırım vebali kimin bilmem artık.
48 saatte yansıması gerekiyor diye biliyorum.Bakalım eşim yarın negatif çıkarsa ben gideceğim teste. Olmazsa bizim şirketin anlaşmalı iş sağlığında yaptıracağım. Biraz pahalı ama.
Eğer pozitif çıkarsa zaten karantinada olacağımızdan devlet ne derse o olacak.
Bir de bilenler cvp verirse test sonucu e nabıza kaç saatte yansıyor.
Deli gibi e nabıza girip çıkıyoruz çıktı mı çıkmadı mı
3 bin lira nedir ya insan hayatina delirmiş olmaları lazim gerçekten. Cinayete teşebbüsden yargılanmaları gerekiyor ya bu nedir yabizim şehirde pozitif olup karantinada kalması gerekirken dışarıda gezen 46 kişi tespit edildi.hepsine 3 bin küsür para cezası kesilmiş.kimdir nedir açıklamıyorlar tabi.hala yakalanmadıysak tamamen şans olduğunu düşünüyorum.
isim şehir saklama saçmalığına çok kızıyorum.madem bir uygulama yaptın yükle zorunlu olarak herkese.yaz tek tek covidlileri.en azından gerçekten bilinçli olan insanlar korusun kendini.oyun oynar gibi haritada kırmızı yeşil arıyoruz
Merhaba çok geçmiş olsun. birşey soracaktım. Karantina sürecinde zorunlu ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyorsunuz? Mesela evdeki herkes pozitif çıksa market alışverişi nasıl oluyor?Çok sevindim bunu atlamışım ❤ inşallah negatif devam eder kurtulursunuz.
Ben c vitamini kullanıyorum ama faydasi var mi bilmiyorum. Onceden daha sağlıklı beslenirdim simdi hiç beslenemiyorumc vitamini için saydigin meyvelerin mevsimi değil kişu an bol yeşilli limonlu salata
Süre hiç belli olmuyorBakalım eşim yarın negatif çıkarsa ben gideceğim teste. Olmazsa bizim şirketin anlaşmalı iş sağlığında yaptıracağım. Biraz pahalı ama.
Eğer pozitif çıkarsa zaten karantinada olacağımızdan devlet ne derse o olacak.
Bir de bilenler cvp verirse test sonucu e nabıza kaç saatte yansıyor.
Deli gibi e nabıza girip çıkıyoruz çıktı mı çıkmadı mı
Günlük kontrole gelen jandarmalar soruyor bir ihtiyacınız varmı diye onlarda yardımcı oluyor aynı zamanda bağlı olduğunuz valiliğin vefa ekibini arayarak ihtiyaçlarınızı iletebiliyorsunuzMerhaba çok geçmiş olsun. birşey soracaktım. Karantina sürecinde zorunlu ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyorsunuz? Mesela evdeki herkes pozitif çıksa market alışverişi nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?