1- perakende, avm, demir-çelik, otomotiv, lojistik-ulaşım, sinema-tiyatro, konaklama, yiyecek-içecek, tekstil-konfeksiyon ve etkinlik-organizayon sektörleri için muhtasar ve kdv tevkifatı ile sgk primlerinin nisan, mayıs ve haziran ödemelerini 6’şar ay erteliyoruz.Maddelere ulaşan paylaşabilir mi?
Açılmadı bende.
Buda doğruSokağa çıkma yasağı çıkamazdı. Ekonomi çok kötü, nereye çıkarıyor. Para yok ki kasada.
Maddelere ulaşan paylaşabilir mi?
Ayy tamamen beni anlatmışsınız,hepsi bende de mevcut,benim gibi birinin olması içimi rahatlattı ama bende kafayı yiycem en sonunda az kaldı :)))Bu ayrım çok zor ya
Bazen kendimi grip sandığım olmuştur
Ama alerjim var şu anda da tam mevsimi
Sabah kalkıyorum ağzım burnum tıkalı, kesik kesik kuru öksürük , burun temizliği yapıp damlamı sıkıyorum hemen birden normal insan oluyorum :)))) bu aleji meret bir şey gün içinde iyiyim akşam 8 den sonra başlıyor yine, diğer yandan midem reflü o kadar acayip bir şey ki öksürük yapıyor, faranjit yapıyor canı isteyince çarpıntı ve nefes darlığı da yapıyor :)))) aklımı yiycem sonunda :)))
Silmiş ekşi sözlüğe bak. Orada başka yerlerden eklemişlerdir videoyu.
Mutasyona uğramış virüs, insana bulaşabilir hale dönüşmüş.Okullar hiç acilmayip yaz tatiliyle birlesebilirmis
Benim anlamadigim şu bu Çin yılan yarasa vb şeyleri önceden de yiyordu bu virüs neden önceden bulasmadı?
Tik tok denilen uygulamada ünlü olmak için klozeti yalayanlar varmış. Güya virüse meydan okuyorlar (!) aklını sevdiklerim...
Uygun bir araci konak bulmak da zaman aliyor. En basta direkt insana geçebildigini düşünmüyorum.Okullar hiç acilmayip yaz tatiliyle birlesebilirmis
Benim anlamadigim şu bu Çin yılan yarasa vb şeyleri önceden de yiyordu bu virüs neden önceden bulasmadı?
Tik tok denilen uygulamada ünlü olmak için klozeti yalayanlar varmış. Güya virüse meydan okuyorlar (!) aklını sevdiklerim...
Benimde kaşlarım çıktı.Gitmeyin.Canınızdan onemli değil ya!Kaş bıyık hiç beceremedıgım işlerHanımlar benm merak ettgm kuaföre gidiyormusunuz boya zamanım geldi gidiyimi gitmeyimi bilemedim
Paradiye öldüler.Maskelerin 10 tanesini 35 tl ye satıolar!!!!Şaka gibi bir ülkeyiz avm derneği başkanı vatandaşlarımız AVM’lere gelsin diye çağrıda bulunmuş.İnsan oğlunun başına geliyorsa bu bencilce ve cahilce davranışlarından geliyor.
Bakanlığın uyarılarını unuttular! AVM-DER’den AVM’lere gelin çağrısı
Sağlık Bakanlığı'nın kalabalıktan uzak durun açıklamalarına rağmen AVM-DER ve GLA Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Çelik, "Alışveriş merkezlerinde görev..www.abcgazetesi.com
Gerçekten ihtiyacı olanlar ulaşamıyor en kötüsü o.Paradiye öldüler.Maskelerin 10 tanesini 35 tl ye satıolar!!!!
Benimde kaşlarım çıktı.Gitmeyin.Canınızdan onemli değil ya!Kaş bıyık hiç beceremedıgım işler
Twitterdan izledim ben de simdiEksiye bakmıyorum ben. Kisaca yazar mısın?
Yapamıorum cildim çok hassasİple alamıyor musunuz? Youtube'da videolar var ben youtube'dan öğrendim bıyık almayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?