bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ya siz de yeni Ya sizde bu durumu yeni yasadiginiz icin yaziyorum size. Gorumcemgil cuma gnu ist dan gelip direk kv evine gittiler ve direk uyumuslar sabah da kadinin test sonucu pozitif cikinca direk buraya geldiler ve karantinaya aldk alt kata bugn test sonucu negatif çıktı ayriyeten kan ve tomografi de temiz cikti artk sorun olmaz dimi bizim acimizdan maskeli sekilde eve ciktilar kucuk bebegim var daha korkuyorum. Sizin esinizde oldugu icin test de negatif çıktı ama testin pozitif cikma ihtimali var mi cok korkuyorm

Geçmiş olsun...Testlerinin negatif çıkması güzel bir gelişme. Üzerindende 1 hafta geçmiş. Ama yinede siz 1 hafta daha hepiniz karantinada kalın...Benim test negatif çıkmış olsada 14 gün karantinaya aldılar ve bugün 2.gün. 14 .gün sonra çıkabilirsiniz dediler.

Pozitif cikma ihtimali var yani suan hâlâ kendimizi koruyoruz zaten. Tesekkur ederm cevap icin

Siyasetle hiç aşakası yok sözde yurt dılına trst göndermekle övünüyolardı, şimdş sınırlı mı oldu trst sayısı

Merhaba çok geçmiş olsun. birşey soracaktım. Karantina sürecinde zorunlu ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyorsunuz? Mesela evdeki herkes pozitif çıksa market alışverişi nasıl oluyor?
Bize saolsun komşu aldı kardeşimşn eşi fslam aldı balmondsn sepet salladık paratı da havale yapıyoruz

Anladığım kadarıyla herkes kendine göre Bi çözüm yolu bulmuş. Bizde birşey yok da ileride olma ihtimaline karşı endişelendim birden. Büyükler idare eder de evde 2 çocuk olunca işler nasıl yürüyor merak etmiştim.

çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !

bir de test yapmamak için ellerinden geleni yaptılar .....
Geçmiş olsun
Umarım kolayca atlatırsinız.
Yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm ,zorlaya zorlaya test yaptırmışsınız. Bir başkası birşeyim yok diyip insan içine karışmaya devam edebilirdi.

Tabii, masum insanlari degil, bu virüsü bile bile ortaya çıkarıp yayan dâhi insanları Allah'a havale ediyorum.

temmmuzda geçirmiş biri toplantıdaymış. 1 ayda geçmiştir demi arkadaşlar. evde annem var. o da yalnız gelme desem de geliyor yanıma sıkılıyor. napcam bilmem. eve gelir gelmez herşeyi çıkarıp makinaya kendimi de banyoya atıyorum. doğru dürüst maske çıkarmıyorum. çay kahve hiçbirşey içmiyorum. umarım yeterlidir. gidip geldiğim yol çok kalabalık. Allah a emanetiz artık. umarım kimseye bir şey olmaz inşallah. hasta arkadaşlar da bir an evvel iyileşsin inşallah.

Teşekkur ederim ben bu c vitamin açisindan endiseliyim kişta gelse yenidogan bebisim emdiği için o meyveleri tüketemeyeceğim omega ve d vit kullaniyorum

Gecebilir diye biliyorum ben. Bir hastanin köpegini de karantina ya almislardi burda pozitif diye
Kedimi ailemin yanına bırakmıştım yurtdışına çıkacağım için.Evdeki herkese pozitif denildi durumları iyi çok şükür ama kedimde var evde.onun için de endişeleniyorum.veterinerin biri insandan hayvana gectiğinin örneği yok dedi.Bir başka veteriner geçedebilir dedi umarım ölmez.

Öncelikle gecmis olsun. Benim bildigim kadariyla ev hayvablar hasta olanlarla ayni evde ise o zaman hijyen kurallara dikkat edilmeli. Yani mesafe korumak lazim. Temas etmeden ve sonrasi el yikamak. Öpüp koklamamak. Hayvanin el veya yüzü yalamasina izin vermemek. Mümkün oldugu kadar ayri bir yerde tutmak. Okudugum kadariyla testlerde kendilere gecebildigi görülmüs. Onlar da hastalik belirtisi gösterebiliyor. Ama ölümcül oldugunu yazmamislardi hatirladigim kadariyla

Teşekkürler canları sağ olsun inşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci de.evde bi de pomeron cinsi köpeğimizde var.Durumları iyi gibi.inşallah birşey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…