bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sevgili Kazen,çok geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

-Mavi arkadaşım geçmiş olsun

c vitamini için saydigin meyvelerin mevsimi değil kişu an bol yeşilli limonlu salata
Mevsimsel yazmadım ki:)) genel olarak özellikle alınmasında fayda olan sebze, meyve ve baharatları yazdım, c vitamini yalnızca örnek verdiğim meyvelerde yok, zerdeçalın içinde potasyum, demir, magnezyum, c vitamini ve B6 var, zencefilde de c vitamini bulunuyor
Sebze meyvelerin hepsi tedarik edilemese dahi, mutlaka her evde başta zencefil, zerdeçal, çubuk tarçın, karanfil gibi baharatlar, sarımsak, limon olmalı, hepsinin kolesterolden kalp damar sağlığına, soğuk algınlığından diyabete faydalı olduğu sağlık sorunları yanısıra, günlük vitamin vs mineral ihtiyaçlarımıza katkıları büyük, abartmadan ama düzenli kullanımda epey fayda sağlıyor.

Ailemin apartmanında pozitif bir kadın varmış kadın hastaneden çıktıktan sonra öğreniyor apartmandakiler kadında virüs olduğunu..

Kadını test yapmadan çıkartmışlar ...bir gün önce markete gidip alışveriş yapıyor

Kadın tekrar fenaslasiyor (astımi varmis birde )

Kadını apar topar ambulansla götürüp apartmanı dezenfekte ediyorlar ....

Kesinlikle o apartmanda yaşayan herkese bilgi verilmeli !!

Bazı yerlerde eksiğiz

Merhaba çok geçmiş olsun. birşey soracaktım. Karantina sürecinde zorunlu ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyorsunuz? Mesela evdeki herkes pozitif çıksa market alışverişi nasıl oluyor?
Migros sanal uygulamayı kullanıyoruz biz. Temassız teslim seçeneği var, zaten kredi kartı ile online ödeniyor; ürünlerin geleceği saati de belirleyebiliyorsunuz ve getiren kişiler kapıya bırakıp zili çalıp gidiyorlar.

Çekincelerinizi anliyorum çok haklisiniz. Geçen dönem ogrenci de öğretmende bir kaosun icine düştü bocaladı. Ama benim cevremde herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çabaladı. Kızım özel okulda yegenlerim devlette hepsi düzenli derslerini alabildiler. Şimdi keske sınıflarımızda buluşabilsek ama oldu ki olamadı daha iyi online olur umudundayim. Ben şahsım adina uzerime düşeni layığıyla yapmak için hazırım. Belki teknolojiyle arasi iyi olmayan biriler çıkıp ayak direse bile yaptırımı olur diye tahmin ediyorum. Ama şunu da eklemeden gecemicem çoğu öğrencimiz derslere bile isteye katılmadı. Cani istememiş mesela. Bu süreçte maalesef velilere de iş düşüyor

isabel genel durum iyi yazmıştın başka bi haber var mı Kazenden?

Bir değişiklik yok. Dediğim gibi çok şükür genel durumu iyi. Ama ne olup bitiyor kimse bir bilgi vermiyor. İlaçlarını, yemeğini verip, arada hemşire tansiyon, şeker ölçüp gidiyormuş. Dün gece akciğer tomografisi çekildi yine. Ama dediğim gibi tedavinin, durumun ne olduğu, olacağı ile ilgili bir bilgimiz yok ..Bekliyoruz bizde....

Çok geçmiş olsun abla insallah atlatacak inaniyorum duamız sizinle

Beklemekte ayrı zor inş kısa olur süreci.
Sen nasılsın?

Allah acil sifalar versin. Insallah cabuk atlatirsiniz.

Günaydın sevgili dostlarım, Morallerimizi yüksek tutmak, sağlıklı kalmak ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, dün gönderemediğim mine çiçeğini ve kırmızı sardunya ile mor duranda çiçekleri gönderiyorum. Kedim Gözde de bahçeden şeyle bakışları ile sizlere iyi günler diliyor. Sevgiler

inşallah hep böyle genel durumu iyi olarak iyileşip çıkar hastaneden , moralinizi hep yüksek tutun gülüm aklına- aklınıza asla kötü şeyler getirmeyin , doğru düzgün bilgi alamadığınız için , hasta kadar hastanın yakını da çok yıpranıyor bu süreçte bunun size de olmasına izin vermeyin gülüm , dualarımız hep sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…