- 16 Temmuz 2015
- 363
- 610
- 103
Sevgili Kazen,çok geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Mevsimsel yazmadım ki:)) genel olarak özellikle alınmasında fayda olan sebze, meyve ve baharatları yazdım, c vitamini yalnızca örnek verdiğim meyvelerde yok, zerdeçalın içinde potasyum, demir, magnezyum, c vitamini ve B6 var, zencefilde de c vitamini bulunuyorc vitamini için saydigin meyvelerin mevsimi değil kişu an bol yeşilli limonlu salata
Allah razı olsun teşekürler
Elif nasıl oldun? Ne eczanede ne de sağlık ocağında aşı yok. BulamıyorumEvet mantıklı.Ben oldum 15 gün oldu
Başınız sağolsunben korandan dayımı kayıp etim malesef
Başın sağolsun ablacım yaben korandan dayımı kayıp etim malesef
Migros sanal uygulamayı kullanıyoruz biz. Temassız teslim seçeneği var, zaten kredi kartı ile online ödeniyor; ürünlerin geleceği saati de belirleyebiliyorsunuz ve getiren kişiler kapıya bırakıp zili çalıp gidiyorlar.Merhaba çok geçmiş olsun. birşey soracaktım. Karantina sürecinde zorunlu ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyorsunuz? Mesela evdeki herkes pozitif çıksa market alışverişi nasıl oluyor?
Kardeşimde bulamadı.Tesadüf sağlık ocağına gelmiş.Dr önce yok ama bi sorayım dedi.Hemşire geldi bugün dedi.Elif nasıl oldun? Ne eczanede ne de sağlık ocağında aşı yok. Bulamıyorum
Çekincelerinizi anliyorum çok haklisiniz. Geçen dönem ogrenci de öğretmende bir kaosun icine düştü bocaladı. Ama benim cevremde herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çabaladı. Kızım özel okulda yegenlerim devlette hepsi düzenli derslerini alabildiler. Şimdi keske sınıflarımızda buluşabilsek ama oldu ki olamadı daha iyi online olur umudundayim. Ben şahsım adina uzerime düşeni layığıyla yapmak için hazırım. Belki teknolojiyle arasi iyi olmayan biriler çıkıp ayak direse bile yaptırımı olur diye tahmin ediyorum. Ama şunu da eklemeden gecemicem çoğu öğrencimiz derslere bile isteye katılmadı. Cani istememiş mesela. Bu süreçte maalesef velilere de iş düşüyorOkullar acilmasin ama on-line egitim dogru düzgün verilsin tıpkı özel okullarin on-line egitimi gibi adam gibi yapılsın. Baglanti koptu cocuklar bay,bugun derste az kişi var bay,netim yok bay,miktofonum bozuk bay....bu tip soylemler çook oldu bunlar olmasın yeter
canlı ders için çabalasın öğretmenler yeter zaten veli de bunu istiyor çaba istiyor okullar açılmasın bence de ama alınan paranın hakkı verilsin on-lineda da.
isabel genel durum iyi yazmıştın başka bi haber var mı Kazenden?
Çok geçmiş olsun abla insallah atlatacak inaniyorum duamız sizinleBir değişiklik yok. Dediğim gibi çok şükür genel durumu iyi. Ama ne olup bitiyor kimse bir bilgi vermiyor. İlaçlarını, yemeğini verip, arada hemşire tansiyon, şeker ölçüp gidiyormuş. Dün gece akciğer tomografisi çekildi yine. Ama dediğim gibi tedavinin, durumun ne olduğu, olacağı ile ilgili bir bilgimiz yok ..Bekliyoruz bizde....
Bir değişiklik yok. Dediğim gibi çok şükür genel durumu iyi. Ama ne olup bitiyor kimse bir bilgi vermiyor. İlaçlarını, yemeğini verip, arada hemşire tansiyon, şeker ölçüp gidiyormuş. Dün gece akciğer tomografisi çekildi yine. Ama dediğim gibi tedavinin, durumun ne olduğu, olacağı ile ilgili bir bilgimiz yok ..Bekliyoruz bizde....
Ben iyiyim çok şükür .Şimdilik anormal bir durum yok canım..Beklemekte ayrı zor inş kısa olur süreci.
Sen nasılsın?
Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
başın sağ olsun dayının mekanı cennet olsun , rabbim sabrınızı arttırsınAllah razı olsun teşekürler
inşallah hep böyle genel durumu iyi olarak iyileşip çıkar hastaneden , moralinizi hep yüksek tutun gülüm aklına- aklınıza asla kötü şeyler getirmeyin , doğru düzgün bilgi alamadığınız için , hasta kadar hastanın yakını da çok yıpranıyor bu süreçte bunun size de olmasına izin vermeyin gülüm , dualarımız hep sizinleBir değişiklik yok. Dediğim gibi çok şükür genel durumu iyi. Ama ne olup bitiyor kimse bir bilgi vermiyor. İlaçlarını, yemeğini verip, arada hemşire tansiyon, şeker ölçüp gidiyormuş. Dün gece akciğer tomografisi çekildi yine. Ama dediğim gibi tedavinin, durumun ne olduğu, olacağı ile ilgili bir bilgimiz yok ..Bekliyoruz bizde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?